HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 stu 2025, 13:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34005 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 1361  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 21 svi 2013, 00:22 

Hajde primat, razguli i ganjaj Obrazovce po Novom Sadu ako imaš mudo, nemoj mene daviti sa svojim napamet naučenim izdrkotinama.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 00:30 

djiha-djiha je napisao/la:
Agathonikos je napisao/la:
U odnosu na 41-42, 92. godine skoro da se ništa nije desilo.

Veoma upitno je to koliko jedno ima veze s drugim a isto tako smisao te vrste argumentacije kada se radi o zaista strasnim zlocinima jer takav pristup garantira tradiranje zla i prenosenje "s koljena na koljeno", kao sto se u narodu popularno kaze.

Evo odvratnog monstruma u Prijedoru, Novom Gradu. Srdačan balijski doček...

Niste 1992. ni deseti dio dobili od onoga što ste zaslužili.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 00:34 

Agathonikos je napisao/la:
Hajde primat, razguli i ganjaj Obrazovce po Novom Sadu ako imaš mudo, nemoj mene daviti sa svojim napamet naučenim izdrkotinama.

Nisam ja bio pod uticajem bosanskog lobija pa da sam agresivan, za takve postoji zatvor i duševna bolnica , ili manastir.

Obraz je finansiran od strane bosanskog lobija i sva moralna podrška njima dolazi od tvojih bosanskih lobista-vladika , koji su usput rečeno i pederi,pedofili,ratni huškači,....čisto da ne zaboraviš!

Od sada SPC ću zvati "Prćija bosanskog lobija" iliti PBL čisto da vas još više zamRze ovi preko Drine. :zubati

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 00:36 

Vujadin je napisao/la:

Veoma upitno je to koliko jedno ima veze s drugim a isto tako smisao te vrste argumentacije kada se radi o zaista strasnim zlocinima jer takav pristup garantira tradiranje zla i prenosenje "s koljena na koljeno", kao sto se u narodu popularno kaze.

Evo odvratnog monstruma u Prijedoru, Novom Gradu. Srdačan ****** doček...

Ne mislim da je legitimno ubiti covjeka i tretirati ga na nacin na koji su nacisti tretirali svoje zrtve samo zbog toga sto je netko iz njegovog naroda prije 60 i vise godina cinio zlocine nad Srbima, ili bilo komu drugome.

Jednostavno ne mogu razumjeti tu vrstu nesenzibilnosti prema ljudskoj patnji jer kad zamislim da mene netko tako tretira, iako nikad nisam niti jednom ljudskom stvorenju nanudio ni na priblizno slican nacin, onda me spopadne samo jeza i sazaljenje nad tim zrtvama koje su, od bilo koga, bilo kada, morali proci kroz tako nesto.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 00:36 

joe dječače, lgbt forum je nezvanično na drugoj adresi...
Pljuvanjem SPC ne mislite da nama vjernicima uskraćujete osnovno ljudsko pravo,pravo vjerovanja????
Ili smatrate da svojim ateističkim istupima na forumu ćete postati viši u očima vaših sektaških vođa koji vas plaćaju da posjećujete veće portale na internetu i na njima sabirate nove članove vaših sektaških udruženja?????

I da sagni se, na koljena!

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 00:40 

Auh, dobri stari unutarsrpski sukob. Sve po svetlim narodnim tradicijama. :zubati

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 00:41 

Važi, gospodine Joe.

A sad hajte malo i do neke od buljaških tema i štitite prava ugroženog stada koje kao da voli da je ugroženo jer im to dođe valjda kao neki dodatni stimulans, kao neki imaginarni a jednako učinkovit dildo u bulji. Laku noć, gospodine Joe.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 00:46 

storaB je napisao/la:
Citat:
3. Više Hrvata u BiH su pobili ustaše, a ne četnici.

I ove cifre treba uzeti sa rezervom,naročito civilan sektor!!! I naročito civilan sektor poginulih muslimana u bih u to doba.... Partija i ostali slijedbenici su sopstvena pogubljenja Četnika,Muslimana i Hrvata podvaljivali,naravno pisali svoju istoriju,iako logički svi koji nisu bili lojalni Partizanima 41-45 su znali šta ih čeka kad se rat okonča.....

Danas na svakom četničkom spomeniku širom Juge ćeš vidjeti da su mnogi pogubljeni od strane Partizana,kad je rat bio završen za Jugu.... Isto je čekalo i sve ostale,naročito bosanske muslimane,kojih je jedan mali dio u NOBu i Partizanima...

Što se tiče ostalog,ne treba zanemariti ni njemačke genocide poput Niša,Užica,Čačka,Kragujevca,Boegrada,Šabca,Bečkereka, italijani pak svoju nesposobnost su mogli riješit takođe logorima na Cetinju,Podgorici i Kolašinu.Mađari su pridodali logore po NS,Somboru i Subotici...

Kakve crne Nemacke genocide u Nisu,Uzicu...kakvi crni Italijani,sto se tice Madara ubijali su dosta ali dali bi sproveli genocid da su mogli je drugo pitanje,cinjenica je nisu stigli da pokazu
Nauci sta je genocid a sta "normalno Balkansko"mrcvarenje
Nemci nisu pravili u genocid ,napravili bi da su pobedili ,planirali su i ove nase Gote(muslimane i katolike)pobit ali nisu pobedili pa se nezna jel bi ostalo samo na planovima
U zadnjih sto godina napravljen je jedan genocid ,nad Srbima od Hrvata i cvecki,i desetkovanje u Srbiji naredeno od Svaba ,sprovedeno od Hrvata i cvecki .U sto godina prije toga pocinjena su dva ,od cveckii Hrvata i od cvecki i Siptara

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 00:47 

storaB je napisao/la:
joe dječače, lgbt forum je nezvanično na drugoj adresi...
Pljuvanjem SPC ne mislite da nama vjernicima uskraćujete osnovno ljudsko pravo,pravo vjerovanja????
Ili smatrate da svojim ateističkim istupima na forumu ćete postati viši u očima vaših sektaških vođa koji vas plaćaju da posjećujete veće portale na internetu i na njima sabirate nove članove vaših sektaških udruženja?????

I da sagni se, na koljena!

Ništa ti ja šabane jedan ne bi rekao da vi samo pušite vladikama i popovima i da praktikujete svoju veru , ali sve dok su vladike plaćene iz budžeta Srbije tj.iz mog džepa , i kad pozivaju na rat,mržnju i bave se ovozemljaskom politikom govoreći šta država treba da radi ja ću morati govoriti.

Kad odjebu od državne politike spram ostatka sveta i kad skinu sa džravne sise tj.moje sise obećavam ništa više neću reći.

Što se tiče saginjanja to ostavljam vama iz bosanskog gej-lobija jer vidim da vam krenulo odlično , pratite svoje duhovne pastire i ne brinite , puna usta kurca vam neće izostati.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 00:49 

DOSTA !

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 00:53 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Auh, dobri stari unutarsrpski sukob. Sve po svetlim narodnim tradicijama. :zubati

Svakog normalnog srpskog vladara su ubili ovi Lobisti , nekad je taj šizofreni lobi u Šumadiji,nekad u CG , a danas kao što vidmo on se učvsrti u RS uf pardon u Bosni. :zubati

Kad se gradila prva pruga u Srbiji Beograd-Niš , seljaci su sa popovima odmah preskli prugu i pobunili se jer im voz plaši stoku koja posle lipše od toga.
Stari dobri đavo je bio tada zamaskiran u Gvozdenom Konju tj.vozu , a danas je đavo toliko lukav da se nalazi i u EU , i u Americi , i u svim onim koji ne misle kao crkva i priglupi seljani.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 00:55 

@jagnjeca brigada

Joe se ustvari, iako na njemu svojstven, tj. pomalo nezgodan nacin, bori za temeljne principe demokracije i humanizma...jednom rijecju ljudskosti, tako da je pomalo degutantno bas ovoliko pljuvanje po njemu.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 00:58 

joe enter je napisao/la:
Svakog normalnog srpskog vladara su ubili ovi Lobisti , nekad je taj šizofreni lobi u Šumadiji,nekad u CG , a danas kao što vidmo on se učvsrti u RS. :zubati

Nemaš brige. Normalnih srpskih vladara više nema. :zubati

A "lobi" je i dalje crnogorski.

Istina, bilo da se radi nešto dobro ili nešto loše po Srbe, crkva mora biti "slomljena" i vraćena u okvire vere. Sad je samo pitanje dal' se radi nešto dobro ili nešto loše.

@jagnjeca brigada

Joe se ustvari, iako na njemu svojstven, tj. pomalo nezgodan nacin, bori za temeljne principe demokracije i humanizma...jednom rijecju ljudskosti, tako da je pomalo degutantno bas ovoliko pljuvanje po njemu.

Pa šta meni naslovljavaš, ja ga kao branim. :zubati

A kako i on opljune, mora očekivati da bude popljuvan. I obrnuto.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 01:07 

joe enter je napisao/la:
Svakog normalnog srpskog vladara su ubili ovi Lobisti , nekad je taj šizofreni lobi u Šumadiji,nekad u CG , a danas kao što vidmo on se učvsrti u RS. :zubati

Nemaš brige. Normalnih srpskih vladara više nema. :zubati

A "lobi" je i dalje crnogorski.

Uf kako zvuči ova tvoja rečenica fatalistički da osetim mučninu u stomaku.
Ono , pomirili smo se da smo idioti.

Kad bolje razmislim zapravo vlada "ijekavski lobi" , ovi ekavci nemaju tu snažnu verbalnu crtu u mržnji kao što ijekavci kad zaguslaju.
Jesi kad video vladiku sa lalinskim izrazitim akcentom??!! , jbg bili nekad u Austrougarskoj ali ijekavski lobi im je došao glave i Lale i Bačvani se uhvatili poštenog posla a ne prodavanja magle , to su ostavili ovim ognjištarcima sa planinčina. :zubati

Međutim jedan od najvećih Srba je rođen u današnjem RS , a to je Vasa Pelagić , većeg borca za istinu i pravdu i napredak nije bilo ikada u srpskoj istoriji , i naravno njemu su Srbi zajedno sa crkvom došli glave strpavši ga u ludnicu gde je i umro.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 01:11 

@Jagnjeca brigada, oprosti, zamijenio sam te s drugim forumasem.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 01:20 

Vujadin je napisao/la:

Evo odvratnog monstruma u Prijedoru, Novom Gradu. Srdačan ****** doček...

Ne mislim da je legitimno ubiti covjeka i tretirati ga na nacin na koji su nacisti tretirali svoje zrtve samo zbog toga sto je netko iz njegovog naroda prije 60 i vise godina cinio zlocine nad Srbima, ili bilo komu drugome.

Jednostavno ne mogu razumjeti tu vrstu nesenzibilnosti prema ljudskoj patnji jer kad zamislim da mene netko tako tretira, iako nikad nisam niti jednom ljudskom stvorenju nanudio ni na priblizno slican nacin, onda me spopadne samo jeza i sazaljenje nad tim zrtvama koje su, od bilo koga, bilo kada, morali proci kroz tako nesto.

Ne želim da budem grub i ne želim da budem zlokoban.
Neću te ni pitati šta ti je bio deda ili ujak u IISv.ratu.
Rećilu ti jednu stvar o meni.
Pre IISv.Rata u selu je bilo okruglo 10 kuća sa mojim prezimenom u krvnom srodstvu.
Posle IISv.Rata jedva su opstale 4 a potpuno ugašeno 6 u ljutskim glavama 28.
Dali te zanimaju detalji?Kako su pobijeni i gde?
Ako hoćeš mogu ti za neke reći.Za koje znam.

A onda je došao novi rat.
I doćiće ponovo.
I?Šta da radimo?
Da ti pojasnim još malo taj moj ugao gledanja pošto je on tebi kao nesrbinu stran.
Za mene Srbi su izgubili ovaj zadnji rat.
Vidiš onu budaletinu zlatnog ljiljana,on je melem za moju dušu,moja snaga,gorivo.
I upravu si naravno da se zavet prenosi na sledeću generaciju.
Najpametnije što bi se moglo uraditi je da se bih odmah podeli na RS na HB i na Muslimanski deo.Da se debelo ogradimo pa onda ako može neka saradnja može ako ne nikom ništa.
Hrvatska.Posle svega.Najpametnije bi bilo da prva pre Srbije prizna Republiku Srpsku.Prva.Jer mi se Srbiji sigurno necemo dati na poklon.Možemo biti s njom samo u federaciji.
I da ZLO stane.
Ali kao što vidiš to ne biva.
Tako da ostaje amanet za mene dok sam živ i za moja buduća pokolenja.
Da te se čuvam i zazirem i napadnem kad mi se šansa da.
Tebi isto tako.
Eto to ti je naša prokleta sudbina tvoja i moja i od svakog ovog na forumu.
Tužan sam zbog toga.
Teško mi je.
Voleo bi da sam se rodio negde ko Englez Turčin Argentinac Eskim ali neeeeeeeeeeee.
Ja sam iz grotla zla.Ja sam iz Bosne i Hercegovine.
Pa uništićemo je jednom zauvek da nastane mir.Da jednom ako Bog da,tvoj ili moj nebitno,bude dobro.Da tvoje bude tvoje a moje moje a njihovo njihovo.
Eto tako ti je to brale.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 01:22 

joe enter je napisao/la:
Kad bolje razmislim zapravo vlada "ijekavski lobi" , ovi ekavci nemaju tu snažnu verbalnu crtu u mržnji kao što ijekavci kad zaguslaju.
Jesi kad video vladiku sa lalinskim izrazitim akcentom??!! , jbg bili nekad u Austrougarskoj ali ijekavski lobi im je došao glave i Lale i Bačvani se uhvatili poštenog posla a ne prodavanja magle , to su ostavili ovim ognjištarcima sa planinčina. :zubati

Pa i mi mu dođemo neki kao ijekavci, samo zamaskirani, ne?

joe enter je napisao/la:
Vasa Pelagić , većeg borca za istinu i pravdu i napredak nije bilo ikada u srpskoj istoriji , i naravno njemu su Srbi zajedno sa crkvom došli glave strpavši ga u ludnicu gde je i umro.

Šta da ti kažem, na dobrom si putu. :zubati

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 01:31 

joe enter je napisao/la:

Pa i mi mu dođemo neki kao ijekavci, samo zamaskirani, ne?

joe enter je napisao/la:
Vasa Pelagić , većeg borca za istinu i pravdu i napredak nije bilo ikada u srpskoj istoriji , i naravno njemu su Srbi zajedno sa crkvom došli glave strpavši ga u ludnicu gde je i umro.

Šta da ti kažem, na dobrom si putu. :zubati

Ma zezam u vezi ijekavaca , samo hoću da dižem pristisak ovim bosanskim gej-lobisitima jer su me već optužili da mrzim Srbe iz RS i da sam plaćen da širim lošu priču o SPC(naročito o vladikama iz RS-a)po internetu.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 01:34 

chat nick je napisao/la:

Pre IISv.Rata u selu je bilo okruglo 10 kuća sa mojim prezimenom u krvnom srodstvu.

I doćiće ponovo.
I?Šta da radimo?
Da ti pojasnim još malo taj moj ugao gledanja pošto je on tebi kao nesrbinu stran.
Vidiš onu budaletinu zlatnog ljiljana,on je melem za moju dušu,moja snaga,gorivo.
Najpametnije što bi se moglo uraditi je da se bih odmah podeli na RS na HB i na Muslimanski deo.Da se debelo ogradimo pa onda ako može neka saradnja može ako ne nikom ništa.
Hrvatska.Posle svega.Najpametnije bi bilo da prva pre Srbije prizna Republiku Srpsku.Prva.Jer mi se Srbiji sigurno necemo dati na poklon.Možemo biti s njom samo u federaciji.
I da ZLO stane.
Tebi isto tako.
Tužan sam zbog toga.
Teško mi je.
Voleo bi da sam se rodio negde ko Englez Turčin Argentinac Eskim ali neeeeeeeeeeee.
Pa uništićemo je jednom zauvek da nastane mir.Da jednom ako Bog da,tvoj ili moj nebitno,bude dobro.Da tvoje bude tvoje a moje moje a njihovo njihovo.
Eto tako ti je to brale.

Iskreno mi je zao zbog ljudi iz tvoje uze i sire obitelji koji su ubijeni od strane NDH-rezima. Isto tako shvatam i strahove Srba koji su odjednom sirom Hrvatske, a djelimicno i na prostoru BiH, bili konfrontirani sa znakovljem koje ih je podsjecalo na NDH (sahovnice, slova U, i tako dalje), ali je - priznaces mozda - pomalo i tadasnja propaganda prekomjerno radikalizirala jedan dio Srba pa su pocinjeni zlocini nad ljudima koji su mozda bili, a mozda i nisu potomci onih koji su cinili zlocine nad Srbima. Mislim da je nelegitimno ubijati i direktne potomke koji nisu skrivili nitkome nista a vise nego monstruozno je to raditi ljudima samo zbog toga sto su rodjeni, bez da ih je itko pitao, kao Bosnjaci ili Hrvati.

A u sudbinu nekako ne vjerujem. Svi smo mi krojaci vlastitih sudbina i kao takvi odgovorni samo za vlastite postupke i nicije druge. Ja tebi, a ni tvojoj djeci - ukoliko imas, ne zelim zlo, a pogotovo ti ne namjeravam nauditi, na bilo koji nacin.

Ukoliko bi se ovakav i slican kodeks ponasanja prihvatio od jednog veceg broja ljudi svo to zlo se nikada nebi ni desilo. Tada nitko od tvojih predaka nebi bio ubijen i nitko nebi krajem 20. stoljeca, u gotovo centru Europe, morao nositi bijele trake samo zbog toga sto se, slucajno, nije rodio kao Srbin. Da se takve stvari nebi i dalje tradirale, potrebno je priznati i strogo osuditi te zlocine.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 01:36 

joe enter je napisao/la:
Ma zezam u vezi ijekavaca , samo hoću da dižem pristisak ovim bosanskim gej-lobisitima jer su me već optužili da mrzim Srbe iz RS i da sam plaćen da širim lošu priču o SPC(naročito o vladikama iz RS-a)po internetu.

Mali oftopik, al' kad pomenu ekavce... Jesi primetio da nema "Srbijanaca" na forumu. Samo Srpskijanci i Vojvođani. Čak se i beogradska ekipa razišla uglavnom.

I eto, onda kažu da mi ovde nismo nacionalno svesni. :zubati

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 01:49 

joe enter je napisao/la:

Mali oftopik, al' kad pomenu ekavce... Jesi primetio da nema "Srbijanaca" na forumu. Samo Srpskijanci i Vojvođani. Čak se i beogradska ekipa razišla uglavnom.

I eto, onda kažu da mi ovde nismo nacionalno svesni. :zubati

Ma oni su više zaokupirani sa "Kosovo je Srbija" , tako da ih iz toga razloga manje ima .

Čuj pravoslavni Srpskijanci da kažu o nacioalnoj svesnosti nešto?! , pa upravo pomenuti Vasa Pelagić je zaslužan za nacionalnu svest kod bosanskih pravoslavaca.
To svako zna , ali zbog crkve on je samo poznat kao naivni narodni lekar i ludi bivši arhimandrit koji se kao prvi Srbin jasno izjasnio o crkvi i kliru.

Pročitaj Vasine spise(neodoljiv čovek za ono vreme) , i videćeš šta je radila crkva u njegovo doba u Bosni za vreme 19.veka i kakav joj je odnos bio spram svoga naroda i turske vlasti.
Video bi da bi se moralo totalno redefinisati odnos ka našoj istoriji koja je uglavnom lažna i mitomanska.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 02:02 

chat nick je napisao/la:

I doćiće ponovo.
I?Šta da radimo?
I da ZLO stane.
Tebi isto tako.
Tužan sam zbog toga.
Teško mi je.
Eto tako ti je to brale.

Iskreno mi je zao zbog ljudi iz tvoje uze i sire obitelji koji su ubijeni od strane NDH-rezima. Isto tako shvatam i strahove Srba koji su odjednom sirom Hrvatske, a djelimicno i na prostoru BiH, bili konfrontirani sa znakovljem koje ih je podsjecalo na NDH (sahovnice, slova U, i tako dalje), ali je - priznaces mozda - pomalo i tadasnja propaganda prekomjerno radikalizirala jedan dio Srba pa su pocinjeni zlocini nad ljudima koji su mozda bili, a mozda i nisu potomci onih koji su cinili zlocine nad Srbima. Mislim da je nelegitimno ubijati i direktne potomke koji nisu skrivili nitkome nista a vise nego monstruozno je to raditi ljudima samo zbog toga sto su rodjeni, bez da ih je itko pitao, kao Bosnjaci ili Hrvati.

A u sudbinu nekako ne vjerujem. Svi smo mi krojaci vlastitih sudbina i kao takvi odgovorni samo za vlastite postupke i nicije druge. Ja tebi, a ni tvojoj djeci - ukoliko imas, ne zelim zlo, a pogotovo ti ne namjeravam nauditi, na bilo koji nacin.

Ukoliko bi se ovakav i slican kodeks ponasanja prihvatio od jednog veceg broja ljudi svo to zlo se nikada nebi ni desilo. Tada nitko od tvojih predaka nebi bio ubijen i nitko nebi krajem 20. stoljeca, u gotovo centru Europe, morao nositi bijele trake samo zbog toga sto se, slucajno, nije rodio kao Srbin. Da se takve stvari nebi i dalje tradirale, potrebno je priznati i strogo osuditi te zlocine.
E moj brale/A ko je odgovarao u zadnjem ratu za srpske zrtve?Niko.

U bih je sve sto ti kazes nelegitimno.
Nema izlaza.Izlaz je samo jedan. :kava

Mali OFF:
Voleo bi da mi moderator koji mi je tako mucki prilepio ovo upozorenje javi na pp zasto je to uradio i kako mu nije palo na pamet da upozori zl.ljiljana za sva ona sranja a meni svaki cas nabijete upozorenje. :kava

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 02:11 

chat nick je napisao/la:

E moj brale/A ko je odgovarao u zadnjem ratu za srpske zrtve?Niko.

U bih je sve sto ti kazes nelegitimno.
Nema izlaza.Izlaz je samo jedan. :kava

Mali OFF:
Voleo bi da mi moderator koji mi je tako mucki prilepio ovo upozorenje javi na pp zasto je to uradio i kako mu nije palo na pamet da upozori zl.ljiljana za sva ona sranja a meni svaki cas nabijete upozorenje. :kava

Mnogi su odgovarali. Da li ubijani od strane udbasa sirom svijeta, sudjeni nakon rata, ili nastradali u Bleiburg-u i drugim stratistima na kojima je takodjer ubijen jedan veliki broj neduznih ljudi.

Jednostavno nema opravdanja za ovdje iskazanu nesenzibilnost za zrtve fasizma u Prijedoru (kakvu god boju fasizam da nosio za nj nema opravdanja).

Sigurno ima i onih koji su prosli nekaznjeno, kao i kod cetnika, zasigurno, koji se isto tako nisu, ublazeno receno, iskazali kao veliki humanisti kada se radilo o bosnjackim i hrvatskim civilnim zrtvama Drugog Svjetskog Rata.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 05:52 

joe enter je napisao/la:

Čuj pravoslavni Srpskijanci da kažu o nacioalnoj svesnosti nešto?!

Znači ovaj hladno jede govna.
Aj cigo pročeprkaj po kontejneru malo, možda naletiš i na nešto što možeš utopiti pa se malo odvaliti skunkom, kurtončino glupa.

Vrh

PostPostano: 21 svi 2013, 07:35 

joe enter je napisao/la:
pa upravo pomenuti Vasa Pelagić je zaslužan za nacionalnu svest kod bosanskih pravoslavaca.

Opet se uhvatio ba-lijske ratne propagande... sad ono kao on nas nervira, i ponosan je na svoja dostignuća.

Kakav crni unutarsrpski sukob, jedino ako unutarsrpskim sukobom smatraš kad Srbin ugazi u govno.

Inače, srpski mazohizam mi je nevjerovatan, ovaj sere po Srbima, vi pričate s njim, ona priča da Srbe treba bacat u Savu i Drinu vi pričate s njom... mene Sayuri blokira kad vidi da mi je potpis na ćirilici. Matere mi, Sayuri je ispala karakter i po za pojedince.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34005 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 1361  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 32 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: