|
|
Stranica: 116/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 07:36 |
|
|
 Ova tabela je obična manipulacija brojkama koje ovako ništa ne znače ako se ne objasni gdje, šta i kako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 07:44 |
|
|
Vujadin je napisao/la: djiha-djiha je napisao/la:
Veoma upitno je to koliko jedno ima veze s drugim a isto tako smisao te vrste argumentacije kada se radi o zaista strasnim zlocinima jer takav pristup garantira tradiranje zla i prenosenje "s koljena na koljeno", kao sto se u narodu popularno kaze.
Evo odvratnog monstruma u Prijedoru, Novom Gradu. Srdačan ****** doček... Niste 1992. ni deseti dio dobili od onoga što ste zaslužili. Mamu ti, kako te nije stid oca i matere, šta ljudi napraviše...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 08:15 |
|
|
Metemma je napisao/la: joe enter je napisao/la: pa upravo pomenuti Vasa Pelagić je zaslužan za nacionalnu svest kod bosanskih pravoslavaca. Opet se uhvatio ba-lijske ratne propagande... sad ono kao on nas nervira, i ponosan je na svoja dostignuća. Jagnjeca brigada je napisao/la: Auh, dobri stari unutarsrpski sukob. Sve po svetlim narodnim tradicijama.  Kakav crni unutarsrpski sukob, jedino ako unutarsrpskim sukobom smatraš kad Srbin ugazi u govno. Inače, srpski mazohizam mi je nevjerovatan, ovaj sere po Srbima, vi pričate s njim, ona priča da Srbe treba bacat u Savu i Drinu vi pričate s njom... mene Sayuri blokira kad vidi da mi je potpis na ćirilici. Matere mi, Sayuri je ispala karakter i po za pojedince. Kaži mi molim te kako te to blokira Sayuri?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 08:19 |
|
|
|
Na ovom primeru razgovora gosn Age i Dzoa kod izlaza se vidi upravo ono što ja uvek kažem kad se raspadne ovo njesra od bih RS treba da napravi federaciju sa Sr a HB federaciju sa HR jer jesmo mi braća sa ovima a oni sa onima ali nismo isti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 09:55 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
rastko je napisao/la: storaB je napisao/la: I ove cifre treba uzeti sa rezervom,naročito civilan sektor!!! I naročito civilan sektor poginulih muslimana u bih u to doba.... Partija i ostali slijedbenici su sopstvena pogubljenja Četnika,Muslimana i Hrvata podvaljivali,naravno pisali svoju istoriju,iako logički svi koji nisu bili lojalni Partizanima 41-45 su znali šta ih čeka kad se rat okonča.....
Danas na svakom četničkom spomeniku širom Juge ćeš vidjeti da su mnogi pogubljeni od strane Partizana,kad je rat bio završen za Jugu.... Isto je čekalo i sve ostale,naročito bosanske muslimane,kojih je jedan mali dio u NOBu i Partizanima...
Što se tiče ostalog,ne treba zanemariti ni njemačke genocide poput Niša,Užica,Čačka,Kragujevca,Boegrada,Šabca,Bečkereka, italijani pak svoju nesposobnost su mogli riješit takođe logorima na Cetinju,Podgorici i Kolašinu.Mađari su pridodali logore po NS,Somboru i Subotici... Kakve crne Nemacke genocide u Nisu,Uzicu...kakvi crni Italijani,sto se tice Madara ubijali su dosta ali dali bi sproveli genocid da su mogli je drugo pitanje,cinjenica je nisu stigli da pokazu Nauci sta je genocid a sta "normalno Balkansko"mrcvarenje Nemci nisu pravili u genocid ,napravili bi da su pobedili ,planirali su i ove nase Gote(muslimane i katolike)pobit ali nisu pobedili pa se nezna jel bi ostalo samo na planovima U zadnjih sto godina napravljen je jedan genocid ,nad Srbima od Hrvata i cvecki,i desetkovanje u Srbiji naredeno od Svaba ,sprovedeno od Hrvata i cvecki .U sto godina prije toga pocinjena su dva ,od cveckii Hrvata i od cvecki i Siptara Zapravo odnosi se moja priča na koncentracione logore! A oni su bili njemački i talijanski,u Vojvodini mađarski,a zločini su bili ogromni, naravno da je Jasenovac simbol genocida i masovnog uništavanja,ali ogroman broj života je izgubljen u talijanskim logorima po CG i mađarskim,te naravno njemačkim u BG (uostalom na Banjici su osim ogromnog broja Srba,pogubili i maltene sve bosanske Jevreje Podrinja) E sad, da li su ubistva činili u tim logorima,naročito talijanskim Ustaše,to je upitno,dobar dio njih je ipak bio najviše po mađarskim logorima tokom 2SR,dakle moja stavka se odnosi isključivo na "vlasništva" konc logorima... (a navedena su bila u čijem vlasništvu),jasno najveći broj konc je bio u "vlasništvu" Ustaša.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 10:36 |
|
|
chat nick je napisao/la: djiha-djiha je napisao/la: Iskreno mi je zao zbog ljudi iz tvoje uze i sire obitelji koji su ubijeni od strane NDH-rezima. Isto tako shvatam i strahove Srba koji su odjednom sirom Hrvatske, a djelimicno i na prostoru BiH, bili konfrontirani sa znakovljem koje ih je podsjecalo na NDH (sahovnice, slova U, i tako dalje), ali je - priznaces mozda - pomalo i tadasnja propaganda prekomjerno radikalizirala jedan dio Srba pa su pocinjeni zlocini nad ljudima koji su mozda bili, a mozda i nisu potomci onih koji su cinili zlocine nad Srbima. Mislim da je nelegitimno ubijati i direktne potomke koji nisu skrivili nitkome nista a vise nego monstruozno je to raditi ljudima samo zbog toga sto su rodjeni, bez da ih je itko pitao, kao Bosnjaci ili Hrvati.
A u sudbinu nekako ne vjerujem. Svi smo mi krojaci vlastitih sudbina i kao takvi odgovorni samo za vlastite postupke i nicije druge. Ja tebi, a ni tvojoj djeci - ukoliko imas, ne zelim zlo, a pogotovo ti ne namjeravam nauditi, na bilo koji nacin.
Ukoliko bi se ovakav i slican kodeks ponasanja prihvatio od jednog veceg broja ljudi svo to zlo se nikada nebi ni desilo. Tada nitko od tvojih predaka nebi bio ubijen i nitko nebi krajem 20. stoljeca, u gotovo centru Europe, morao nositi bijele trake samo zbog toga sto se, slucajno, nije rodio kao Srbin. Da se takve stvari nebi i dalje tradirale, potrebno je priznati i strogo osuditi te zlocine.
E moj brale/A ko je odgovarao u zadnjem ratu za srpske zrtve?Niko. U bih je sve sto ti kazes nelegitimno. Nema izlaza.Izlaz je samo jedan. Mali OFF: Voleo bi da mi moderator koji mi je tako mucki prilepio ovo upozorenje javi na pp zasto je to uradio i kako mu nije palo na pamet da upozori zl.ljiljana za sva ona sranja a meni svaki cas nabijete upozorenje.  Cekam obrazlozenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 10:45 |
|
|
Metemma je napisao/la: Inače, srpski mazohizam mi je nevjerovatan, ovaj sere po Srbima, vi pričate s njim, ona priča da Srbe treba bacat u Savu i Drinu vi pričate s njom... mene Sayuri blokira kad vidi da mi je potpis na ćirilici. Matere mi, Sayuri je ispala karakter i po za pojedince. Po toj logici nam ne bi ostalo baš puno ljudi za diskusiju, dobar deo je zainteresovan za bacanje u Savu i Drinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 10:50 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39192 Lokacija: Gl. grad regije
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Metemma je napisao/la: Inače, srpski mazohizam mi je nevjerovatan, ovaj sere po Srbima, vi pričate s njim, ona priča da Srbe treba bacat u Savu i Drinu vi pričate s njom... mene Sayuri blokira kad vidi da mi je potpis na ćirilici. Matere mi, Sayuri je ispala karakter i po za pojedince. Po toj logici nam ne bi ostalo baš puno ljudi za diskusiju, dobar deo je zainteresovan za bacanje u Savu i Drinu. Ti doš'o iz Srbije ložit. Ako ćemo pravo, kad bi se to i dogodilo, vi bi ionako samo stajali, šta vas briga što "Bosanci" rade. Baš vam je uzorak legitiman. Ja mislim, ogromna većina misli, da su Srbi i Hrvati završili sa bilo kakvim sukobima i da uopće nema nikakve potrebe išta više petljat po tim pitanjima. Jedino ima nekih poput Nikolića koji na sve strane vide ustaše, Oluje i sl. Valjda skreće pozornost s Kosova. Doista ne vidim drugi razlog.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 10:55 |
|
|
Metemma je napisao/la: Inače, srpski mazohizam mi je nevjerovatan, ovaj sere po Srbima, vi pričate s njim, ona priča da Srbe treba bacat u Savu i Drinu vi pričate s njom... mene Sayuri blokira kad vidi da mi je potpis na ćirilici. Matere mi, Sayuri je ispala karakter i po za pojedince.
Au miša mu njegovog, gospodine Metemma. A vi ste kao karakter pa čim neko uvrijedi Srbe, vi se povučete iz rasprave da ih slučajno ne bi omeli u tome? Evo ja ću i dalje biti nekarakter pa čim ona uvrijedi Srbe, ja ću uvrijediti Bošnjake a čim pomene Savu i Drinu, ja ću pomenuti đenosajd, kako ovaj tako i onaj iz 2. rata. A vi kulirajte i budite karakter i dalje, gospodine Metemma  Nego, đe nam je skunkić, da se nije noćas zaglavio u kontejneru pa ga ovi jutros istresoše na deponiju pa sad baulja na putu do kuće 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 10:56 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ti doš'o iz Srbije ložit. Ako ćemo pravo, kad bi se to i dogodilo, vi bi ionako samo stajali, šta vas briga što "Bosanci" rade. Baš vam je uzorak legitiman. Ja mislim, ogromna većina misli, da su Srbi i Hrvati završili sa bilo kakvim sukobima i da uopće nema nikakve potrebe išta više petljat po tim pitanjima. A ti doš'o iz Hrvatske braniti. A to šta većina misli je maglovita kategorija. Tako posle svakog sranja svi mirni i fini, pa se završi na Savama i Drinama. Enivej, komentar se odnosio na ekipu koja stvarno u svakom drugom postu smišlja način da ukloni nesrećne Srbeke. Ne znam što si se našao prozvanim.  Junuz Djipalo je napisao/la: Jedino ima nekih poput Nikolića koji na sve strane vide ustaše, Oluje i sl. Nadam se da nekromanser nije pratio maturu zagrebačkih đaka ove godine. joe enter je napisao/la: Čuj pravoslavni Srpskijanci da kažu o nacioalnoj svesnosti nešto?! De nemoj tako. Serite jedni po drugima, al' ove podele srpskijanci-srbijanci jok.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 10:59 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Enivej, komentar se odnosio na ekipu koja stvarno u svakom drugom postu smišlja način da ukloni nesrećne Srbeke. Ne znam što si se našao prozvanim.  Laž: Citat: Po toj logici nam ne bi ostalo baš puno ljudi za diskusiju
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 11:34 |
|
|
chat nick je napisao/la: Na ovom primeru razgovora gosn Age i Dzoa kod izlaza se vidi upravo ono što ja uvek kažem kad se raspadne ovo njesra od bih RS treba da napravi federaciju sa Sr a HB federaciju sa HR jer jesmo mi braća sa ovima a oni sa onima ali nismo isti. Ne dolazi u obzir nikakva federacija... Možete da uđete u sastav Srbije kao hercegovački, podrinjski i krajiški okrug. Ili u najgorem slučaju kao autonomna pokrajina sa ovlašćenjima kao AP Vojvodina. Ako vam to ne odgovara, onda se lepo jebite i budite nezavisni, ali federaciju nećemo da pravimo. Braća Crnogorci su nam ogadili taj koncept za sva vremena...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 11:39 |
|
|
|
Braćo Srpskijanci, šta ste dočekali!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 11:41 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ne dolazi u obzir nikakva federacija...
Možete da uđete u sastav Srbije kao hercegovački, podrinjski i krajiški okrug.
Ili u najgorem slučaju kao autonomna pokrajina sa ovlašćenjima kao AP Vojvodina.
Ako vam to ne odgovara, onda se lepo jebite i budite nezavisni, ali federaciju nećemo da pravimo. Braća Crnogorci su nam ogadili taj koncept za sva vremena... Pa da svako govno koje vi izaberete za predsjednika, bude i nama predsjednik? Kur moj, gospodine Karmelo. Samo nezavisna Srpska sa bratskim odnosima sa nezavisnom Srbijom, po meni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 11:53 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Pa da svako govno koje vi izaberete za predsjednika, bude i nama predsjednik? Kur moj, gospodine Karmelo. Samo nezavisna Srpska sa bratskim odnosima sa nezavisnom Srbijom, po meni. Potpuno se slažem sa vama gospodine Agathonikos. Ja sam i rekao da, ako želite, možete u državnu zajednicu sa nama samo kao integralni deo Srbije. Ako to ne želite, onda budite nezavisna država. Ali federacije, konfederacije i ostale slične monstrum-tvorevine između dve srpske države nećemo praviti... To bi bilo ružno i protivprirodno...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 11:54 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Gospodine Aga, ne dozvolite da prekodrinski separatisti ruše jedinstvo našiju naroda.Vidite VI što ste dočekali.Odbranite ih od neprijatelja i sad ste tampon zona i prvi opet na udaru, a oni vas trpaju u rezervate neke poput Indijanaca straosjedilaca na američkom kontinentu.
Rekla sam vam davno još dok Svarog bio, Vi biste kisnuli u rovovima i nabarikadama dok bi gospodin Karmelio ispijao kaFice na Kalemegdanu.A i ostali naravno !
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 11:56 |
|
|
Apsolutno, gospođice Emt. Moju samopregornu odanost našoj državi Bosni i Hercegovini niko ne može i ne sme dovoditi u pitanje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 11:57 |
|
|
|
Zec je još u šumi, a lovostaj je tu još barem deset godina...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 11:57 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Ne mogu oni vama štovani Aga platiti Šumadijom cijelom jednu noć provedenu pored vehabija iz Čelinca i okoline.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 12:00 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Gospodin joe je, čini se, uspio postići ono na čemu je gospodin Junuz samoprijegorno radio godinama. Svaka čast, gospodine joe. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 12:00 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
Carmello Šešelj je napisao/la: chat nick je napisao/la: Na ovom primeru razgovora gosn Age i Dzoa kod izlaza se vidi upravo ono što ja uvek kažem kad se raspadne ovo njesra od bih RS treba da napravi federaciju sa Sr a HB federaciju sa HR jer jesmo mi braća sa ovima a oni sa onima ali nismo isti. Ne dolazi u obzir nikakva federacija... Možete da uđete u sastav Srbije kao hercegovački, podrinjski i krajiški okrug. Ili u najgorem slučaju kao autonomna pokrajina sa ovlašćenjima kao AP Vojvodina. Ako vam to ne odgovara, onda se lepo jebite i budite nezavisni, ali federaciju nećemo da pravimo. Braća Crnogorci su nam ogadili taj koncept za sva vremena... Nema potrebe za podjelama,ali posle raspada vještačke tvorevine ako ikako može isključivo NSD Republika Srpska. 
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 12:01 |
|
|
volvoks je napisao/la: Zec je još u šumi, a lovostaj je tu još barem deset godina... Što bi rekao uvaženi predsednik Mesić prilikom obrazlaganja vojne akcije presecanja koridora pre par godina: "Ja sam govorio u kondicionalu" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 12:02 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 12:04 |
|
|
SDB je napisao/la: Gospodin joe je, čini se, uspio postići ono na čemu je gospodin Junuz samoprijegorno radio godinama. Svaka čast, gospodine joe.  Gospodin Joe je uspio ispasti samo brabonjak za koje i inače mislimo da ih ima u Srbiji i bez gospodina Joea 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 12:05 |
|
|
SDB je napisao/la: Gospodin joe je, čini se, uspio postići ono na čemu je gospodin Junuz samoprijegorno radio godinama. Svaka čast, gospodine joe.  Trebalo je pripremit.  Ali, bez brige, sad će Leb i Emt sve zasrat po običaju. Naučeno tako valjda, daš im k. u ruke oni ga režu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|