|
|
Stranica: 117/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 12:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SDB je napisao/la: Gospodin joe je, čini se, uspio postići ono na čemu je gospodin Junuz samoprijegorno radio godinama. Svaka čast, gospodine joe.  Trebalo je pripremit.  Ali, bez brige, sad će Leb i Emt sve zasrat po običaju. Naučeno tako valjda, daš im k. u ruke oni ga režu.  Ba Jubuze, ne možeš izmišljati društvena mišljenja. Takvi su kakvi jesu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 12:34 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SDB je napisao/la: Gospodin joe je, čini se, uspio postići ono na čemu je gospodin Junuz samoprijegorno radio godinama. Svaka čast, gospodine joe.  Trebalo je pripremit.  Ali, bez brige, sad će Leb i Emt sve zasrat po običaju. Naučeno tako valjda, daš im k. u ruke oni ga režu.  Ja sam Agi pruzila podršku isključivo zbog njegovog zaštitničkog stava na onoj temi o mojoj udaji.Pokazao se muškarcem. Što se tebe tiče Juka i tvojih zasluga koje sebi propisuješ u svojoj umišljenoj superiornosti ona je 0  Pa tako da te posjetim na tvoja dostignuća kad si navodno Srbe protjerao s foruma i prisilio na povlačenje, ONI nisu otišli zbog tvoje ubitačne retorike nego zato što administracija nije reagirala. I ovo sad, nije nikakva tvoja zasluga niti će glupa Bošnjakinjica pokvariti tvoj " dubokoumni plan " pripreme razjedinjavanja srpskog forumskog puka. Jole je takav, kakav je no ne tvojom zaslugom.Tebe pola forumaša iskreno i ne čita.Dobroćudan jesi, no neku političku ni psiholišku dubinu ne posjeduješ. Ne laskaj si, molim te.Patetično mi da ti ponavljam tvoje propuste 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 12:38 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Prije nego što to napravi veleuvaženi gospodin Agathon, moram naglasiti: Mir unutar svekolikog međumrežnog općinstva, uključujući sve narode i narodnosti, naprosto nema alternativu. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 12:42 |
|
|
Nemate VI pojma gospodine SDB.Vi ste samo lovac na šahovskoj tabli, Aga top, a ja obični pijun.Svima nama upravlja Junuz u sjeni 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 12:44 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
bit će da vi niste štovana Sarajko pijun,vi ste ona figura koja čeka da pijun iziđe na kraj table.,da se razumijemo. 
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 12:44 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Za domovinu sam spreman biti i obični pijun, gospođice emt. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 12:45 |
|
|
SDB je napisao/la: Za domovinu sam spreman biti i obični pijun, gospođice emt.  Razumije se.Pogotovo onaj koji dodje na kraj šahovske table 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 12:53 |
|
|
Napose, ja sam za svoje Otačastvo Bosnu i Hercegovinu spreman biti i pijun i lovac a u odsudnim trenucima po njenu cjelovitost i naše zajedništvo, i topnikom A sve dotad, biti ću sklon svojim načelima koje su sami bitak moje ljubavi prema drugom i drugačijem, a to je da mir nema alternativu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
rastko
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 13:09 |
|
|
|
Ja sam za stvaranje nezavisne Republike Srpske ,kojoj bi nakon resavanja izdajnika i kriminalni klanova i naravno ekonomskog jacanja bila prikljucena i Vojvodina nakon odredene Srbizacije ,potom postepeno citava Srbija,opstina po opstina ,,Beograd bi posto nacionalni park za Bosnjake,Milogorce i ostale
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 13:47 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ako vam to ne odgovara, i budite nezavisni, ali federaciju nećemo da pravimo. Braća Crnogorci su nam ogadili taj koncept za sva vremena... Istina, federacije, konfederacije, qrci-palci... RS neka uđe u sastav Srbije, nek' bude nezavisna, nek' ostane u labavoj BiH sa tri republike. Agathonikos je napisao/la: Pa da svako govno koje vi izaberete za predsjednika, bude i nama predsjednik? Kur moj, gospodine Karmelo. Jašta g.Aga. Gde pored veličina tipa Čavić i sl. da imate razna govna za predsednika... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:01 |
|
|
|
Da, gospodin Dragan je toliko bitna figura da 95% vas nikad nije čulo za njega. I dok on ovde dobije pokoji glas, vi svoje potvrdite s milionima glasova a oni koji kod vas dobiju pokoji glas ili pak oni od kojih veće ološi nema nadaleko, ne skidaju se sa TV ekrana a u odnosu na takve, gospodin Dragan je Srbenda na kvadrat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:09 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Da, gospodin Dragan je toliko bitna figura da 95% vas nikad nije čulo za njega. I dok on ovde dobije pokoji glas, vi svoje potvrdite s milionima glasova a oni koji kod vas dobiju pokoji glas ili pak oni od kojih veće ološi nema nadaleko, ne skidaju se sa TV ekrana a u odnosu na takve, gospodin Dragan je Srbenda na kvadrat. Dakle, gospodine Agathonikos, sudeći po vašem izraženom nezadovoljstvu našim šefom države, pretpostavljam da bi ste vi, da ste bili u prilici, na prošlim izborima u Srbiji glasali za gospodina Borisa?  Ta i predsednik vaše dične republike je agitovao za gospodina Borisa kao pravog srpskog rodoljuba i čoveka koji neće biti izdajnik. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:09 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Da, gospodin Dragan je toliko bitna figura da 95% vas nikad nije čulo za njega. I dok on ovde dobije pokoji glas, vi svoje potvrdite s milionima glasova a oni koji kod vas dobiju pokoji glas ili pak oni od kojih veće ološi nema nadaleko, ne skidaju se sa TV ekrana a u odnosu na takve, gospodin Dragan je Srbenda na kvadrat. A pa nije gospodin Dragan jedina figura uvaženi gospodine Aga. Bilo je tu svakakvih pojava i postupaka, nedostojnih pravih srpskih patriota i ponajboljih međ' Srbima. Ali ajd' da ne idemo tako daleko i da ne ulepšavamo dan publici koja, vidim, već oblizuje usne i trlja vredne ručice. Kad smo kod srbijanskih govana, a nije da ih nema, zli jezici bi mogli reći da su sadašnje i prošle garniture rođene, poreklom ili dovedene na vlast upravo od strane ovih, ponajboljih Srba, što bi rekao uvaženi vladika. Tako da, kritika je promašena gospodine Aga. Osim ako to nije neka samokritika, u najboljim tradicijama KP, u stilu druga Đilasa, u kom slučaju se duboko izvinjavam na nerazumevanju sa moje strane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:12 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Dakle, gospodine Agathonikos, sudeći po vašem izraženom nezadovoljstvu našim šefom države, pretpostavljam da bi ste vi, da ste bili u prilici, na prošlim izborima u Srbiji glasali za gospodina Borisa?  Evo, kao da je bilo juče, sećam se silne tuge i nezadovoljstva gospodina Age i ostalih, zbog poraza svima nam dragog Borisa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:12 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Apropo vaše priče,trenutno je takva politička situacija da SDS može spasiti samo pozivanje i pristajanje pozivaoca da bude kandidat za predsjednika,sve drugo znači novi politički poraz. Pozivani trenutno nije član političkog miljea u RS, pitanje je veliko da li bi pristao,ali sasvim sigurno bi dobio ogromnu podršku naroda RS kao kandidat SDS. Jasno zbog svega,veoma je teško očekivati da će taj poziv,a na kraju i dogovor uslediti.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:17 |
|
|
|
@gospodin Brigada
I još će ispasti da ste vi te perjanice na koje se trebamo ugledati pa bismo vas u svemu trebali kopirati pa eto i mi recimo, od svog NVO sektora koji je kod vas država u državi i vlada nad vama kao hipnotisanim majmunima (ništa lično) a kod nas sveden na gospodina Blažu iz Trebinja, trebali učiniti ono što ste i vi učinili od svog, pa da smo po svemu isti, kao prava braća. A možda bismo trebali i preuzeti štafetnu palicu od vas pa po tom pitanju, biti i bolji od vas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:30 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Dakle, gospodine Agathonikos, sudeći po vašem izraženom nezadovoljstvu našim šefom države, pretpostavljam da bi ste vi, da ste bili u prilici, na prošlim izborima u Srbiji glasali za gospodina Borisa?  Ta i predsednik vaše dične republike je agitovao za gospodina Borisa kao pravog srpskog rodoljuba i čoveka koji neće biti izdajnik.  Tu je recimo moj predsjednik gospodin Milorad ispao neviđeni pakšu pa je zbog ličnih veza i naklonosti prema gospodinu Borisu, svoj SNSD pokušao izjednačiti sa DS, hladno prešavši preko činjenice da glasač SNSD-a i DS-a nemaju veze jedni s drugima niti glasač SNSD smatra DS svojom sestrinskom strankom, jer je glasač SNSD = glasač SDS po svim pitanjima vezanim za Srpsku a ispalo je, s obzirom na nesklonost SDS-a prema DS, da su kao glasači SNSD-a nešto drugo a glasači SDS-a nešto treće, a nisu već su jedno po svim pitanjima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: I još će ispasti da ste vi te perjanice na koje se trebamo ugledati pa bismo vas u svemu trebali kopirati pa eto i mi recimo, od svog NVO sektora koji je kod vas država u državi i vlada nad vama kao hipnotisanim majmunima (ništa lično) a kod nas sveden na gospodina Blažu iz Trebinja, trebali učiniti ono što ste i vi učinili od svog, pa da smo po svemu isti, kao prava braća. A možda bismo trebali i preuzeti štafetnu palicu od vas pa po tom pitanju, biti i bolji od vas. Pa ono jes' g.Aga, kad ste ove vaše NVO-ovce uspešno izvezli kod nas. Sve neka ekipa Sarajevo-Tuzla-Mostar-Banja Luka. Čak i sveuvaženi Čedomir Jovanović ima korene tamo oko Kozare, a žena mu je Hercegovka. Može bit' da grešim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:37 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Tu je recimo moj predsjednik gospodin Milorad ispao neviđeni pakšu pa je zbog ličnih veza i naklonosti prema gospodinu Borisu, svoj SNSD pokušao izjednačiti sa DS, hladno prešavši preko činjenice da glasač SNSD-a i DS-a nemaju veze jedni s drugima niti glasač SNSD smatra DS svojom sestrinskom strankom, jer je glasač SNSD = glasač SDS po svim pitanjima vezanim za Srpsku a ispalo je, s obzirom na nesklonost SDS-a prema DS, da su kao glasači SNSD-a nešto drugo a glasači SDS-a nešto treće, a nisu već su jedno po svim pitanjima. Dakle glasač SNSD=glasač SDS, bratski sa SNS - tj. slažete se da ste Bosanci i da se ruši g.Milorad? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:39 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Evo, kao da je bilo juče, sećam se silne tuge i nezadovoljstva gospodina Age i ostalih, zbog poraza svima nam dragog Borisa.  Čini mi se da ste jedini tužni bili vi i gospodin Džoni a i sad ta tuga provejava kod vas, ne zbog toga što ste tužni što je gospodin Tomislav nastavio putem gospodina Borisa i preoteo mu primat u nuđenju guzice, već što gospodin Boris nije i sad tu i što ne radi isto ono što danas radi gospodin Tomislav.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:43 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Pa ono jes' g.Aga, kad ste ove vaše NVO-ovce uspešno izvezli kod nas. Sve neka ekipa Sarajevo-Tuzla-Mostar-Banja Luka. Čak i sveuvaženi Čedomir Jovanović ima korene tamo oko Kozare, a žena mu je Hercegovka. Može bit' da grešim. Eto vidite kako se i ljudi iz naših krajeva u Srbiji pretvore u ljige, vjerovatno je u pitanju takva sredina jer kod nas i nema takvih, jer i kad bi nosili u sebi potencijal za takvo što, ne bi se uspjeli primiti među nama. A kod vas se prime, kao pelceri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:48 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Čini mi se da ste jedini tužni bili vi i gospodin Džoni a i sad ta tuga provejava kod vas, ne zbog toga što ste tužni što je gospodin Tomislav nastavio putem gospodina Borisa i preoteo mu primat u nuđenju guzice, već što gospodin Boris nije i sad tu i što ne radi isto ono što danas radi gospodin Tomislav. Ja priznajem da jesam "tužan" što je umesto maloumnog manekena Borisa predsednik maloumni neobrazovani seljak Tomislav. I dalje mislim da je Boris bolji izbor za to mesto iako je dosadio i Bogu i narodu. Sa druge strane ja makar nisam pojeo govno... Setićete se možda na šta smo i Džoni i ja upozoravali, ali to je sada poprilično nebitno. Dakle maneken bez tereta prošlosti koji nudi guzicu ili diplomac sa teretom prošlosti koji nudi guzicu, pitanje je sad... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:50 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Dakle glasač SNSD=glasač SDS, bratski sa SNS - tj. slažete se da ste Bosanci i da se ruši g.Milorad?  A ovo je kao neki maksimalan domet vaše duhovitosti, a gospodine Brigada Evo čujem da se gospodin Tomislav izvinio za tu nesmotrenost u izjavi a ako ga vidite da šeta Novim Sadom, priđite mu i zamolite ga da nas drugi put nazove Bosancima i Hercegovcima a ne samo Bosancima jer nas delimičan naziv u pominjanju naše svesti o pripadnosti, jako jako vređa 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:52 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Eto vidite kako se i ljudi iz naših krajeva u Srbiji pretvore u ljige, vjerovatno je u pitanju takva sredina jer kod nas i nema takvih, jer i kad bi nosili u sebi potencijal za takvo što, ne bi se uspjeli primiti među nama. A kod vas se prime, kao pelceri. Mhm, nema kod vas takvih... Aga, ostav' se lupanja, ne priliči ti. Ko tako krene završi ko milogorci. Možda je to cilj, ko zna...  Agathonikos je napisao/la: A ovo je kao neki maksimalan domet vaše duhovitosti, a gospodine Brigada Gospodine Aga, nisam čak ni pokušavao da budem duhovit. Prosta logika. Kad se već tako snažno borite protiv toga da vas poistovete sa stavom g.Milorada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2013, 14:54 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ja priznajem da jesam "tužan" što je umesto maloumnog manekena Borisa predsednik maloumni neobrazovani seljak Tomislav. I dalje mislim da je Boris bolji izbor za to mesto iako je dosadio i Bogu i narodu. Sa druge strane ja makar nisam pojeo govno... Setićete se možda na šta smo i Džoni i ja upozoravali, ali to je sada poprilično nebitno. Dakle maneken bez tereta prošlosti koji nudi guzicu ili diplomac sa teretom prošlosti koji nudi guzicu, pitanje je sad...  Poštujem vaš žal za gospodinom Borisom. To je ipak bio izbor u Srbiji i što se tih stvari tiče, ovo nije nekakvo miješanje u sve to već forumska rasprava na tu temu. Ovde sam slučajno pomenuo gospodina Džonija, da ne ispadne da pričamo o njemu a čovjek nije tu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|