HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 pro 2024, 18:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 730 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske
PostPostano: 11 svi 2015, 09:17 

Bistrik je napisao/la:
Citat:
Još uvijek sanjate o "Oluji" koja će otpuhati Hrvate i Srbe iz 100% bošnjačke.
A Inzku pišete pisma i cmizdrite.

Srbi i Hrvati nisu nikad bili isti, niti će ikada biti... Nikakva Oluja neće otpuhati Hrvate u BiH i oni tamo ostaju za sva vremena...
Kome pravo, kome krivo ....

A joj, evo povjerovao sam ti. Tako ste istinoljubivi i ne volite ublehe prodavati.
Po medijima serete kako vas Hrvati "genocidisali".

Vrh

Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske
PostPostano: 11 svi 2015, 09:55 

Demokracija je držati se dogovorene teme i diskusije.
Kao što se vaši politički predstavnici moraju držati teme sjednica vlade koje su dogovorili noć prije. A ne Čoviću dogovorno stisnuti ruku pa ujutro nove ublehe prodavati.

Vrh

PostPostano: 11 svi 2015, 13:57 

I mene bi zanimalo, vidim da i u mom selu ima jedna točkica ali ne pada mi na pamet šta bi to moglo bit tu. Ovako od oka tu je polje koje nerijetko plavi, ali ništa više od ostatka polja.

Vrh

PostPostano: 11 svi 2015, 14:27 

Srbi i Hrvati nisu nikad bili isti, niti će ikada biti...
Nikakva Oluja neće otpuhati Hrvate u BiH i oni
tamo ostaju za sva vremena...
Kome pravo, kome krivo ....
++++++
Bistik maleni kokosaru.Bas me uveseljavas.Kazi mi...
Da vidimo..prizivas NATO..spominjes Aviano.Zavlacis se po rektalnoj supljini Zagrebu i kunes se u Tita HB Hrvatima ne bi li kako sakupio kriticnu masu za proterivanje Srba u nekakvoj zelenoj Oluji.
Rado bi ti Hrvatska ispunila molbu.Ali.Moras da zaboravis na HB Hrvate i NATO.A i Srbija je-blizu.Mogao si da vidis kako reaguje i koliko joj treba na primerima onog islamistickog *** u Zvorniku i jednodnevnog rata u MK.Prilicno je brza..
Da se vratimo na NATO.
NATO da je hteo,RS ne bi postojala.RS je deo sireg regionalnog dogovora.NATO je sada na strani RS jer ste se pokazali kao teroristi sto i jeste(akcija Ruben).
A sad opet o uvazenim komsijama.
Poslovica kaze..Koga su zmije ujedale i gustera se boji.
Ili.
Ko se opece na vruce mleko i u jogurt duva.
A Hrvati u tkz.bIh su se i opekli(za vreme rata)i zmije su ih ujedale(posle rata sve do danas).
Ja kad sam video da ste im namestili onu budalu od Komsica.Prvi put.Ja nisam mogao da verujem koliko ste vi glupi.Razumem i islam.I zatucanost.Ali bas toliko?
Tog trenutka ja sam shvatio da je pobeda nasa.

Ovom prilikom bi zeleo da se zahvalim svim hrvatskim poglavnicima a pogotovu Mesicu zatim muslimanskoj politickoj eliti a najvise ocu i sinu Izetbegovic.Posebno zahvaljujem gospodinu Lagumdziji.
Hvala vam. :palacgore1

Vrh

PostPostano: 21 srp 2019, 23:49 

Klix ludorije

Šepić o planu Hrvatske: Neće moći tako komšije, BiH će imati odgovor

Ukoliko Hrvatska napravi odlagalište nuklearnog otpada na granici s BiH ugrozit će 230 hiljada ljudi

RIJEKA UNA U OPASNOSTI

:klanjam

Za one koji ne znaju:

https://goo.gl/maps/nCNWsTUXrw3fqgkZ7

ili https://www.mapdevelopers.com/draw-circ ... C0.4%5D%5D

- uz NE Krsko i njeno privremeno skladiste izravno zivi preko 6000 ljudi
- krsko je na rijeci savi uz koju sve do beograda zivi oko 2 milijuna ljudi
- krsko je od granice sa RH udaljeno 10km
- u krugu od 50 kilometara su gradovi Zagreb, Karlovac, Novo Mesto, Celje, Velenje

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 09:15 

Potpuno očekivano.
Sad svi oni (mediji, Muslimani) koji su kmečali zbog Dodikovog veta, Muslimani priču o Trgovinskoj gori.
A nigdje nikakvog saopstenja od Hrvatske u vezi toga.
Lažljivi Muslimani i Soroševci...

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 09:56 

Eto posla za Željka Poprstića.

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 11:57 

Citat:
Za ilustraciju, slično skladište sada se nalazi u Sloveniji na periferiji Ljubljane

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 12:16 

Pa onda neka ga po ugledu na Slovence stave na periferiju Zagreba.
Bice blize nuklearci.
Ako zaista odluče da lageruju nuklearni otpad na granici sa RS to će biti neprijateljski akt.
Mada ne vjerujem da ce se to desiti.

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 12:24 

novem je napisao/la:
Vujadin je napisao/la:

To vi i Slovenci mozete izgraditi dublje u unutrasnjosti Slovenije ili Hrvatske.
U pogranicnim krajevima takve stvari su zabranjene.
Vidis gdje su smjestena njemacka skladista, u sred Njemacke.

A imati nuklearnu elektranu samo 1,5 km od granice susjeda u zapadnoj Europi je dozvoljeno?

https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_power_in_France

Šveđani su izgradili nuklearne elektrane na samoj obali tesnaca Oresund, i to baš preko puta Kopenhagena. Iz glavnog grada Danske golim okom gledaš švedske nuklearne elektrane preko puta obale. I namerno su ih izgradili tu baš da nerviraju Dance (ta dva naroda inače drže svetski rekord u međusobnim ratovima, ratovali su 20 i nešto puta, ne znam tačan broj. Doduše, zadnji put za vreme Napoleonskih ratova, gde su Danci izabrali pogrešnu stranu i kao posledicu izgubili dve provincije koje su danas južna Švedska).

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 12:34 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Šveđani su izgradili nuklearne elektrane na samoj obali tesnaca Oresund, i to baš preko puta Kopenhagena. Iz glavnog grada Danske golim okom gledaš švedske nuklearne elektrane preko puta obale. I namerno su ih izgradili tu baš da nerviraju Dance (ta dva naroda inače drže svetski rekord u međusobnim ratovima, ratovali su 20 i nešto puta, ne znam tačan broj. Doduše, zadnji put za vreme Napoleonskih ratova, gde su Danci izabrali pogrešnu stranu i kao posledicu izgubili dve provincije koje su danas južna Švedska).

Danci su čak najnomalnijima među tim "naprednim" ološem iz viječnog rektuma europe zvan skandinavija.
Kad vidiš što zastupaju njihovi socijal-demokrati, bude mi toplo oko srca.

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 12:37 

Ma i Norvežani su normalni. Samo Švedska je za hospitalizaciju.

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 12:49 

Ovor rokanje reaktora na granicu je odavno "moda".

https://hr.wikipedia.org/wiki/Nuklearna ... _Leibstadt

CH
https://de.wikipedia.org/wiki/Liste_der ... er_Schweiz

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 12:56 

Ma samo vi njega roknite uz granicu al nemojte uz granicu RS.
Eno vam tamo Cazina preko puta pa roknite uz njega. Nazovite ga "Odlagalište nuklearnog otpada Željko Komšić". Muslimani vas jebu ne jebemo vas mi.

U slučaju Trgovinske gore protiv ćemo biti i mi i Muslimani. I njima je Otoka odmah ispod kao i nama Novi Grad.
Ne znam da vam treba zbližavanje Srba i Muslimana oko nekog pitanja.
Tovarite kod Cazina mi se necemo buniti.

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 13:32 

Evo Bakirovog sluge javlja se:

Citat:
Šarović: Sazvati sjednicu Predsjedništva BiH zbog hrvatskog nuklearnog otpada
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarovic ... /190722063

Zamisli zajebancije od tzv. drzave kad se zbog jednog medijskog nagadjanja saziva sjednica Predsjednistva (sazvace Zeljko) i javlja ministar.

Citat:
Kako piše hrvatski express.hr Hrvatska je donijela odluku da ide u gradnju svog odlagališta, na Trgovskoj gori u Sisačko-moslavačkoj županiji, blizu granice s BiH.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hrvatsk ... /190721056

Umjesto da nazovu kolege u Hrvatskoj i pitaju o cemu se radi.
Ovo je ciljano dizanje nuklearnog otpada u medijski prostor zbog Peljeskog mosta i plana Sarajeva da ponovo preglasaju Dodika po pitanju tuzbe. Da mu oslabe poziciju pred narednu Skupstinu RS.
Muslimanska diplomatija je djecija zajebancija.

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 14:51 

O ovom nuklearnom otpadu u Hrvatskoj niko ništa ne govori. Da ne čitam forum nebi ni znao za to

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 15:03 

Kao što rekoh:
Hrvatska skontala za par minuta (ovo sto sam i ja skontao) i ekspresno ih demantovali, da se ne bi puno razmahali.

Hrvatsko ministarstvo: Odluka o odlaganju nuklearnog otpada nije donesena
https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=345249

I šta ćeš sad Mujo?
Možda granica oko Kostajnice? Kradu Hrvati srpski kukuruz pa da hitno zasjednu Sefik i Zeljko i Islamska zajednica BiH?

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 15:39 

novovrijeme je napisao/la:
Kao što rekoh:
Hrvatska skontala za par minuta (ovo sto sam i ja skontao) i ekspresno ih demantovali, da se ne bi puno razmahali.

Hrvatsko ministarstvo: Odluka o odlaganju nuklearnog otpada nije donesena
https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=345249

I šta ćeš sad Mujo?
Možda granica oko Kostajnice? Kradu Hrvati srpski kukuruz pa da hitno zasjednu Sefik i Zeljko i Islamska zajednica BiH?

Bez brige sad će suljo komšić objasniti kako je to samo laž lukavih latina iz ZG.

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 15:52 

Šta to ustvari znači? Da niste još odlučili gde će te da ga pravite? Inače, nuklearni otpad nije nikakav problem ako je spakovan po PS-u. A ne verujem da je iko igde na ovoj planeti baš tolio lud da stavlja gole šipke iz reaktora u izvor vode. To ide u specijalne kontejnere i zakopava se u zamlju, jedini čisti, a efikasni izvor energije koji postoji. Solarna i vetro-energija su neefikasne, a nuklearna je jednako čista i super efikasna, osim ako se ne dogode megasranja kao u Černobilu ili Fukušimi, naravno. Ali to nema veze sa otpadom.

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 16:31 

Šta to ustvari znači? Da niste još odlučili gde će te da ga pravite? Inače, nuklearni otpad nije nikakav problem ako je spakovan po PS-u. A ne verujem da je iko igde na ovoj planeti baš tolio lud da stavlja gole šipke iz reaktora u izvor vode. To ide u specijalne kontejnere i zakopava se u zamlju, jedini čisti, a efikasni izvor energije koji postoji. Solarna i vetro-energija su neefikasne, a nuklearna je jednako čista i super efikasna, osim ako se ne dogode megasranja kao u Černobilu ili Fukušimi, naravno. Ali to nema veze sa otpadom.

Nuklearni otpad je potencijalna opasnost tisućama godina unaprijed, sretno pronalazitelju jednom kad civilizacija zaboravi na sve te lokacije.

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 16:54 

Ako naša civilizacija propadne i za par giljada godina neki budući arheolozi budu otvarali te kontejnere, najebaće kao Marija Kiri, koja je ceo odrastao život provela uz radioaktivne elemente i umrla od raka od toga.

Kad su zaposleni u elektranama živi i zdravi pored živog, nepotrošenog i obogaćenog uranijuma, biće i ljudi zdravi pored potrošenog tj osiromašenog uranijuma spakovanog u kontejnere koji ne propuštaju radijaciju zakopane nekoliko desetina metara pod zemljom

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 17:07 

dudu je napisao/la:

Nuklearni otpad je potencijalna opasnost tisućama godina unaprijed, sretno pronalazitelju jednom kad civilizacija zaboravi na sve te lokacije.

ovo su zeleno-ljevičarske gluposti, na koje nasjedaju čak desni.
sva njihova briga za okolišom je prozirna laž i obična demagogija, od nuklearki, solarnih panela, elektro auta.

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 17:18 

Ako se već Slovenci nude da to sve oni skladište bolje im je dati pare i neka to završe.Pare su prolazne a to sranje je večno.Ko može znati šta će biti za 100 godina.Možda ti zatreba taj komad zemlje a ti ga zatrovao zauvek.
Na stranu što je taj potez jako loš za odnose između Srba i Hrvata i dodatno ih komplikuje što nije potrebno ni jednima ni drugima.Previše smo mi neozbiljna društva za nuklearnu energiju,otpad itd.

Vrh

PostPostano: 22 srp 2019, 17:27 

Lokacija Sellafield u Velikoj Britaniji je najveće odlagalište nuklearnog otpada u toj državi i zrači
oko 280 siverta dnevno, što je 60 više od smrtonosne doze. Rastopljeno radioaktivno gorivo čuva se
podzemnom bazenu, zvanom Head End Shear Cave, gdje pristup imaju samo roboti.
Ljudima se ne preporuča posjeta i boravak blizu odlagališta, s vremenom zona utjecaja radijacije
se širi i VB traži nova rješenja.

Vrh

PostPostano: 23 srp 2019, 00:45 

novovrijeme je napisao/la:
Evo Bakirovog sluge javlja se:

Citat:
Šarović: Sazvati sjednicu Predsjedništva BiH zbog hrvatskog nuklearnog otpada
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarovic ... /190722063

Zamisli zajebancije od tzv. drzave kad se zbog jednog medijskog nagadjanja saziva sjednica Predsjednistva (sazvace Zeljko) i javlja ministar.

Citat:
Kako piše hrvatski express.hr Hrvatska je donijela odluku da ide u gradnju svog odlagališta, na Trgovskoj gori u Sisačko-moslavačkoj županiji, blizu granice s BiH.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hrvatsk ... /190721056

Umjesto da nazovu kolege u Hrvatskoj i pitaju o cemu se radi.
Ovo je ciljano dizanje nuklearnog otpada u medijski prostor zbog Peljeskog mosta i plana Sarajeva da ponovo preglasaju Dodika po pitanju tuzbe. Da mu oslabe poziciju pred narednu Skupstinu RS.

Citat:
Kovačević: Šarović u prljavoj kampanji sa onima koji preglasavaju Srbe
https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=345276

Nisam ovaj lik al ocigledno smo dosli do istog zakljucka. :zubati
Sarovic ce sahraniti bivsi SDS. Jos samo da je znati sa cim ga Muslimani drze za muda. A i to ce se saznati kad tad. Granat su on i Mektic jebavali neke crnkinje pa ih Muslimani snimili.

Ovo je najbitnije:

Citat:
Građanima Republike Srpske možemo da obećamo da ćemo kroz dijalog doći do rješenja i da će u najskorijem mogućem roku biti izgrađen most na Savi kod Gradiške, te rješeno pitanje odlagališta nuklearnog otpada na Trgovskoj gori na način koji će odgovarati Srpskoj - rekao je Kovačević.

Nisu ni Hrvati zivotinje. Lijepo mi sa njima, lijepo oni sa nama. Tako ljudi komuniciraju i dogovaraju se.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 730 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Tomba17, zrtvasvihrezimaa i 40 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: