HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 sij 2025, 13:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3652 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 147  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog
PostPostano: 05 ožu 2010, 20:59 

Ako oldskulica voli polako, neka ide svojim ritmom i radi što hoće, pa ćemo se vidjeti za 2 godine tko je dalje dogurao i više napravio.
Samo se konačni rezultati gledaju. ;)

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2010, 21:00 

Frankopan je napisao/la:
Self-hating Jews...tako ima i samo-mzrcecih HercegBosanaca.

Politicka nepismenost to dakako, ali jasno i besramno se vuce burdusevska nit da krdo neciviliziranih debila koje moze bit kupljeno za 100 maraka ne zasluzuje slobodu. Ne bih se iznenadio da je jadnica necim ucjenjena ili da se nudi poput 'postene' Hercegovke ne bi li sa kamenjara izbjegla. Nisto nije pomenula, ni 105000 prognanih Hrvata iz Srednje Bosne, nit ubijene povratnike, ni Hecu, ni Sejdu, ni rutinska preglasavanja... ma nista. Ali zna vrijedjat Crkvu...mada su eto oni 'na svakoj misi'...ono kako Katolici... riga mi se...

Cuje se ova mala kripto-indexstinom. Ne vjeruj ljudima kojima je valjak prosao preko glave.

Misliš,koga je poskok ugrizao? :zubati

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2010, 21:02 

lider30 je napisao/la:
Mislim da jesam fajter. I pored mogućnosti da odem u Zagreb raditi poslije faksa (imao sam mogućnost zaposlenja u Zagrebu) i pored silne rodbine po Njemačkoj i Austriji, gdje sam se mogao skrasiti ja sam ostao tu i dajem svoj obol, koliko je meni u mogućnosti i koliko su trenutne okolnosti.

U prvom odabiru sam odabrao lošiji posao u Hercegovini.

Jebote...., ovo je nevjerovatno! KOd nas svi,imalo viđeniji, se slažu da je život u našoj sredini sranje i onda ga jedni pljuju i tako sebi podižu ugled , a drugi su , uz sve mogućnosti koje su imali, ipak ostali ovdje i bore se za svoj narod, kao pravi borci i domoljubi kojima treba odati priznanje samim time jer su izabrali suživot s nama!

Ovdje žive dobri i plemeneti, pošteni i velikodušni ljudi, konzervativni i sa osobinama ljudi iz malih mjesta! I zato ih(nas) ja volim i zato, prije svega živim, odnosno imam privilegiju da živim , ovdje, pored ostalih kvaliteta (materijalnih) koje daje život ovdje!

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2010, 21:09 

Mar-kan je napisao/la:
Frankopan je napisao/la:
Self-hating Jews...tako ima i samo-mzrcecih HercegBosanaca.

Politicka nepismenost to dakako, ali jasno i besramno se vuce burdusevska nit da krdo neciviliziranih debila koje moze bit kupljeno za 100 maraka ne zasluzuje slobodu. Ne bih se iznenadio da je jadnica necim ucjenjena ili da se nudi poput 'postene' Hercegovke ne bi li sa kamenjara izbjegla. Nisto nije pomenula, ni 105000 prognanih Hrvata iz Srednje Bosne, nit ubijene povratnike, ni Hecu, ni Sejdu, ni rutinska preglasavanja... ma nista. Ali zna vrijedjat Crkvu...mada su eto oni 'na svakoj misi'...ono kako Katolici... riga mi se...

Cuje se ova mala kripto-indexstinom. Ne vjeruj ljudima kojima je valjak prosao preko glave.

Misliš,koga je poskok ugrizao? :zubati

Znas, kada se Kerry bio kandidirao za americka preza ( Oldicin caca po glavi) onda ga je jedan komicar zajebavo da mu je 'glava antopoloski duza no sto je to fizioaloski moguce'. Tako i ona...Ne znas gdje laze..ovdje ili tamo...sto je visa razvukla..glavu ili istinu.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2010, 21:12 

zaba1111 je napisao/la:
lider30 je napisao/la:
Mislim da jesam fajter. I pored mogućnosti da odem u Zagreb raditi poslije faksa (imao sam mogućnost zaposlenja u Zagrebu) i pored silne rodbine po Njemačkoj i Austriji, gdje sam se mogao skrasiti ja sam ostao tu i dajem svoj obol, koliko je meni u mogućnosti i koliko su trenutne okolnosti.

U prvom odabiru sam odabrao lošiji posao u Hercegovini.

Jebote...., ovo je nevjerovatno! KOd nas svi,imalo viđeniji, se slažu da je život u našoj sredini sranje i onda ga jedni pljuju i tako sebi podižu ugled , a drugi su , uz sve mogućnosti koje su imali, ipak ostali ovdje i bore se za svoj narod, kao pravi borci i domoljubi kojima treba odati priznanje samim time jer su izabrali suživot s nama!

Ovdje žive dobri i plemeneti, pošteni i velikodušni ljudi, konzervativni i sa osobinama ljudi iz malih mjesta! I zato ih(nas) ja volim i zato, prije svega živim, odnosno imam privilegiju da živim , ovdje, pored ostalih kvaliteta (materijalnih) koje daje život ovdje!

Uuuu..prekrasno receno. Zato te (VAS) u domovini Herceg-Bosni i volimo brate. Mislim da ipak nisi razumio Mr. Lidera. On je prije svega govorio o poslu, profesionalnom izazovu.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2010, 21:13 

Nešto si mislim,sto ovdje ima pametnih ljudi,al ono ultra pametnih,bit će vam mali treći..
A o providnosti i oktrivanju skrivenih motiva da ne pričam..ja se ipak tjesim da je sve dobra zajebancija

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2010, 21:19 

oldskulice, zašto u svako 2.-3. svom tekstu spomeneš uzariće i uzarićane? spominješ ih i u postu na prethodnoj stranici...baš me zanima, jel ti oni služe kao reprezentativni primjer tipičnog Ercegovca Širokobrižanina? ili jednostavno tek tako.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2010, 21:42 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....anbolivbl.... :D

koji trash od teme...pa da i ja dam svoj doprinos.....

kljucaj ovo..inace cu i ja imati "intelektualne" porive da napisem nesto "intelektualno " kao sto ovdje dosta ima nadahnutih...

na sta spade kuca jugovicaaaaaa..aaaaaaaaaaaaaaaa..
spade forum na to da se raspravlja kolika je intelektulana vrijednost texta nekog ispodprosjecnog piskarala koje je sada se popelo stepenicu vise jer piskara na glasnijem portalu (ne boljem nego samo glasnijem...poskok se derao sa glupostima, a index skiči sa svkakvom gluposti)..i sad vjerovatno misli da su joj i tetxtovi vele pametniji ..jer halo bola...nu, me ..ja piskaram po indexu....promjenila izdavaca.....nek se pojede zriki i njegov blavor.info..necu tamo vise slovo prozborit...sad mjesto zrikija..matija objavljuje ...

samo cekam kad ce uz kolumnu izletit POP-UP : specijalna ponuda ,,NOVO NOVO: ne propustite uz procitani text od nase kolumistice mozete poruciti 2 knjige poezije doticne kolumnistce po nevjerovatni 9.99 Km + pp uz nezaboravne hit poeme :"kako sam utekla poskoku" i "Matija otvaraj vrata , stize hercegovka mlada"....

ALI , TO NIJE SVE, prvih 100 sretnika ce dobiti ove dvije pjesme na cd-u spjevane uz gusle od poznatog narodnog guslača Babic Matije"

aaaa... nemojte viseee!

:D

jebo ovo ..odo na pivu ...gasi sve

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2010, 22:47 

Nažalost i ta Oldskul, kakva god da je "kontroverzna" je ustvari samo još jedan dokaz kako Hrvati iz BiH i dalje (loše) oponašaju Hrvatsku.

Tamo dosađuju Ivančić, Dežulović, valjda i onaj Klauški, Čulić i ostatak iz saveza koLumnista a sad je u najboljoj maniri poput onih tuđmanouvlakačkih od-stoljeća-sedmog pizzamajstora to čini Oldskul jer više nije Tuđman popularan nego nabrojani koLumnisti.

Istina je da su i oni malo izašli iz mode tako da je svojim šatro "provokativnim" tekstovima Oldskul potvrdila onu stereotipnu kako smo pomalo "zaostali".

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2010, 23:31 

OldSkul je napisao/la:
Na šta spade drugarstvo kad se objašnjavamo preko foruma gdje ordiniraju tuđmanove slike u avataru, ej živote šta te snađe.... :crying

Kao prvo, možda u "uljuđenoj" RH dobiješ autorizaciju intervjua, ali u ovoj sprdaškn šou stejt dobiješ qurac od ovce. Pitaj nam drugare. Iz ove ovdje zemlje, naravno.
Ali nije ni bitno, ti ionako znaš sve.

Rekla sam već šta mi nisu objavili, a šta imam snimljeno (snimke dostupne u svako doba dana i noći, kakav hotlajn šta sam ja :zubati) :

- Mesić i monstruzne izjave
- privatizacija i nepotrebne stigme na Hercegovcima
- Komišić, rekoh vako ( da je Hercegovcima više muka da ih predstavlja netko tko nema nikakve zajedničke veze s njihovim svjetonazorima, uvjerenima i načinom života...)
- autonomija herc. (preslikah tvoju rečenicu onu, nije je objavilo kao ni onu da nisam vidovita, sve rekoh.)
- o trećem sam kakila deset minuta. ostavili samo da je kost za masu. a to rekoh u kontekstu da će sad izbori pa će Čova i ostatak početi mahati na sve strane sa trećim.

Nadalje, lako je sad srat. Oldice vako, Oldice nako.
Kao prvo, nikog "našeg" Dani i takvi mediji zvati neće i ja nisam idiot da ne kontam da sam pozvana na razgovor zbog svoje romantičarske spike s Poskoka. Njima bi strašno odgovaralo, ma savršeno, uputiti se na Brig iz Sarajeva, tandrkat se uz Ivan, niz Ivan, da im netko priča o onome što su ovdje uopćeni stavovi. Hau jes nou.

Stoga, tim i takvim Danima se moglo pristupiti samo na takav način.
Sa smješkom i uštipcima pa gurnuti par stvari. Makar jednu, dobro je. Jer drugi nemaju priliku niti jednu. I moš govorit jebe me se za njih, ali naklada i mijenje koje formiraju su publika kojoj netko tko želi zdravo jačanje hrvatskog identiteta nema prilike da nešto kaže, jer se postavila u takvu bahatu poziciju.

Tko hoće razumijeti hoće, tko neće, fućka mi se.
Isto ste mi ovdje kenjali za Index, a ono što se Index uskoro sprema objaviti, niti jedan najdesničarskiji medij ne bi objavio. Oni su mene zvali prije intervjua s Mesićem i pitali - što najviše boli Hrvate koji ŽIVE ovdje, da bi oni Mesića mogli upitati? Oni. Indeks.

Ja smatram da nikom nisam dužna objašnjavati načine kojima idem i kako idem, ali smatram da mojim kalkuliranjem s pojedinim medijima više dobivamo dugoročno, nego što će se sad neki pajdo na Uzarićim' uvrijediti zbog neke moje trenutne izjave. Jer ja i pajdo ćemo se sutra srest na cesti, pa riješit problem i otić na rakiju, a ova mašinerija medijska ode, tera i gazi sve pred sobom.

A ja sam unutra. I nije mi potreban tvoj striko i druga drukanja da me ubace, kao drugu ti.Ne moram moliti za nastup i tražiti štele za to. Ja u ovom trenu mogu bez problema objaviti šta hoću u par najvažnijih medija. I mislim da je to ono što trebamo gledati i iz toga izvlačiti ono što je bitno.

A ako je itko, itko, uvijek tražio mišljenja i savjete drugih, to sam bila ja.
Spremna poslušati, spremna priznati grešku. Ja ne tjeram inate.
Pitao je netko što sam ovdje.
Vidi, ja se ne zanosim grupama na fejsbuku gdje će mi klicati klinci koji nabiju crnu kapu i viču - kralju!!!
Meni je stalo do mišljenja ovih ljudi. Jer ih nekolicinu smatram, makar se ideološki razilazili u toliko stvari, iznimnim i istinskim intelektualcima hrvatskog naroda, koji vjerojatno nikad neće imati priliku reći nešto više od okvira ove kocke, jer bi se onda morali kao ja "slizati sa sarajevom i zagrebom". Ali moja utopistička vizija koja me prala godinama pogoduje tim medijima, u kojima ću pokušati provući teze tih ljudi, tih uistinu velikih mozgova Hercegovine rasutih po svijetu.

Moj put je sporiji, nije bučan, nailazit ću na masu prepreka, nemam iljadu poklonika, popratni bend i izborni stožer.
Ali ja želim iste stvari kao i devedeset posto ovih ljudi ovdje.
I uspjet ću u njima. Kao i u svemu dosad.
A moja tvrdoglavost neće dozvoliti da me itko od tih medija "nasanjka", što pojedini priželjkuju sa čežnjom.

Hoće li me netko shvatiti ili jok, a pogotovo ti, koji ba znaš kako dišem, pa ovdje sereš kvake, to stvarno nije moj problem.
Znam da nisam loš čovjek i trudit ću se da takva i ostanem.

I ne, nisam nikog ševila za intervju. Nažalost.
Fotograf bio plaho dobar. :crying

Ama ženo Božija lažeš. nisi ti prva koja je u BIH davala intervje bosanskim medijima. I ne vadi se na to. Intervjui se i u BIh salju na autorizaciju. Tako rade svi. I Start i Slobodna Bosna a i Dani.

Ako stvarno stojis iza toga objavi fino integralni interview pa da deremo po danima. To sto si ti danima proturila bosanski priču nije nikakav uspjeh.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2010, 23:48 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
zaba1111 je napisao/la:

Osobno sam prozvan i odgovrio na kvalifikaciju. Na to neću šutiti. Ne znam, što ti to smeta.

:smajl006

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2010, 01:51 

lider30 je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:

Osobno sam prozvan i odgovrio na kvalifikaciju. Na to neću šutiti. Ne znam, što ti to smeta.

:smajl006

Hoću reći da se mi nemamo što ni sramiti ni pravdati za svoj mentalitet, način života ,običaje i identitet ni hrvatski ni hercegbosanski!
Često od lokalnih političara čujem kako su oni ostali ovdje ili kako nam se načelnik vratio iz Zg i to se predstavlja kao odricanje za svoj narod(ako i je , a vjerovatno ima i toga, ne treba to naglašavati), treba promovirati dobrobiti i kvalitetu života u HB , koja stvarno i postoji i ja sam uvjeren da kvalitetnije živim u svojoj kući s malo manjom plaćom , nego kolege u ZG ili ST, a činjenice pokazuju da se kad se sve zbroji na kraju, iza onih koji su ostali ovdje(starije generacije) je ostalo više i materijalno i duhovno i to treba promovirati , a ne ostanak prikazivati kao žrtvu ili odricanje!

Smeta mi kod POskoka i kod ove kolumnistice na krivom putu, to što nude za naš spas da se mi promjenimo, odnosno da ne budemo ono što smo uvijek bili, Hvati , katolici, sa svojim posebnim mentalitetom ! A posebno mi smeta kad se navode primjeri nekakvih koji su drugačiji da bi se potvrdilo da mi u stvari i nismo ono za što nas se smatra i tako priznaju naše "negativane" osobine .Jer te "negativne" osobine su ustvari pozitivne vrline !
Mi smo takvi kakvi jesmo pa i konzervativni , poštujemo druge , svoje volimo, odjebajemo sve one kojima se ne sviđamo! Mi smo :palacgore1 i volimo Thompsona jer lijepo pjeva, a Sopta je iskompleksirana seljanka koja misli da je organizacija rock festivala i zgražanje nad određenom vrstom glazbe dovoljna da se nebude seljak :smijeh !

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2010, 02:28 

zaba1111 je napisao/la:
Hoću reći da se mi nemamo što ni sramiti ni pravdati za svoj mentalitet, način života ,običaje i identitet ni hrvatski ni hercegbosanski!
Često od lokalnih političara čujem kako su oni ostali ovdje ili kako nam se načelnik vratio iz Zg i to se predstavlja kao odricanje za svoj narod(ako i je , a vjerovatno ima i toga, ne treba to naglašavati), treba promovirati dobrobiti i kvalitetu života u HB , koja stvarno i postoji i ja sam uvjeren da kvalitetnije živim u svojoj kući s malo manjom plaćom , nego kolege u ZG ili ST, a činjenice pokazuju da se kad se sve zbroji na kraju, iza onih koji su ostali ovdje(starije generacije) je ostalo više i materijalno i duhovno i to treba promovirati , a ne ostanak prikazivati kao žrtvu ili odricanje!

Smeta mi kod POskoka i kod ove kolumnistice na krivom putu, to što nude za naš spas da se mi promjenimo, odnosno da ne budemo ono što smo uvijek bili, Hvati , katolici, sa svojim posebnim mentalitetom ! A posebno mi smeta kad se navode primjeri nekakvih koji su drugačiji da bi se potvrdilo da mi u stvari i nismo ono za što nas se smatra i tako priznaju naše "negativane" osobine .Jer te "negativne" osobine su ustvari pozitivne vrline !
Mi smo takvi kakvi jesmo pa i konzervativni , poštujemo druge , svoje volimo, odjebajemo sve one kojima se ne sviđamo! Mi smo :palacgore1 i volimo Thompsona jer lijepo pjeva, a Sopta je iskompleksirana seljanka koja misli da je organizacija rock festivala i zgražanje nad određenom vrstom glazbe dovoljna da se nebude seljak :smijeh !

Moram ti priznati Uni da si ovo lijepo napisao, te se slažem s većinom (iako ne sa svime), evo lulica mira for you :ujko :palacgore1

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2010, 13:29 

"Smeta mi kod POskoka i kod ove kolumnistice na krivom putu, to što nude za naš spas da se mi promjenimo"

Molija bi argumentaciju gornjeg navoda. Fala.

Ujedno odgovaram da smatram kako Poskok nije nikada zagovarao stid od hercegbosanskog jastva negu suprotivo tome pisao hercegbosanskim prkosom. Počesto više hercegovačkim nego bosanskim.
Ono što Poskok zagovara je da konačno prestanemo biti taoci prošlosti, taktika, iz prošlosti, mitova iz prošlosti te da na greškama naučimo neke stvari.

Ne dao Bog da smo mi zagovarali odricanje od esencijalnog načina živlota hb čovjeka.

Promjena finesa poput smanjivanja psovke i rigidna ponašanja da, upristojiti se na odredjen način da, ali ubiti onu usađenu prodornost i prirodnost u naših ljudi, onaj nekakav romantizam životni koji je još samo tu opstao to bi bio zločin.

Poskok optuživati za autodestrukciju je smiješno. Radije se pozabavi medijem koji godinama širi podaništvo ZG-u, ideologiju opće ugroženosti i iseljavanja, čak i paniku i pokušahj sračunati koliko je VL iselio Hrvata iz BIH.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2010, 15:32 

zašto si toliko opsjednut zagrebom?
ako ga ne voliš, ne moraš živjeti u njemu. ako rh nema strategije prema bih ili ako je njezina strategija takva da joj interes bih hrvata nije na prvom mjestu zašto toliko pljuješ po zagrebu a silno ti smeta kad netko iz zagreba ili rh općeniti bez ikakvih kriterija vrijeđa hrvate iz bih ili ajmo reći "hercegovce"?
nisi ti kriterij ispravnosti niti je tvoja vizija jedina ispravna vizija.
niti si ti najveći kapacitet iz kojega treba crpiti ideje i načine rada.
nisi niti poslovno niti životno afirmiran u mjeri u kojoj ti je sam nastup, i umjesto da se trudiš skupljati iskustva, tražiti nove vidike, razvijati samoga sebe za dobro svih, ti se upravo ponašaš kao razmaženo dijete koje nije okusilo života pa misli da je ono što mu padne na pamet sveto pismo ili univerzalna kozmička istina.
a nisi baš toliki tudum, imaš i škole i živio si u velikom gradu.
opsjednutost sobom će te psihički razvaliti, ovo ti govorim u najboljoj namjeri dva mjeseca se pičkaramo, možemo tako do sudnjega dana ali od toga nema koristi.
razmisli.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2010, 15:33 

Ovo je već konstruktivnije. Jedva čekam odgovor.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2010, 19:56 

zrikavac je napisao/la:
"Smeta mi kod POskoka i kod ove kolumnistice na krivom putu, to što nude za naš spas da se mi promjenimo"
- . - . - .
Prošao Vakufe. Ušao u Republiku Srpsku. Dišem punim plućima. Konačno sloboda.

Zanimljiv mi je ovaj potpis "zrikavca":
Citat:
Prošao Vakufe. Ušao u Republiku Srpsku. Dišem punim plućima. Konačno sloboda.

Je li ti to živiš u RS ili samo sanjaš o njoj i reklamiraš je ovdje?
Pa ako je tako dobra, kako ti hoćeš nama reći i o kojoj tako žudiš, zašto tamo ne odeš?
Valjda će tebe, takvog glasnogovornika ipak primiti ... ! (?) :no
:smijeh
Možda im se ne svidja tvoj nick, "zrikavac", čija sezona nije tako duga ... ?
:smijeh :smijeh :smijeh

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 04:24 

OldSkul je napisao/la:
A ja sam unutra. I nije mi potreban tvoj striko i druga drukanja da me ubace, kao drugu ti.Ne moram moliti za nastup i tražiti štele za to. Ja u ovom trenu mogu bez problema objaviti šta hoću u par najvažnijih medija. I mislim da je to ono što trebamo gledati i iz toga izvlačiti ono što je bitno.

Srećo draga, kažeš da možeš objaviti što god hoćeš, a prije toga kažeš kako ti nisu objavili sve ovo...

OldSkul je napisao/la:
Rekla sam već šta mi nisu objavili, a šta imam snimljeno (snimke dostupne u svako doba dana i noći, kakav hotlajn šta sam ja :zubati) :

- Mesić i monstruzne izjave
- privatizacija i nepotrebne stigme na Hercegovcima
- Komišić, rekoh vako ( da je Hercegovcima više muka da ih predstavlja netko tko nema nikakve zajedničke veze s njihovim svjetonazorima, uvjerenima i načinom života...)
- autonomija herc. (preslikah tvoju rečenicu onu, nije je objavilo kao ni onu da nisam vidovita, sve rekoh.)
- o trećem sam kakila deset minuta. ostavili samo da je kost za masu. a to rekoh u kontekstu da će sad izbori pa će Čova i ostatak početi mahati na sve strane sa trećim.

Dakle, nisu ti objavili ono najbitnije... Zato se bojim se da će svi oni iskoristiti prije tebe, nego što ćeš ti njih za neku "našu stvar"... Zato te molim budi oprezna u onome što pišeš... Što je ta jedna dobra stvar u odnosu na onih 10 loših koje moraš napisati da bi progurala tu jednu dobru... Zato imaj uvijek na umu da možeš puno više naštetiti nego pomoći... Imaj na umu da su te zato i angažirali... Imaj na umu da sa vragom tikve sadiš...

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 19:14 

caporegime je napisao/la:
ako ga ne voliš, ne moraš živjeti u njemu. ako rh nema strategije prema bih ili ako je njezina strategija takva da joj interes bih hrvata nije na prvom mjestu zašto toliko pljuješ po zagrebu a silno ti smeta kad netko iz zagreba ili rh općeniti bez ikakvih kriterija vrijeđa hrvate iz bih ili ajmo reći "hercegovce"?
nisi niti poslovno niti životno afirmiran u mjeri u kojoj ti je sam nastup, i umjesto da se trudiš skupljati iskustva, tražiti nove vidike, razvijati samoga sebe za dobro svih, ti se upravo ponašaš kao razmaženo dijete koje nije okusilo života pa misli da je ono što mu padne na pamet sveto pismo ili univerzalna kozmička istina.
opsjednutost sobom će te psihički razvaliti, ovo ti govorim u najboljoj namjeri dva mjeseca se pičkaramo, možemo tako do sudnjega dana ali od toga nema koristi.
razmisli.

Hvala ti brate na toplom savjetu ali ako budem htio psihića neću ga tražiti na pravnim ustanovama republike Hrvatske. Ti nisi dovoljno potkovan informacijama o mom životu da bi se bavio mojom psihoanalizom. Jedna kava s Oldicom promjenila ti je mišljenje o njoj. Šta bi da si popio dvije. Dakle njuši još. Krvosljedniče.

Ostale reperkusije smatram malicioznošću usamljenog čovjeka i ne želim im davati na značaju. Teku u ruke i piši tamo Zrikavac vaki naki. Gori si od broja jedan jebote. I kad sereš psihoanaliziraš anatomiju vlastita ***. Liječi se dok je vrijeme.

P.s da si dobar čitač kao što si loš psihoanalitičar primjetio bi da sam ja pljuvao po slijepom podaništvu Zagrebu, ne po samom Zagrebu. Zegej je previše slojevit da bi ga se moglo u globalu pljuvat. Treba ga pljuvat na tanane.

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 19:23 

Zrikavac umjesto da energiju trošiš na svađanje s Oldskul i caporegime, bolje se uključi u prijedloge i raspravu što činiti oko predsjedničkih izbora npr.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 20:04 

zrikavac je napisao/la:
caporegime je napisao/la:
razmisli.

Hvala ti brate na toplom savjetu ali ako budem htio psihića neću ga tražiti na pravnim ustanovama republike Hrvatske. Ti nisi dovoljno potkovan informacijama o mom životu da bi se bavio mojom psihoanalizom. Jedna kava s Oldicom promjenila ti je mišljenje o njoj. Šta bi da si popio dvije. Dakle njuši još. Krvosljedniče.

Ostale reperkusije smatram malicioznošću usamljenog čovjeka i ne želim im davati na značaju. Teku u ruke i piši tamo Zrikavac vaki naki. Gori si od broja jedan jebote. I kad sereš psihoanaliziraš anatomiju vlastita ***. Liječi se dok je vrijeme.

P.s da si dobar čitač kao što si loš psihoanalitičar primjetio bi da sam ja pljuvao po slijepom podaništvu Zagrebu, ne po samom Zagrebu. Zegej je previše slojevit da bi ga se moglo u globalu pljuvat. Treba ga pljuvat na tanane.

sam si dovoljno rekao da sam stigao zaključiti kako si neradnik u zrelim godinama, koji spava do podne, izvukao se od služenja vojske, pička da u lice kažeš nekome nešto i ne držiš do svoje riječi jer jednom nešto kažeš a poslije se ponašaš kao da se ništa nije dogodilo.
dakle ne trebaju mi informacije o tvom teškom životu u obliku neshvaćanja tvoga ćaće da kad ti je već kupio stan da mora plaćati i režije i da kad ti je već kupio auto da ga mora i tankati kao to što si ne shvaćen time što ne radiš ništa nego samo razmišljaš o smislu političkog života hrvata u bih te neshvaćanju okoline kako je cijeli jedan narod dužan prihvatiti tvoje zamisli.
dakle tvoje traume i ono malo životnog iskustva nije presudno da se stvori neki zaključak o tebi budući si većinu toga sam rekao.

da ne duljim, uglavnom nema ti pomoći.
nema potrebe za daljnjom raspravom.
ipak, zanima me samo jedno za kraj.
kakav je to osjećaj izgovarat malo teže riječi pred ekranom i istodobno biti toliki pičak da nema šanse da odnekud izvučeš hrabrosti da sve to kažeš i u lice?
kakav je to osjećaj biti papak koji sere iz daljine a ne pada mu na pamet biti barem jednom u životu muško?
ja se nisam baš družio s takvima pa me zanima kakav je to osjećaj biti jazavac?
nemoj shvatiti kao uvredu, čisto me antropološki zanima.
ako i ne odgovoriš shvatit ću. sujeta je gadna stvar.

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 20:31 

Capo svalercino..nisi se pohvalio kavom sa oldicom..
Sarmeri zg :dinamo1

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 20:43 

Na Poskoku sam baniran, toliko o Poskoku---a sto se tice ove mlade zene
lako je tudjim qurcem gloginje mlatiti, a biti popularan danas u Zagrebu, i Sarajevu
i medju internet dijaspori bosnjacima je vrlo lako.Samo se okrenes protiv svog naroda
komese crni pred ocima, i koji polako al sigurno pada u komu, iz razloga jer san kojeg su nekad imali
ugusen je od onih za koje su se borili.Za purgere 3 generacije sa Kozare u Zagrebu.

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 21:04 

Neretva73 je napisao/la:
Na Poskoku sam baniran, toliko o Poskoku---a sto se tice ove mlade zene
lako je tudjim qurcem gloginje mlatiti, a biti popularan danas u Zagrebu, i Sarajevu
i medju internet dijaspori bosnjacima je vrlo lako.Samo se okrenes protiv svog naroda
komese crni pred ocima, i koji polako al sigurno pada u komu, iz razloga jer san kojeg su nekad imali
ugusen je od onih za koje su se borili.Za purgere 3 generacije sa Kozare u Zagrebu.

ja bi prije rekao toliko o tebi. Jer ako si doista baniran nalazis se u nimalo lijepom drustvu. Sve sami mundzosi. Cijelo Sarajevo. Svedska i nizozemska islamska emigracija :D

A moguce da si naletio na banirani IP.

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 21:28 

Da, doista sam baniran.U cijem sam drustvu, zasigurno ne u poskokovom, a osobito
ne u muslimanskom.Baniran sam jer covjek koji je odgovoran za stranicu
smatra da moji stavovi nisu prikladni stranici, koju on vodi..vjerojatno.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3652 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 147  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Patriota i 45 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: