HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 sij 2025, 13:31.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3652 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 147  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog
PostPostano: 07 ožu 2010, 22:50 

sta si se bola raskokodakao ko kakva strina...
te bio snajpersita , te bio stolar pilo kundake..te bio lola do ujutru u birtiji sa HVO em..te proso pilotsku skolu...

ima li istza da ti ne znas ili da nisi radio :D

ti bi bio predstavljalo glasu u pustinji za Hrvate Hb ..a izbaci te iz takta jedan navijac sa totalno nevaznim stavrima...

odustani dok jos mozes...zelim ti da nadjes kakv fin poso u zgeju i da prizenis kakvu purgerku i da naucis praviti puricu z mlincima i da se ne plekas dje ti nijemjesto... ato je razmisljanjea o HercegBosni ;)

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 22:51 

nemojte ga banirat ..bar jos satak :D

vidis da ga je poslo :D

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 22:52 

mada ovo nema smisla govoriti, jedini smisao postojanja zrikavca na ovom forumu je beskonačno budalasto nadrkavanje vlastitog ega i usputno budalasanje.

Spominjanje nečije majke i psovanje..zabranjeno hercegbosanskom konvencijom.

To što je on navikao da na njegovom portalu muslimani virtualno opće s raznim majkama, to je teška deformacija.

Doprinos temi 0.

Dakle, to je to a sad se možemo vrnuti na temu, tko želi naravno.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 22:53 

blago vama.

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 22:55 

aj bola... e vo sve recimo da si i u pravu ..ali da se ti zapitas malo je li nevaljaju ovdje svi ili samo ti?

u zadnjih par godina si izgubio kompas i ne znas u sta i dje udaras...kolko sam cuo i u Dva goluba ne briljiras sa vojim istupima i tamo te etiketiraju radikalom.....

fulo si dečec..sve si masio ..ceo fudbal....

puno mi pozdravi ZeGej ;)

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 23:01 

west je napisao/la:
...kolko sam cuo i u Dva goluba ne briljiras sa vojim istupima i tamo te etiketiraju radikalom.....

U to društvo ti nemoš ni primirisat :D

Kad me već prozivaš za prepotenciju eto ti je.

Pilotsko snajperistički pozdrav. :nanana

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 23:04 

Hebalo nanu ovo sve izludilo =))

Što reče kolega blago vama :zubati

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 23:07 

ne tribate se svadjati , jos manje vrijedjati neciji privatni zivot.
lako je biti heroj na netu, doci ce vrime kad ce se to moci pokazati na djelu.
uvijek mi je zao da vidim kad se Hrvati vrijedjaju medjusobno, bez ikakvog konacnog cilja.
a i ta baniranja, sve su to djecija posla.

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 23:10 

poskok_ je napisao/la:
west je napisao/la:
aj bola... e vo sve recimo da si i u pravu ..ali da se ti zapitas malo je li nevaljaju ovdje svi ili samo ti?

u zadnjih par godina si izgubio kompas i ne znas u sta i dje udaras...kolko sam cuo i u Dva goluba ne briljiras sa vojim istupima i tamo te etiketiraju radikalom.....

"Ma ta će on" tvoj je početak i kraj. Vrhunac životne filozofije. Osluškuj i dalje.I navijaj. Smisao života je navijanje. Tako se gradi HB. :zrinjski_ultras1 :wink

Inkvi fukaro stara diktatoska idji spavat. Izvršavaj građanske obaveze.

jebiga, nije me primilo ko tebe u snajpersite i vojne pilote :laugh

u navijace svi mogui i inzinjeri i fukarestina ...zato mi se navijaci i svidjaju ..svi smo isti da ne znam iz kojeg miljea tko dolazi jer smo radi jednog cilja tu...

a kod tebe super ero je drugacije ..tebi su svi niza rasa tko god ne razmislja kao ti ...

a tvoj glas je mjerodavan koliko i kad netko pusti vodu na wc..eto toliko se pitas i toliko doprinosis HErceg-Bosni

ti guslis svoje ...a niko te ne podrzava ...svi te podjebaju ...

opravdavas se sto nisi bio u vojsci u cpaljini tako sto popljujes slulzenje vojske u capljni...

a da si bio dole ne bi bas tako omalovazavao ..ali eto...ti si supero...pilot....

cuj pilot :ucelo ..a sto ne ode u pilote..bio bi odlican pilot kamikaza :palacgore1

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 23:20 

west je napisao/la:
poskok_ je napisao/la:

"Ma ta će on" tvoj je početak i kraj. Vrhunac životne filozofije. Osluškuj i dalje.I navijaj. Smisao života je navijanje. Tako se gradi HB. :zrinjski_ultras1 :wink

Inkvi fukaro stara diktatoska idji spavat. Izvršavaj građanske obaveze.

jebiga, nije me primilo ko tebe u snajpersite i vojne pilote :laugh

u navijace svi mogui i inzinjeri i fukarestina ...zato mi se navijaci i svidjaju ..svi smo isti da ne znam iz kojeg miljea tko dolazi jer smo radi jednog cilja tu...

a kod tebe super ero je drugacije ..tebi su svi niza rasa tko god ne razmislja kao ti ...

a tvoj glas je mjerodavan koliko i kad netko pusti vodu na wc..eto toliko se pitas i toliko doprinosis HErceg-Bosni

ti guslis svoje ...a niko te ne podrzava ...svi te podjebaju ...

opravdavas se sto nisi bio u vojsci u cpaljini tako sto popljujes slulzenje vojske u capljni...

a da si bio dole ne bi bas tako omalovazavao ..ali eto...ti si supero...pilot....

cuj pilot :ucelo ..a sto ne ode u pilote..bio bi odlican pilot kamikaza :palacgore1

ta cu ti ja. ja jako dobro znam sta je bilo u capljini. i dilanja je bilo.
kad bi im utekao koji vojnik bili bi sretni. a za pilota ne serem. morao sam to spomenut jer djubre ne staje. ko da je u svaki ratni rov ugazio.

ko koga podjebaje prepustimo drugima da ocjene. :wink

Citat:

a ovo je posljedica valjda prevelikog lupanja u glavu. da si pažljivije čitao primjetio bi da se ja nisam sukobio s drugačijim mišljenjem nego da sam se branio od psihoanalitičkih uvreda narcisoidne budale. kojeg vidim poštuješ.
poskok je stratiše različitih mišljenja. onaj poskok znaš...

ti se isto vidim javljaš na teme kada je zriki tema. i ono klasično mostarski nadosereš se u ćeif. šta je toliki merak derat po zrikiju?

eno prodje rođeni . trk...

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 23:33 

poskok_ je napisao/la:

.
Citat:
da si pažljivije čitao primjetio bi da se ja nisam sukobio s drugačijim mišljenjem

Citat:
onaj poskok znaš...

Ti se ne sukobljavaš s drugačijim mišljenjem na onom Poskoku, nego samo napišeš da tekst nema dozvolu moderatora!
Širiš tamo jednoumlje, primitivizam i sramotiš svojim fašistoidnim pisanjem sve Hrvate iz HB jer si se uspio izborit za epitet "hercegovački (hrvatski) portal" i to mi nije jasno kako! Jado!

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 23:34 

poskok_ je napisao/la:
[

a ovo je posljedica valjda prevelikog lupanja u glavu. da si pažljivije čitao primjetio bi da se ja nisam sukobio s drugačijim mišljenjem nego da sam se branio od psihoanalitičkih uvreda narcisoidne budale. kojeg vidim poštuješ.

ti se isto vidim javljaš na teme kada je zriki tema. i ono klasično mostarski nadosereš se u ćeif. šta je toliki merak derat po zrikiju?

a nisi ti los cojek samo kenjas puno .. pa reko da kolegu izvedem na pravi put :smajl007 ..
ali uvijek dodjes ovdje i napravis nered ..pa nece ljudi s tobom da se druze... pa te poceraju ..a ti jopet dolazis

a meni to krivo gledat sto niko s tobom nece da se druzi i prijateljstvuje samo zato sto malo nakaradno razmisljas...
cak i mene isprovocujes sa svojim idiotizmim a..ali kao svaki dobar krscanin ja zelim da te izvedem na pravi put i da nam svima ovdje bude lijepo ž

ali eto ti bas nepopravljiv ..zavsrijo test za pilote i ko ti je ko ti..
nije to fino ..jok..

(cuj pilot :sega )

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 23:44 

zaba1111 je napisao/la:
poskok_ je napisao/la:

.

Ti se ne sukobljavaš s drugačijim mišljenjem na onom Poskoku, nego samo napišeš da tekst nema dozvolu moderatora!
Širiš tamo jednoumlje, primitivizam i sramotiš svojim fašistoidnim pisanjem sve Hrvate iz HB jer si se uspio izborit za epitet "hercegovački (hrvatski) portal" i to mi nije jasno kako! Jado!

Opet ispočetka idemo .- mi nemamo dežurnog inkvizitora na poskoku, Koji nadgleda sve komentare i potom ih briše. Dnevno prispije oko 1000 komentara. Tko bi to uspio nadgledati. Sistem je jednostavan . Ubačeno je u sistem oko 50 riječi koje sistem jednostavno ne pušta da prođu. radi se uglavnom o psovkama. Piši riječ s točkicama i svaka će proć.

Recimo neće proći komenta potpuno benigan u kojem spominješ Jamajku. zAŠTO ? Jer sadrži riječ "majku" koja je česta u psovkama. Dakle napiši Jam.ajku i proći će. U tom smislu nema cenzure. Ima predostrožnosti zbog psovki a to smo morali napraviti jer bi to bilo očajno da takvi komentari prolaze. Nema moderiranja uopće jer ono nije forum nego comment system.

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 23:45 

west je napisao/la:
poskok_ je napisao/la:
[

a nisi ti los cojek samo kenjas puno .. pa reko da kolegu izvedem na pravi put :smajl007 ..
ali uvijek dodjes ovdje i napravis nered ..pa nece ljudi s tobom da se druze... pa te poceraju ..a ti jopet dolazis

a meni to krivo gledat sto niko s tobom nece da se druzi i prijateljstvuje samo zato sto malo nakaradno razmisljas...
cak i mene isprovocujes sa svojim idiotizmim a..ali kao svaki dobar krscanin ja zelim da te izvedem na pravi put i da nam svima ovdje bude lijepo ž

ali eto ti bas nepopravljiv ..zavsrijo test za pilote i ko ti je ko ti..
nije to fino ..jok..

(cuj pilot :sega )

kako si smešan :D evo baš si me nasmijao. "Neće ljudi s tobom da se druže". West davno je bola završila srednja škola. Alo...

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 23:49 

Ja ne psujem ni u stvarnom životu ni na forumu ni nigdje ili vrlo rijetko, sve majke poštujem i rijetko ih spominjem! A na tvom portalu sam nekoliko puta pokušao ostaviti komentar i ako je komentar bio imalo politički uvjerljiviji, odnosno ako nije u skladu s politikom tvog portala, prolaza nema ili se briše!

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 23:54 

:sega :klanjam znaci poskok ti si me banirao---dobri jutro Neretva 73 :sega

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2010, 23:54 

zaba1111 je napisao/la:
Ja ne psujem ni u stvarnom životu ni na forumu ni nigdje ili vrlo rijetko, sve majke poštujem i rijetko ih spominjem! A na tvom portalu sam nekoliko puta pokušao ostaviti komentar i ako je komentar bio imalo politički uvjerljiviji, odnosno ako nije u skladu s politikom tvog portala, prolaza nema ili se briše!

ma ne zanosi se. Komentar ti je vjerojatno bio dug. I čim je duži uvijek upadne neka riječ.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2010, 00:20 

zaba1111 je u pravu što se tiće cenzure na "poskoku"!
Primjer kratkog komentara koji na "poskoku" nije mogao proći: dakle taj kratki komentar je ukazivao na Đežulovićevu (i ne samo njegovu) neprincipijelnost kada spominje slučaj ubojstva članova obitelji Zec a prešućuje ubojstvo obitelji Grgić u Novskoj (otac, mati i dvoje djece) organizirano od strane izviđačko diverzantskog odreda 18. Korpusa tzv. “srpske vojske krajine". Očito za "poskok" komentar nije bio politički "korektan".

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2010, 00:28 

EmilX je napisao/la:
zaba1111 je u pravu što se tiće cenzure na "poskoku"!
Primjer kratkog komentara koji na "poskoku" nije mogao proći: dakle taj kratki komentar je ukazivao na Đežulovićevu (i ne samo njegovu) neprincipijelnost kada spominje slučaj ubojstva članova obitelji Zec a prešućuje ubojstvo obitelji Grgić u Novskoj (otac, mati i dvoje djece) organizirano od strane izviđačko diverzantskog odreda 18. Korpusa tzv. “srpske vojske krajine". Očito za "poskok" komentar nije bio politički "korektan".

Misliš na ovaj komentar:

Citat:
Ustvari ovaj Dežulovićev članak je izrazita antihrvatska podvala: dakle naglašava kako su i Hrvatska i Srbija kažnjene zbog rata u BiH. Moš si misliti kako je Srbija kažnjena dobivši za Srbe pola BiH. I još se izruguje da bi, je li, i Hrvatska trebala po kazni čuvati Dayton a koji je u međuvremenu dodatno izmjenjen na štetu Hrvata. Na taj način feralovac sugerira da Hrvati u BiH nemaju pravo tražiti svoj entitet, ispada kao da su Hrvati napravili nešto daleko gore od Srebrenice. Naravno feralovac ne zaboravlja spomenuti Rimca i slučaj Zec ali zaboravlja spomenuti od srpskih diverzanata poklanu hrvatsku obitelj Grgić (otac, majka i dvoje malodobne djece) a i da za to još nitko nije osuđen!

Taj komentar je objavljen. Problem je u opet u riječi "majka". Jel vidiš tu riječ? Shvaćaš li šta ti pričam. Filter ti je makao komentar. Da si poslao mail ja bi objavio.Eno ti ga sad objavljen.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2010, 02:36 

Nejverovatno koji nivo.

Ovo je da se čovjek prekrsti i ništa drugo...

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2010, 09:24 

sujeta je gadna stvar.
nema gorega nego kad te netko tko se i nema pohvaliti nekim dostignućima, a u sebi vidi silnu veličinu, uzme na zub jer u njemu ne vidiš onu veličinu koju on sam vidi.
kako smo uhvatili zrikija na djelu da je pičkica, lud od bijesa mrzi svakoga tko ga ne prepozna u njegovoj veličini i poput prevarene žene spreman se joguniti do kraja.
nije uzalud nakon bana promijenio još dva tri nicka.
mene vrijeđa i napada i to tek od trena kad sam mu dao do znanja da mi nije zanimljiv i da smatrajući ga jazavcem čak se i ne mogu naljutiti toliko.
zati i izmišlja nekakve prijetnje koje kao da su mu upućene, prijeti nekim prijavama iako sve puca od njegovog neznanja i neobavještenosti, i usput vrijeđa na najjače.
s pokazanim rekacijama do srži iskompleksiranog papka, nije mi nimalo zanimljiv a to sam skužio već na početku, pa kako nikad ne tučem nejač, zriki koji je još jedan rang ispod pojma nejač sam za sebe svojim postojanjem predstavlja kaznu samome sebi.
da sam imao ikakve nasilne namjere za ove sve mjesece, onda se ne bi samo smijao njegovim budalaštinama a priznat će te, kad ga se dobro naloži, ima se čemu smijati, pa i pod cijenu da zriki uputi koju ružnu riječ, uvredu ili samu prijetnju za koje morončić uslijed napada bijesa nije ni svjestan da ih izriče.
za takvu predstavu, priznat će te, može se malo i pretrpit pa mu oprostit na rječniku.
jer ipak mi smo kršćani.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2010, 09:47 

Ovo je show...

Hahahaha

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2010, 09:55 

Nema druge Capo nego da i Zrikija vodiš na kavicu...

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2010, 09:57 
Juda Iškariot je napisao/la:
Nejverovatno koji nivo.

koji je ovo nivo?
aj ukratko, nemam vremena da se sama referiram, stalno me prekdaju, na poslu sam, ali ću bacit oko. rado ću pročitati tvoju observaciju.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2010, 10:03 
Junuz Djipalo je napisao/la:
Nema druge Capo nego da i Zrikija vodiš na kavicu...

to ću ja ovog prolića. pozvala sam ga, ali mi nije odgovorio ni da hoće niti da neće. :neznam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3652 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 147  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica, Patriota i 64 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: