|
|
Stranica: 37/147.
|
[ 3652 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ožu 2010, 17:26 |
|
|
mara je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
posuška..zar nije Robert iz Livna..
To je bilo prije nego se udala za njega! Trebala se udat u Posusje! Tko..o kome pričamo maro..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ožu 2010, 17:28 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: mara je napisao/la: To je bilo prije nego se udala za njega! Trebala se udat u Posusje!
Tko..o kome pričamo maro.. Bog te pomogo, o Anici!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ožu 2010, 17:34 |
|
|
mara je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Tko..o kome pričamo maro..
Bog te pomogo, o Anici! Čime je ona ovo zaslužila da se dva ovakava uma..pače i stasa s njom zamaraju.. znači između mog sapatnika i brata je imala još afera..pa da... ja sam mislio da ti pričaš o Robertovoj bivšoj..
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ožu 2010, 17:37 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: http://www.index.hr/vijesti/clanak/provincijalizam-nije-zemljopisno-odredjen-vec-je-stanje-duha--i-u-vlaskoj-i-u-posusju/479678.aspx Ma članak ko članak, samo još jedan od razloga da se iz*rkava na hercegbosance, jer tamo više nitko ne može promijeniti mišljenje o "agresivnim dinaroidnim kamenjarcima" bolje da piše kako je "pripizdilo hrvatima u BiH" već ako hoćemo podršku `rvacke bar oni koji tamo žive da upoznaju stanje ovamo, iako sumnjam da bi index koji se svojevremeno kitio ljiljanima te "hercegbosance" nazivao čobanima išta od toga pustio ali eto.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ožu 2010, 17:37 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: mara je napisao/la: Bog te pomogo, o Anici!
Čime je ona ovo zaslužila da se dva ovakava uma..pače i stasa s njom zamaraju.. znači između mog sapatnika i brata je imala još afera..pa da... ja sam mislio da ti pričaš o Robertovoj bivšoj.. malkice prepricavamo zuti tisak negdje sredinom 90tih bio izbor za hrvatsku miss u Njemackoj, a madam kao posuska nevista (to je ponavljala citavu vecer, cim netko kaze da je iz Posusja) navodno preferirala trebe iz Posusja, nije se bas svima svidjelo uglavnom je glumila Lagerfelda na Chanelovoj reviji
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ožu 2010, 17:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76653 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mare ne začatavaj. Ženska ljubomora?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ožu 2010, 17:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mare ne začatavaj. ja sam začato.. ostavite maru na miru.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ožu 2010, 17:57 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Mare ne začatavaj. ja sam začato.. ostavite maru na miru. A i "dan žena" je,... i skulerki se treba progledat kroz prste, takođe
|
|
Vrh |
|
|
west
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ožu 2010, 20:00 |
|
|
jebote koji trach party o anici i robertu.. st'udi sto je vrcala guzicom na narodnoj..ta nije bolesna da ne more...
|
|
mara
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ožu 2010, 21:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mare ne začatavaj. Ženska ljubomora? Robbie drago mi je sto na svakoj temi vidis moj chat! Sigurno imas neka ukazanja!
|
|
Vrh |
|
|
Perpetua
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 ožu 2010, 00:31 |
|
|
Koji topic! Prvo se kolju k´o bisna pascad a onda udare u najzecsi trac o bivsim missicama i nogometasima - ludnica! I nedavno me jedan frend jos ozbiljno pita "Zbilja Vam nikako ne triba televizor?" A sta bi mogla nuditi ta bijeda od televizije uz siroki raspon ljudske cudi i naravi na netu? Kome u tom zivahnom i neobuzdanom svitu virtuale jos tribaju novine ili televizija? Ima i off-topicarenje ponekad svoj car ... No sad ozbiljno; ako smim dati jedan savjet ne samo Capi nego i ostalim koji se nadju odjednom i mimo volje u virtualnom matchu niskih udaraca: svadja uvik trazi dvi stranke - cim jedne nema, nema ni druge. U stvarnom zivotu je ponekad neizbjezno odgovoriti temeljito na uvredljive izjave o uzoj rodbini, no u virtuali kretena najbolje pogadas ignoriranjem - pa neka laje, sebi laje. Jer ipak normalni dio citatelja odmah po stilskoj razini tih ispada vidi tko tu tako ruzno zbori i ima svoje misljenje o takvom pristupu temi a za moguce istomisljenike forumskih proletera ne triba marit - sto god piso ili ne piso takvi ostaju pri svome jer se ne radi tu o racijonalnim stavovima i o ozbiljnom misljenju nego samo o uvrijedjenim emocijama, psihickim tegobama i raznim kompleksima (pogotovo onaj opcebalkanski kompleks manje vrijednosti). A to nije za razgovor ni za raspravu nego samo za strucnog lijecnika.
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 ožu 2010, 09:26 |
|
|
poskok_ je napisao/la: naprosto je neizdrživo da se za sve krivi hercegovina. postalo je demode. Stvari treba istrati na čistac, opet će biti hercegovina krivljena na idućim izborima.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 ožu 2010, 12:08 |
|
|
Topic se ključa dok se ne počisti od zrikijevih sranja.
Koliko god bili dobronamjerni, on ne želi ništa drugo nego vrijeđati i minirati topice.
ne treba ovdje, nitko ga nije zvao a kamoli da on određuje politiku foruma.
On ne da neće određivati politiku foruma nego je on po našem mišljenju u rangu Latina, Babića, Dežulovića i Jergovića.
I Vesne Pusić.
pa kad oni budu određivali politiku foruma onda će i on.
Svaki zrikijev klon bit će baniran a postovi obrisani. I zato se ne trudite odgovarati jer će te odgovorima samo stvarati dodatni posao administraciji u brisanju. Ko to bude radio namjerno, bit će isto sankcioniran.
zriki nepotreban si i suvišan na ovom mjestu.
Dasvidanija
|
|
Vrh |
|
|
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 09 ožu 2010, 13:21 |
|
|
Ko je zriki uopce?
Retorika, cisto da naglasim.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 16 ožu 2010, 14:45 |
|
|
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 16 ožu 2010, 14:55 |
|
|
Najviše mi se dopao Srbin koji je otišao da piša. To je highlight teksta.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 16 ožu 2010, 15:02 |
|
|
teranova je napisao/la: Najviše mi se dopao Srbin koji je otišao da piša. To je highlight teksta. to ti vjerujem. da staneš ispred njega nesvjesno bi se mašila za karmin ili puder misleći da si pred ogledalom. šalu na stranu, mislim da je, s obzirom na publiku kojoj se obraća, ispunila svrhu 100%. upravo na ovakav način se treba obratiti svim onim pametnjakovićima kojima pojam bosne formiraju zabranjeno pušenje, lud zbunjen normalan, miris ćevapa i (za mene očajno loša) skečarija urca bešlagića i milana pavlovića uvredljovog (za likove iz vica) naziva Mujo i Haso, a koji ni ne znaju što se sve u toj BiH događa. Koji misle da je BiH zemlja tolerancije, viška kafe i sličnih stereotipa.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 16 ožu 2010, 15:07 |
|
|
Za mene je Bosna uvek predstavljala kišovita brda u magluštini na kojima piše TITO. Šalu na stranu (sad te kopiram), sve te kvaziglumačke i humorističke veličine koje si pomenuo mogu da se sakriju pred jednim pravim gospodinom, Zijahom Sokolovićem.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 16 ožu 2010, 15:09 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Odlično! Sad me još samo zanima zašto joj ovo Index nije objavio...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 16 ožu 2010, 15:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Odlično! Sad me još samo zanima zašto joj ovo Index nije objavio... Šta se na Indexu ima pisati o Hercegovini osim površnim floskulama o pljačkašima i dvostrukim glasačima sa primitivnog kamenjara?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 16 ožu 2010, 15:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma znam, htio sam od nje to čut...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 16 ožu 2010, 15:19 |
|
|
Na Indexu se ne objavljuju ozbiljne stvari, več bizarne vesti iz žute štampe, ne bi li bilo što više glupih komentara..
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 16 ožu 2010, 15:38 |
|
|
Dragi moji, ako mi naše poslanje shvatimo malo šire od neobaveznog seruckanja po netu u pauzama onda znači i da se nekome obraćamo. Već sam rekao jednom, teško ćete naći zadrtiju osobu od mene, bilo da se radilo o ljubavi prema svom zavičaju, ili prema mjestu gdje sada živim. U poštovanju naših velikana i ideja....U otporu svim onim zlonamjernima jugovićima i jazavcima koji vlastiti kompleks inferiornosti liječe tako što vole pljuvati veličine i ideale jer znaju da veličine nikada ne će postati niti imaju muda poginut za ideale. Ako sam ja prepoznao duboku dobronamjernost Martine Mlinarević koja u svojim tekstovima, koliko god na prvu loptu mogli nekome zvučati svetogrdno, ipak skida zavjesu jedne užasne blokade koja se nadvila i pred Hrvatima iz BiH i pred njihovih problemima. Ona se ne mora obraćati našim zadrtim hercegovcima jer je njima itekako jasno da stvari nisu bajne, da se teško živi, da nas domaći hohštapleri jebu i kradu, da se najgori među nama u nedostatku ikakvih vrlina hvataju najnižih strasti samo da bi dsrugoga diskreditirali. Ako želimo da nešto bude od svega, moramo se probiti i među one koji misle da smo ništa nego krvoločna skupina divljaka, željnih krvi kojima u toj istoj krvi pliva genetska naklonjenost zločinu, kriminalu i svakojakim opačinama, ne zato jer žele misliti tako nego jer su bombardirani takvim stavovima.Nitko kao Maertina nije tako uspio prodrijeti do ušiju i očiju onih od kojih nećemo imati koristi i podrške ali od kojih ne očekujemo niti otpor. Koje se može bar uvjeriti da nismo plemenska bagra i da imamo probleme, da nam uskraćuju prava i ne daju živjeti po mjeri čovjeka. Kako to možemo nju osuđivati jer se želi probiti među one koji bi barem mogli skloniti sa puta kao smetnje a istodobno na ovom forumu, pod opravdanjem širenja vidika dopuštamo raznoraznim zlonamjernim ljudima da prosipaju i demagogiju i mržnju? Objašnjenje mi je davno stiglo u obliku odgovora da se ovaj forum forum ne smije pretvoriti u malu autističnu skupinu koja će jedni druge tapšati po ramenima i povlađivati. Pa mi svi Hrvati smo se uvukli u sebe i pretvorili u autostinu skupinu u kojoj jadikujemo zbog neshvaćanja i tapšemo jedni druge po ramenima dok pizdimo zbog haaških uznika ili muslimanskog ugnjetavanja. Pustimo martinu da nađe put i van nas i našeg uskog okruženja. To ne može učiniti na način kao što neki pokušavaju, iz daljine koji već udaraju u lonce i trube i najavljaju kako idu ljuti hercegovci bijesni zbog nepravde, na šta već liče kolumne naših pravovjernih novinara. Ona to može učiniti jedino tako da im da obilan komad mesa za koga samo ona zna da ga je začinila nevidljivim začinom koji uvijek na kraju dođe do mozga. Ako sam ja to uspio shvatiti, ja koji imam više zakrpa na glavi zbog ideala nego što ste vi svi ovdje poševili žena u vašim životima, onda misli da možete odbaciti svoju sujetu i pustiti martinu da radi. Pustite je da radi, jer ona to može, ona to zna.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 16 ožu 2010, 15:38 |
|
|
caporegime je napisao/la: http://www.e-novine.com/region/region-bosna/35785-plaite-mostovima-plaite-ljudima.html dobar
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 16 ožu 2010, 15:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
caporegime je napisao/la: Dragi moji, ako mi naše poslanje shvatimo malo šire od neobaveznog seruckanja po netu u pauzama onda znači i da se nekome obraćamo. Već sam rekao jednom, teško ćete naći zadrtiju osobu od mene, bilo da se radilo o ljubavi prema svom zavičaju, ili prema mjestu gdje sada živim. U poštovanju naših velikana i ideja....U otporu svim onim zlonamjernima jugovićima i jazavcima koji vlastiti kompleks inferiornosti liječe tako što vole pljuvati veličine i ideale jer znaju da veličine nikada ne će postati niti imaju muda poginut za ideale. Ako sam ja prepoznao duboku dobronamjernost Martine Mlinarević koja u svojim tekstovima, koliko god na prvu loptu mogli nekome zvučati svetogrdno, ipak skida zavjesu jedne užasne blokade koja se nadvila i pred Hrvatima iz BiH i pred njihovih problemima. Ona se ne mora obraćati našim zadrtim hercegovcima jer je njima itekako jasno da stvari nisu bajne, da se teško živi, da nas domaći hohštapleri jebu i kradu, da se najgori među nama u nedostatku ikakvih vrlina hvataju najnižih strasti samo da bi dsrugoga diskreditirali. Ako želimo da nešto bude od svega, moramo se probiti i među one koji misle da smo ništa nego krvoločna skupina divljaka, željnih krvi kojima u toj istoj krvi pliva genetska naklonjenost zločinu, kriminalu i svakojakim opačinama, ne zato jer žele misliti tako nego jer su bombardirani takvim stavovima.Nitko kao Maertina nije tako uspio prodrijeti do ušiju i očiju onih od kojih nećemo imati koristi i podrške ali od kojih ne očekujemo niti otpor. Koje se može bar uvjeriti da nismo plemenska bagra i da imamo probleme, da nam uskraćuju prava i ne daju živjeti po mjeri čovjeka. Kako to možemo nju osuđivati jer se želi probiti među one koji bi barem mogli skloniti sa puta kao smetnje a istodobno na ovom forumu, pod opravdanjem širenja vidika dopuštamo raznoraznim zlonamjernim ljudima da prosipaju i demagogiju i mržnju? Objašnjenje mi je davno stiglo u obliku odgovora da se ovaj forum forum ne smije pretvoriti u malu autističnu skupinu koja će jedni druge tapšati po ramenima i povlađivati. Pa mi svi Hrvati smo se uvukli u sebe i pretvorili u autostinu skupinu u kojoj jadikujemo zbog neshvaćanja i tapšemo jedni druge po ramenima dok pizdimo zbog haaških uznika ili muslimanskog ugnjetavanja. Pustimo martinu da nađe put i van nas i našeg uskog okruženja. To ne može učiniti na način kao što neki pokušavaju, iz daljine već udarajući u lonce i trube i najavljajući kako idu ljuti hercegovci bijesni zbog nepravde, na šta već liče kolumne naših pravovjernih novinara. Ona to može učiniti jedino tako da im da obilan komad mesa za koga samo ona zna da ga je začinila nevidljivim začinom koji uvijek na kraju dođe do mozga. Ako sam ja to uspio shvatiti, ja koji imam više zakrpa na glavi zbog ideala nego što ste vi svi ovdje poševili žena u vašim životima, onda misli da možete odbaciti svoju sujetu i pustiti martinu da radi. Pustite je da radi, jer ona to može, ona to zna. Ulizivački panegirik Neka piše, popravlja se, ali kakav odjek skupa sve to ima? Ako okrene "previše" na našu stranu, mnoga vrata će joj se zatvoriti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|