|
|
Stranica: 1/48.
|
[ 1191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Anton
|
|
Naslov: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 29 stu 2009, 20:15 |
|
Pridružen/a: 26 kol 2009, 11:51 Postovi: 110 Lokacija: među cmiljem, rudeljom i dračom
|
Dakle, za koga bi glasali ili ćete glasati?
Baš me zanima kako je ovdje stanje. :)
Zadnja izmjena: Ministry of Sound; 11 sij 2010, 15:32; ukupno mijenjano 8 put/a. |
Sada je moguće naknadno izmjeniti glas |
|
|
Vrh |
|
|
Darius
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 29 stu 2009, 20:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 29 stu 2009, 20:25 |
|
|
Za Dr Miroslava Tuđmana, drugog HRVATSKOG predsjednika.
Sada sam zvao tetku i strica i rekao da daju glas Dr Tuđmanu, a oni meni "sine, ti si nam najdraži nećak, ali si jako zelen i neupućen....mi ćemo svi ovdje za naš HDZ i Dr Hebranga".
Ne znam šta ću, morat ću ih na prevaru nekako pridobiti.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 29 stu 2009, 20:48 |
|
|
Kakvo je to pitanje? Za Tuđmana, naravno.
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
Pato7
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 29 stu 2009, 20:53 |
|
|
neodlucan izmedju Tuđmana i Primorca
_________________ Dvije ovce na pašnjaku komentiraju političku scenu. Ovca 1: Beeeee-eeee Ovca 2: Upravo tako, uzela si mi riječi iz usta
|
|
Vrh |
|
|
Hrvat
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 29 stu 2009, 20:58 |
|
|
Za onoga koji se zalaže za uspostavu hrvatskog entiteta u BiH, dakle za Miroslava Tuđmana.
_________________ Nacionalizam je ideologija i pokret koji ističe interese i prava nacije, ponajprije njezino pravo na samoodređenje.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 00:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77082 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zanimljivo, nijedan glas za Hebranga i Bandića. Pogodite za koga sam ja glasao? :)
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 01:03 |
|
|
Pitanje Primorčevim glasačima: Zašto?
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 01:07 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zanimljivo, nijedan glas za Hebranga i Bandića. Pogodite za koga sam ja glasao? :) Može li joker?
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 01:08 |
|
|
I poslije Tuđmana Tuđman.
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 01:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77082 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vuco je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zanimljivo, nijedan glas za Hebranga i Bandića. Pogodite za koga sam ja glasao? :) Može li joker? Oćeš pola-pola?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Galinjo
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 03:40 |
|
|
Rasplinut će se glasovi, a Tuđman neće imati iznad 5 % glasova.. Pa bi uz Josipovića u drugi krug mogli Hebrang ili Vidošević.. A njih dvojica imam osjećaj su za Hrvate BiH gori od Josipovića..Zato, treba glasati za manje zlo.. Primorac ili Bandić..
|
|
Vrh |
|
|
Galinjo
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 03:43 |
|
|
Znam da ćete reći ovo i ono za Bandića, ali Bandić manipulira i pimpla s jedne na drugu stranu.. Nije sve crno-bijelo u njegovim izjavama.. Dosta toga on ne kaže. Uostalom, prošle godine je bio više u Hercegovini nego u Hrvatskoj, hehe! Tuđman mi jest najbliži, ali mislim da ćemo na taj način samo izgubiti glasove koji se bitni jednom kandidatu za drugi krug. Ali kad bolje razmislim- hmm, zar itko može biti za Hrvate BiH gori od Dikobraza? :)
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 03:47 |
|
|
Galinjo je napisao/la: Rasplinut će se glasovi, a Tuđman neće imati iznad 5 % glasova.. Pa bi uz Josipovića u drugi krug mogli Hebrang ili Vidošević.. A njih dvojica imam osjećaj su za Hrvate BiH gori od Josipovića..Zato, treba glasati za manje zlo.. Primorac ili Bandić.. Ma kako da ne,bolje i ne izaća na izbore,nego glasovati za nekog od tih navedenih. U prvom krugu svaki onaj kojem Hrvatska nešto znači i oni koji bi željeli promjenu politike prema BiH Hrvatima,trebali bi glasati za Tuđmana,a ukoliko on ne uđe u drugi krug,onda birat manje zlo,mada će za nas biti onda potpuno svejedno tko će biti predsjednik,jer osim Tuđmana svi ovi nastavit će Mesićevu politiku a tu nisu nikakva iznimka ni Bandić,ni Primora i Hebrang a još manje Vidošević.
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 03:48 |
|
|
Galinjo je napisao/la: Znam da ćete reći ovo i ono za Bandića, ali Bandić manipulira i pimpla s jedne na drugu stranu.. Nije sve crno-bijelo u njegovim izjavama.. Dosta toga on ne kaže. Uostalom, prošle godine je bio više u Hercegovini nego u Hrvatskoj, hehe! Tuđman mi jest najbliži, ali mislim da ćemo na taj način samo izgubiti glasove koji se bitni jednom kandidatu za drugi krug. Ali kad bolje razmislim- hmm, zar itko može biti za Hrvate BiH gori od Dikobraza? :) Može. Kajin,Pusić a Boga mi ni Josipović nije bezopasan koliko se čini.
|
|
Galinjo
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 04:02 |
|
|
Eeejj.. Od Mesića ni Draža Mihajlović ne bi bio gori.. Pusićka i Kajin su neozbiljni kandidati pa ih ne treba ozbiljno razmatrati. Uz Josipovića su jedini mogući u drugom krugu Hebrang, Primorac, Bandić i Vidošević. Uz opasku da ni Hebrang ne bi trebao biti ozbiljan kandidat za drugi krug. E sad.. Dali dati glas Tuđmanu koji sigurnio neće proći u 2. krug? Svačiji osobni izbor, nemam ništa protiv. Svako sa svojim glasom može radit što želi, u krajnjem slučaju i ne izići na izbore. Ali mi se čini logičnim glasati za kandidata koji ima šansu za drugi krug a bio bi solidno rješenje za BiH Hrvate. Čini mi se da su to Primorac prije svega a i Bandić. Nisam baš siguran da bi Bandić izdao ljude iz svog kraja. A primorac se već pokazao sa pomaganjem izgradnje Hr. sveučilišta u Mostaru i SKB Mostar. Tako da mi se uopće ne čini kao loš izbor.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 08:38 |
|
|
Galinjo je napisao/la: Eeejj.. Od Mesića ni Draža Mihajlović ne bi bio gori.. Pusićka i Kajin su neozbiljni kandidati pa ih ne treba ozbiljno razmatrati. Uz Josipovića su jedini mogući u drugom krugu Hebrang, Primorac, Bandić i Vidošević. Uz opasku da ni Hebrang ne bi trebao biti ozbiljan kandidat za drugi krug. E sad.. Dali dati glas Tuđmanu koji sigurnio neće proći u 2. krug? Svačiji osobni izbor, nemam ništa protiv. Svako sa svojim glasom može radit što želi, u krajnjem slučaju i ne izići na izbore. Ali mi se čini logičnim glasati za kandidata koji ima šansu za drugi krug a bio bi solidno rješenje za BiH Hrvate. Čini mi se da su to Primorac prije svega a i Bandić. Nisam baš siguran da bi Bandić izdao ljude iz svog kraja. A primorac se već pokazao sa pomaganjem izgradnje Hr. sveučilišta u Mostaru i SKB Mostar. Tako da mi se uopće ne čini kao loš izbor. Odakle ti podatak da Primorac stoji lošije od Tuđmana? Inače, Vidošević je u Tomislavgradu izjavio da BiH treba urediti kao Švicarsku http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/091129083
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 11:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Već ima tema na podforumu "Hrvatska", i sa već 58 zabilježenih glasova (35, tj 60% za Tuđmana), al eto neka i ove ovdje na posjećenijem forumu (a onu drugu ključ u bravu). Prikovat ćemo je za plafon da bude vidljiva i središnja tema kampanje. Ja sam izuzetno zadovoljan, ako se realno sagleda, jer prije 8 godina smo bili predmet mržnje i natjecanja tko će o nama ružnije stvari govoriti. A gle sad, iako je Hrvatska možda i manje nacionalna nego onda, imamo taj luksuz gdje čak tražimo od kandidata jasan stav o trećem entitetu ili federalnoj jedinici.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
frane
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 11:33 |
|
|
Galinjo je napisao/la: Znam da ćete reći ovo i ono za Bandića, ali Bandić manipulira i pimpla s jedne na drugu stranu.. Nije sve crno-bijelo u njegovim izjavama.. Dosta toga on ne kaže. Uostalom, prošle godine je bio više u Hercegovini nego u Hrvatskoj, hehe! Tuđman mi jest najbliži, ali mislim da ćemo na taj način samo izgubiti glasove koji se bitni jednom kandidatu za drugi krug. Ali kad bolje razmislim- hmm, zar itko može biti za Hrvate BiH gori od Dikobraza? :) a mozda se previse naslanjas na ankete tipa Puls ..Jutarnji...
_________________ Zadar glavni grad Hrvatske
|
|
Vrh |
|
|
kajman
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 14:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 14:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ajde, glasujte, ne stidite se, kada anketa pređe neki respektibilan broj glasova, negdje između 50 i 100, svakako ćemo poslati e-mail stožeru M. Tuđmana sa podacima i linkom.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Pato7
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 14:47 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ajde, glasujte, ne stidite se, kada anketa pređe neki respektibilan broj glasova, negdje između 50 i 100, svakako ćemo poslati e-mail stožeru M. Tuđmana sa podacima i linkom. onda cu ja svoj promijeniti u korist Tuđmana
_________________ Dvije ovce na pašnjaku komentiraju političku scenu. Ovca 1: Beeeee-eeee Ovca 2: Upravo tako, uzela si mi riječi iz usta
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 14:50 |
|
|
Pato7 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ajde, glasujte, ne stidite se, kada anketa pređe neki respektibilan broj glasova, negdje između 50 i 100, svakako ćemo poslati e-mail stožeru M. Tuđmana sa podacima i linkom. onda cu ja svoj promijeniti u korist Tuđmana Ako u anketi nekim čudom pobijedi netko drugi onda ćemo poslati u njihov stožer sa porukom "Vidite li vi kako vas vole Hrvati Herceg-Bosne, sjetite se ovoga kad osvojite vlast, vlast je slast"
|
|
Vrh |
|
|
Pato7
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 14:57 |
|
|
vidim da josipovic ima jedan glas. pa covjece nebi glasa za njega ni da sam SDPovac.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 30 stu 2009, 14:58 |
|
|
Sva sreća da je ovdje glasanje u potpunosti anonimno (a ne kao na nekim masovnim, ali tehnološki zaostalim forumima) pa se samim time dobivaju i stvarni rezultati (bez straha od represalija)
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|