HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 08 lip 2026, 07:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 5557 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 223  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 27 pro 2018, 13:21 

Agathonikos je napisao/la:
Inače, ta sprčena opozicija već 12 godina otkad konstantno gubi na izborima o ničemu drugom i ne šilji već o Dodikovom i Lukačevom kriminalu, pljačkanju naroda i krađi na izborima. Čak su se nakon raspada tzv. Saveza za pobjedu i straha od totalnog raspada ulojenog sds ozbiljno bavili mišlju da ulojeni sds preimenuju u Soroševo NVO udruženje "Pravda za Vukotu" :D

Izbori su pokradeni i to dva puta. Nema dvojbe u vezi toga. Dodikov rezim vec nekoliko godina samo uspomoc izbornog inzinjeringa moze pobjediti. Po tome se ne razlikuje puno od Slobodana Milosevica koji je pritom, za razliku od Dodika, pokrao izbore jednom, da bi podnio ostavku. Dodik je po tome duplo gori od Milosevica. Osim toga i sama cinjenica da Dodika sa sve predizbornom koalicijom podrzava 350 hiljada ljudi od 1.2 milion ljudi dovoljno govori da Dodikov rezim nema kapacitet da vodi RS

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 13:23 

350 000 ljudi koji idu na izbore-nije loše

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 13:26 

Uzalud sva olajavanja kad je i s majkom Hrvaticom bolja Srpkinja od cijele luzerske ekipe lajavaca i lojavaca koja glaba već 12 godina na izborima. Mehtić Srbin, ma hajte molim vas :D

Ujna Zeljka tesko da moze da bude bolja od cijele opozicije s obzirom da nema puno ni snage da vodi RS, ni znanja da je vodi na adekvatan nacin, a kamoli da je vodi ka ozbiljnom napretku. Ona je Dodikova pudlica, to je svima jasno, s tim da Dodik je, svi smo vidjeli, veoma stetan politicar po RS.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 13:32 

Inače, Davor nam je večeras najavio da je sutrašnje okupljanje ispred Ferhadije, nakon čega autobusima odlaze u Sarajevo i nikad se više ne vraćaju u Banjaluku i Republiku Srpsku.

Iz tvojih usta u Božje uši, dragi naš Davore :smijeh

Na proljece bice protest mnogo veci mozda cak i od onog kada je bilo do 40-50 hiljada ljudi mada postoji mogucnost da ce i prije biti s obzirom da je Dodikov rezim postao agresivan i neprijateljski orijentisan prema srpskom narodu. Narod ce se oduprujeti anti-narodnom rezimu. Mozda Dodikov diktatorsko-kriminalni rezim je jak, ali narod je jaci.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 13:33 

Kako će sektaši izdržati skoro 4 godine ? Sve ovo poslije izbora je doslovce prdimahovina. Korisnije im da kopaju kanale.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 13:50 

Eminencija je napisao/la:

Od 850 hiljada ljudi koji ne podrzavaju Dodika. Dodikov rezim ima vise neprijatelja i to u redovima vlastitog naroda negoli sto ima prijatelja, s tim da i oni koji ga podrzavaju, medju njima ima nemalo broj koji ga podrzavaju iz straha od gubitka posla, privilegije ili neceg drugog. Eee ljudi moji pa ne daje vam on iz svoga dzepa vec iz vaseg dzepa u vas dzep. Nemate nikakvu obavezu da ga postujete iz straha vi sto ga postujete iz straha. To su vase pare! Ovdje su pobrkani loncici. Nije narod tu zbog vladara, nego vladar tu zbog naroda.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 13:52 

BBC je napisao/la:
Kako će sektaši izdržati skoro 4 godine ? Sve ovo poslije izbora je doslovce prdimahovina. Korisnije im da kopaju kanale.

Postoji mogucnost da nece toliko cekati posto Dodikov rezim nema podrsku vecine svog naroda.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 13:53 

Vladimir RUS je napisao/la:
Eminencija je napisao/la:

Od 850 hiljada ljudi koji ne podrzavaju Dodika. Dodikov rezim ima vise neprijatelja i to u redovima vlastitog naroda negoli sto ima prijatelja, s tim da i oni koji ga podrzavaju, medju njima ima nemalo broj koji ga podrzavaju iz straha od gubitka posla, privilegije ili neceg drugog. Eee ljudi moji pa ne daje vam on iz svoga dzepa vec iz vaseg dzepa u vas dzep. Nemate nikakvu obavezu da ga postujete iz straha vi sto ga postujete iz straha. To su vase pare! Ovdje su pobrkani loncici. Nije narod tu zbog vladara, nego vladar tu zbog naroda.

ne ser.i vise prikriveni muslimanski idiote.

evo ti tvoj "andjeo" , svetac, ljubi ga majka...

Privitak/ci:
давор.jpg
давор.jpg [ 49.64 KiB | Pogledano 3133 put/a. ]
Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 13:54 

Ta mogućnost je realna koliko i da će u te 4 godine jedan forumaš sa ove teme izgubiti nevinost.
----------------

Inače, da sam Dodikov savjetnik savjetovao bih ga na vrlo težak task i izazov. Ovaj sektin cirkus prolongirati do sljedećih izbora, što je jako teško. S obzirom kako je Dodik prošao na izborima Davor je njegova korisna budala.

Dodik je uspješno lopticu prebacio na tužilaštvo koje on ne kontrolira. Korisna budala konobar dao prijavu državnom tužilaštvu koje će sad provjeriti rad (po automatici zakona, u ovom slučaju) RS tužilaštva. Loptica prebačena upravo tamo gdje Dodik želi.

Konobar svoje laže da će državno tužilaštvo provjeravati Lukača i MUP, što je laž, nemoguće da se dogodi.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 13:58 

prodavao drogu, razbojničke kradje, prebijanje po ulici, lolmljenje drugima vilice zuba...

dusa jel de?

pa sa ovim svime, normalan covek bi ocekivo metak na ulici svakog trena s obzirom kome je sve lomio viice, zube...

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 13:59 

kolubara je napisao/la:

Mama ti muslimanski idiot! Sa mnom tako ne mozes diskutovati!

Mogu ti ja skenirati svoj ugovor za pretplatu na Total TV ako hoces. U njemu takodje svasta pise.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 13:59 

polomio vilicu, zub...

sutirao u glavu...

Privitak/ci:
давор.jpg
давор.jpg [ 49.64 KiB | Pogledano 3112 put/a. ]
Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 14:03 

BBC je napisao/la:
Ta mogućnost je realna koliko i da će u te 4 godine jedan forumaš sa ove teme izgubiti nevinost.

Strasno na sta je Dodikova rezimska botovska skola spala. Na licne napade u nedostatku argumenata.

Vrh

Kažem ti kako stoje stvari. Ne mogu ja zadovoljavati sanjare i saburaše.

Vrh

kolubara je napisao/la:

Mogu ti ja skenirati svoj ugovor za pretplatu na Total TV ako hoces. U njemu takodje svasta pise.

ne diraj mi roditelje seme ti jebem !

dajte mi podatke ovog olosa koji ovde mi vredja mater.

da te ja licno guzico usrana priupitam za zdravlje!

malo bi ti brcko bilo barabo prodana i lajava!

ovo nije ugovor debilcino lazljiva, ovo je optuznica. zavedena u sudu, pod tim i tim brojem, pod tim i ti mdokazima, pod tim i tim ostecenjima...

kada ti se iznese jasan konkretan dokaz da je tvoj david DJUBRE RAZBOJNICKO, OLOS, KOJA SUTIRA PO ULICI, LOMI VILICE ZUBE, PRODAJE DROGU, ONDA se pravis lud !!!

OVO JE DOKAZ KO JE BIO TVOJ DAVID SEME LI VAM PLACENICKO I MUSLIMANSKO!

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 14:06 

I BARABO LAJAVA ODVOJ DODU I SRPSKU!

SRPSKU RUSITI NECETE SEME VAM SVIMA ODREDA!

A DODU IDI J.EBI GREBI IDI GA UBIJ AKO OCES JE.BE MI SE...

srpsku neces prodani olosu rusiti .

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 14:09 

BBC je napisao/la:
Kažem ti kako stoje stvari. Ne mogu ja zadovoljavati sanjare i saburaše.

Tvoje rijeci mi govore da si ti u velikom problemu sa samim sobom. Srecom, za to postoje nadlezne ustanove.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 14:09 

Mile GENIJE! :clap

Citat:
Dodik: Ako ne bude odluke u slučaju Dragičević, pozvat ću građane na proteste pred Tužilaštvo da ih zajedno izbacimo iz njihovih kancelarija
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... ija-420963

slika

Ako za mjesec-dva ne bude te odluke, pozvat ću građane pred tužilaštvo da ih izbacimo iz njihovih kancelarija, jer oni ne rade dobro svoj posao. I neka misle šta god hoće. Oni su bili dužni da objasne javnosti o čemu se tu radi, a ne da to ja radim, ili neko drugi. Ovo je nedopustivo, ustvrdio je Dodik i podsjetio da je pravosudni sistem u RS i BiH kreirala međunarodna zajednica.

Odmah poslije toga referendum o Sudu BiH! :zivili

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 14:11 

Tužilaštvo (puno njih iz oporbe) je namjerno rastezalo do izbora da zajebu Dodika. Izbori bili udarna stvar za Dodikovu stranku. Sad tužilaštvo ostalo sa vrućim krompirom.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 14:20 

novovrijeme je napisao/la:
Mile GENIJE! :clap

Citat:
Dodik: Ako ne bude odluke u slučaju Dragičević, pozvat ću građane na proteste pred Tužilaštvo da ih zajedno izbacimo iz njihovih kancelarija
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... ija-420963

slika

Ako za mjesec-dva ne bude te odluke, pozvat ću građane pred tužilaštvo da ih izbacimo iz njihovih kancelarija, jer oni ne rade dobro svoj posao. I neka misle šta god hoće. Oni su bili dužni da objasne javnosti o čemu se tu radi, a ne da to ja radim, ili neko drugi. Ovo je nedopustivo, ustvrdio je Dodik i podsjetio da je pravosudni sistem u RS i BiH kreirala međunarodna zajednica.

Odmah poslije toga referendum o Sudu BiH! :zivili

Prekasno se sjetio! Posto je prijethodno mjesecima iznapadao ljude koji se okupljaju oko PzD, kao i SzP i tako sebi stvorio alternativu jacu od svog rezims. Sada je i vise nego ocigledno da vecina RS je izvan domasaja Dodikovog rezima. 350 hiljada zaplasenih Dodikovaca vs. 850 hiljada slobodnih ljudi. Dodik je zapravo izgubio. Dzaba mu pobjeda, kada je pro-forme i nije sustinska tj. vecinska u ukupnom broju stanovnika.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 14:23 

kolubara je napisao/la:

ne diraj mi roditelje seme ti jebem !

dajte mi podatke ovog olosa koji ovde mi vredja mater.

da te ja licno guzico usrana priupitam za zdravlje!

malo bi ti brcko bilo barabo prodana i lajava!

ovo nije ugovor debilcino lazljiva, ovo je optuznica. zavedena u sudu, pod tim i tim brojem, pod tim i ti mdokazima, pod tim i tim ostecenjima...

kada ti se iznese jasan konkretan dokaz da je tvoj david DJUBRE RAZBOJNICKO, OLOS, KOJA SUTIRA PO ULICI, LOMI VILICE ZUBE, PRODAJE DROGU, ONDA se pravis lud !!!

OVO JE DOKAZ KO JE BIO TVOJ DAVID SEME LI VAM PLACENICKO I MUSLIMANSKO!

slika

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 14:27 

Dodik ih počeo trolati i politizirati slučaj. Može kad ima uvjeta. Za 4 godine koliko god da zajebe ima šansu ispraviti stvari prije izbora. Zašto ne pokušati.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 15:25 

kolubara je napisao/la:
I BARABO LAJAVA ODVOJ DODU I SRPSKU!

SRPSKU RUSITI NECETE SEME VAM SVIMA ODREDA!

A DODU IDI J.EBI GREBI IDI GA UBIJ AKO OCES JE.BE MI SE...

srpsku neces prodani olosu rusiti .

Znaci jebes majku 850 hiljada ljudi u RS koji nisu podrzali Dodika. :smajl007

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 15:31 

BBC je napisao/la:
Tužilaštvo (puno njih iz oporbe) je namjerno rastezalo do izbora da zajebu Dodika. Izbori bili udarna stvar za Dodikovu stranku. Sad tužilaštvo ostalo sa vrućim krompirom.

Tuzilastvo RS je pod Dodikovom kontrolom. To je ujedno mozda i hlavni razlog zasto istaga tapka u mjestu iako znaju ko je ubio Davida.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2018, 15:55 

Tuzilastvo RS je pod Dodikovom kontrolom. To je ujedno mozda i hlavni razlog zasto istaga tapka u mjestu iako znaju ko je ubio Davida.

Dodik po mom mišljenju planira lukavo da žrtvuje par sudija i istražitelja kako su oni sjebali istragu , a ne da je iza toga stajala policija i deo političara.
I to je klasična matrica diktatora koji se prepo zavlast , žrtvuješ jednog da bi spasio sistem i svoju guzicu zbog kriminala i zataškavanja , i naravno time svim začepiš usta.

I kad se neki sudija žrtvuje možda će on prostestovati i štrajkovati glađu zbog nameštaljke. :zubati

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5557 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 223  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica i 58 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: