HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 stu 2025, 04:28.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5556 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 223  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 23 sij 2019, 20:55 

Agathonikos je napisao/la:
Srpsčanin je napisao/la:
Sve je ustvari počelo mnogo ranije.Mislim sa onim motociklistima iz Rusije koji su od Mehtića,PDP-ovaca ,Buke.BNa i njihovim prijateljima iz Federacije i nekih zapadnih krugova,predstavljeni kao teroristi koji dolaze da kolju one koji se protive "Dodikovoj diktaturi" i da izazovu rat.

Samo za lojavog Mehtića

Predsednik ruskog moto-kluba „Noćni vukovi“ Aleksandar Zaldostanov Hirurg čestitao je Dan Republike građanima Republike Srpske

slika

Na svom profilu na Fejsbuku Zaldostanov je poručio da je Dan Republike proslava svih Srba, gde god da žive u svetu.

„To je praznik za naše bratske i verne ljude, zauvek povezane s nama zajedničkom istorijom. Želim vam veliku snagu, volju i strpljenje, da se nosite sa svim nepravdama, sa svim izazovima i mahinacijama neprijatelja. Neka dođe vaše dugo očekivano ponovno rođenje“, istakao je Zaldostanov.

On je poželeo i da se dugo očekivani san Srpske ostvari. Poželeo je da Republika Srpska postane jedan deo majke Srbije i da se to u skorije vreme i ostvari.

„Naša božićna i novogodišnja predstava u moto centru, koju smo nazvali ’Ruska mašta‘, ima za cilj da pokaže herojsku borbu za ostvarenje toga sna. Napred Srbijo! Ispuni svoj san“, poručuje Zaldostanov.

Video:

https://rs-lat.sputniknews.com/politika ... hirurg-rs/

Putinovi rezimski bajkeri se druze sa Dodikovim rezimskim bajkerima.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 12:56 

Srpsčanin je napisao/la:

Toj hronologiji dodajmo i onu harangu na ruskog pisca Zahara Prilepina i njegovu zabranu ulaska u Republiku Srpsku mada je godinu dana ranije na sajmu knjiga u Andrićgradu dobio Andrićevu nagradu.

Tu bulumentu na svakim izborima treba zgaziti.

I ne samo na izborima !

Bakirovi kadrovi u SMBiH na zahtjev zapadnih sluzbi su donijeli takvu odluku. Isto kao sto i neke Irance drze na oku.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 13:02 

https://www.rtrs.tv/_FOTO/nwz/1202/120299.jpg

Reći da to gore napisano nema veze s njima može reći samo član PzD sekte ili Mehtić, gospodine Plesid :D

I Burle se vidjao sa Davorom samo Burleovim sljedbenicima to ocigledno ne odgovara jer im ta informacija kvari sliku koju imaju u glavi. :D

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 13:46 

stratilat je napisao/la:
Kako otuzan kraj.Poslije trivijalnih obecanja "kad ja spustim ruku..."unosenja u lice pozornicima kalkulacija onog balonje o 300K clanova FB grupe plus narastajuceg broja opoziconara koji ce se konacno obracunati sa rezimom i sta sve ne.Izadje tri marice zandarmerije razmaza ih k'o kokosije govno.sve sto su uspjeli je strgati epolete milicajcu.sljedeci korak je video obracanje sa nepoznate lokacije kao BinLaden svojevremeno.

I tako kraj traje otkako je pocelo, samo nikako da bude kraj. :zubati

Broj clanova i dalje je ogroman, a tu je i istoimena stranica od skoro 40000 ljudi olus nekoliko istoimenih manjih grupa tako da podrska ne da nije manje nego je cak i porasla i jos raste. Podrska se siri po principu ogranaka tako da sada je podrska postala i "besmrtna". Tek sad Dodikov nakaradni rezim nece imati mira sve dok ne rijesi ovaj slucaj, sto im toplo i preporucujem. Da ne spominjem i podrsku opoziciju. Samo Drasko Stanivukovic iz PDP-a ima podrsku od oko preko 72000 i dalje raste, a do samo kojih nekoliko mjeseci nije imao ni 50. Kako je rezim poceo nasilno da djeluje po pitanju PzD, podrska naroda Drasku brze raste.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 13:49 

LakePlacid je napisao/la:
Josip Šimić, psihicki bolesnik koji je predamnom pokusao da se samopovrijedi udaravši glavom od sto =))

Inace dosta me podsjeca na Vladu, sve sto iznese dokazano je da nije njegovih ruuku i mozga djelo, vec napismeno dobije sta da iznese ...

Citat:
Ko je proizveo Josipa Šimića?

http://nap.ba/new/vijest.php?id=38623

Meni pripisuje da bi on potvrdio. :zubati =))

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 13:58 

slika

Hvala, gospodine Draško.
Da, nakon oslobođanja Trga Krajine od okupatorske PzD sekte, Banja Luka se stvarno osjeća slobodnom, a s njom i Republika Srpska i svi mi koji živimo u njoj.

Dole okupator, živjela sloboda!

Drasko ce za nekoliko godina biti politicki jak kao Dodik. Dvije godine je bio poslanik u banjaluckoj skupstini da bi usao u NSRS kao poslanik sa najvise glasova, najlajkovaniji politicar u BiH, a mozda i najmladji poslanik u NSRS. Sa 25 godina je ubjedljivo zreliji nego Dodik kad je imao toliko godina. Presvidjam da ce vec za 4 godine dogurati do premijerske pozicije. Poslije Burleta i njegovih pudlica, novi premijer ce biti Drasko Stanivukovic.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 14:03 

nema veze je napisao/la:
Citat:
Danijela Daca Ratešić-Došen, jedan od lidera grupe "Pravda za Davida", dala je ostavku na mjesto predsjednika organizacije "Budimo ljudi", a kao razlog je navela trajno preseljenje u drugu državu.
"Dragi prijatelji, dužni smo vas obavijestiti da je u decembru prošle godine, naš suosnivač i doskoro predsjednica Danijela Ratešić dala ostavku na mjesto predsjednika organizacije zbog ličnih razloga i trajnog preseljenja u drugu državu. Izuzetno nam je žao jer je itekako doprinijela radu naše i vaše organizacije. Na sljedećoj izbornoj skupšitini ćemo odlučiti ko će to biti novi predsjednik. Daco, hvala od tima za sve tvoje volonterske sate", navodi se na Fejsbuk grupu "Budimo ljudi.Spekuliše se da će Ratešić-Došen traži azil u Švajcarskoj.

Ratešeić-Došen je saslušana u policiji nakon nemira u Banjaluci koji su nastali tokom prvog prijavljenog skupa "Pravda za Davida" 30. decembra i protiv nje je podnesen izvještaj. Nemiri su doveli do otkazivanja koncerta Harisa Džinovića, Dječije nove godine, kao i dočeka Nove godine na otvorenom. Ovo je bio prvi put od rata da Banjaluka nije imala organizovan javni doček Nove godine.

inače, u grupi panika jer im je rapidno pao broj sljedbenika, sad oko 260000

Toliko je prikazivalo i prije sa Google-a kad je bilo 330 hiljada. Tu su i druge Facebook grupe PzD, kao i istoimena stranica sa 40000 ljudi.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 14:05 

nema veze je napisao/la:

slika

Putuj Dacika i molimo te ne naginji se kroz prozor. A mi ćemo gledati da nekako preživimo tvoj trajni odlazak.

Uskoro ce i svi drugi gradjani RS pod Dodikom, kao i BiH.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 14:05 

Zivim sto metara vazdusne linije od Draskove kuce,poznajemo se generacijama.on je Red Mist iz KickAss-a

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 14:09 

BBC je napisao/la:
nema veze je napisao/la:
inače, u grupi panika jer im je rapidno pao broj sljedbenika, sad oko 260000

Ooo, pa to je novost. I nisu ljudi otišli, niti su oni paranoidno brisali. Već ih Facebook počeo kažnjavati za zlouporabu fair play.
Sad im Facebook briše sve koju su "Added by". Skužili da su ovi kreteni koji to masovno zloupotrebljavaju.

Nekih 100.000 Members su im izbrisali. Zar to ne govori jasno kakvi su to manijaci.

Facebook uveo nova pravila u tom segmentu. To vazi za sve grupe na Facebooku

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 14:14 

Hoce li te tvoji pustiti jednom da se odazoves na masovne demonstracije u Banjaluku ili ti je draza borba protiv rezima ovako iza nick name-a?

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 14:16 

Čuj da li bi ga pustili, njegovi roditelji bi dobili infarkt od sreće kada bi izašao iz sobe barem jednom u životu.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 14:17 

nema veze je napisao/la:
ja sam tamo medju onima koji dodaju nove clanove prepoznala vladimira. nisam mu znala prezime, ali sad ga znam :laugh on i tamo bije izgubljene bitke, jednako kao i ovdje

Cim si me vidjela, znaci da nije izgubljena bitka, jer da jeste nebi me ni vidjela i cim si me, od njih toliko, vidjela, znaci da sam mnogo vrijedan, a ti mnogo spijuniras cim mozes sve to da pregledas. :zubati

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 14:25 

nema veze je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Ooo, pa to je novost. I nisu ljudi otišli, niti su oni paranoidno brisali. Već ih Facebook počeo kažnjavati za zlouporabu fair play.
Sad im Facebook briše sve koju su "Added by". Skužili da su ovi kreteni koji to masovno zloupotrebljavaju.

Nekih 100.000 Members su im izbrisali. Zar to ne govori jasno kakvi su to manijaci.

Citat:
Dragi moji,

Ovo što se dešava sa brisanjem članova nije ništa strašno kao što izgleda. Brisanje članova se dešava u svim grupama.

Na primjer ja dodam 150 svojih FB prijatelja u ovu grupu, 50 njih podržava cijelu priču, ostaće u grupi, pratiće objave, lajkaće. Ovih 100 nikada neće ući, jer ih ne zanima. Facebook tih 100 briše, odnosno stavlja na "Listu poziva".

Od sada kada budete dodavali članove neće ulaziti direktno već će im se slati poziv (kao Zahtjev na fb) da li žele ući ili ne, da bi se izbjeglo protivvoljno ubacivanje.

Nadam se da sam vam uspjela objasniti i da se nećemo sikirati oko ovoga. Nema potrebe za panikom. #PravdaZaDavida

100000 clanova koji nikad nisu reagovali ni na koji nacin u grupi. ako je nekad neko i kliknuo jednom "like" slucajno ili ne, ostao je. dakle, pravi broj fanatika je puno manji nego sam i sama mislila.

ovo je stvarno zabrinjavajuce :laugh

A mjesecima i mjesecima ostajali u grupi. Mogli su dosad izaci da su htjeli. Nema tu onih koji su tu protivvoljno. Svako ko je protivvoljno tu, davno je izasao, cim je dodan. Broj clanova je bio veci i od 330 hiljada u grupi samo sto su neki odmah izlasli tako da 330 hiljada je maksimalna brojka voljnih plus oko 40000 ljudi na Facebook stranici.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 14:30 

Tačno mi žao ovih Bošnjaka. Sekta im odavno prdnula u šišu a oni se i dalje ne skidaju s BN portala.

https://www.rtvbn.com/3937374/tri-stoti ... -za-davida

Znaci jos su tu. Ista meta, isto rastojanje. Niti metar, niti milimerar. U sustini samo je policija uvela diktaturu na Trgu Krajine. Pitanje je samo dokle ce ta njihova autokratska odluka trajati.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 14:45 

stratilat je napisao/la:
Uff,usracu se...Vidis pisem u prvom licu jednine,jer nemam problem sa identitetom za razliku od tebe koji gura "mi"," nas" i slicno...trpam te u kos sa pokojnim @vladimirrusom i slicnim koji egzistiraju u gomili sebi slicnih pavijana.PS rat je seljacka rabota.pogledaj samo lobanjetine vecine ucesnika u zaostalim video uradcima i predhodnog rata.i vokabular i patnju dok upiru da pricaju smisleno

Pokojnim pa se zalite na moju hiperaktivnost. :laugh =))

Narod to zove zatisjem pred buru. Kako bilo, neka Burle i njegovi botovi ne misle da ce moci ovo da izigraju. Burletovom rezimu bi bilo bolje da sto prije nadje ubice. Inace ovo nece stati sve dok se ne pronadje ili ne pronadju ubice.

Nije to nikakvo rusenje rezima. Onaj ko hoce da srusi Dodika, nacice rijesenje da ga se rijesi. Takvih nema koliko ja znam. Jedino sto postoji jeste jedan covjek koji trazi od institucija da rade svoj posao. Akoje to rusenje drzave, onda rusenje drzave kao pojam je izgubio svaki smisao jer svakodnevno neko rusi drzavu tj. trazi svoja zakonom, zakonima i ustavom zagarantovana prava.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 14:51 

Vidjeli smo koliko tu javnost boli kardan i za konobara i za njegovu tzv. pravdu. Osim fantoma iz fantomske FB grupe PzD čiju okosnicu čine Bošnjaci, Bošnjaka sa BN portala i par opozicionih šupaka, niko se po guzici nije počešao kad su ih razjurili s Trga Krajine.
Postojanje te "javnosti" forsiraju upravo sektaši koji stalno njom prijete, a nje nigdje niti je kad postojala.

850 hiljada fantoma nije podrzalo Dodika na izborima, zato jeste 350 hiljada fantoma. Otprilike isto toliko fantoma trazi pravdu u Republici Fantomskoj, a i sama cinjenica da 850 hiljada ljudi ne podrzava Burleta fantoma govori da je Burle na tankoj zici ako uskoro ne pronadje Davidove ubice.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 14:56 

Ništa na finjaka. Samo tovari i vozi. Fini su bili 9 mjeseci pa se ološ toliko osilio da su mislili da mogu raditi šta hoće.

Bilo je 9 mjeseci mirne borbe dok policija nije napala protestante.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 14:57 

Da je ovaj retard musliman, dobio bi trajni ban već deset hiljada puta. Aplauz za administraciju...

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 14:58 

slika

Lakše malo mujice. Jedina krv koja će poteći je krv iz tvojih hemoroida koje si nabio viseći na BN portalu.

Banja Luko i ta tvoja sela.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 15:02 

chubura je napisao/la:
Vladimir RUS je napisao/la:
Kako opozicija moze da razvlaci istragu kad nije na vlasti? :neznam

Istragu vodi Tuzilastvo RS, a ne BiH, a i svi znamo ko je vlast na tom nivou.

Ajde ne laži.Ko bira sudije i tužioce u RS?Bira VSTS Bih.Nivo Bih bira.Ko je vlast na nivou Bih?Još uvek tvoji u tehničkom mandatu.

Na celu tog istog VSTS sve do juce je bio Srbin i to Dodikov covjek. Gdje je tu (u drzavnom pravosudju) SzP?

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 15:05 

Podaci popisa stanovnistvs iz 2013.nikada nisu verifikovani,broj ljudi koji su napustili zemlju je nesumljivo velik,izlaznost biraca je u pet deka sa izlaznoscu u zemljama EU i ti opet guras pricu o dvotrecinskoj vecini protivnika rezima.Da i nazvao si ustavnu kategoriju fantomskom u predposlednjom postu

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 16:18 

stratilat je napisao/la:
Rezim...bot...spin...soros...Dodik...konrekst... (Ubaciti po koju rijec izmedju ponudjenih,promjeniti raspored s vremena na vrijeme i eto sizea u narednih pet strana dok se ne preselite na tuzbe moderaciji)

Bolje i to zvuci nego lov na vjestice, huskanje na nasilno djelovanje policije na narod i davanje alibija istim da napadnu narod, spominjanje klanja i tako ponavljanje u krug. Nesto sam i prijavio moderaciji.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 16:21 

Šta, termit je opet tu?
Ne prekidajmo ga.

Slobodno, sami se otkrivate kakvi ste. Narod zasluzuje da znas kim ima posla.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2019, 16:22 

Graničar18 je napisao/la:
Opet 300 postova u nizu.

3000.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5556 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 223  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: