|
|
Stranica: 185/223.
|
[ 5556 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 16:24 |
|
|
stratilat je napisao/la: Ocekivati linkove Bore Radovanovica,Slobe Vaskovica i naravno najgledanije TV kuce.Kidati se od smijeha na topic-u humor u politici Za to ste vi tu. 30 postova kmecanja kako zli Davor vrsi napad na rezim svetog Dodika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 16:26 |
|
|
|
Ovaj bolesnik nastavlja svoju tiradu.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 16:31 |
|
|
nema veze je napisao/la: vladimire, put pod noge i da stigneš do petka u BL kako bi podržao svog miljenika. on je našao sjajno rješenje za rješavanje loše ekonomske i političke situacije u RS. Citat: "Danas sam uhapsio sam sebe, a u petak ću i druge građane, kako bismo pomogli radu institucija i kako bi nam Republika Srpska bila stabilnija", poručio je poslanik u NSRS Draško Stanivuković. Stanivuković je najavio kolektivno hapšenje u petak, 25. januara u 17 sati na Trgu Krajine. "Svi građani koji već godinama osjete da su im ruke vezane i da su nemoćni neka dođu u petak da zvanično stave lisice i potvrde svoj status", pozvao je Stanivuković. "Iako zvanično nemamo svi lisice na rukama, one su nam već decenijama vezane. Ljudi ne smiju reći šta misle u strahu od otkaza i raznih ucjena koje svakodnevno trpe, a vezane ruke sve češće podižu samo da mahnu svojoj djeci koja odlaze iz naše zemlje", dodao je. https://www.facebook.com/draskostanivuk ... 971683592/Hapsi sebe da bi na kraju uhapsio Dodika.  Puna podrska Drasku Stanivukovicu - sve vise popularnom politicaru. Rejting mu skace iz dana u dan. https://www.facebook.com/draskostanivukovic05/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stratilat
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 16:42 |
|
|
|
Ne dize ti se vise na Vukotu?Mladje ti sladje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 16:44 |
|
|
BBC je napisao/la: Imaš i ti oko 4000 nepoznatih mladih cura kao "Friends", drkaš na njihove obnažene fotografije. Koje nikad nisi sreo niti ćeš sresti. I loser si. Pouzdano znam da ti vise provodis vremena na Facebooku od mene tako da nisam uvrijedjen jer znam da govoris o sebi, za razliku od mene koji visim na Facebooku samo oko Nove Godine i tokom najtoplijih dana kad je temperatura oko ili preko 40 stepeni. Ostalo budem pola sata-sat posto nemam vremena za gubljenje da visim mnogo i na Facebooku i na forumu kao neki. Budi mi pozdravljen. Nije ti lako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 16:45 |
|
|
chubura je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Taj ce Dodiku doci fotelje ednog dana. Mali vec ima otprilike 70-75 hiljada ljudi na Facebooku, a do koji mjesec imao oko 50000 lajkova. Dodik i njegov rezim kopni, dok opozicija se uzdize. Hvala Dodiku sto je pruzio svima jos 4 godine "prcanja Dodika". Treba samo biti jos aktivniji posto Dodik je vec pukao. Bice ovo uzbudljive 4 godine. Moze doci do slobode od diktature cak vrlo uskoro. Dosta smo trpili Dodikovu diiktaturu! Od kojih su 97%muslimani koji čekaju da im ovaj ukine RS. Muslimani svi i svuda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 16:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Pouzdano si znao da SDS i oporba premoćno dobivaju izbore. Idi sakrij se u rupu gmazu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 16:47 |
|
|
|
Ja frustracija
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 16:47 |
|
|
BBC je napisao/la: HOĆE LI BITI IZBORA VLADIMIRE ? Sredinom februara su vanredni opstinski izbori u Doboju i Trebinju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 16:50 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 16:53 |
|
|
nema veze je napisao/la: stvarno nenormalan čovjek. uništio temu za desetku Nekoliko desetina stranica upisa Dodikovih rezimskih botova u nekih 20-ak dana. Izgleda normalno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 16:55 |
|
|
nema veze je napisao/la: vladimire, tema je david, a ne dodik. oladi malo I Dodik izmedju ostalog kao dio ove teme, a mozda i njen glavni akter zajedno sa Lukacem, Vrecom, Lepirom...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 17:00 |
|
|
BBC je napisao/la: To je letimičan pregled. Isti taj je dovoljan da se vidi da si ti debil i junfer koji živi sa roditeljima a 35 godina star. Mrtvac kao i David. Takodje, kao i narocito. U 50 nekoj ostavila te zena pa sad imas dovoljno vremena da visis ispred kompjutera, trosis zaradjene pare ili sta vec i gledas tudje profile na PzD, kao i drugi Dodikovi rezimski botovi izmedju ostalog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 17:02 |
|
|
nema veze je napisao/la: e pa svašta. dodik opet  Ne diraj mi vodju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 17:04 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Ima li moderacije na ovom forumu ? I ja se pitam u posljednjih 20-ak dana. Rezimski botovi spominju i rijec klanje izmedju ostalog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 17:23 |
|
|
|
Ignorisite ga.Ne treba mu veća kazna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 17:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85759 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vladimir RUS je napisao/la: Agathonikos je napisao/la:  Putuj Dacika i molimo te ne naginji se kroz prozor. A mi ćemo gledati da nekako preživimo tvoj trajni odlazak. Uskoro ce i svi drugi gradjani RS pod Dodikom, kao i BiH. Vise od 5 postova za redom [1]. Automatsko upozorenje.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 17:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85759 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vladimir RUS je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ništa na finjaka. Samo tovari i vozi. Fini su bili 9 mjeseci pa se ološ toliko osilio da su mislili da mogu raditi šta hoće. Bilo je 9 mjeseci mirne borbe dok policija nije napala protestante. Vise od 5 postova za redom [2]. Automatsko upozorenje.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 sij 2019, 17:27 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Ima li moderacije na ovom forumu ? I ja se pitam u posljednjih 20-ak dana. Rezimski botovi spominju i rijec klanje izmedju ostalog. Vise od 5 postova za redom [3]. Automatsko upozorenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 25 sij 2019, 13:03 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1684 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
|
Zombirani, tvoje ponašanje na zadnjih par stranica zapravo sumira tvoj besmisleni život.
Ovi postovi od prije mjesec dana koje su i njihovi autori zaboravili, a koje sad vadiš, su vjerojatno isto kako tebe vide ljudi osim najuže rodbine, a ovo inzistiranje da sam nečiji klon kada to a) nije istina b) nikad nećeš moći dokazati jer uvijek imam IP sa zagrebačkog podučja je najbolji indikator koliko se s tobom može razumno diskutirati o ičemu.
Ajmo i zamisliti da si u pravu, da se sve kako svijet funkcionira dovoljno pošemerilo da su stvarno Placid ili Aga stvorili ovog klona i imaju dovoljno novca, vremena i volje da ga koriste baš uvijek namještenog na IP adresu s te lokacije, sve da bi napadali tebe , nebitnog luzera na ipak prilično opskurnom forumu čiji broj stalnih postera ne doseže troznamenkasti broj, plus sve još to prikrivaju pišući ponekad po drugim temama, pokušavajući biti lukavi. Čak i da je sve to tako, opet si ti na gubitku jer to nikad nećeš moći dokazati i posljedično se oko tvojih optužbi ništa neće moći poduzeti.
A to je i otprilike kako stvari stoje s tobom i cijelom ovom temom/Dodikom. Sekta je razjurena, Davor je nestao ima već skoro mjesec dana, Suzana se vratila u Austriju, oporbeni političari na skupovima su si natovarili kaznene prijave i novčane kazne na vrat, organizatori se ispričavaju policiji, hapsi se svatko tko stane zapaliti cigaretu na Trgu krajine, a ti i dalje donkihotovski jurišaš na vjetrenjače. Rekao bih ti da potražiš pomoć, ali čak i kada bi bio dovoljno svjestan da to učiniš tvoji su problemi vjerojatno preduboki za bilo kojeg stručnjaka na svijetu, a standard javne ili privatne skrbi ionako u RS-u prenizak za goleme teškoće koje imaš, s tim da za potonju nemaš ni sredstava.
I, ne, ne razumijem kroz što Davor prolazi , zombiju ludi, a to moj post tamo ni ne govori. Nije mi preminulo dijete vec jedan od roditelja, sto naravno da je velika razlika i da je njegov gubitak objektivno bolniji. No to ga ne ekskulpira od kritike kada je ovoliko stvari (novac, pravni sustav, politika itd) bilo u igri. Jer isto tako ne razumijem sto prolazi posto nikad ne bih na ovakav način iskorištavao smrt djeteta niti bilo kojeg drugog člana obitelji.
Slobodno odgovori što god želiš na ovo i neću ti se na nikakav način usprostaviti niti ti dalje odgovarati jer se sada vraćaš na ignore s kojeg bi sišao samo da ubiješ samog Dodika i mediji pišu da si to najavljivao ovdje, e onda bi me zanimalo što si pisao.
Bye.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stratilat
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 25 sij 2019, 21:10 |
|
|
|
Njegovi upisi me podsjecaju na upis kromanjonaca na zidovima pecina.Dodik veliki mamut,Lukac sabljozubi a on cica Glisa sa motkom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 25 sij 2019, 21:30 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 25 sij 2019, 23:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39229 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Počele smjene u MUP-u RS. Meni je stvarno bilo čudno da nikog nisu smijenili i dosad. Malo bahato ponašanje. Možda to ne bi tako eskaliralo da su bili kompetentniji ljudi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nema veze
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 26 sij 2019, 02:52 |
|
|
tesko da ova smjena ima veze sa davorom i pzd, koliko god bi oni voljeli biti tako bitni. smjene nacelnika i rotiranja inspektora su, otkako je lukac ministar MUP-a, stalna pojava. jedan od nacina izbjegavanja kojekakvih eventualnih malverzacija, koji je vise preventivan nego koruptivan, kako se to neki trude prikazati. ova jucerasnja smjena nije nikakva novost, desava se stalno od njegovog dolaska, samo su ovaj put mediji dali vise znacaja imenima koja su vezana za pzd, nego ostalim smijenjenim licima. jos jedan pateticni medijski prikaz i izvrtanje cinjenica na stetu lukaca i u korist njegovih mrzitelja i pzd. Citat: Kako prenose portali, među smijenjenim je i Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, kao i načelnika Uprave kriminalističke policije Siniša Kostrešević.
Promjene su izvršene i u Upravi za borbu protiv terorizma, Upravi za policijsku podršku, Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti, policijskim upravama u Banjaluci, Prijedoru , Doboju, Gradišci i Trebinju.
Dragan Lukač smijenio je Dragana Jevđenića načelnika Uprave policije... Smijenjen je i načelnik Uprave za borbu protiv terorizma i ektremizma Nedeljko Lubura.
Iz MUP RS naknadno je potvrđeno da su izvršene promjene u upravama policije, kriminalističke policije, upravi za organizovani i teški kriminalitet, za borbu protiv terorizma i ekstremizma, za policijsku podršku i Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu, kao i u policijskim upravama Banjaluka, Prijedor, Doboj, Gradiška i Trebinje.
Umjesto Kostreševića na mjesto načelnika Uprave kriminalističke policije dolazi Darko Kovrlija iz Bijeljine.
Na mjesto smijenjenog načelnika policijske uprave u Banjaluci Željka Spasojevića, prema nezvaničnim izvorima, dolazi Miloš Brkića umjesto Žerka Lakete u Policijsku upravu Trebinje dolazi Siniša Laketa.
Jevđenića, na mjesto načelnika Uprave policije, će zamijeniti Dalibor Ivanić iz Prijedora.
Načelnika Uprave za borbu protiv terorizma i ektremizma Nedeljka Luburu zamijeniće Nebojša Tonković.
Načelnik PU Doboj Dmitar Vračar vraća se na svoje radno mjesto u Banjaluci, a umjesto njega dolazi Slobodan Radinković. https://www.infobijeljina.com/vijesti/n ... u-mup-u-rshttp://starmo.ba/bosnaihercegovina/item/38293-još-jedna-smjena-u-mup-u-rs-a.html itd
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 26 sij 2019, 18:03 |
|
|
Javila se Suzy, kaze svojim zombijima da ne budu dosadni da je Davor umoran odmara malo, da ih puste na miru i da sami protestuju, da idu na granicu tamo kmeče traže azil hebu mater svoju rade sta hoce samo da ne budu više dosadni. Da nisu pokupili sve pare da je ostalo jedno trijes hiljada maraka. https://www.banjaluka.com/drustvo/majka ... -u-mup-rs/Pišaj po sirotilji hehehe
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 44 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|