|
|
Stranica: 2/11.
|
[ 268 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 16 sij 2011, 23:03 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28552 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
zapovjednik je napisao/la: [ Znas li da je Turska jedna od dzava koja se najbrze razvija,otkako je Erdogan dosao na vlast. Pa normalno, gdje god islamisti dođu na vlast ta država procvjeta, uzmi samo Somaliju npr.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 16 sij 2011, 23:03 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 7004 Lokacija: Izvan sebe
|
|
Ja mislim da vrijeme HSS tek dolazi bit ce jos izbora. Meni licno je to jedna od stranki kod nas Hrvata u BIH koja mi je najsimpaticnija.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 16 sij 2011, 23:04 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Turska se pocela razvijati tako sto se okrenula protiv Amerike i Izraela.Jevrejski multinacionalisti ne mogu vise kontrolirat Tursko gospodarstvo.Tursko gospodarstvo svakim danom dozivljava sve vecu slobodu. Tebi je očito teško shvatiti razliku između parola i stvarnog stanja u zemlji. Narod je to shvatio, zato je Erdogan i dobio izbore. Kao da to može nešto promijeniti.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 16 sij 2011, 23:15 |
|
|
|
Sto se tice turskog gospodarstava vidi se uspjeh na svakom koraku, paprike, paradaiz, lubenica, jeftini tekstil koji nista ne vrijedi, turizam cvjeta samo zbog jeftinoce. Turci su vec 50 godina u Europi, mislim kao radnici,i nisu uspjeli da prenesu nesto od vrhunske tehnologije. Kazu ljudi koji su proputovali azijski dio Turske da je strasno zaostao i nerazvijen, izrabljivala ih imperijalisticka Europa. Ovo mi je malo nejasno : "Tursko gospodarstvo svakim danom dozivljava sve vecu slobodu". Da li to znaci da nisu do sada smjeli graditi tvornice.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 00:03 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Sto se tice turskog gospodarstava vidi se uspjeh na svakom koraku, paprike, paradaiz, lubenica, jeftini tekstil koji nista ne vrijedi, turizam cvjeta samo zbog jeftinoce. Turci su vec 50 godina u Europi, mislim kao radnici,i nisu uspjeli da prenesu nesto od vrhunske tehnologije. Kazu ljudi koji su proputovali azijski dio Turske da je strasno zaostao i nerazvijen, izrabljivala ih imperijalisticka Europa. Ovo mi je malo nejasno : "Tursko gospodarstvo svakim danom dozivljava sve vecu slobodu". Da li to znaci da nisu do sada smjeli graditi tvornice. Kako je glupa ova stoka ..." Tursko gospodarstvo svakim danom dozivljava sve vecu slobodu". ...Jaooo...Probudim se ..odem u tvornicu...i dozivim slobodu...nigdje Zidovski imperijalista da me iskoristavaju...a ja dozivljavam..dozivljavam... Oni bi o Srednjoj Bosni odlucivali....kao Hrvati su tamo okruzeni...Alllo....islamofasisti...osho Mesic....doci ce dan kada Hrvatsku bude vodio netko tko misli poput mene....ee...onda cete razumit da ste u filjdzanu izmedju dva naroda kojima ste zestoko zamjerili...pa cete svaki dan dozivljavati hladnocu i glad pa ce vam dozivljavanje slobode u Anadolijiu bit jedino rjesenje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LEGIONAR
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 01:00 |
|
Pridružen/a: 12 kol 2010, 08:59 Postovi: 13 Lokacija: HR HB Tuzla
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LEGIONAR
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 01:06 |
|
|
_________________ Vidje Hrvatska mnogo čuda, no ne nadje dovoljno štrika za toliko "JUDA"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
enrol
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 01:15 |
|
|
|
Registrirao sam se samo da kažem koju o ovoj kravetini Karolini. Dotična koza je inače bila profesorica u školi Nova Bila. I to profesorica Hrvatskog jezika, jezika kojeg ona izdaje. Ma neka je bude sram. Za vrijeme rata su njeni(a naravno i ona) pobjegli u Njemačku umjesto da su ostali i branili svoje. A ona ima sada muda nas prodavati u miru. Koje smeće. A kao osoba je govno da ne može biti veće. Na lomaču sa ovim izrodima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 01:28 |
|
|
enrol je napisao/la: Registrirao sam se samo da kažem koju o ovoj kravetini Karolini. Dotična koza je inače bila profesorica u školi Nova Bila. I to profesorica Hrvatskog jezika, jezika kojeg ona izdaje. Ma neka je bude sram. Za vrijeme rata su njeni(a naravno i ona) pobjegli u Njemačku umjesto da su ostali i branili svoje. A ona ima sada muda nas prodavati u miru. Koje smeće. A kao osoba je govno da ne može biti veće. Na lomaču sa ovim izrodima. Koje jebeno smeće .... Kučka šugava ... Fuj
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
enrol
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 01:35 |
|
|
PCM je napisao/la: enrol je napisao/la: Registrirao sam se samo da kažem koju o ovoj kravetini Karolini. Dotična koza je inače bila profesorica u školi Nova Bila. I to profesorica Hrvatskog jezika, jezika kojeg ona izdaje. Ma neka je bude sram. Za vrijeme rata su njeni(a naravno i ona) pobjegli u Njemačku umjesto da su ostali i branili svoje. A ona ima sada muda nas prodavati u miru. Koje smeće. A kao osoba je govno da ne može biti veće. Na lomaču sa ovim izrodima. Koje jebeno smeće .... Kučka šugava ... Fuj Neznam što napraviti pa im pokazati da ne mogu raditi što hoće. Izbušti gume? Neee, preblago. Uhvatit je u mraku i ošišati na ćelavo i obojiti je u trobojnicu  ? E to bi bila poruka. Govna samo treba tući gdje god ih se sretne. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 01:43 |
|
|
enrol je napisao/la: PCM je napisao/la: Koje jebeno smeće .... Kučka šugava ... Fuj
Neznam što napraviti pa im pokazati da ne mogu raditi što hoće. Izbušti gume? Neee, preblago. Uhvatit je u mraku i ošišati na ćelavo i obojiti je u trobojnicu  ? E to bi bila poruka. Govna samo treba tući gdje god ih se sretne.  Ovo zadnje ti je za pet, majmunica. Da nije imala sta jesti nije trebala da izda kucka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
enrol
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 01:49 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: enrol je napisao/la: Neznam što napraviti pa im pokazati da ne mogu raditi što hoće. Izbušti gume? Neee, preblago. Uhvatit je u mraku i ošišati na ćelavo i obojiti je u trobojnicu  ? E to bi bila poruka. Govna samo treba tući gdje god ih se sretne.  Ovo zadnje ti je za pet, majmunica. Da nije imala sta jesti nije trebala da izda kucka. Što je najžalosnije u svemu financijski sasvim OK stoje. Pokupili su sve vrste pomoći u Njemačkoj, imaju dobre plaće u BiH a krava bi još preko naših leđa. Nemere!!!! Ma dobro izlemati i neće joj više pasti na pamet, ni njoj ni "većim" facama tipa teleće i svinjske glave.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LEGIONAR
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 07:54 |
|
|
_________________ Vidje Hrvatska mnogo čuda, no ne nadje dovoljno štrika za toliko "JUDA"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 08:42 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8944 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Prema godinama cura i ne zna u šta se uvalila. A štaš. Imat će se prilike crvenit kad malo naraste i skonta šta je napravila.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 09:09 |
|
|
|
Ovakvi likovi ulaze u politiku da bi dočekali svoju životnu priliku da zgrabe mito, prodaju dušu đavlu i zbrišu sa kesom u nepoznato,...zapetljaju u draču i uguše u spostvenom grijehu. Nadam se da nikada neće imati miran san i da će kao svake izdajice i kukavice kad-tad crknuti od grizodušja. Fuj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 09:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28552 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
LEGIONAR je napisao/la: Našao sam profil na faceu od ove VELEIZDAJICE HRVATA, blaženke lukić http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 05&sk=wallPa nije tako ni loša... Spol: žensko Zanimaju me: Muškarci   Dajte da joj nađemo kakvog dobrog zagondžiju. Možda se opameti pred njegovim, khmm "argumentom".
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 10:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63700 Lokacija: DAZP HQ
|
kakva seljančura. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 10:11 |
|
|
dudu je napisao/la: kakva seljančura.  Od birača nikad neće bit jebača 
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 10:12 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: dudu je napisao/la: kakva seljančura.  Od birača nikad neće bit jebača  meni se čini da ga je ona nama svima fino šuknula, a ne mi njoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 10:22 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Od birača nikad neće bit jebača  meni se čini da ga je ona nama svima fino šuknula, a ne mi njoj. Na kraju se trudni... ovaj mrtvi... broje 
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 10:26 |
|
|
|
Na šta liči u pičku materinu ko ružnija britney u narkomanskoj fazi ....
Izgleda ko white trailor trash .. A ološ i jeste ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 10:28 |
|
|
PCM je napisao/la: Na šta liči u pičku materinu ko ružnija britney u narkomanskoj fazi .... Izgleda ko white trailor trash .. A ološ i jeste ... Ma nije bitan vanjski izgled. :) Ona se bavi politikom. ja se samo pitam jel ona samo naivna ko juda (biblijski, ne forumski) ili je zla. ja bih prije rekao da je ovo prvo, što me potiče na razmišljanje da mora da je dobrica  On da izgled stvarno nije važan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 10:29 |
|
|
PCM je napisao/la: Na šta liči u pičku materinu ko ružnija britney u narkomanskoj fazi ....
Izgleda ko white trailor trash .. A ološ i jeste ... Najgore od svega je što ti takve uopće dođu u poziciju o ičem odlučivati... U tome se vidi sva trulež trenutnih političkih "elita" i kompletnog sustava.
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 10:33 |
|
|
|
Nitko tu nije naivan ne budite ludi. Radi se o pokvarenoj gramzivnoj kučki željnoj para.
O đubretu Lijanoviću također željnom para preko vlasti jer mu je to jedini spas za posrnulu mu firmu i financiranje braće i sinova vozača jahti i mercedesa te jebača srpskih pevaljki.
O kretenu Jurišiću ne treba ni trošiti riječi. Ustaše i NeoUstaše glupi ko kurac jednako i 1941. 1945. 1991. i 2010. U njih su ideološko sljepilo i politička glupost jedina konstanta u djelovanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne Postano: 17 sij 2011, 10:37 |
|
|
|
Dečki, čemu takav rječnik i upućivanje uvreda na osobnoj razini? Gospođica ima pravo na politički život svidjelo se to nama ili ne. Birači odlučuju radi li ta stranka ispravno ili ne. Očito je da u hrvatskom narodu ima poklonika i takve političke vizije. Ne možemo biti svi jedna stranka, mora postojati neka protuteža, koja će sve tjerati da rade.
Pravilnik ovog foruma zabranjuje psovanje i vrijeđanje na osobnoj razini, pa malo razmislite.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|