HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 vel 2026, 02:28.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 268 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne
PostPostano: 17 sij 2011, 10:39 

Imamo i mi pravo izvrijeđat izdajnike i zaradit opomene i banove prema forumskom pravilniku.

Dakle problema nema.

I ne radi se tu o nikakvoj političkoj protuteži već o stranci koja je bruka i sramota nas Hrvata BiH. Bruka i sramota bukvalno. Stranka koja kupuje glasove a radnicima isplaćuje plaćeu bonovima firme je lakrdija koja bi i u poluozbiljnoj državi davno bila ugašena ili otjerana na marginu, samo kod nas posredstvom SDPovog multikulturalizma dolazi u situaciju da odlučuje o jednom čitavo konst.narodu.

Nećemo se sad poradi par uvreda pravit ludi, jer eto "gospođica" bi se mogla naći uvrijeđenom.

Zaslužila je i ona i stranački joj šefovi puno gore od ovih online uvreda. (koje je btw debelo zaslužila)

Vrh

Naslov: Re: Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Anto Lozančić - Hrvatski Kvislinzi Srednje Bosne
PostPostano: 17 sij 2011, 10:40 

PCM je napisao/la:
Nitko tu nije naivan ne budite ludi.
Radi se o pokvarenoj gramzivnoj kučki željnoj para.

O đubretu Lijanoviću također željnom para preko vlasti jer mu je to jedini spas za posrnulu mu firmu i financiranje braće i sinova vozača jahti i mercedesa te jebača srpskih pevaljki.

O kretenu Jurišiću ne treba ni trošiti riječi. Ustaše i NeoUstaše glupi ko kurac jednako i 1941. 1945. 1991. i 2010. U njih su ideološko sljepilo i politička glupost jedina konstanta u djelovanju.

Lijanovića donekle mogu razumjeti jer ne želi izgubiti tržište ali šta nagoni ovakav nakot da otvoreno ide kontra vlastitog naroda?

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 10:41 

Graničar Jozo je napisao/la:
PCM je napisao/la:
Na šta liči u pičku materinu ko ružnija britney u narkomanskoj fazi ....
Izgleda ko white trailor trash .. A ološ i jeste ...

Ma nije bitan vanjski izgled. :) Ona se bavi politikom.

ja se samo pitam jel ona samo naivna ko juda (biblijski, ne forumski) ili je zla. ja bih prije rekao da je ovo prvo, što me potiče na razmišljanje da mora da je dobrica :D On da izgled stvarno nije važan. :kava

ma jbo izgled, glupo je o tome i pričati, takva je kakva je, al da drlja ne konta šta radi, a došla je u tu poziciju da presuđuje sopstvenom narodu i da ode kontra njegove volje, to je moralno dno-dna, tako i ostali.

mislim da je njoj najveći životni uspjeh što se o njoj/njima priča po medijima, a tema i posljedice ih baš i ne zanimaju, uz to mito je vjerovatno dobro podmazalo financije pa obraz sve lakše trpi.

Od kada je došla do slave i para, puštaju je preko reda da ga Zlaji malo prošamara...

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 10:48 

pjosip je napisao/la:
PCM je napisao/la:

O đubretu Lijanoviću također željnom para preko vlasti jer mu je to jedini spas za posrnulu mu firmu i financiranje braće i sinova vozača jahti i mercedesa te jebača srpskih pevaljki.

O kretenu Jurišiću ne treba ni trošiti riječi. Ustaše i NeoUstaše glupi ko kurac jednako i 1941. 1945. 1991. i 2010. U njih su ideološko sljepilo i politička glupost jedina konstanta u djelovanju.

Lijanovića donekle mogu razumjeti jer ne želi izgubiti tržište ali šta nagoni ovakav nakot da otvoreno ide kontra vlastitog naroda?

Ma Lijanović je isti kurac ko ova pretila novokomponovana "političarka" koje se "interesuje" za muškarce prema fb-u.
Umjesto da se prihvati posla u firmi koja bi možda time i krenula naprijed , potomci konjokradice sa Glamočke visoravni se radije bave jahtama i mercedesima kao i tucanjem srpskih pevaljki a bogami voli se i politika, uglavnom sve osim onoga što im je core-business...

Isti kurac. Smeće.

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 10:49 

PCM je napisao/la:
Imamo i mi pravo izvrijeđat izdajnike i zaradit opomene i banove prema forumskom pravilniku.

Dakle problema nema.

I ne radi se tu o nikakvoj političkoj protuteži već o stranci koja je bruka i sramota nas Hrvata BiH. Bruka i sramota bukvalno. Stranka koja kupuje glasove a radnicima isplaćuje plaćeu bonovima firme je lakrdija koja bi i u poluozbiljnoj državi davno bila ugašena ili otjerana na marginu, samo kod nas posredstvom SDPovog multikulturalizma dolazi u situaciju da odlučuje o jednom čitavo konst.narodu.

Nećemo se sad poradi par uvreda pravit ludi, jer eto "gospođica" bi se mogla naći uvrijeđenom.

Zaslužila je i ona i stranački joj šefovi puno gore od ovih online uvreda. (koje je btw debelo zaslužila)

Naše oružje i snaga treba da bude intelekt , a ne prostakluk. Svaki put kada počnete vrijeđati pripadnke svog naroda, muslimanci će samo reći :smajl007 :palacgore2

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 10:52 

PCM je napisao/la:
Ma Lijanović je isti kurac ko ova pretila novokomponovana "političarka" koje se "interesuje" za muškarce prema fb-u.
Umjesto da se prihvati posla u firmi koja bi možda time i krenula naprijed , potomci konjokradice sa Glamočke visoravni se radije bave jahtama i mercedesima kao i tucanjem srpskih pevaljki a bogami voli se i politika, uglavnom sve osim onoga što im je core-business...

Isti kurac. Smeće.

Slažem se. Još će oni negdje tražiti azil.

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 11:46 

pjosip je napisao/la:
PCM je napisao/la:

hm :001_huh
ovako,ove dvije dame :winkiss Jerine vjerujem da nemaju blage veze za što su digle ruku :wacko
Siguran sam da ne znaju razliku između Doma naroda i Zastupničkog doma,a vjerujem da za Aneks 6 Daytonskog sporazuma nisu ni čule.
Glasale kako im je rečeno,jer ipak su ni krive ni dužne ušle u Skupštinu a sigurno ne slučajno jer se NSRZB ništa ne događa slučajno,a u krajnjem slučaju bilo je i očekivano da Lijanovi podrže SDP,bar su platformu potpisali.

Tu dolazimo do treće osobe,Ante Lozančića :rigam
Lik je četiri godine ministar u vladi SBZ i ovo mu nije prvi put da staje na stranu muslića.
Koliko je Junuz čuo tip je igrač Salke Selmana i sve ga sluša.Još ako tu dodamo Čolaka i Zubaka sve postaje jasnije.
U svakom slučaju lozančić je itekako znao za što diže ruku a sa njegovim bar suzdržanim glasom bi situacija bila dijametralno suprotna.
Ante Lozančić,je ZNAO da bez njegove ruke ne postoji mogućnost da SDP-SDA uspostavi vladu na razini Federacije i ipak je ju podigao.
To je čin veleizdaje koji zaslužuje osudu :smajl004 :smajl006 :smajl052
Što je najtragičnije,sve te nazovi hrvatske stranke poput HSP-a i NHI-a (HSS ne spominjem jer su se pravi HSS-ovci i po cijenu neizlaska na izbore distancirali od ttakve politike)prije izbora su pričale sasvi drugu priču o Hrvatskoj Republici i sl.Vjerujem da ne bi prešli izborni prag nigdje da su rekli da bezrezervno stoje na Lagumdžijinoj platformi.To je prevara birača i veleizdaja nacionalnog interesa.
Sudiće im i povjest i narod :utege

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 11:50 

Lokacija: Tamo gdje je Srednja Bosna gdje je Vlasic planina, Vilenica, Bukovica, Lasvanska dolina...
ManInBlack je napisao/la:
PCM je napisao/la:

Dakle problema nema.

Naše oružje i snaga treba da bude intelekt , a ne prostakluk. Svaki put kada počnete vrijeđati pripadnke svog naroda, muslimanci će samo reći :smajl007 :palacgore2

Tako je treba malo razumnije napadat njihov čin koji je izdajnički... po meni je veći problem ona banda u hercegovini koja je uradila to je da je ove dvije cure ućinila nedostupnim i nije dozvolila da sudjeluju u klubu hrvata.... malo je tim hercegovačkim švercerima što su se bogatili u vremanu dok je se ovdje ginulu za opstojnost Hrvata... tad su se bogatili na našoj muci pisali lažne fakture... mi smo jeli leču i ikar ribu po rovovima i tukli se sa muslimanima improviziranim napravama koje smo sami pravili... šta je tad radila bagra... jedino ja ovo zamjerim ti dvijema ograničenim curama što to ne vide... što su im takvi prijatelji i njima uzimaju novac a ne gledaju svoj narod... Hrvate Središnje Bosne...

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 12:37 

Kojeg đavla ulaze u politiku kad ne poznaju situaciju i kad "neznaju" što nam rade?! Nisu ništa drugo nego moralno smeće. Treba ih progoniti za primjer ostalima.

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 12:59 

Bog-i-Hrvati je napisao/la:
dudu je napisao/la:
kakva seljančura. :ucelo

Od birača nikad neće bit jebača :gunsmilie

Ko bira, masturbira. :zubati

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 13:01 

Inace, na temu... zenska je stvarno gadna, ne sto je takva kakva je. Nego ta meni vise izgleda za zadnju birtiju no za politiku... Al sta ces, mora Zlatko Reket i ovakve spodobe da bi Hrvate izbacio... Nije ona kriva sto je okot, takvih ce uvijek biti... Stvar je do Zlatka Reketa.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 14:33 

Uopće mi se ne da raspravljat sa seljačinama kojima nestane civiliziranog vokabulara kad se netko ne slaže s njihovim mišljenjem, ali htjeli vi priznati ili ne da je HDZ imao namjeru brinuti za prava Hrvata to bi dosada već i učinili. Budući da imamo ovdje zagrijane pristaše istih, ukoliko poznaju osnovnu matematiku, lako mogu izračunati koliko godina se već "brinu" o nama.... slažem se sa Sonjom u tome da je Lovrićka bila jedina pozitiva na politićkoj sceni,ali je valjda zato i nestala brzinom svjetlosti jer ovima koji su zaposjeli pozicije ne treba netko obrazovan i inteligentan kad lakše mogu upravljati ispranim mozgovima koji još uvijek u njima vide izbavitelja.

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 14:49 

a ti si kao naobrazovana slobodarka i demokrata koja kada se većinska volja hrvatskog naroda ne poklapa sa tvojim interesima jednostavno pređeš Zlaji pod guzicu i glasaš protiv te volje. Jer Hrvati su glupi kada glasaju za hdzeje, ima ko misliti i odlučivati umjesto njih, jelde?

srami se ubleharko...

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 15:53 

Daj molim te, hajde reci mi šta je to HDZ značajno uradio po pitanju ravnopravnosti Hrvata?? Ako me netko prosvjetli možda promijenim mišljenje pa im na idućim izborima dam glas. Toliko su brinuli o nama da smo postali nulti faktor u zemlji na kojoj smo od početka početaka.

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 15:58 

Angela je napisao/la:
Daj molim te, hajde reci mi šta je to HDZ značajno uradio po pitanju ravnopravnosti Hrvata?? Ako me netko prosvjetli možda promijenim mišljenje pa im na idućim izborima dam glas. Toliko su brinuli o nama da smo postali nulti faktor u zemlji na kojoj smo od početka početaka.

Nije možda ništa, niti je to bitno, da je hrvatski narod glasovao za SDP ja bih to prihvatio i štitio. Ne mogu vjerovati da ti ne razumiješ o čemu je ovde riječ. Pa bona ovde se hrvatskog naroda ništa ne pita, jel ti to možda pojašnjava okolnosti koje zagovaraš, i ti pristaješ na to... Jbo hdzeje, ja nit sam glaso za njih niti ću, ali volja hr. naroda se mora poštivati i implementirati...

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 16:08 

Angela je napisao/la:
Uopće mi se ne da raspravljat sa seljačinama kojima nestane civiliziranog vokabulara kad se netko ne slaže s njihovim mišljenjem, ali htjeli vi priznati ili ne da je HDZ imao namjeru brinuti za prava Hrvata to bi dosada već i učinili. Budući da imamo ovdje zagrijane pristaše istih, ukoliko poznaju osnovnu matematiku, lako mogu izračunati koliko godina se već "brinu" o nama.... slažem se sa Sonjom u tome da je Lovrićka bila jedina pozitiva na politićkoj sceni,ali je valjda zato i nestala brzinom svjetlosti jer ovima koji su zaposjeli pozicije ne treba netko obrazovan i inteligentan kad lakše mogu upravljati ispranim mozgovima koji još uvijek u njima vide izbavitelja.

Nitko vama ne zamjera biti protiv HDZ-a.
Ja sam prvi takav.
Njihovu korupcijsku hobotnicu ne vidjeti je budalaština.

Ali kontra njih se boriti tako da ćeš držati svijeću jalijaško-balijsko-fundamentalističko-unitarističko-nacionalsocijalističkoj kliki uobličenoj u dvojci SDA-SDP stvarno nema smisla.

Podsjećaš me na one koji su se protiv Staljina borili rame uz rame sa Hitlerom!

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 16:28 

PCM je napisao/la:

Dakle problema nema.

OK....evo fino. Karolina...draga, bojim se da ovo sto radite nije bavljenje politkom, vec izdaja svog naroda.
Stoga vas moram napuniti olovom....no obzirom da ste zena, a po sjajnom savjetu nasih upravo prijavljenih prijatelja iz Srednje Bosne morat cu vas osisat do glave i nakon toga uvaljat u katran i perje. Tako su svi civilizirani narodi , recimo Nizozemci ili Francuzi tretirali svoje kvislinge zenska pola. Osisati do glave, ispljuvati i izopciti. Zauvjek. ( I nikad ih vise ne *ebat).

PS

Hvala lipa urednistvu na sjajnom moderiranju. ( Bljuvotine ljubavnika Zlatna Ljiljana su vidim uklonjene).

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 18:00 

zapovjednik je napisao/la:
Derime BA, šta se vi 'fatate' islama ko davljenik slamke? Religija i politika ne idu zajedno, pogledaj ovdje na forumu niko ne počinje pisati post sa u katoličanstvu/kršćanstvu je ovo ili ono u odnosu na politička pitanja. Većina ti ovih forumaša do religije drži ko do lanjskog snijega.

Pozivati se na islam i pričati o ljudskim pravima i demokraciji pa to stvarno nema smisla.

Ni nacionalnost ne ide sa politikom,demokratija je stvar interesa pojedinaca,kapitalista.

U stvari to je točno, politika je u biti samo interes a u ovom našem mizernom slučaju interes bogatijeg sloja.

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 18:49 

Derim je napisao/la:
zapovjednik je napisao/la:
Ni nacionalnost ne ide sa politikom,demokratija je stvar interesa pojedinaca,kapitalista.

U stvari to je točno, politika je u biti samo interes a u ovom našem mizernom slučaju interes bogatijeg sloja.

Kakve idiotarije...Mozda ako zivis u Jemenu ili Saudiskoj Arabiji ...te islamu opcenito koji nije kompatibilan sa demokracijom. jer pociva na principu uglupljavanja i prenosenja sfere misljenja u domen lobotomiziranih imama koji masom nemislecih muslimana vladaju poput robota.

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 18:53 

Angela je napisao/la:
Daj molim te, hajde reci mi šta je to HDZ značajno uradio po pitanju ravnopravnosti Hrvata??

Šta znači "napravio"? Ne trebaju nama mrvice sa balijske sofre, oćemo sobom vladat i svom narodu odgovarati!

Jel ti ikad palo na to pameti što ti je ostalo da HDZ nije ništa napravio jer je blokiran i da mu se podmeće noga (kao što i je) zadnjih 15 godina? Ljudi su zatvarani, blokirana im inovina, dizane su optužnice a stranci ih oslobađaju na drugostupanjskom postupku!

Pogledaj slučaj Hercegovačke banke, kravetino! Glupačo!

Išli u audit banke sa dinamitom. Naplavili medije pričom o kriminalu (kao da je to teško sa Zlijinim klonovima Bakira) i nakon 10 godina - ŠTA JE SA TIM KRIMINALOM?

U isto vrijeme taj koji će po tebi *nešto* napraviti onako sećijaški da ga boli ku*ac i za javnost i za ljude traži milijune u mikrofon, smije se budalama a te budale - NIKO NIŠTA!

Oni i dalje štite svoga "Zlaju".

Sikter kuještino! MRŠ!

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 19:06 

Angela smeće apologetsko probat ću ti najslikovitije objasniti što mogu:

Ti i takvi koji podržavaju izdaju, ova kučka Karolina, ona druga izblajhana kučketina, ono đubre usrano Anto Lozančić, glamočki konjokradica i kriminalac Lijanović, adipozni zubar svinjske glave Jurišić i ostalo smeće koje liže mrvice sa muslimanskog Lagumdžijinog stola - kad tad će vam se o glavu obit sve ovo, a glava će vas jebeno bolit.

Na materinjem vam (turskom) ću reći da bolje razumijete jer evidentno Hrvate i hrvatski slabo razumijete:
Sikter fukaro !

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 19:56 

Frankopan je napisao/la:
Derim je napisao/la:

Kakve idiotarije...Mozda ako zivis u Jemenu ili Saudiskoj Arabiji ...te islamu opcenito koji nije kompatibilan sa demokracijom. jer pociva na principu uglupljavanja i prenosenja sfere misljenja u domen lobotomiziranih imama koji masom nemislecih muslimana vladaju poput robota.

Misliš kao u Tunisu? Baš mi je drago kad je Čova siromah čoek kao što je bio i prije hmmm, dvadeset godina

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 19:58 

Koliko skromni Lagumdžija ima imovine jel ja(h)rane ?

Manite se šupljih priča ...

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 20:09 

PCM je napisao/la:
Koliko skromni Lagumdžija ima imovine jel ja(h)rane ?

Manite se šupljih priča ...

Je, jes, a koliko smo ti ja bogati?

Vrh

PostPostano: 17 sij 2011, 20:29 

A što'š ti ako ti se neki homoseksualac obrati sa: Derime?

Nego, na koje ćemo sve načine pokušat opravdat gaženje Hrvata u Federaciji i bespotrebno izazivanje sukoba?

Prvi put uspjeli prikrit isto pa bi sad reprizu?

Čini mi se ovaj put da nije niko vesla sisao...

P.S. Što se ovo troje tiče, mislim da je jako dobra stvar ako se mogu kupit, jadna je bila koja kuća s takvim temeljima...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 268 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: