|
|
Stranica: 55/83.
|
[ 2056 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63645 Lokacija: DAZP HQ
|
Bošnjak...007 je napisao/la: dudu je napisao/la: Ajme koliko dobar osjećaj, rekao bih ti kao kad u polufinalu svjetskog zabiješ u drugom produžetku za 2-1, ali ne bi me razumio.
Baš je moćan osjećaj konačno i povjesno ovladati gradom koji je najveći plijen svih ratova 90tih.
Nitko nema što Hrvat imade HDZ na čelu mostarske vlade
Sve to što ti napisa je budalaštinja. Teren je nešto drugo. Kao što u NT bez SDA ne možete ništa tako ni u Mostaru ili HNK ne možete. Ti za bildanje samopouzdanja možeš svašta napisat. To je gušt, mi smo u Mostaru brojniji, grad je naš, još kad se to politički prelomi baš je dobar osjećaj. Hercegovci će ovo proslavit kroz novi baby boom.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:42 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7613 Lokacija: Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: Ajme koliko dobar osjećaj, rekao bih ti kao kad u polufinalu svjetskog zabiješ u drugom produžetku za 2-1, ali ne bi me razumio.
Moraš pronaći njima bližu usporedbu da bi te razumjeli. Ovo nisu doživjeli, niti će.
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:44 |
|
|
potocnj je napisao/la: dudu je napisao/la: Ajme koliko dobar osjećaj, rekao bih ti kao kad u polufinalu svjetskog zabiješ u drugom produžetku za 2-1, ali ne bi me razumio.
Moraš pronaći njima bližu usporedbu da bi te razumjeli. Ovo nisu doživjeli, niti će. Kao kad uđeš u Vozuću 1995.?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:46 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
dudu je napisao/la: potocnj je napisao/la:
Moraš pronaći njima bližu usporedbu da bi te razumjeli.
Ovo nisu doživjeli, niti će.
Kao kad uđeš u Vozuću 1995.? Meni sve ovo oko Mostara izgleda kao da “imate erekciju”, a “sufliraju” vam ustvari Marić, Komadina, Vujnović, Sulić. Lol toliko o rasturanjuuuuuu!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:47 |
|
|
dudu je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Sve to što ti napisa je budalaštinja. Teren je nešto drugo. Kao što u NT bez SDA ne možete ništa tako ni u Mostaru ili HNK ne možete. Ti za bildanje samopouzdanja možeš svašta napisat. To je gušt, mi smo u Mostaru brojniji, grad je naš, još kad se to politički prelomi baš je dobar osjećaj. Hercegovci će ovo proslavit kroz novi baby boom. Kao i zadnjih 20 godina. A vi nikako da to prelomite da krene. Al hajd neka te. Postujem i drugacije stavove.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:47 |
|
|
daramo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kako prođe DF? Nešto se ušutili na lokalnim, a na općim rasturaju... Koliko sam upratio nisu nigdje dobili načelnika, toliko o tome kako su prošli. Znači dobar im samo kad treba uzurpirati hr člana predsjedništva 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7613 Lokacija: Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Razočarali ste me! Kao poklapatelji i općenito! Pa nije tebe nitko ni "poklopio"! Iskreno te ne doživljavam za bošnjakinju, više kao kulturološku katolkinju nego muslimanku. Kada bi se stvorio taj nekakav bošnjakistan kojeg misliš da želiš ti bi prva iz njega bježala. Meni djeluješ više kao one male woke europljanke koje iz neznanja nosaju natpise "from the river to the sea..." nego kao prava bošnjačka muslimanka. Kao prvo, izlažeš se utjecaju veoma zavodiljivih muškaraca tuđe vjere ovdje, a to je sigurno haram. Sve životne navike su ti zapadnjačke europljanke, pa čak i ova tvoja pogrešno usmjerena ljubav prema islamizmu je zapravo nešto što odlikuje i mnoge naivne europljanke. Dok nemaš državljanstvo niti jedne islamske zemlje, a ni neko stvarno iskustvo života u islamskoj sredini. I meni je Istanbul lijep na razglednici, ali...
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88720 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: potocnj je napisao/la: Svjesna si da mi, pored Mostara, koji će uskoro cijeli biti naš, imamo i Zagreb, i Split, i Osijek, i najveći dio Rijeke, jer nismo nacija ograničena u tri kotline? Mostar je uporište u Hercegovini, i obzirom na brojnost hrvata tu, zapravo nam ni ne treba razvodnjavanje na previše središta u BiH. Sve ostalo se ionako naslanja na Hrvatsku, prežalit ćemo eto Žepče, ako bude potrebe. Ovo je trend sada, kada muslimani osjete da nema vlasti u Mostaru lagano će se uputiti u mjesta gdje osjećaju da su vlast, vrijeme radi svoje. Ex-mostarci bošnjaci novi Sarajlije, sluge arapskih gospodara  Kad uskoro? Preciziraj molim te. Imate temu iz 2009, o propasti Bošnja. Pa ju Robi mudro preimenovao u Santabarbaru. Nikako vas te prognoze ne idu. Lol Na kojoj ste cifri sada 18:17? A sto se tiče HR, ona je BiH susjedna država. To sto ti zamišljaš da ne postoje granice i da je Hercegovina i pola Mostara HR je iskljucivo tvoj problem. Temu sam preimenovao iz samilosti. Nekada smo uzbuđeno promatrali veličanstvenu propast protivnika, sada opušteno konstatiramo, bez uzbuđenja i nepotrebnog stresa. Stres šteti zdravlju. Histeriju i PTSP ostavljam DF-u.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Kad uskoro? Preciziraj molim te. Imate temu iz 2009, o propasti Bošnja. Pa ju Robi mudro preimenovao u Santabarbaru. Nikako vas te prognoze ne idu. Lol
Na kojoj ste cifri sada 18:17?
A sto se tiče HR, ona je BiH susjedna država. To sto ti zamišljaš da ne postoje granice i da je Hercegovina i pola Mostara HR je iskljucivo tvoj problem.
Temu sam preimenovao iz samilosti. Nekada smo uzbuđeno promatrali veličanstvenu propast protivnika, sada opušteno konstatiramo, bez uzbuđenja i nepotrebnog stresa. Stres šteti zdravlju. Histeriju i PTSP ostavljam DF-u. Ajde ne rise. Ti i samilost? Hahaha
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:50 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: dudu je napisao/la: To je gušt, mi smo u Mostaru brojniji, grad je naš, još kad se to politički prelomi baš je dobar osjećaj. Hercegovci će ovo proslavit kroz novi baby boom.
Kao i zadnjih 20 godina. A vi nikako da to prelomite da krene. Al hajd neka te. Postujem i drugacije stavove. Kad kažem Mostar jel odmah pomisliš na Čovića? Bitno je radi pariteta da je Mostar s našim gradonačelnikom, ne možeš reći politički Mostar, misleći na Hrvate, a gradonačelnik iz SDA. 4 godine bi se crvenili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:51 |
|
|
|
Valjam se o smijeha! Robika i samilost? Kakva je to kombinacija? Prosto nemoguća!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88720 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bošnjak...007 je napisao/la: dudu je napisao/la: Ajme koliko dobar osjećaj, rekao bih ti kao kad u polufinalu svjetskog zabiješ u drugom produžetku za 2-1, ali ne bi me razumio.
Baš je moćan osjećaj konačno i povjesno ovladati gradom koji je najveći plijen svih ratova 90tih.
Nitko nema što Hrvat imade HDZ na čelu mostarske vlade
Sve to što ti napisa je budalaštinja. Teren je nešto drugo. Kao što u NT bez SDA ne možete ništa tako ni u Mostaru ili HNK ne možete. Ti za bildanje samopouzdanja možeš svašta napisat. Teren:   (Izgrađeno do trećine) A sa 20 zastupnika treba još samo 4 do dvotrećinske većine tako da… mogu se birati kooperativniji partneri kao na federalnoj razini.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:56 |
|
|
Tko u Mostaru pokušava biti rival, varanjem kojeg skeneri sada sprječavaju : 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:56 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Sve to što ti napisa je budalaštinja. Teren je nešto drugo. Kao što u NT bez SDA ne možete ništa tako ni u Mostaru ili HNK ne možete. Ti za bildanje samopouzdanja možeš svašta napisat. Teren:   (Izgrađeno do trećine) A sa 20 zastupnika treba još samo 4 do dvotrećinske većine tako da… mogu se birati kooperativniji partneri kao na federalnoj razini. Robi sto se ovo gradi na gornjoj slici
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:57 |
|
|
|
Ovako megalomanski se ne gradi ni u Zagrebu, a još u tom mini prostoru mostarskom to izgleda puno monumentalnije. Daje poruku i strancima kad dođu u Mostar da su Hrvati faktor u BIH, zamišljam američkog veleposlanika kako govori so big, huge.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:57 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Teren:   (Izgrađeno do trećine) A sa 20 zastupnika treba još samo 4 do dvotrećinske većine tako da… mogu se birati kooperativniji partneri kao na federalnoj razini. Robi sto se ovo gradi na gornjoj slici Hrvatsko narodno kazalište.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:58 |
|
|
dudu je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Kao i zadnjih 20 godina. A vi nikako da to prelomite da krene. Al hajd neka te. Postujem i drugacije stavove. Kad kažem Mostar jel odmah pomisliš na Čovića? Bitno je radi pariteta da je Mostar s našim gradonačelnikom, ne možeš reći politički Mostar, misleći na Hrvate, a gradonačelnik iz SDA. 4 godine bi se crvenili. Da. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NekoIme
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:58 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Sve to što ti napisa je budalaštinja. Teren je nešto drugo. Kao što u NT bez SDA ne možete ništa tako ni u Mostaru ili HNK ne možete. Ti za bildanje samopouzdanja možeš svašta napisat. Teren:   A sa 20 zastupnika treba još samo 4 do dvotrećinske većine tako da… mogu se birati kooperativniji partneri kao na federalnoj razini. Surealno je koliko smo zapravo blizu dvotrećinskoj većini To bi čak za 15-ak godina uz detaljno kalkuliranje i pripremu bilo u sferi mogućeg. A tad bi stvarno sva vrata bila otvorena.
_________________ Turski bezobrazluk:
- "Srbi vas očistili iz 20 općina, zašto se mirite s njima?"
- "Sami ste sebe očistili iz 20 općina pod gradžanskom alahuekber Armijom"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:59 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Robi sto se ovo gradi na gornjoj slici Hrvatsko narodno kazalište. Aaaa to je to...milina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 19:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Valjam se o smijeha! Robika i samilost? Kakva je to kombinacija? Prosto nemoguća! Vidjet ćete kad još oslabite. Koliko sam velikodušan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 20:02 |
|
|
|
Moramo uzet sve do Neretve i onda carina na mostu,pretres,obavezna prometna kontrola itd.U prijevodu mini granica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 20:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vidjet ćete kad još oslabite.
Koliko sam velikodušan.
Kako si ono rekao. Bit će Muslimani turistička atrakcija za turiste sa zapada.. Ostaci Osmanlija u Europi
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 20:06 |
|
|
Situacija :  Mostar više nije grad slučaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kelvin
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 20:06 |
|
|
|
Kad stižu dopisni? Možemo li do 11/25 u vijeću Jajca?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini - oktobar/listopad 2024 Postano: 09 lis 2024, 20:12 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Valjam se o smijeha! Robika i samilost? Kakva je to kombinacija? Prosto nemoguća! Vidjet ćete kad još oslabite. Koliko sam velikodušan. Nemoj, jeza mi niz kralježnicu!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|