HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 sij 2026, 15:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 423 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH
PostPostano: 10 vel 2014, 10:06 

Iskreno nemam ja ništa protiv što je Milanče svratio i ne znam koga mi je više zao glanog Bošnjaka koji se nema na koga osloniti ( mislim u Evropi i svijetu ) ili vas Hrvata u BiH koji imate onakve poput Zoke.

Trebao je poslati priopćenje za javnost koje bi sročili umni ljudi u ime njega i HR naroda u HR. Ovako em je otvorio novu pandorinu kutiju pa će sarajevski mediji pljuvati na sve strane jer je zaobišao konzularno - diplomatski protokol i došao u drugu drzavu bez najave nazivajući sam sebe " strancem", em VI Hrvati nikakve koristi od njega nemate niti ćete imati.

Koji je razlog što taj lik izvaljuje nebuloze ja ne znam.

No ni Mile mu nije ravan. Mile makar ispada Srbenda a on poluidiot.

Sorry na iskrenosti to je ipak " vas".

No Zoka očigledno dobro ne fercera kad su mediji i pritisak u pitanju.

Toliko od mene i " koliko mi je krivo"

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 10:12 

daj bona sarajka, prestanite praviti državu od svog ENTITETA,...

sasula se svaka institucija u Sarajevu, jalijaši pale Predsjedništvo, a oni traže da im Milanović dolazi u njega, pa to je više od humora :smijeh

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 10:13 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Trebao je poslati priopćenje za javnost koje bi sročili umni ljudi u ime njega i HR naroda u HR. Ovako em je otvorio novu pandorinu kutiju pa će sarajevski mediji pljuvati na sve strane jer je zaobišao konzularno - diplomatski protokol i došao u drugu drzavu bez najave nazivajući sam sebe " strancem", em VI Hrvati nikakve koristi od njega nemate niti ćete imati.

Otkad je posjet jednog premijera drugom premijeru zaobilaženje diplomatskog protokola?

Imate samo vama jasne zakone i logiku.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 10:18 

Milanović od početka mandata ne jebe službeno Sarajevo ni 5%, ovo mu je valjda peti put da je u BIH i nijednom nije bio u Sarajevu.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 10:21 

Mozda ga jebe kolesterol pa mu cevapi ne prijaju ko dikobrazu

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 10:28 

Meni ni u dzep ni iz dzepa što se Zoka prošetao Mostarom. Iznijela sam svoje vidjenje :D

Zoka se nikad neće i ne moze osobito u situaciji u kojoj je sad HR dovedena izdignuti iznad stranačkog utjecaja. Karamarko je u znamo već kakvim odnosima s njim a HDZ-ovi su vaše legitimene stranke u BiH, dakle opozicija trenutno.

Što je Zoki bila namjera, ja ne znam. Mislim eto konkretno mozete VI učinak njegove posjete procijeniti :D

Ja nisam analitički stručnjak no što reče Bakir trebao je i zapaljenu zgradu SDA obići kao što je HDZ:D

Ako vam je zadovoljstvo što je zagurao Sarajevu i ignorirao ga uzivajte. Ja jedino to mogu procijeniti kao pozitivu.

Sve ostalo je 0.

I naravno da nije trebao u Sarajevo, niko ga nije ni zvao :D

Mislim tko je Zoka? Sjebo drzavu HR za svog mandata, samo fale takvi poput njega da savjete daju onim našim ublehašima i nesposobnjakovićima.

Eto neka je sretna i berićetna polusluzbena posjeta vama bosanskohercegovačkim Hrvatima Zorana M.

Da ne mislite da sam zlobna.

Ja i dalje imam svoje mišljenje.

Mozda je utjecaj HDZ-a na mene odnio danak. Ne znam. Druzim se sa ovim stranački orijentiranim prema HDZ-u u HR.

Skuzajte na mojoj pristrasnosti.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 10:36 

dudu je napisao/la:
Milanović od početka mandata ne jebe službeno Sarajevo ni 5%, ovo mu je valjda peti put da je u BIH i nijednom nije bio u Sarajevu.

I sam znaš da je priprema Milanovića za ulugu novog Tuđmana izvršena i prije njegovog izbora, a sa obzirom da je lik zaljubljen sam u sebe, osvetoljubiv, i misli da je veliki državnik - najveća pomoć je stigla od Zlaje, koji ga je pokušao poniziti i bojkotirati prilikom prve službene posjete. To je bilo dovoljno, a šlag na torti je činjenica da ga uvijek dočekaju ko Boga u hrvatskim dijelovima - što pokazuje jednu dozu zrelosti (pa čak i skoro muslimanske prijetvornosti) sa obzirom na činjenicu da je riječ o krajevima koji organski ne podnose "komunjare".

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 10:37 

Zokyu je ovo bio dobar potez. Ne toliko zbog gluposti koje je izgovorio koliko zbog same prisutnosti u Mostaru. Dobro je da princeza Bakir zna da promatramo njega i ostatak bošnjačke političke elite.
Zoky u ulozi Oka Saurona :zubati

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 10:38 

Zašto bi se Milanović ima kome opravdavat u Sarajevu za doć u Mostar. Onaj npr. Bakir je porjekon iz Srbije, a Milanović iz BiH, ako ćemo pošteno...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 10:46 

Ja nisam analitički stručnjak no što reče Bakir trebao je i zapaljenu zgradu SDA obići kao što je HDZ:D

platformaši i velikobošnjački nacionalisti, tj. oni koji razvlašćuju Hrvate i odbijaju rezolucije EU, ne zaslužuju ništa, samo prezir.

nisam ni ja analitičar, ali znam da zgrada SDA nije zapaljena, nego razbijena dva stakla na njoj.

ono da se vlasi ne dosjete, a vidim tarlaha se naveliko da je SDA zapaljena, a niđe veze, morebit jedan Fahrin se oteo kontroli prilikom povratka sa intifade i bacio kamen u prozor i to je to. :D

mislim, nisam vidio to SDA požarište, a evo malo ću proguglat da se nisam zajebao...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 10:58 

Junuz Djipalo je napisao/la:

Otkad je posjet jednog premijera drugom premijeru zaobilaženje diplomatskog protokola?

Imate samo vama jasne zakone i logiku.

Kad sam ja imala 21 godinu ti si se meni činio zbilja elokventan :D

Uglavnom, ako već Bevanda obnaša duznost premijera, premijera čega obnaša duznost?

Pa kad odgovoriš na to jednostavno pitanje, sledeće bi bilo " kako je on primio Zorana M."
Kao premijer ili HDZ-ovac.

Ako je kao premijer onda je zaobišao što šta. :D

I koristio duznost u privatne svrhe i svrhe stranke kojoj pripada.

Kako se vremena mijenjaju boze! :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 11:00 

bumbar92 je napisao/la:
nisam ni ja analitičar

Ne treba ni biti jer SDA sjedišta postoje širom FbiH pa ne planuše već se kao malo potpali taj u Mostaru kako bi se maskirala prava namjera a to je paljenje sjedišta HDZ u Mostaru kao glavnog sjedišta. Kvaka je u Mostaru a ne u tamo nekoj Tuzli ili Zenici gdje vjerovatno postoje HDZ sjedišta ali nisu interesantna kao ovo mostarsko. Da li im je cilj bio izazvati sukob sa Hrvatima ili samo poslati poruku, ne znam ali kao što rekoh, ne treba biti analitičar da bi se povezale neke stvari.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 11:01 

bumbar92 je napisao/la:

platformaši i velikobošnjački nacionalisti, tj. oni koji razvlašćuju Hrvate i odbijaju rezolucije EU, ne zaslužuju ništa, samo prezir.

nisam ni ja analitičar, ali znam da zgrada SDA nije zapaljena, nego razbijena dva stakla na njoj.

ono da se vlasi ne dosjete, a vidim tarlaha se naveliko da je SDA zapaljena, a niđe veze, morebit jedan Fahrin se oteo kontroli prilikom povratka sa intifade i bacio kamen u prozor i to je to. :D

mislim, nisam vidio to SDA požarište, a evo malo ću proguglat da se nisam zajebao...

Vjerovao ili ne, treba li su je sravniti. Bio bi mi gušt :D

Šalim se za posjetu. Hebo Bakira Srbendu.

A i ublehaša Fahre čardak i ostalih govana svu privatnu imovinu po Sarajevu!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 11:10 

Ajde ti sad stani, udahni i razmisli koga zapravo zavaravaš ovdje... jedino samu sebe... nama velikobošnjačke pizdarije nemožeš prodavati...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 11:13 

Agathonikos je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:
nisam ni ja analitičar

Ne treba ni biti jer SDA sjedišta postoje širom FbiH pa ne planuše već se kao malo potpali taj u Mostaru kako bi se maskirala prava namjera a to je paljenje sjedišta HDZ u Mostaru kao glavnog sjedišta. Kvaka je u Mostaru a ne u tamo nekoj Tuzli ili Zenici gdje vjerovatno postoje HDZ sjedišta ali nisu interesantna kao ovo mostarsko. Da li im je cilj bio izazvati sukob sa Hrvatima ili samo poslati poruku, ne znam ali kao što rekoh, ne treba biti analitičar da bi se povezale neke stvari.

jasno je meni,da im je bio cilj da plane sukob i mrtva glava mladog talibana da ona gude i upiru prstom,...i da je ovo sa paljevinom " i SDA "finta za prikrivanje traga i da mogu evo ovako prozivati Milanovića što se ne suosjeća i sa SDA.

oni u mišjim rupama migolje repom, a predsjednik Vlade RH obilazi požarišta, u tome je fora, prikrivanje njihovog lopovluka, kukavičluka i sramote pa odma pljuvačina po Milanoviću.

Pljuvat će oni po svima, jer su uhvaćeni u stupicu...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 11:14 

bumbar92 je napisao/la:
nisam ni ja analitičar

Dragi Aga, nikog ne odjebaše ekspresno opet ko vas Srbe u BG :D

Bilo mi je blam, još na noge otišli ste. Dodo i Boske!

Picousti samo što nije zavrištao : Dosta vas je Bosanci i ne smetajte nam na evropskom putu, ponašate se ko djeca sa posebnim potrebama"

A Zloba mali se onako smješka i samo ponavlja " stabilnost RS-a nije ugrozena"

Nedao bog da dzihadlije krenu oni bi vam granične prelaze zatvorili :neznam

Gora bi vam sudbina bila nego kosovskim Srbima.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 11:18 

...

Vidi je... ko bijesan ker u kavezu... izlazi joj pjena na usta i bjesomučno pokušava ugristi nekog kraj sebe... sličan modus operandi možemo očekivati i na današnjim prosvjedima...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 11:22 

A odjebaše nas tako što gospodi Miloradu i Mladenu dadoše udarni termin da malo pojasne o čemu se tu radi, te opet zbližiše SNSD i SDS kad su stvari u vezi sa Srpskom u pitanju, gospođice Emt.

Jebiga, znam da ih ne volite vidjeti složne po tim pitanjima ali šta vam ja tu mogu :D

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 11:23 

bumbar92 je napisao/la:

Vjerovao ili ne, treba li su je sravniti. Bio bi mi gušt :D

Šalim se za posjetu. Hebo Bakira Srbendu.

A i ublehaša Fahre čardak i ostalih govana svu privatnu imovinu po Sarajevu!

vjeruj, nisam Milanovićev fan, ali ovo mu je gesta za skinuti kapu.

Ne zbog toga što je došao među Hrvate, nego što došao i obišao požarišta u Mostaru i uputio poruku svim građanima BiH dok ova platformaška žgadija nije smijela izaći na ulicu, a kamo li doći do Mostara, reći bilo šta suvislo na TV,... ma gade mi se lopovi toliko da ne mogu više da se izražavam.

Bio sam na protestima, vidio sam sav jad bijedu i manipulaciju na TV kasnije. Pa ova platformaška Vlast (ne amnestirajući ni hadzeje i ostale) nije beknula suvislo dva dana, onaj šupak Lagumdžija plače ko pička, zamuckuje, šićari i bljuvotine same ne mogu pogledati u oči nikoga.

A šta im smeta, kad to neko može uraditi..., i to vidi vraga nije doša njima muda titrat nego u jedan i jedini multietnički grad u BiH, a to nije Sarajevo niti Tuzla već vidi opet vraga, Mostar.

U tom je fazon,...pizde se usrale i sad pljuju i reže na Milanovića što je imao muda, a njima se tek danas vraća krv u glavu. Vićeš ih sad kad se saberu i udare po neprijateljima Bosne.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 11:24 

Kad sam ja imala 21 godinu ti si se meni činio zbilja elokventan :D

Uglavnom, ako već Bevanda obnaša duznost premijera, premijera čega obnaša duznost?

Pa kad odgovoriš na to jednostavno pitanje, sledeće bi bilo " kako je on primio Zorana M."
Kao premijer ili HDZ-ovac.

Ako je kao premijer onda je zaobišao što šta. :D

I koristio duznost u privatne svrhe i svrhe stranke kojoj pripada.

Kako se vremena mijenjaju boze! :D

Ne vrijedi da ti pišem, je li tako. OK onda neću. Vratite Hrvatima mjesto u predsjedništvu, mjesta u vladi F. koja ste uzurpirali, onda možemo dalje o gladnim radnicima. Osiguranje nemogućnosti ponavljanja sličnih pljački u budućnosti se može osigurat na više načina. U tom slučaju prestaje potreba za kantonima i svi smo za ukidanje istih.

Ali, ne možeš uzurpirat na silu i prijevaru hrvatska mjesta u vlasti a onda tražit ukidanje zadnjih bastiona hrvatske autonomije. Upravo su Platformai Komšić ubili pojam institucionalne ravnopravnosti o kojem i EU priča kao cilju prema kojem treba ići.

Kantoni Hrvatima osim u ZHŽ i donekle u HNŽ-u ništa ne znače. Samo treba osigurat ono gore navedeno. Kad god se približi nečemu takvom, izbiju neki neredi, neki patriJoti se pojave i busaju u prsa kako će ono braniti Bosnu.

Pa im smeta što im neko ukaže da ljudi vani nisu glupi. Ne možeš vući za nos EK koliko god inertna i glomazna bila.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 11:25 

Vratite Hrvatima mjesto u predsjedništvu, mjesta u vladi F. koja ste uzurpirali, onda možemo dalje o gladnim radnicima.

Prestani se zajebavati, to će se popuniti sa nestranačkom vladom. Fikret, Meho, Sabina, Mahmut i ostali.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 11:29 

Juka, ja sam stručnjak za obrnuti priču zato :

Nemaš mi što pisati, no ne bacaj spinove kao da je meni 13 godina. Dakle odgovori na konkretno postavljena pitanja u vezi Bevande i posjeta.

Ja sam više no svjesna polozaja Hrvata u BiH.

Dakle prešaltaj na posjetu Bevandi i svoju tvrdnju!

@Bumbar, poštujem tvoje argumente iako se djelomično ne slazem. No nepotrebno mi je obzirom da sam Bošnjakinja ulaziti u dublju raspravu da neće biti pogrešno protumačena od drugih.
S tobom se lako dogovoriti!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 11:29 

BBC je napisao/la:

Vratite Hrvatima mjesto u predsjedništvu, mjesta u vladi F. koja ste uzurpirali, onda možemo dalje o gladnim radnicima.

Prestani se zajebavati, to će se popuniti sa nestranačkom vladom. Fikret, Meho, Sabina, Mahmut i ostali.

A to su oni Bosnaci i Hercegovci, što se na popisu izjašnjavaju kao: Bpšnjak-islam-bosanski... U prvi mah ne skužih. :D

Kome trebaju izbori pa da ustaše i četnici dovode koga žele kad možeš lijepo poštene i nekompromitirane građane stavit na vlast. Kao Budimira npr ili Jurišića.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 11:33 

A odjebaše nas tako što gospodi Miloradu i Mladenu dadoše udarni termin da malo pojasne o čemu se tu radi, te opet zbližiše SNSD i SDS kad su stvari u vezi sa Srpskom u pitanju, gospođice Emt.

Jebiga, znam da ih ne volite vidjeti složne po tim pitanjima ali šta vam ja tu mogu :D

:sega

Molim vas!

Koje utjehe! Pa picousti gradi sebi novi imidz i imidz evropske Srbije i VI sad hladnokrvno tvrdite da im treba SDS kao posjetnik na dogadjaje devedesetih i Dodik koji samo što nije u prdekani i kojeg goni sud u Srbiji radi privatizacija.

Ne procjenjujete li mi pogrešno IQ?:D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 10 vel 2014, 11:35 

Ne procjenjujete li mi pogrešno IQ?:D

Mislim da je nemoguće tebi IQ pogrešno procijeniti. :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 423 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: hoblatopla, Majestic-12 [Bot], Naša Kvačica, Teuton i 37 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: