HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 svi 2025, 12:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 211 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Muslimani u Srebrenici ubili najmanje 500-1000 svojih "nepodobnih" sunarodnjaka (Muslimana)
PostPostano: 20 vel 2013, 16:01 

Lebowski je napisao/la:
storaB je napisao/la:
to bolje za sve nas koji srebreničku propagandu činjenicama pobijamo!

Šta ti pobijaš? Kojim činjenicama? Znaš li šta je činjenica? Ne budi smiješan. =))

ti mi reci :smijeh

Vrh

Naslov: Re: Muslimani u Srebrenici ubili najmanje 500-1000 svojih "nepodobnih" sunarodnjaka (Muslimana)
PostPostano: 20 vel 2013, 16:03 

Me ne, skupila se raja na forumu hladnog februaskog dana i pobijaju genocide, činjenicama.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:03 

storaB je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:

Šta ti pobijaš? Kojim činjenicama? Znaš li šta je činjenica? Ne budi smiješan. =))

ti mi reci :smijeh

Zbilja storaB Ti i ovaj Realni kao

slika

Ponekad kontam da se zezate.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:04 

Ova prica o Muniri ako je istina...a ne verujem da je tip iznosio tako kretenske lazi bez pokrica...

Dal uopste treba nesto dodati o toj raspaloj organizaciji Majke Srebrenice... od toliko zena koje su izgubili najblize, oni izaberu da ih vodi zena koja nema veze sa time...bogo dragi, ima li te?!

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:07 

joe enter je napisao/la:
Kakva jadna tema , ovo je strašno!

Rekla-kazala je vodilja na ovom forumu , a to je zato što sa time se hoće sve relativizovati s'obzirom da onima kojima ne prija činjenica da je uređen ogromni zločin od strane Srba pa se koriste takvim sredstvima.

Sada trenutno u tim glavam ide logika , ako je 1000 ljudi ubijeno od samih muslimana onda posotji mogućnost da je ovih 5000 takođe ubili muslimani ili neki fantomski vojnici , ili je sve velika zavera venazemaljca dase Srbi predstave kao zločinci.

Stvari su jasne , presude su jasne , ali niko neće da izjede govno koje je izasrao , već mažu njime sve oko sebe.

Svašta...

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:08 

joe enter je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:

Gospodine Aga,

Ne trebaju meni dzipovi i lova za sreću.Dovoljna mi je činjenica da vas dovedem do balenja po monitoru :)

Slazem se da je Munira svojim izgledom a i nastupom jedan veliki gaf .No to ne mijenja činjenicu da VI uzalud branite godinama neodbranjive teze.Zivot vam prodje čekajući raspad BiH i opravdavajući srpske zločine.

Da ste tu energiju pretvorili u nešto pozitivno, dosad biste brali plodove svog zivotnog dostignuća.Ovako ste limitirani i nesrećni.Spas je u katarzi :D

Ja gđice Emt ne pravdam zločine ali očekujem raspad BiH , čisto zato što ne bi voleo da se ponove zločini jer dušmani jedni drugima ne mogu zajedno živeti.

Relativizovanje zločina i traženje nekih rupa i tzv.delova koji će šatro upotpuniti "celu istinu" jer jadno da jadnije ne može biti.

Tebi je verovatno nejasan u potpunosti moj stav da prizanjem sve srpske zločine onako kako su presuđeni , a vamo sam za raspada BiH?!
Pa samo ppostavi situaciju pred sam raspad SFRJ i videćeš da se RS nalazi u istoj situaciji kao i SRBiH i SR Hrvatska.

Jole, sve 5 !

Jasan si ti meni, više no što misliš...Čestitam na konstruktivnom doprinosu temi.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:11 

Koja su ovo sranja, 15 ubijenih neistomišljenika ne možeš sakriti, kud ćeš tisuću??
Gdje su oni pokopani?? Vjerojatno pukom slučajnošću na isto mjesto gdje i oni koje su Srbi pobili...

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:12 

DzoniBG je napisao/la:
Ova prica o Muniri ako je istina...a ne verujem da je tip iznosio tako kretenske lazi bez pokrica...

Dal uopste treba nesto dodati o toj raspaloj organizaciji Majke Srebrenice... od toliko zena koje su izgubili najblize, oni izaberu da ih vodi zena koja nema veze sa time...bogo dragi, ima li te?!

Pa ovaj, s obzirom da su im glavna raja "fukse u crnom" iz Beograda koje od kad postoje i od kad su instalirane tamo, nijednom rječju nisu pomenule zločine nad Srbima, onda vam je jasno o kojoj bandi se tu radi. Ima tu sigurno i žena među tim Srebreničankama koje nisu u tom filmu ali glavne njuške među njima su dno kao i oni koji ih finansiraju a to su isti oni koji finansiraju i ove beogradske fukse.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:12 

DzoniBG je napisao/la:
joe enter je napisao/la:
Kakva jadna tema , ovo je strašno!

Rekla-kazala je vodilja na ovom forumu , a to je zato što sa time se hoće sve relativizovati s'obzirom da onima kojima ne prija činjenica da je uređen ogromni zločin od strane Srba pa se koriste takvim sredstvima.

Sada trenutno u tim glavam ide logika , ako je 1000 ljudi ubijeno od samih muslimana onda posotji mogućnost da je ovih 5000 takođe ubili muslimani ili neki fantomski vojnici , ili je sve velika zavera venazemaljca dase Srbi predstave kao zločinci.

Stvari su jasne , presude su jasne , ali niko neće da izjede govno koje je izasrao , već mažu njime sve oko sebe.

Cekaj Jole...

Koje su to presude, cije su to presude... jel mislis suda u Hagu ili...?!

Nikad ne moze biti relativizacija potraga za istinom...

Pa naravno da na presude u Hagu mislim.

Može biti i to baš velika relativizacija , jer mnogi hrvatski povjesničari "samo tragaju za istinom" kad relativizuju zločine ustaša , tako da...

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:15 

Joe je zločinac, evo kaže da prizna sve srpske zločine, priznat zločin može samo onaj ko ga je počinio, odnosno sudjelovao u njemu, šta ima priznavat zločin onaj ko nema veze sa njim. Znači Joe zločinac koji priznaje zločine, svaka čast Joe, sada zatraži i oprost i bće sve ok.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:19 

Agathonikos je napisao/la:
Pa ovaj, s obzirom da su im glavna raja "fukse u crnom" iz Beograda koje od kad postoje i od kad su instalirane tamo, nijednom rječju nisu pomenule zločine nad Srbima, onda vam je jasno o kojoj bandi se tu radi. Ima tu sigurno i žena među tim Srebreničankama koje nisu u tom filmu ali glavne njuške među njima su dno kao i oni koji ih finansiraju a to su isti oni koji finansiraju i ove beogradske fukse.

To je sve sljam, placene narikace...dal ima nesto morbidnije od toga da izigravas majcinsku tugu, za lovu...

Ovo su medijske zvezde, u svakoj prilici eto ih na TV-u, par njuski koje se vrte, cak su se javili i povodom Mars na Drinu u UN...

Cekaj, ako neko izgubi najmilije, sinove...a ima dosta takvih majki u Srebrenici... kome je do televizije, slikanja...ako i progovore koju rec, to ide uz suze... ovo nije normalno, vidi se da je neka perverzija u pitanju... ova zida kucu u Sarajevu... kako su strucno opeljesili lovu koja je isla za reklamiranje djenosajda...

I posle ti neko kaze - cuti, propatili su, nemoj sad, greh je... koje je to foliranje, i da mi je rodjena majka, da vidim da se ovo radi, viknuo bi naglas...

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:23 

Nemojte Fatu Orlović zaboraviti, nanu čije prve komšije i uža familija se bavi prodajom narkotika po Konjević polju... Zaboga ugrožena su joj prava,ne smeta njoj pravoslavlje samo crkva joj smeta. O zaboga miloga...

Lebowski, kod nas u Republici Srpskoj sunce sija cijelo jutro i cijeli dan,proljeće stiglo, ne generalizuj na osnovu 27% teritorije s planinskom klimom.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:24 

budimo realni je napisao/la:
Joe je zločinac, evo kaže da prizna sve srpske zločine, priznat zločin može samo onaj ko ga je počinio, odnosno sudjelovao u njemu, šta ima priznavat zločin onaj ko nema veze sa njim. Znači Joe zločinac koji priznaje zločine, svaka čast Joe, sada zatraži i oprost i bće sve ok.

Kad tvoj vođa,vladar,sportista,pop,...uradi nešto dobro u ime naroda , onda su oni tvoji , i njegove uspehe smatraš kao svojima jer eto taj dotični je Srbin pa shodno sa time ti si ponosan na te uspehe.

E sad to postavi na opozitno , i drži se istih principa kad su u pitanju TVOJI zlikovci i koljači.

Jel tako ili nije?!

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:25 

budimo realni je napisao/la:

On je produkt B92 zombiranja koje u Srbiji traje godinama pa mu se i ne treba čuditi niti mu uzimati to za zlo. S obzirom na one najrigidnije produkte tog zombiranja koji su na granici potpunog ludila, gospodin Joe se može smatrati umjereno zombiranim.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:27 

joe enter je napisao/la:

Može biti i to baš velika relativizacija , jer mnogi hrvatski povjesničari "samo tragaju za istinom" kad relativizuju zločine ustaša , tako da...

Jole...ja sam u pocetku isao tom logikom, izbombardovali su nas informacijama da je tamo bilo strasno, pustili one streljane klince iz Trnova, pokazali grobnice, leseve... ljudska reakcija je - ovo je grozno...pa ajde nemoj da ulazimo u detalje, ako i ima neka nelogicnost...pusti...

Kad sam ja video sta je to ustvari, pa onda uzeo da citam stotine stranica, svedocenja, analize strendzera, ljudi sa terena... onda vidis da nije to ono sto sam prvo pomislio da jeste... a ja nisam fan teorija zavere, vise volim istinu ma kakva da jeste, nego zarad nekog laznog mira u kuci, i prema vani da kazem - jeste, tako je bilo, bas kako ste vi smislili da treba da bude...

Uvak kazem - bio je zlocin velikih razmera, i zato odgovorni treba da su u zatvoru...i jesu... od toga pocinjem, zato sto ne sme da se to zaobidje... to je prva teza i najvaznija...

Al sve sto je iznad toga, ukljucujuci preuvelicavanje zrtava, medijsku manipulaciju, sramnu presudu za genocid, koordinaciju Alije i Amera oko toga... to ne prihvatam kao normalno, i nije to relativizacija, to je odbrana osnovne logike...

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:29 

storaB je napisao/la:
Nemojte Fatu Orlović zaboraviti, nanu čije prve komšije i uža familija se bavi prodajom narkotika po Konjević polju... Zaboga ugrožena su joj prava,ne smeta njoj pravoslavlje samo crkva joj smeta. O zaboga miloga...

Lebowski, kod nas u Republici Srpskoj sunce sija cijelo jutro i cijeli dan,proljeće stiglo, ne generalizuj na osnovu 27% teritorije s planinskom klimom.

Stavimo na stranu za što se sve koristi njen slučaj, ali ne možeš crkvu izgraditi na nečijem zemljištu, bespravno, da bi onda odbijao srušiti tu crkvu jer je sveti objekt...
Kako bi ti reagirao da ti neko crkvu u dvoristu napravi, pa makar bila i pravoslavna??

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:35 

volvoks je napisao/la:
Stavimo na stranu za što se sve koristi njen slučaj, ali ne možeš crkvu izgraditi na nečijem zemljištu, bespravno, da bi onda odbijao srušiti tu crkvu jer je sveti objekt...
Kako bi ti reagirao da ti neko crkvu u dvoristu napravi, pa makar bila i pravoslavna??

Mogu da se slozim da je u najmanju ruku bila nepromisljenost sazidati crkvu na imanju muslimana...

Al to se vrti godinama...taj jedan primer...aj malo da promene, da vidimo nesto drugo...

Ko ce da odgovara za masovni kulturocid, sto su Muslimani od grada u kome je pre 70 godina zivela vecina Srba, danas napravili dzamahiriju sa 119 dzamija... na kojoj zemlji, koga su pitali...

To je mnogo ozbiljnija od ovog medijskog spina sa Fatom...

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:36 

DzoniBG je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Jole...ja sam u pocetku isao tom logikom, izbombardovali su nas informacijama da je tamo bilo strasno, pustili one streljane klince iz Trnova, pokazali grobnice, leseve... ljudska reakcija je - ovo je grozno...pa ajde nemoj da ulazimo u detalje, ako i ima neka nelogicnost...pusti...

Kad sam ja video sta je to ustvari, pa onda uzeo da citam stotine stranica, svedocenja, analize strendzera, ljudi sa terena... onda vidis da nije to ono sto sam prvo pomislio da jeste... a ja nisam fan teorija zavere, vise volim istinu ma kakva da jeste, nego zarad nekog laznog mira u kuci, i prema vani da kazem - jeste, tako je bilo, bas kako ste vi smislili da treba da bude...

Uvak kazem - bio je zlocin velikih razmera, i zato odgovorni treba da su u zatvoru...i jesu... od toga pocinjem, zato sto ne sme da se to zaobidje... to je prva teza i najvaznija...

Al sve sto je iznad toga, ukljucujuci preuvelicavanje zrtava, medijsku manipulaciju, sramnu presudu za genocid, koordinaciju Alije i Amera oko toga... to ne prihvatam kao normalno, i nije to relativizacija, to je odbrana osnovne logike...

OK ,slažemo se u načelu da se desio neverovatan zločin i tu nas ne može niko oprati sem sami sebe tako što nećemo dirati u njih i pominjati cifre , jer sad da Muslimani iskopaju još dodatnih 10000 kostura ili da Srbi dokažu da je bilo 1500-2000 manje žrtava nego što se misli inače , monstruoznost zločina i zločinačke namere nimalo se neće smanjiti niti se tim pričama može relativizovati ili dodatno produbiti razmere zločina.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:38 

volvoks je napisao/la:

post564850.html#p564850

S Fatom probiše glavu, smrde godinama s tom pričom, izdignuše je na arhetipni nivo bespravne gradnje vjerskih objekata a to isto imaju i kod sebe. To su teške ljige, neupućeni stanovniče Perecije, kako se za Hrvatsku zna počesto reći.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:40 

volvoks je napisao/la:
storaB je napisao/la:

Nju sam i pomenuo kao predmet manipulacije prevashodno. ;)
Sud je presudio koliko me pamćenje služi da crkva ostaje na sadašnjoj lokaciji. Da li je to pravedno,to je već za procjenu neke moralnosti. Da li je ispravno,takođe.

Idemo li tom linijom bespravne gradnje,tuđeg zemljišta,bojim se da bi tek tu primjer Fate bio mizeran. ;)

Protivnik sam ovakvih i sličnih akcija,tj. uzimanja tuđeg zemljišta,ali sam mnogo veći protivnik propagande u smislu rariteta slučaja. Nemam dvoriše živim u stanu, da imam dvorište sam bi ponudio zemljište SPC da sagrade bogomolju. Nema ništa loše u gradnji bogomolja,loše je što se jedan slučaj uzima kao raritet,zaboravljajući se pri tome na još stotine istih,sa naravno drugačijom prirodom stvari ;)

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:45 

joe enter je napisao/la:
OK ,slažemo se u načelu da se desio neverovatan zločin i tu nas ne može niko oprati sem sami sebe tako što nećemo dirati u njih i pominjati cifre , jer sad da Muslimani iskopaju još dodatnih 10000 kostura ili da Srbi dokažu da je bilo 1500-2000 manje žrtava nego što se misli inače , monstruoznost zločina i zločinačke namere nimalo se neće smanjiti niti se tim pričama može relativizovati ili dodatno produbiti razmere zločina.

Ako se dogodio jedan ogroman ratni zločin streljanja zarobljenika i civila, a mislim da se slažemo da jeste... valjda je cilj utvrditi nalogodavce, izvršioce, namere nalogodavaca, motive izvršilaca, broj ubijenih, način njihove smrti, način njihove sahrane, prikrivanje zločina itd.

A ne ako se kaže bilo šta protiv dominantnog ispiranja mozga, odmah svi skaču na njega. Ispade da je jedno jutro 8000 muslimana bralo cveće na polju, pa se pojavili neki četnici sa bagerima, pobili ih i poslagali u rupe. Idi molim te...

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:45 

joe enter je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:

Kako Jole ne vidis siru sliku...

Kome je stalo do istine... nece to ni MZ, ni Bosnjaci...necemo ni mi...svakome je ona sporna, jer u nekom segmentu dovodi u pitanje nase i tudje stereotipe...

Jel ti ne vidis kako se godinama izivljavaju sa tom Srebrenicom, to im je jedina karta da ukidaju RS i uspostave politicku dominaciju nad 2 naroda, predstavljajuci sebe kao jedine zrtve...i na osnovu toga vuku pravo da kao takvi i dobiju vecinski paket akcija...jer toboze, oni su doziveli Srebrenicu...a ostali su se valjda igrali u pesku, ni jedna srpska majka nije zakukala, pogotovo one u Podrinju, gde su zulum sprovodili pre toga...

Pa onda kad ti kazes - imamo presude, nema relativizacije...onda dobijes tapsanje po ramenu od osobe koja bi skakala od srece da sutra nestanu svi Srbi sa ove planete...

Jednostavan im je sablon - Srebrenica=genocid...na osnovu toga, RS je genocidna, ne moze kao takva da postoji...a i Srbi kao narod su po tome genocidni...i u toj prasini koju dignu, pokusavaju najbolje da istrguju, ako moze i Sandzak nekako, pa da priznaju Kosovo, pa Vojvodina...

To su jedni mali mrzilacki umovi koje treba isterati na cistac, jer ce to da zagadjuje ove prostore mnogo vise i duze nego sto se misli...

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:55 

:zubati

slika

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:55 

DzoniBG je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Kako Jole ne vidis siru sliku...

Kome je stalo do istine... nece to ni MZ, ni Bosnjaci...necemo ni mi...svakome je ona sporna, jer u nekom segmentu dovodi u pitanje nase i tudje stereotipe...

Jel ti ne vidis kako se godinama izivljavaju sa tom Srebrenicom, to im je jedina karta da ukidaju RS i uspostave politicku dominaciju nad 2 naroda, predstavljajuci sebe kao jedine zrtve...i na osnovu toga vuku pravo da kao takvi i dobiju vecinski paket akcija...jer toboze, oni su doziveli Srebrenicu...a ostali su se valjda igrali u pesku, ni jedna srpska majka nije zakukala, pogotovo one u Podrinju, gde su zulum sprovodili pre toga...

Pa onda kad ti kazes - imamo presude, nema relativizacije...onda dobijes tapsanje po ramenu od osobe koja bi skakala od srece da sutra nestanu svi Srbi sa ove planete...

Jednostavan im je sablon - Srebrenica=genocid...na osnovu toga, RS je genocidna, ne moze kao takva da postoji...a i Srbi kao narod su po tome genocidni...i u toj prasini koju dignu, pokusavaju najbolje da istrguju, ako moze i Sandzak nekako, pa da priznaju Kosovo, pa Vojvodina...

To su jedni mali mrzilacki umovi koje treba isterati na cistac, jer ce to da zagadjuje ove prostore mnogo vise i duze nego sto se misli...

Mislim da šire slika je u nečemu drugom a ne u branjenju neodbranjivog tj.upasti u kolo bošnjačkih političara i natezati se oko cifri i genocida i samim tim relazivizovati RS.

Ja se mogu složiti da je RS-genocidna tvorevina , ali to za mene automatski znači da kad su proglašene nezavisnosti BiH i Hrvatske one postale genocidne tvorevine.

I kad si pitao Muslimane i Hrvate jel bio genocid nad Srbima , dobrim delom će reći da je bio , ali njihova državnost se ne može dovesti u pitanje jer ako relativizuješ Jasenovac onda ti je upitna i država takođe..
E pa tako isto i sa RS-om , bio je genocid i zločin , ali braćo muslimanske vere i braćo katoličke vere lepo smo se družili , doviđenja prijatno.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2013, 16:57 

Nije bio u Srebrenici!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 211 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Jean Luc Picard, Naša Kvačica, Patriota i 44 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: