|
|
Stranica: 7/9.
|
[ 209 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 00:48 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 20:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
|
Ima fala Bogu, u Podunavlju skoro svi ostali, ovi ostali se pokupili. I u gradovima ih ima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 00:52 |
|
|
Real gone je napisao/la: divlja svinja je napisao/la: U FBIH nema konstitutivnosti? A u RS nema Hrvata. A bilo ih je, dok nije bilo RS. Koliko ih nema u RS, isto toliko (samo malo više) ih nema više ni u Federaciji. Podvlačim, Federaciji Hrvata i Muslimana. Vi Srbomrzitelji fakat trebate jednom da izvršite invaziju na Srbiju, da ne lomite svoje frustracije baš uvek preko ledja bosanskohercegovačkih Hrvata i Srba..  Koga briga za Srbiju i tko je mrzi, da se vi ne uplićete u ovu temu ne bi vas se previše spominjalo, ja mislim da preko 90% Hrvata iz BIH živi u toj Federaciji. A prije rata su bili skroz drugi omjeri. Ima li ovdje na obom forumu [b]i jedan Hrvat koji živi u RS?[b]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bonfif
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 00:52 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: Inzistirati na konstitutivnost i povratku u RS. Iz ove izjave "Urbane" ispada da bi Hrvati samo u Federaciji trebali imati konstitutivnost, a u RS je kao zahtjevaju hrvatski političari, a to ne bi trebali. Naravno da bi trebali imati i u RS, ali valjda je važnije da imaju tamo gdje je ogromna koncentracija Hrvata a to je FBiH, to je tako danas, i to se ne mijenja preko noći, a možda niti ikad, a uostalom BH Hrvati (to je ovdje već ponovljeno sto puta) nemaju nekih problema sa Srbima u današnjem vremenu, čak štoviše, jedni posjeduju nešto od onih drugih, a oni drugi isto tako, Hrvatima i Srbima je put za suradnju unutar BiH odavno otvoren, tek sada se počinje realizirati, ali bolje ikada nego nikada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 00:53 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 19:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
lider30 je napisao/la: Vjerojatno pred Washington. Što je zbivalo tijeko 92' i 93' u kuloarima iza kulisa, gdje se inače sve odlučuje - tko zna. Ovakvu totoalnu lojalnost sa elementima zaslijepljenosti smo mi svi imali - odnosno većina pripadnika BiH Hrvata. Što se tiče integralnog hrvatstva tada je Tuđman uradio ono što je tada i bila logika. Stabilna Hrvatska jamac je opstanka hrvatstva. BiH Hrvati su bezgranično lojalni je samo dodatak, koji je učvrstio odluku pojačanja pozicija RH, na osnovu slabljenja pozicije BiH Hrvata. Da se ne varamo, sve se to tada u paketu rješavalo, a i sada se i u Bruxelessu i Washingtonu sve u paketu promatra. Dakle logika je bila (svi) Hrvati su riješeni Hrvatskom, te se našlo prostora za Muslimane u Federaciji. Odnos RS-BiH je sredina između maximalističkih zahtijeva Srba i BH Muslimana. I tako su vučeni potezi iz MZ.
Nije mi samo jasno, zašto to mora biti tabu tema.
Ovo gore je moje osobno mišljenje i logika govori tako. Tuđman je ostavio dosta toga na čijoj bi se platformi mogao organizirati otpor: - kantone -veto u federaciji -8 ministarskih mjesta u federaciji -jedno mjesto u predsjedništvu Sve smo proćerdali zahvaljujući Zubaku, Jelaviću i Čoviću
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 00:54 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: Real gone je napisao/la: Koliko ih nema u RS, isto toliko (samo malo više) ih nema više ni u Federaciji. Podvlačim, Federaciji Hrvata i Muslimana. Vi Srbomrzitelji fakat trebate jednom da izvršite invaziju na Srbiju, da ne lomite svoje frustracije baš uvek preko ledja bosanskohercegovačkih Hrvata i Srba..  Koga briga za Srbiju i tko je mrzi, da se vi ne uplićete u ovu temu ne bi vas se previše spominjalo, ja mislim da preko 90% Hrvata iz BIH živi u toj Federaciji. A prije rata su bili skroz drugi omjeri. Ima li ovdje na obom forumu [b]i jedan Hrvat koji živi u RS?[b] hehhehehe, ko se upleo pominjući RS.. a kad nema kontraargumentaciju za brojke i teze, onda se izvlači  providno ;) p.s. nego, kad će ta invazija? 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 00:54 |
|
|
|
Dobro je ako je tako, ali moraš znati da će Srbi iz te suradnje pokušati da izvuku što više pa treba biti oprezan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 00:57 |
|
|
Real gone je napisao/la: divlja svinja je napisao/la:
Koga briga za Srbiju i tko je mrzi, da se vi ne uplićete u ovu temu ne bi vas se previše spominjalo, ja mislim da preko 90% Hrvata iz BIH živi u toj Federaciji. A prije rata su bili skroz drugi omjeri. Ima li ovdje na obom forumu [b]i jedan Hrvat koji živi u RS?[b]
hehhehehe, ko se upleo pominjući RS.. a kad nema kontraargumentaciju za brojke i teze, onda se izvlači  providno ;) p.s. nego, kad će ta invazija?  Kakva invazija vi volite ići u vojnike, pucati po susjedstvu i tako. A RS je prva spomenula Urbana. Nego nisi odgovorila na pitanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 00:58 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: Dobro je ako je tako, ali moraš znati da će Srbi iz te suradnje pokušati da izvuku što više pa treba biti oprezan. Hahaha, a vi ćete se truditi da izvučete što manje... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 01:02 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 16:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
bonfif je napisao/la: divlja svinja je napisao/la: Inzistirati na konstitutivnost i povratku u RS. Iz ove izjave "Urbane" ispada da bi Hrvati samo u Federaciji trebali imati konstitutivnost, a u RS je kao zahtjevaju hrvatski političari, a to ne bi trebali. Naravno da bi trebali imati i u RS, ali valjda je važnije da imaju tamo gdje je ogromna koncentracija Hrvata a to je FBiH, to je tako danas, i to se ne mijenja preko noći, a možda niti ikad, a uostalom BH Hrvati (to je ovdje već ponovljeno sto puta) nemaju nekih problema sa Srbima u današnjem vremenu, čak štoviše, jedni posjeduju nešto od onih drugih, a oni drugi isto tako, Hrvatima i Srbima je put za suradnju unutar BiH odavno otvoren, tek sada se počinje realizirati, ali bolje ikada nego nikada. Upravo tako..Koncentracija stanovnistva.. Da pocnem od Srba..bolje da smo koncentrisani na odredjenom prostoru(RS)..nego da smo rastrkani(jer tad nas nema nigde). Sad svaki odg.od strane Srba se verovatno gleda kao neprijateljski. A garantujem da bolje znam kako disu BiH Hrvati od bilo kog iz Hrvatske ili od nekud drugo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 01:07 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: Real gone je napisao/la: Koliko ih nema u RS, isto toliko (samo malo više) ih nema više ni u Federaciji. Podvlačim, Federaciji Hrvata i Muslimana. Vi Srbomrzitelji fakat trebate jednom da izvršite invaziju na Srbiju, da ne lomite svoje frustracije baš uvek preko ledja bosanskohercegovačkih Hrvata i Srba..  Koga briga za Srbiju i tko je mrzi, da se vi ne uplićete u ovu temu ne bi vas se previše spominjalo, ja mislim da preko 90% Hrvata iz BIH živi u toj Federaciji. A prije rata su bili skroz drugi omjeri. Ima li ovdje na obom forumu [b]i jedan Hrvat koji živi u RS?[b] Ne znam..Nek nam se javi onaj koji je ziveo pre na teritoriji danasnje RS,a sad ne zivi. Al ti znam reci da od nas forumasa Srba iz BiH vecina vise nije na svom ognjistu. Tacnije niko s kim sam u kontaktu..nije vise tamo gde je bio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 01:09 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: Kakva invazija vi volite ići u vojnike, pucati po susjedstvu i tako. A RS je prva spomenula Urbana. Nego nisi odgovorila na pitanje.
Sad si me ubio sa argumentacijom.. A ti voliš da vodiš internet ratove...i tvoj tata je slabiji od mog..  , to je ta razina rasprave. Koje pitanje? O Hrvatima iz RS na forumu? Pete, npr, ali trenutno nije u RS. Mislim da je bio još jedan ranije, ali pitaj Gazdu, ne sećam se nicka. Čini li ti se da je to zbog toga što su nezadovoljni svojim položajem u RS (pa zato ne pišu na forumu koji se bavi prvenstveno problemima političkog položaja BiH-Hrvata)? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 01:10 |
|
|
Urbana je napisao/la: A garantujem da bolje znam kako disu BiH Hrvati od bilo kog iz Hrvatske ili od nekud drugo. To sigurno, postali smo eksperti za HRHB, mame mi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 01:11 |
|
|
Urbana je napisao/la: divlja svinja je napisao/la:
Koga briga za Srbiju i tko je mrzi, da se vi ne uplićete u ovu temu ne bi vas se previše spominjalo, ja mislim da preko 90% Hrvata iz BIH živi u toj Federaciji. A prije rata su bili skroz drugi omjeri. Ima li ovdje na obom forumu [b]i jedan Hrvat koji živi u RS?[b]
Ne znam..Nek nam se javi onaj koji je ziveo pre na teritoriji danasnje RS,a sad ne zivi. Al ti znam reci da od nas forumasa Srba iz BiH vecina vise nije na svom ognjistu. Tacnije niko s kim sam u kontaktu..nije vise tamo gde je bio. Urbana, ti odgovorila umesto mene? :)) Na kog ti forumaša misliš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 01:13 |
|
|
|
Koliko znam, Tulkas i Brezovka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 01:14 |
|
|
|
Ja sam mislio da je Pete Srbin. Čini mi se da ih nema na forumu jer su inače prava rjetkost, a ako ih i ima onda su starci. Ali ih ima puno u mom kvartu i svi kažu da im je povratak nemoguć.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 01:14 |
|
|
teranova je napisao/la: Koliko znam, Tulkas i Brezovka. Tulkas je u Nizozemskoj, za otalo ne znam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 01:15 |
|
|
teranova je napisao/la: Urbana je napisao/la: A garantujem da bolje znam kako disu BiH Hrvati od bilo kog iz Hrvatske ili od nekud drugo. To sigurno, postali smo eksperti za HRHB, mame mi.  E moja Tera imam ja dubljih veza s njima od virt. ... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 01:16 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: teranova je napisao/la: Koliko znam, Tulkas i Brezovka. Tulkas je u Nizozemskoj, za otalo ne znam. Odgovorila sam na pitanje koji su Hrvati iz RS a sad ne žive tamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 01:17 |
|
|
teranova je napisao/la: divlja svinja je napisao/la: Tulkas je u Nizozemskoj, za otalo ne znam.
Odgovorila sam na pitanje koji su Hrvati iz RS a sad ne žive tamo. Pitanje je bilo koji žive.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
|
|
Urbana je napisao/la: teranova je napisao/la: To sigurno, postali smo eksperti za HRHB, mame mi.  E moja Tera imam ja dubljih veza s njima od virt. ...  Sad kaži do kraja kad si započela. Moja nenormalna radoznalost se probudila. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
|
|
divlja svinja je napisao/la: teranova je napisao/la: Koliko znam, Tulkas i Brezovka. Tulkas je u Nizozemskoj, za otalo ne znam. A sto se ne vrate? Zato sto im je bolje u Nizozemskoj ili sto ce ih zloceste "cete" istuci ili sta vec?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Ne po pamet u Zagreb Postano: 30 lis 2010, 01:23 |
|
|
Real gone je napisao/la: divlja svinjo, molila bih sad reciprocitet, dakle, odgovor na moje pitanje.
@teranova, zaboravila sam holandskog Banjalučanina i slavonsko-brodsku Brezu. Thanks. :) I ja bi htela da cujem njegovu pricu. Nadam se da to nije onaj s konjima sa fhr.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
|
|
Urbana je napisao/la: teranova je napisao/la: To sigurno, postali smo eksperti za HRHB, mame mi.  E moja Tera imam ja dubljih veza s njima od virt. ...  Hoćeš reći da ti je jedan u kući? jel bar iz RS-a, da bude divljoj svinji mirna duša? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
|
|
Real gone je napisao/la: divlja svinjo, molila bih sad reciprocitet, dakle, odgovor na moje pitanje.
@teranova, zaboravila sam holandskog Banjalučanina i slavonsko-brodsku Brezu. Thanks. :) I ja bi htela da cujem njegovu pricu. Nadam se da to nije onaj s konjima sa fhr.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica, OAI-SearchBot i 41 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|