HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 pro 2025, 05:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 590 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice
PostPostano: 01 srp 2009, 14:34 

Sultan je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:
Pazi ti nama Sultana jes zajebaT :-ujko

Sad ne kontam ko je bio goloruk u ratu.. Izgleda da su i Srbi i Muslimani bili goloruki samo mi do zuba naoruzani :-zubati
Slusaj sad ti Sultancicu.. Nece biti ni centralizirana vlast u BiH, onako kako bi vi htjeli, prije ce se Bosna raspast kao drzava (a ja mi i drzave ja kurca). Jesi razumio???

Pa kada ti je tako drago sanjati onda ti je bolje da se ne budiš nikako :-zubati

Ja zaista neznam na kojem ti planetu zivis, ali ti savjetujem da tamo ostanes...

Nit je BiH normalna drzava nit je cijela nit centralizirana niti nezavisna i samostalna.. ko sanja, pitaj Azru da ti u kasike pogleda.. :-zubati

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 14:35 

Sultan je napisao/la:
hib je napisao/la:
Kao prvo da si ikada citao moje postove znao bi da sam ja 1000000% protiv federacije jer po mom misljenju nismo se za to sranje borili i da imas pravo svaka cast RS oni su se izborili za nesto o cemu mi sanjamo.
Kao drugo eeeee moj prijatelju upitaj se zasto Hrvatska nije vise u Yu zahvaljujuci Hrvatskoj samoj ili Pokvarenoj i Agresorskoj velikosrbskoj politici zbog koje smo bili prisiljeni se boriti za slobodu i samostalnost na kraju hvala bogu iborili smo se.
Kao trece iz tvojih usta u bozije usi sto se tice legalne HB u BIH ili van BiH granica JA sAM ZA,samo sam htjeo da kazem ako nismo onda mogli to izboriti kada je to bili najlakse (po mom misljenju)zasto bi to sada ili za par god. bilo drugacije.
I JOS dosta mi je samo glupih diskusija treba nesto konkretno da se ucini a ne samo blebetat za 10-20-30-40god ce sigurno biti bla bla bla bla.

Baš me zanima ta vaša konkretnost .I na koji način mislite ostvariti to što spominjete.Mnogi se pozivaju na nacionalne torove i etnički podijeljene sredine al ako malo proanalizirate stanje u federaciji vidjećete da je oko 35% gradova multietničko, al ono što neke najviše boli jeste "hrvatski stolni grad MOSTAR"...grad POLA-POLA...pa me zanima na koji način riješiti taj problem???Zatim pitanje bosanske krajine i Bihaća.Neko ovdje spominje da i to treba pripojiti Htrvatskoj???To neko misli da će neko jedva dočekati da mu se raspane država i da će samo tako lahko odustati od zemlje za koju se borio i krv prolijevao???Na koji način riješiti pitanje Žepča i Busovače, i cijele srednej Bosne???
I uopšte, kako će hrvati kao najmalobrojinija nacionalna grupa od postojeće 3 u BIH ostvariti to za što se "bore"???
Ko će to proglasiti nezavisnost hz-hb???Ko će to opet pokrenuti pitanje hrvatske samouprave???I na koji način određena pitanja rješiti sa bošnjacima koji nikada neće pristati na podjelu Bosne i Hercegovine???
Mi bošnjaci nikada nećemo dozvoliti podjelu BIH...I to svi i znaju.Srbi imaju entitet pa zašto se ne odcjepe???Pa zato jer nema više ni Slobe ni JNA ni golorukih muslimana koji će nijemo gledati kako ima razvaljuju državu.Toga više nema i nema.Vjerujte da bi dobar dio nas želio vidjeti taj scenario proglašenja nezavisne RS pa da vidimo šta bi se desilo...A oni mogu samo pričati prazne priče i zavaravati vlastiti narod, al realno stanje na terenu je sasvim drugačije od onog kakvim ga oni prikazuju.
Pa ta hz-hb je bila i u ratu pa je opet ukinuta.A ko je ukinuo tu hz-hb...Pa Franjo T., onaj u koga se sada kunu ovi nostalgičari za hz-hb.E sada bi svi ovi nostalgičari trebali sebe zapitati zašto je ta ratna hz-hb ukinuta ako je već postojala i ako je bila volja naroda???Zbog čega???
Mi jednostavno nikada nećemo potpisati još jedan entitet u BIH...Nikada...

Smijalica, od lika koji očito boluje od shizofrenije. Umislio si da ga ima 10ak milijuna, pa :-zubati Dobro da i kinu nije pripojio.
Ko da poturice neko nešto pita.
Bit će dobro da im ostanu i gaće na štapu kad dođe bankrot :-evotigana
A Hrvatska je u NATOu pa da vidimo kome ćete se inati :-boks :-hrvatinic :-boks
Možda da se zaputite kolektivno u albaniju na :-klanjam2

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 14:36 

Tulkas je napisao/la:
Sultan je napisao/la:

Pa kada ti je tako drago sanjati onda ti je bolje da se ne budiš nikako :-zubati

Ja zaista neznam na kojem ti planetu zivis, ali ti savjetujem da tamo ostanes...

Nit je BiH normalna drzava nit je cijela nit centralizirana niti nezavisna i samostalna.. ko sanja, pitaj Azru da ti u kasike pogleda.. :-zubati

Al je država koja postoji,jelde???

A ja živim u Stocu, u BOSNI I HERCEGOVINI KOJU VOLIM :x :ymhug:

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 14:38 

Sultan je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:

Al je država koja postoji,jelde???

A ja živim u Stocu, u BOSNI I HERCEGOVINI KOJU VOLIM :x :ymhug:

Bravo, a sada iskoristi te pozitivne osjećaje da se dogovoriš sa Hrvatima oko uređenja zemlje koje će dovesti do stabilnosti i napretka. :-zivio

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 14:39 

Ceha je napisao/la:
Sultan je napisao/la:
Baš me zanima ta vaša konkretnost .I na koji način mislite ostvariti to što spominjete.Mnogi se pozivaju na nacionalne torove i etnički podijeljene sredine al ako malo proanalizirate stanje u federaciji vidjećete da je oko 35% gradova multietničko, al ono što neke najviše boli jeste "hrvatski stolni grad MOSTAR"...grad POLA-POLA...pa me zanima na koji način riješiti taj problem???Zatim pitanje bosanske krajine i Bihaća.Neko ovdje spominje da i to treba pripojiti Htrvatskoj???To neko misli da će neko jedva dočekati da mu se raspane država i da će samo tako lahko odustati od zemlje za koju se borio i krv prolijevao???Na koji način riješiti pitanje Žepča i Busovače, i cijele srednej Bosne???
I uopšte, kako će hrvati kao najmalobrojinija nacionalna grupa od postojeće 3 u BIH ostvariti to za što se "bore"???
Ko će to proglasiti nezavisnost hz-hb???Ko će to opet pokrenuti pitanje hrvatske samouprave???I na koji način određena pitanja rješiti sa bošnjacima koji nikada neće pristati na podjelu Bosne i Hercegovine???
Mi bošnjaci nikada nećemo dozvoliti podjelu BIH...I to svi i znaju.Srbi imaju entitet pa zašto se ne odcjepe???Pa zato jer nema više ni Slobe ni JNA ni golorukih muslimana koji će nijemo gledati kako ima razvaljuju državu.Toga više nema i nema.Vjerujte da bi dobar dio nas želio vidjeti taj scenario proglašenja nezavisne RS pa da vidimo šta bi se desilo...A oni mogu samo pričati prazne priče i zavaravati vlastiti narod, al realno stanje na terenu je sasvim drugačije od onog kakvim ga oni prikazuju.
Pa ta hz-hb je bila i u ratu pa je opet ukinuta.A ko je ukinuo tu hz-hb...Pa Franjo T., onaj u koga se sada kunu ovi nostalgičari za hz-hb.E sada bi svi ovi nostalgičari trebali sebe zapitati zašto je ta ratna hz-hb ukinuta ako je već postojala i ako je bila volja naroda???Zbog čega???

Smijalica, od lika koji očito boluje od shizofrenije. Umislio si da ga ima 10ak milijuna, pa :-zubati Dobro da i kinu nije pripojio.

Auuuuuuu, ma previše se vi nešto pozivate na tu hrvatsku.
A jel imate vi, lično vi iz BIH nešto konkretno...al da se ne pozivate na hrvatsku.
To vam je kao ono " imam i ja većeg brata pa ćeš vidjeti šta će ti biti kad te on uhvati" :-kava

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 14:41 

Sultan je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

Auuuuuuu, ma previše se vi nešto pozivate na tu hrvatsku.
A jel imate vi, lično vi iz BIH nešto konkretno...al da se ne pozivate na hrvatsku.
To vam je kao ono " imam i ja većeg brata pa ćeš vidjeti šta će ti biti kad te on uhvati" :-kava

Pozivaju se neki i na Tursku bez ikakvog pokrića. Sjaši bola više. Voliš Stolac i BiH i to je u redu. Kad si tako uvjeren u pozitivan razvoj događaja prst u uho i pjevaj.

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 14:41 

Bolje nego da laprdas gluposti ovuda "Sultane" ..
Ja i ne rekoh Sulto da ne postoji BH kao drzava ali je nikakva, neuredjena pod protektoratom i sa takvim Bosnjama koji bez veze prijete , ne samo na netu kao takvi jadnici ko sto si sam, jelte, nego i puno ozbiljniji idioti koji kenjaju u medijima. To vam bas i nije pametno

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 14:45 

Sultane, niste vi nikada pristali ni na RS (osim kada vam nije dusa bila u nosu), pa RS ipak postoji. Pazi, ni teritorij HB vi ne pokrivate vojno vec ga samo administrativno pokrivate. Dakle, pregovaracke karte vam nisu bas tako jako kao sto vam se cini a jedini stvarni adut koji imate je MZ. Slazes li se ti sa ovim :-zivio ?

ps

decki, mislim da nema potrebe za osobnim uvredama. ovo ipak nije ni IB ni sa-x, a Hrvati su jedan kulturan narod, zar ne?

------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=fWI0f-DFJ9E

http://www.putvjernika.com/
http://www.islambosna.ba

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 14:49 

Tulkas je napisao/la:
Ja i ne rekoh Sulto da ne postoji BH kao drzava ali je nikakva, neuredjena pod protektoratom i sa takvim Bosnjama koji bez veze prijete , ne samo na netu kao takvi jadnici ko sto si sam, jelte, nego i puno ozbiljniji idioti koji kenjaju u medijima. To vam bas i nije pametno

Nikome ja ne prijetim, i ne kenjam... već govorim istinu...a to što nekoga istina boli mene zaboli neka stvar

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 14:52 

globalni_dzihad je napisao/la:
Sultane, niste vi nikada pristali ni na RS (osim kada vam nije dusa bila u nosu), pa RS ipak postoji. Pazi, ni teritorij HB vi ne pokrivate vojno vec ga samo administrativno pokrivate. Dakle, pregovaracke karte vam nisu bas tako jako kao sto vam se cini a jedini stvarni adut koji imate je MZ. Slazes li se ti sa ovim :-zivio ?

ps

decki, mislim da nema potrebe za osobnim uvredama. ovo ipak nije ni IB ni sa-x, a Hrvati su jedan kulturan narod, zar ne?

Pa da...to je potvrdio i najveći hrvatski pjesnik Miroslav Krleža...samo sam zaboravio kako je rekao :-? Podsjetite me???

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 14:52 

Sultan je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:

Nikome ja ne prijetim, i ne kenjam... već govorim istinu...a to što nekoga istina boli mene zaboli neka stvar

Sultane, ja sam mislio da ste vi stolački begovi učeni, načitani i pametni ljudi ali mi tvoj nastup stvarno mijenja mišljenje.

Hrvati govore o političkom preustroju države, ne dovodeći njeno postojanje u pitanje - o tome je cijela tema, a ti uletiš sa "JEEE, BIH POSTOJI, A ŠTA ĆETE SAD?" Niđe veze :-\

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 14:55 

RajvoSa je napisao/la:
Sultan je napisao/la:

Sultane, ja sam mislio da ste vi stolački begovi učeni, načitani i pametni ljudi ali mi tvoj nastup stvarno mijenja mišljenje.

Hrvati govore o političkom preustroju države, ne dovodeći njeno postojanje u pitanje - o tome je cijela tema, a ti uletiš sa "JEEE, BIH POSTOJI, A ŠTA ĆETE SAD?" Niđe veze :-\

E pa šta ćeš???Neko mora biti i neučen, i nenačitan i nepametan :-zubati Al zapalo mene :-ucelo Hebi ga :-neznam

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 14:57 

Sultan je napisao/la:
RajvoSa je napisao/la:

E pa šta ćeš???Neko mora biti i neučen, i nenačitan i nepametan :-zubati Al zapalo mene :-ucelo Hebi ga :-neznam

Tako ti grah pao, srećom baš su Bošnje na cijeni kao dobri nadničari za poslove u zapadnoj Hercegovini, ideš brat grožđe ili na gradilište :-neznam :-bicedobro

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 14:59 

Ajde bolan ne talibanuj nama ovuda. Pustimo te malo jer nam ponekad dobro dodje klaun da nas nasmije,a ne zato sto iko takvoga ozbiljno shvaca..

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 15:00 

RajvoSa je napisao/la:
Sultan je napisao/la:

Tako ti grah pao, srećom baš su Bošnje na cijeni kao dobri nadničari za poslove u zapadnoj Hercegovini, ideš brat grožđe ili na gradilište :-neznam :-bicedobro

Prosim jarane...evo sakupio danas 2 marke pa surfam u internet clubu.Ajde pitaj ako imaš još nešto, ističe mi vrijeme za 7 minuta, a nemam prebijene. :ymparty:

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 15:00 

Sultan je napisao/la:
globalni_dzihad je napisao/la:

ps

Pa da...to je potvrdio i najveći hrvatski pjesnik Miroslav Krleža...samo sam zaboravio kako je rekao :-? Podsjetite me???

Sultane, tvoj narod Krleza nije smatrao cak ni vrijednim pomena, zar ne? Nego, nisi mi odgovorio na gornje pitanje, kako mi se cini :-zivio

------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=fWI0f-DFJ9E

http://www.putvjernika.com/
http://www.islambosna.ba

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 15:01 

Tulkas je napisao/la:
Ajde bolan ne talibanuj nama ovuda. Pustimo te malo jer nam ponekad dobro dodje klaun da nas nasmije,a ne zato sto iko takvoga ozbiljno shvaca..

Shvaća, ma jašta...samo neće da prizna ;)

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 15:02 

Sultan je napisao/la:
RajvoSa je napisao/la:
Ne uništavajte temu sa ovim doskočicama i provokacijama, Sultane providne i jadne su ti ove poruke i neki lažni prkos bez pokrića. Eno vam vaši sindikati mole za smanjene sa 10 kantona u 5 da bi se spasila Federacija.

Ma jašta, ono što se vama ne sviđa je ustvari providno i jadno :-rigam
Ma bolan vi ste jadni do bola.
JA ŽIVIM U DRŽAVI KOJU VOLIM... i jel ima nešto ljepše nego živjeti u državi koju voliš i za koji bi i život dao???PA NEMA...naravno da nema...ŽALIM VAS...

aj vozdra nostalgićari mali :-evotigana

:-ucelo :-umirem :-umirem :-umirem

Ima jedno 500 stvari al eto , guštaj :-umirem :-umirem

Kakav as ...

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 15:10 

turcine pogledaj film "NOZ" pa slusaj kako hodja prica sa kofol muslimanom i o cemu tesko je to prihvatiti

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 15:46 

Sultan je napisao/la:

Ne bi mi bolan, nama je manje više dobro i ovako. Nego Turci navalili hoćete i gotovo, pa ćemo možda popustit da vam pomognemo. :-bicedobro

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090630015 =))

1406 of 2558 - 54.96%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 18:25 

hib je napisao/la:
turcine pogledaj film "NOZ" pa slusaj kako hodja prica sa kofol muslimanom i o cemu tesko je to prihvatiti

Turčin je film pregledao :-zubati i to je samo film, a znaš li čiji film???Ko je scenarist, režiser???Ko su glumci??? Aaaaaaaaaaa ???

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 21:05 

Sultan je napisao/la:
hib je napisao/la:

Turčin je film pregledao :-zubati i to je samo film, a znaš li čiji film???Ko je scenarist, režiser???Ko su glumci??? Aaaaaaaaaaa ???

je je imas ti pravo to je samo film a istina je da ste vi pali sa grana ako ozbiljno zelis razgovarati na forumu onda objasni BiH prije turaka i poslije i sudbinu onih sto su se prije turaka zvali ilija i petar a poslije alija i ismet ili mozda ti znas neku trecu verziju nastanka MUSLIMANA u BiH

Vrh

PostPostano: 01 srp 2009, 22:42 

hib je napisao/la:
Sultan je napisao/la:

je je imas ti pravo to je samo film a istina je da ste vi pali sa grana ako ozbiljno zelis razgovarati na forumu onda objasni BiH prije turaka i poslije i sudbinu onih sto su se prije turaka zvali ilija i petar a poslije alija i ismet ili mozda ti znas neku trecu verziju nastanka MUSLIMANA u BiH

Ma jarane moj, šta ja tebi imam dokazivati.
Ajde bolan, evo ti šaljem fedexom pun kašun tačaka i zareza, upitnika i uzvičnika :))

halalolsum ;)

Vrh

PostPostano: 02 srp 2009, 14:32 

Sultan je napisao/la:
hib je napisao/la:

Ma jarane moj, šta ja tebi imam dokazivati.
Ajde bolan, evo ti šaljem fedexom pun kašun tačaka i zareza, upitnika i uzvičnika :))

halalolsum ;)

Jebote istina je
kad god dobijete pitanje na tu temu izvlacite se nisam vjerovao ali eto vidis istina je
pajdo nemam ja vremena za te gluposti zadrzi ti te tvoje zareze i tackice za sebe meni su bitnije rijeci ako nemas sta da pises onda bjazi ma bjazi

Vrh

PostPostano: 02 srp 2009, 16:56 

Sultan je napisao/la:

Š'a ima ba?
Zapela brza pošta negdje u putu???
Aaaaaaaaaaaaaa??? :-basket

Možda je čovjeku zaražen kompjuter virusom i ne može stavljati znakove interpunkcije. Vjerojatno si čuo za takav oblik virusa!?
:-loptam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 590 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: