|
|
Stranica: 13/24.
|
[ 588 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 15:38 |
|
|
goLLe je napisao/la: Samo jako, samo desno i samo Herceg - Bosna!!! Prvo kao entitet a onda kao sastavni dio Republike Hrvatske, ništa drugo ne dolazi u obzir  To ne dolazi u obzir, da budemo "zadnja rupa na sviralu" za RH, još jedna od 10ak hrvatskih Županija...mislim da to nije "zdravo" ekonomski za HB. Ipak je bolje da smo u BiH kao Republika, tu smo bar treći a sa pripajanjem Hrvatskoj trebali bi se pojedinih Hrvata u BiH trajno odreći, a to ne bi ni za kakvu republiku, pa taman ona bila i Hrvatska. Dakle odjebi tu priču, zbog takvih priča izgubili smo krvlju obranjenu i ekonomski stabilnu Herceg-Bosnu, praktično preko noći,.... Autonoman Hrvatski entitet unutar BiH, a ako krene sila i nepravda onda ćemo razmišljati o svemu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 15:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
bumbar92 je napisao/la: goLLe je napisao/la: Samo jako, samo desno i samo Herceg - Bosna!!! Prvo kao entitet a onda kao sastavni dio Republike Hrvatske, ništa drugo ne dolazi u obzir  To ne dolazi u obzir, da budemo "zadnja rupa na sviralu" za RH, još jedna od 10ak hrvatskih Županija...mislim da to nije "zdravo" ekonomski za HB. Ipak je bolje da smo u BiH kao Republika, tu smo bar treći a sa pripajanjem Hrvatskoj trebali bi se pojedinih Hrvata u BiH trajno odreći, a to ne bi ni za kakvu republiku, pa taman ona bila i Hrvatska. Dakle odjebi tu priču, zbog takvih priča izgubili smo krvlju obranjenu i ekonomski stabilnu Herceg-Bosnu, praktično preko noći,.... Autonoman Hrvatski entitet unutar BiH, a ako krene sila i nepravda onda ćemo razmišljati o svemu. Upravo tako. Potpisujem.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 15:46 |
|
|
Već smo negdje diskutovali ovdje , da su neki pametniji , davno bi skontali da im je bolje uz nas kad već moramo skupa.Npr. da su nama Šviceri umjesto Muslimana , zar bi trebali ići u sukob sa njima umjesto da i nas vuku naprijed i na kraju svima dobro !? Naravno , govorim o normali , e , sad što neki nisu u normali i žive u 15 st. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goLLe
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 15:56 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 15:21 Postovi: 551 Lokacija: na rijeci
|
bumbar92 je napisao/la: goLLe je napisao/la: Samo jako, samo desno i samo Herceg - Bosna!!! Prvo kao entitet a onda kao sastavni dio Republike Hrvatske, ništa drugo ne dolazi u obzir  To ne dolazi u obzir, da budemo "zadnja rupa na sviralu" za RH, još jedna od 10ak hrvatskih Županija...mislim da to nije "zdravo" ekonomski za HB. Ipak je bolje da smo u BiH kao Republika, tu smo bar treći a sa pripajanjem Hrvatskoj trebali bi se pojedinih Hrvata u BiH trajno odreći, a to ne bi ni za kakvu republiku, pa taman ona bila i Hrvatska. Dakle odjebi tu priču, zbog takvih priča izgubili smo krvlju obranjenu i ekonomski stabilnu Herceg-Bosnu, praktično preko noći,.... Autonoman Hrvatski entitet unutar BiH, a ako krene sila i nepravda onda ćemo razmišljati o svemu. Nisam ja rekao da se to treba dogoditi sada ili kroz 15 - 20 godina, al da se tome treba težiti. Svi Hrvati u jednoj državi !!! Ja sam za entitet naravno, al stvaranjem HB-a Srbi jačaju i kad tad izaći će na referendum a tada ni nama ne preostaje ništa drugo, a ustvari ko zna šta će biti za 20-ak godina s bošnjacima. Možda će se ponovo početi izjašnjavati Hrvatima pa će i oni biti za Hrvatsku 
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 16:03 |
|
|
goLLe je napisao/la: Nisam ja rekao da se to treba dogoditi sada ili kroz 15 - 20 godina, al da se tome treba težiti. Svi Hrvati u jednoj državi !!!
Naravno, kada BiH uđe u tu famoznu EU, onda će i taj "problem" biti riješen, ali sa Herceg-Bosnom u svom sastavu,...kontaš 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goLLe
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 16:15 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: goLLe je napisao/la: Nisam ja rekao da se to treba dogoditi sada ili kroz 15 - 20 godina, al da se tome treba težiti. Svi Hrvati u jednoj državi !!!
Naravno, kada BiH uđe u tu famoznu EU, onda će i taj "problem" biti riješen, ali sa Herceg-Bosnom u svom sastavu,...kontaš  Eno sad me napadate da sam protiv Herceg Bosne Herceg-Bosna entitet, BIH, naravno... al meni nekako srcu isto draga herceg-bosanska županija, RH. inače sam veliki romantik i sanjar, pa mi nemojte zamjerati puno 
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 16:19 |
|
|
goLLe je napisao/la: Eno sad me napadate da sam protiv Herceg Bosne Herceg-Bosna entitet, BIH, naravno... al meni nekako srcu isto draga herceg-bosanska županija, RH. inače sam veliki romantik i sanjar, pa mi nemojte zamjerati puno  Ma nema napada,... Samo za primjer,...zamisli da ti je precjednik Mesić...  ,...Komšu u ovoj nakaradi ionako niko ne benda 2%, čak nas Hrvate nekada i uveseli  ,...ali Mesić, "vođa tečaja pecanja ribe po Hercegovini".... Ono,...doslovno prvo "svoji na svom", kasnije ko kome,...ko zna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goLLe
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 16:23 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: goLLe je napisao/la: Eno sad me napadate da sam protiv Herceg Bosne Herceg-Bosna entitet, BIH, naravno... al meni nekako srcu isto draga herceg-bosanska županija, RH. inače sam veliki romantik i sanjar, pa mi nemojte zamjerati puno  Ma nema napada,... Samo za primjer,...zamisli da ti je precjednik Mesić...  ,...Komšu u ovoj nakaradi ionako niko ne benda 2%, čak nas Hrvate nekada i uveseli  ,...ali Mesić, "vođa tečaja pecanja ribe po Hercegovini".... Ono,...doslovno prvo "svoji na svom", kasnije ko kome,...ko zna.To i ja govorim isto, sad kad bi ostvarili HB... pfff, dramaa !!! Tada će sve biti lakše, samo treba ustrajati  P.S. A sto se tiče dikobraza znaš onu staru " Ničija nije do zore gorila " 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hib
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 16:35 |
|
|
Hej sta vam je kad nismo mogli ostvariti HB nakon rata necemo nikada. I jos nesto nikako mi nije jasno zasto se onaj dio BiH kod neuma nepripoji Hrvatskoj jer ovako je Hrvatska podijeljena na dva dijela a bas taj dio BiH naseljuju 99%Hrvati u cemu je problem 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goLLe
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 16:39 |
|
|
hib je napisao/la: Hej sta vam je kad nismo mogli ostvariti HB nakon rata necemo nikada. I jos nesto nikako mi nije jasno zasto se onaj dio BiH kod neuma nepripoji Hrvatskoj jer ovako je Hrvatska podijeljena na dva dijela a bas taj dio BiH naseljuju 99%Hrvati u cemu je problem  Pa kralju naseljavaju i područje od stoca do livna 99% Hrvati, i i posavsku županiju isto, i srednju bosnu dobar dio, pa se ne pripajaju Hrvatskoj. A ako neznaš u čemu je problem, nema ti se šta objašnjavati jer ga ponovo nećeš znati 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hib
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 16:47 |
|
|
goLLe je napisao/la: hib je napisao/la: Hej sta vam je kad nismo mogli ostvariti HB nakon rata necemo nikada. I jos nesto nikako mi nije jasno zasto se onaj dio BiH kod neuma nepripoji Hrvatskoj jer ovako je Hrvatska podijeljena na dva dijela a bas taj dio BiH naseljuju 99%Hrvati u cemu je problem  Pa kralju naseljavaju i područje od stoca do livna 99% Hrvati, i i posavsku županiju isto, i srednju bosnu dobar dio, pa se ne pripajaju Hrvatskoj. A ako neznaš u čemu je problem, nema ti se šta objašnjavati jer ga ponovo nećeš znati  Slusaj znam ja u cemu je problem ali područje od stoca do livna 99% Hrvati, i i posavsku županiju isto, i srednju bosnu dobar dio je nemoguce pripojiti Hrvatskoj (teritorijalno)a onaj dio o kome ja pricam u principu i jeste Hrvatska a eto opet nije i ako se ista moze pripoiti Hrvatskoj onda bi to bilo to
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 16:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
hib je napisao/la: Hej sta vam je kad nismo mogli ostvariti HB nakon rata necemo nikada. Kratkovidan si. Danas kad su sve višeetničke EU zemlje podijeljene po etničkim pokrajinama (Belgija, UK, Švicarska, Španjolska), u vrijeke kada Katalonija 2010. dobija svoju policiju, ti izvaljuješ ovakvu tešku glupost. Mi smo razdruživanje Federacije već bili proglasili 2001. kad je bila Samouprava: ako ustavne promjene ne donesu razmontiravanje Federacije, za 10 godina ide nova Samouprava, a tada neće biti MZ da pošalje SFOR na nas. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 16:54 |
|
|
Ti bi isto tako i poslije Hrvatskog Proljeća rekao: kad nismo ostvarili smostalnost sada 1971., nećemo nikada, pa prestanimo se onda truditi, šta vam je Hrvatska će vječno biti u YU. (?!)  I to izjavljuješ u vrijeme kad sve ide ka federalnom uređenju BiH, ili raspadu kao jedinoj alternativi. U vrijeme kada nakazna Federacija smrtno hropće i neće preživjeti ovu ekonomsku krizu, dok RS prolazi pokraj nje ko pokraj auta s probušenim gumama. Razmišljaj malo dalje od godinu dana unaprijed.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ero
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 18:00 |
|
|
|
U svakoj drzavi treba postojati hegemonija jednog naroda nad drugim. Pri hegemoniji mislim na autoritet u odlucivanju o administrativnim stvarima. Demokracija djeluje na principu hegemonije vecine, i to je najposteniji put da se o necemu odluci(ne mogu se uvijek zadovoljiti sve strane). U nas na drzavnoj razini nema hegemonije(u federaciji postoji relativna) te se cesto nalazimo u pat poziciji i zato je postavljen visoki predstavnik kao glavni "hegemonist". Medjutim u zadnje vrijeme MZ provodi politiku nemjesanja, i nema nikoga da presudi o glavnim pitanjima. Po nekoj logici Bosnjaka je najvise i oni bi trebali sprovoditi tu hegemoniju, ali je previse ostalih. Da se uvede jedinstvena BiH onda bi postojala hegemonija Bosnjaka nad 50% ostalih. Da se dadne Srbima dio hegemonija bi se smanjila na nekih 20% stanovnika (14 % Hrvata, i ovo ostalo Srba u Federaciji, odnosno Bosnjaka u RS-u). A kad bi se stvorila HR HB onda bi se taj iznos smanjio na nekih 10% stanovnistva koje bi bile zrtve nekog dogovora. Ali ako se uzme u obzir da hegemonija ne smije dirati u osnovna ljudska prava i da ce citavo stanovnistvo stanovnistvo imati korist od tog nekog dogovora koji ce osigurati prosperitet BiH onda je tih 10 % potlacenog stanovnistva prihvatljiv i najmanji moguc iznos. Da neko jedinstvo nije pravilan princip pokazuje i razlika stanja u FBIH I RS-U, dok se RS razvija mi kaskamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hib
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 30 lip 2009, 21:26 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ti bi isto tako i poslije Hrvatskog Proljeća rekao: kad nismo ostvarili smostalnost sada 1971., nećemo nikada, pa prestanimo se onda truditi, šta vam je Hrvatska će vječno biti u YU. (?!)  I to izjavljuješ u vrijeme kad sve ide ka federalnom uređenju BiH, ili raspadu kao jedinoj alternativi. U vrijeme kada nakazna Federacija smrtno hropće i neće preživjeti ovu ekonomsku krizu, dok RS prolazi pokraj nje ko pokraj auta s probušenim gumama. Razmišljaj malo dalje od godinu dana unaprijed. Kao prvo da si ikada citao moje postove znao bi da sam ja 1000000% protiv federacije jer po mom misljenju nismo se za to sranje borili i da imas pravo svaka cast RS oni su se izborili za nesto o cemu mi sanjamo. Kao drugo eeeee moj prijatelju upitaj se zasto Hrvatska nije vise u Yu zahvaljujuci Hrvatskoj samoj ili Pokvarenoj i Agresorskoj velikosrbskoj politici zbog koje smo bili prisiljeni se boriti za slobodu i samostalnost na kraju hvala bogu iborili smo se. Kao trece iz tvojih usta u bozije usi sto se tice legalne HB u BIH ili van BiH granica JA sAM ZA,samo sam htjeo da kazem ako nismo onda mogli to izboriti kada je to bili najlakse (po mom misljenju)zasto bi to sada ili za par god. bilo drugacije. I JOS dosta mi je samo glupih diskusija treba nesto konkretno da se ucini a ne samo blebetat za 10-20-30-40god ce sigurno biti bla bla bla bla.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sultan
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 srp 2009, 15:16 |
|
|
hib je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ti bi isto tako i poslije Hrvatskog Proljeća rekao: kad nismo ostvarili smostalnost sada 1971., nećemo nikada, pa prestanimo se onda truditi, šta vam je Hrvatska će vječno biti u YU. (?!)  I to izjavljuješ u vrijeme kad sve ide ka federalnom uređenju BiH, ili raspadu kao jedinoj alternativi. U vrijeme kada nakazna Federacija smrtno hropće i neće preživjeti ovu ekonomsku krizu, dok RS prolazi pokraj nje ko pokraj auta s probušenim gumama. Razmišljaj malo dalje od godinu dana unaprijed. Kao prvo da si ikada citao moje postove znao bi da sam ja 1000000% protiv federacije jer po mom misljenju nismo se za to sranje borili i da imas pravo svaka cast RS oni su se izborili za nesto o cemu mi sanjamo. Kao drugo eeeee moj prijatelju upitaj se zasto Hrvatska nije vise u Yu zahvaljujuci Hrvatskoj samoj ili Pokvarenoj i Agresorskoj velikosrbskoj politici zbog koje smo bili prisiljeni se boriti za slobodu i samostalnost na kraju hvala bogu iborili smo se. Kao trece iz tvojih usta u bozije usi sto se tice legalne HB u BIH ili van BiH granica JA sAM ZA,samo sam htjeo da kazem ako nismo onda mogli to izboriti kada je to bili najlakse (po mom misljenju)zasto bi to sada ili za par god. bilo drugacije. I JOS dosta mi je samo glupih diskusija treba nesto konkretno da se ucini a ne samo blebetat za 10-20-30-40god ce sigurno biti bla bla bla bla. Baš me zanima ta vaša konkretnost .I na koji način mislite ostvariti to što spominjete.Mnogi se pozivaju na nacionalne torove i etnički podijeljene sredine al ako malo proanalizirate stanje u federaciji vidjećete da je oko 35% gradova multietničko, al ono što neke najviše boli jeste "hrvatski stolni grad MOSTAR"...grad POLA-POLA...pa me zanima na koji način riješiti taj problem???Zatim pitanje bosanske krajine i Bihaća.Neko ovdje spominje da i to treba pripojiti Htrvatskoj???To neko misli da će neko jedva dočekati da mu se raspane država i da će samo tako lahko odustati od zemlje za koju se borio i krv prolijevao???Na koji način riješiti pitanje Žepča i Busovače, i cijele srednej Bosne??? I uopšte, kako će hrvati kao najmalobrojinija nacionalna grupa od postojeće 3 u BIH ostvariti to za što se "bore"??? Ko će to proglasiti nezavisnost hz-hb???Ko će to opet pokrenuti pitanje hrvatske samouprave???I na koji način određena pitanja rješiti sa bošnjacima koji nikada neće pristati na podjelu Bosne i Hercegovine??? Mi bošnjaci nikada nećemo dozvoliti podjelu BIH...I to svi i znaju.Srbi imaju entitet pa zašto se ne odcjepe???Pa zato jer nema više ni Slobe ni JNA ni golorukih muslimana koji će nijemo gledati kako ima razvaljuju državu.Toga više nema i nema.Vjerujte da bi dobar dio nas želio vidjeti taj scenario proglašenja nezavisne RS pa da vidimo šta bi se desilo...A oni mogu samo pričati prazne priče i zavaravati vlastiti narod, al realno stanje na terenu je sasvim drugačije od onog kakvim ga oni prikazuju. Pa ta hz-hb je bila i u ratu pa je opet ukinuta.A ko je ukinuo tu hz-hb...Pa Franjo T., onaj u koga se sada kunu ovi nostalgičari za hz-hb.E sada bi svi ovi nostalgičari trebali sebe zapitati zašto je ta ratna hz-hb ukinuta ako je već postojala i ako je bila volja naroda???Zbog čega??? Mi jednostavno nikada nećemo potpisati još jedan entitet u BIH...Nikada...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 srp 2009, 15:20 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1606 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Sultan je napisao/la: hib je napisao/la:
Kao prvo da si ikada citao moje postove znao bi da sam ja 1000000% protiv federacije jer po mom misljenju nismo se za to sranje borili i da imas pravo svaka cast RS oni su se izborili za nesto o cemu mi sanjamo. Kao drugo eeeee moj prijatelju upitaj se zasto Hrvatska nije vise u Yu zahvaljujuci Hrvatskoj samoj ili Pokvarenoj i Agresorskoj velikosrbskoj politici zbog koje smo bili prisiljeni se boriti za slobodu i samostalnost na kraju hvala bogu iborili smo se. Kao trece iz tvojih usta u bozije usi sto se tice legalne HB u BIH ili van BiH granica JA sAM ZA,samo sam htjeo da kazem ako nismo onda mogli to izboriti kada je to bili najlakse (po mom misljenju)zasto bi to sada ili za par god. bilo drugacije. I JOS dosta mi je samo glupih diskusija treba nesto konkretno da se ucini a ne samo blebetat za 10-20-30-40god ce sigurno biti bla bla bla bla.
Baš me zanima ta vaša konkretnost .I na koji način mislite ostvariti to što spominjete.Mnogi se pozivaju na nacionalne torove i etnički podijeljene sredine al ako malo proanalizirate stanje u federaciji vidjećete da je oko 35% gradova multietničko, al ono što neke najviše boli jeste "hrvatski stolni grad MOSTAR"...grad POLA-POLA...pa me zanima na koji način riješiti taj problem???Zatim pitanje bosanske krajine i Bihaća.Neko ovdje spominje da i to treba pripojiti Htrvatskoj???To neko misli da će neko jedva dočekati da mu se raspane država i da će samo tako lahko odustati od zemlje za koju se borio i krv prolijevao???Na koji način riješiti pitanje Žepča i Busovače, i cijele srednej Bosne??? I uopšte, kako će hrvati kao najmalobrojinija nacionalna grupa od postojeće 3 u BIH ostvariti to za što se "bore"??? Ko će to proglasiti nezavisnost hz-hb???Ko će to opet pokrenuti pitanje hrvatske samouprave???I na koji način određena pitanja rješiti sa bošnjacima koji nikada neće pristati na podjelu Bosne i Hercegovine??? Mi bošnjaci nikada nećemo dozvoliti podjelu BIH...I to svi i znaju.Srbi imaju entitet pa zašto se ne odcjepe???Pa zato jer nema više ni Slobe ni JNA ni golorukih muslimana koji će nijemo gledati kako ima razvaljuju državu.Toga više nema i nema.Vjerujte da bi dobar dio nas želio vidjeti taj scenario proglašenja nezavisne RS pa da vidimo šta bi se desilo...A oni mogu samo pričati prazne priče i zavaravati vlastiti narod, al realno stanje na terenu je sasvim drugačije od onog kakvim ga oni prikazuju. Pa ta hz-hb je bila i u ratu pa je opet ukinuta.A ko je ukinuo tu hz-hb...Pa Franjo T., onaj u koga se sada kunu ovi nostalgičari za hz-hb.E sada bi svi ovi nostalgičari trebali sebe zapitati zašto je ta ratna hz-hb ukinuta ako je već postojala i ako je bila volja naroda???Zbog čega??? Mi jednostavno nikada nećemo potpisati još jedan entitet u BIH...Nikada... Odakle ti pravo da govoriš u ime cijelog naroda? Tebe se ništa neće pitati kao ni nas sve ovdje. A to da bi vi jedva čekali otcjepljenje RS pa da nekome dijelite degeneka je smiješno. Smiješni ste skroz. Nema vas ni dva milijuna na cijelom Balkanu a nekome bi dijelili lekcije.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 srp 2009, 15:24 |
|
|
Pazi ti nama Sultana jes zajebaT Sad ne kontam ko je bio goloruk u ratu.. Izgleda da su i Srbi i Muslimani bili goloruki samo mi do zuba naoruzani Slusaj sad ti Sultancicu.. Nece biti ni centralizirana vlast u BiH, onako kako bi vi htjeli, prije ce se Bosna raspast kao drzava (a ja mi i drzave ja kurca). Jesi razumio???
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sultan
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 srp 2009, 15:26 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Pazi ti nama Sultana jes zajebaT Sad ne kontam ko je bio goloruk u ratu.. Izgleda da su i Srbi i Muslimani bili goloruki samo mi do zuba naoruzani Slusaj sad ti Sultancicu.. Nece biti ni centralizirana vlast u BiH, onako kako bi vi htjeli, prije ce se Bosna raspast kao drzava (a ja mi i drzave ja kurca). Jesi razumio??? Pa kada ti je tako drago sanjati onda ti je bolje da se ne budiš nikako 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sultan
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 srp 2009, 15:27 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 srp 2009, 15:29 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3720 Lokacija: Nanya Lakes
|
|
Ne uništavajte temu sa ovim doskočicama i provokacijama, Sultane providne i jadne su ti ove poruke i neki lažni prkos bez pokrića. Eno vam vaši sindikati mole za smanjene sa 10 kantona u 5 da bi se spasila Federacija.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 srp 2009, 15:29 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1606 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Predlažem da ne sudjelujemo u glupim raspravama. 
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sultan
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 srp 2009, 15:33 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Ne uništavajte temu sa ovim doskočicama i provokacijama, Sultane providne i jadne su ti ove poruke i neki lažni prkos bez pokrića. Eno vam vaši sindikati mole za smanjene sa 10 kantona u 5 da bi se spasila Federacija. Ma jašta, ono što se vama ne sviđa je ustvari providno i jadno Ma bolan vi ste jadni do bola. JA ŽIVIM U DRŽAVI KOJU VOLIM... i jel ima nešto ljepše nego živjeti u državi koju voliš i za koji bi i život dao???PA NEMA...naravno da nema...ŽALIM VAS... aj vozdra nostalgićari mali 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 srp 2009, 15:34 |
|
|
Sultan je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Pazi ti nama Sultana jes zajebaT Sad ne kontam ko je bio goloruk u ratu.. Izgleda da su i Srbi i Muslimani bili goloruki samo mi do zuba naoruzani Slusaj sad ti Sultancicu.. Nece biti ni centralizirana vlast u BiH, onako kako bi vi htjeli, prije ce se Bosna raspast kao drzava (a ja mi i drzave ja kurca). Jesi razumio??? Pa kada ti je tako drago sanjati onda ti je bolje da se ne budiš nikako  Ja zaista neznam na kojem ti planetu zivis, ali ti savjetujem da tamo ostanes... Nit je BiH normalna drzava nit je cijela nit centralizirana niti nezavisna i samostalna.. ko sanja, pitaj Azru da ti u kasike pogleda.. 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 srp 2009, 15:35 |
|
|
Sultan je napisao/la: hib je napisao/la: Kao prvo da si ikada citao moje postove znao bi da sam ja 1000000% protiv federacije jer po mom misljenju nismo se za to sranje borili i da imas pravo svaka cast RS oni su se izborili za nesto o cemu mi sanjamo. Kao drugo eeeee moj prijatelju upitaj se zasto Hrvatska nije vise u Yu zahvaljujuci Hrvatskoj samoj ili Pokvarenoj i Agresorskoj velikosrbskoj politici zbog koje smo bili prisiljeni se boriti za slobodu i samostalnost na kraju hvala bogu iborili smo se. Kao trece iz tvojih usta u bozije usi sto se tice legalne HB u BIH ili van BiH granica JA sAM ZA,samo sam htjeo da kazem ako nismo onda mogli to izboriti kada je to bili najlakse (po mom misljenju)zasto bi to sada ili za par god. bilo drugacije. I JOS dosta mi je samo glupih diskusija treba nesto konkretno da se ucini a ne samo blebetat za 10-20-30-40god ce sigurno biti bla bla bla bla.
Baš me zanima ta vaša konkretnost .I na koji način mislite ostvariti to što spominjete.Mnogi se pozivaju na nacionalne torove i etnički podijeljene sredine al ako malo proanalizirate stanje u federaciji vidjećete da je oko 35% gradova multietničko, al ono što neke najviše boli jeste "hrvatski stolni grad MOSTAR"...grad POLA-POLA...pa me zanima na koji način riješiti taj problem???Zatim pitanje bosanske krajine i Bihaća.Neko ovdje spominje da i to treba pripojiti Htrvatskoj???To neko misli da će neko jedva dočekati da mu se raspane država i da će samo tako lahko odustati od zemlje za koju se borio i krv prolijevao???Na koji način riješiti pitanje Žepča i Busovače, i cijele srednej Bosne??? I uopšte, kako će hrvati kao najmalobrojinija nacionalna grupa od postojeće 3 u BIH ostvariti to za što se "bore"??? Ko će to proglasiti nezavisnost hz-hb???Ko će to opet pokrenuti pitanje hrvatske samouprave???I na koji način određena pitanja rješiti sa bošnjacima koji nikada neće pristati na podjelu Bosne i Hercegovine??? Mi bošnjaci nikada nećemo dozvoliti podjelu BIH...I to svi i znaju.Srbi imaju entitet pa zašto se ne odcjepe???Pa zato jer nema više ni Slobe ni JNA ni golorukih muslimana koji će nijemo gledati kako ima razvaljuju državu.Toga više nema i nema.Vjerujte da bi dobar dio nas želio vidjeti taj scenario proglašenja nezavisne RS pa da vidimo šta bi se desilo...A oni mogu samo pričati prazne priče i zavaravati vlastiti narod, al realno stanje na terenu je sasvim drugačije od onog kakvim ga oni prikazuju. Pa ta hz-hb je bila i u ratu pa je opet ukinuta.A ko je ukinuo tu hz-hb...Pa Franjo T., onaj u koga se sada kunu ovi nostalgičari za hz-hb.E sada bi svi ovi nostalgičari trebali sebe zapitati zašto je ta ratna hz-hb ukinuta ako je već postojala i ako je bila volja naroda???Zbog čega??? Mi jednostavno nikada nećemo potpisati još jedan entitet u BIH...Nikada... Smijalica, od lika koji očito boluje od shizofrenije. Umislio si da ga ima 10ak milijuna, pa  Dobro da i kinu nije pripojio. Ko da poturice neko nešto pita. Bit će dobro da im ostanu i gaće na štapu kad dođe bankrot A Hrvatska je u NATOu pa da vidimo kome ćete se inati Možda da se zaputite kolektivno u albaniju na 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|