HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 stu 2024, 01:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 192 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji.
PostPostano: 20 tra 2022, 22:51 

Super će džamijaši relaksirati odnose, jedva čekam da ga Plenkiju zabiju do jaja opet sa Sejdom.
To baš priliči džamijašima.

To Plenković može jedino isposlovati sa Islamskom zajednicom, možda da trampi Sejdu za šerijat.

Vrh

Naslov: Re: Plenković je antihrvatska štetočina samo zabrinuta za svoju buduću poziciju u EU administraciji.
PostPostano: 20 tra 2022, 22:53 

Upozorenja: 3
daramo je napisao/la:
Super će džamijaši relaksirati odnose, jedva čekam da ga Plenkiju zabiju do jaja opet sa Sejdom.
To baš priliči džamijašima.

To Plenković može jedino isposlovati sa Islamskom zajednicom, možda da trampi Sejdu za šerijat.

Ništa. Nastavite sa ludim Zokijem radikalizirati odnose. Neka bude HR Dodik.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 20 tra 2022, 22:56 

NikolaZagreb je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Plenković ide na relaksaciju odnosa očigledno. Nije lik glup. Ako nema nastavka pregovora u vezi promjene IZ, „relaksacija“ vam je puno bolja opcija od Zokijevih nebuloza. I radikaliziranja dodatno. I naravno Zokiju pripisati cjelokupnu krivnju. Ta neće Plenki sebi i HDZ-u. Ja znam da u vama tinja osvetnička baklja, :zubati no mozda je pametnije da je stišate. Da se b.a.l.i.j.e ne dosjete.

Zoki je išao do te mjere sa prstom u oko Bošnjacima, te su i oni najdobronamjerniji bili isprovocirani njegovim istupima. Realno lik vam ništa dobro nije donio. Osim likovanja kad bi „zabio“ čaršiji. To je tako „srpsko - dodikovski“
A Vi ste srednjeevropski i kulturni ljudi. I vama ne prilički taj krkanluk.

Vjerovatno je Plenković nešto izlobirao. Garanciju da se ne ide ovaj izborni ciklus na DN. I da se ne bira opet Sejdo. No bez IZ. Odnosno cementiranja vladavine HDZ-a.

Garanciju o koga? Bakir ovjerio kod biljeznika :smijeh

Nemate vi puno izbora nekog. Niti ste u poziciji da uslovljavate. Ako MZ ne zavrne ruku da SDA podpiše IZ, a očigledno je da neće, onda vjerovatno imaju neke garancije Plenkoviću za ovaj izborni ciklus. Nije Plenki amater.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 20 tra 2022, 23:01 

Garanciju o koga? Bakir ovjerio kod biljeznika :smijeh

Nemate vi puno izbora nekog. Niti ste u poziciji da uslovljavate. Ako MZ ne zavrne ruku da SDA podpiše IZ, a očigledno je da neće, onda vjerovatno imaju neke garancije Plenkoviću za ovaj izborni ciklus. Nije Plenki amater.

Sa hdz nemamo tu se slazemo

Vrh

PostPostano: 20 tra 2022, 23:03 

Pa šta ćete sa Zokijem? Navijati da pošalje rafale na trokut. Ili kako on reče za pješadiju hrvatske vojske?

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 20 tra 2022, 23:07 

Pa šta ćete sa Zokijem? Navijati da pošalje rafale na trokut. Ili kako on reče za pješadiju hrvatske vojske?
trebamo nekog s mudima da izvuce narod na ulice protiv toga ne mozete nista

Vrh

PostPostano: 20 tra 2022, 23:08 

Zašto navijati bolje glasati, vi za Sejdu da ga Plenkiju zabijete do jaja ko prava bosanska raja a mi ćemo za Zokija da ga dobro izriba nakon toga.

Vrh

PostPostano: 20 tra 2022, 23:18 

daramo je napisao/la:
Zašto navijati bolje glasati, vi za Sejdu da ga Plenkiju zabijete do jaja ko prava bosanska raja a mi ćemo za Zokija da ga dobro izriba nakon toga.

Ako vam je i cilju da imate HR Dodika, glasujte. No njegova pozicija nema nikakvih ovlasti, sa reizborom nećete opet dobiti ništa osim pukog lajanja. Plus lik s promjenom svojih svjetonazora ne djeluje najnormalnije. Ne samo kad je BiH u pitanju i odnos Hr prema BiH. Odnosno Plenki je u pravu, on se okrenuo za 180 stepeni da dobije glasove. :neznam

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 20 tra 2022, 23:29 

Eto zato Sejdina pozicija ima ovlasti i vi dobijate nešto osim pukog lajanja. Plus lik zešća pijandura sasvim sigurno djeluje najnormalnije pa vas ne spriječava da mu date Lukašenkov mandat.
I budi uvjerena da će Milanović dobiti te glasove i ljevice i desnice, siguran još jedan mandat.

Vrh

PostPostano: 20 tra 2022, 23:30 

Sretno :)

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 20 tra 2022, 23:36 

mariomario2020 je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Koga briga, položaj Hrvata u BiH je 10000 puta važnija tema od udbaša.

pa valjda ti je to jasan znak o iskrenosti milanovićeve brige za BIH hrvate....a i iskrenosti cijelog njegovog laprdanja...imao je pokazati brigu kad je bio premijer....ah da ...stavio je za ministzicu vanjskih poslova vesnu pusić......toliko ga je bilo đon za hrvate..i sa dvi pušite tu njjegovu priču...

Bar nešto radi. Nitko ne brani Plenkoviću da ga nadmaši.

1017 of 2558 - 39.76%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 08:24 

Groot je napisao/la:
Kakve vi gluposti pišete. Milanović govori ono što mi želimo čuti i svaka mu čast na tome. Ali Plenković je u pravu kad kaže da je njegov utjecaj nikakav. Plenković s druge strane, nema takvu retoriku niti bi mu ista mogla proći na poziciji koju obnaša. Lik jednostavno nije galamdžija i stvari rješava tiho u pozadini. Vjerujem da bi se mnogi iznenadili kad bi znali za određene stvari. A sad nastavite lajati.

gdje su rezultati njegova rada? okupacija DNa i ukidnaje konstitutivnost Hrvatima?

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 08:26 

mariomario2020 je napisao/la:
daj ruke milanoviću da pomiluje još kojeg udbaša......

Milanović još nije pomilovao nikoga, aoni koji su ga to zatražili su redom članovi, ministri i zastupnici HDZa

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 08:38 

Činjenica je da je Plenković jači, uticajniji od Milanovića.
Milanović dođe pandan Bidenu. Ono, predsjednik, praviš gafove i to je to.
Samo što kod Amera nema neki premijer da sprda Bidena.
Za Plenkovića i u EU kažu da je najbitniji političar iz Hrvatske.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 08:56 

Plenki je ovim izjavama potiho priznao da je njegova velebna diplomacija popushila.

Da malo seciramo neke dijelove, kaže ''teško je mijenjati narativ MZ''. Dabome sine Plenki, teško je. Teško je bilo i 91. uzet puške i branit i oslobađat. Teško je bilo našima u srednjoj Bosni opstat u okruženju. Teško je svašta nešto, ali bez žrtve nema rezultata. On se nažalost nije spreman žrtvovati za interese svog naroda i ići kontra briselskog ucrtanog puta. Ukratko, prije će nas sve pustit niz vodu nego nekome u Briselu reći što ga ide i usprotivit se.

Ali još je jače da za propast pregovora proziva Zokija, dno dna. Nije Bakir kriv, to je Zoki njih naljutio pa je propalo. Kakav jadnik.

Ne znam nakon svega šta nama preostaje kao opcija. I Čova se ušutio. Nemamo podršku ni izvana pa čak ni od Hrvatske za blokadu izbora. To je sad valjda svima jasno. Možemo jedino krenuti sa Srbima u otvoreno rušenje BiH i nepriznavanje institucija iste, pravit svoje paralelne strukture pa nek nas MZ-nacisti poubijaju ako im je toliko stalo do gradžanske. Ne vidim druge

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 09:17 

Naša Kvačica je napisao/la:
neretvanin je napisao/la:
Najtragikomičnije je ako ĆATO misli da Bakir neda Izborni zbog sapuna i parfema. (Inače izvučeno iz konteksta)

:dragobojic

Ako tako misli onda je Plenković teško retardiran. Ima ipak mala šansa da glumi dobrog policajca.

Ne laje pas radi sela, nego radi sebe.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 09:18 

carles je napisao/la:
Plenki je ovim izjavama potiho priznao da je njegova velebna diplomacija popushila.

Da malo seciramo neke dijelove, kaže ''teško je mijenjati narativ MZ''. Dabome sine Plenki, teško je. Teško je bilo i 91. uzet puške i branit i oslobađat. Teško je bilo našima u srednjoj Bosni opstat u okruženju. Teško je svašta nešto, ali bez žrtve nema rezultata. On se nažalost nije spreman žrtvovati za interese svog naroda i ići kontra briselskog ucrtanog puta. Ukratko, prije će nas sve pustit niz vodu nego nekome u Briselu reći što ga ide i usprotivit se.

Ali još je jače da za propast pregovora proziva Zokija, dno dna. Nije Bakir kriv, to je Zoki njih naljutio pa je propalo. Kakav jadnik.

Ne znam nakon svega šta nama preostaje kao opcija. I Čova se ušutio. Nemamo podršku ni izvana pa čak ni od Hrvatske za blokadu izbora. To je sad valjda svima jasno. Možemo jedino krenuti sa Srbima u otvoreno rušenje BiH i nepriznavanje institucija iste, pravit svoje paralelne strukture pa nek nas MZ-nacisti poubijaju ako im je toliko stalo do gradžanske. Ne vidim druge

prvi korak bi bio prekid odnosa stranaka iz HNSa s HDZ RH i tretman istoga kao da se radi o Stipi Mesiću. Jer i radi se, i još gore. Prvi korak je osviješćivanje.

Plenki je mislio da će moljakanjem i žicanjem ušićariti nešto za Hrvate, a to tako ne ide. Mora se pokazati zube, ići kontra struje, napraviti PROBLEME tu i tamo drugoj strani.

Mislim, nama koji nismo HDZ botovi je jasno kuda ovo ide od početka kud politika europučanstva vodi. No fascinantno je i impersivno kako još ima HDZ botina koji nas uvjeravaju da nije tako. Najesen će samo okrivit Milanovića, jer da eto oni nije neštio ružno rekao muslimnaima, Bakir bi potpisao izborni. I samo nastaviti dalje trubiti kako se eto HDZ brine za Hrvate uBIH, poslati će par milijuna nekom folklonrom društvu.

Ali ništa se ne uzbuđujte, s istom ovakvom lakoćom s kojom Hercegbosna sada pada, s istom će vrlo skoro pasti i Hrvatska. Ide eurofederalizam, ukidanje suvereniteta i pretaranje u multikultistan. I ni metka opaliti nećemo.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 09:20 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Opet pričate kao da se ima izbora.

Uostalom, otkud znate da nećemo dobit unitarniju državu.

Otkud znate da neće odmah nakon izbora ići demontaža RS-a, bar njenih ovlasti. Ja vjerujem da hoće.

A kad Srbi budu prisiljeni igrat drukčije igru i naš položaj se mijenja.

Plenki sigurno zna više od nas.

A i ti ga valjaš.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 09:23 

hoblatopla je napisao/la:
Možda je bolje da nam muslimanu preuzmu sve da bi smo mogli bolje odigrati majoriziranu zrtvu, je li Plenkovicu!? :smijeh

Tih i takvih šuplji smo se i načitali i nalušali.

Vidit ćemo koja će biti poruka sutra iz Mostara.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 11:43 

Plenki je realniji i oprezniji političar od Milanovića. Milanobića sam uvijek poštovao i cijenio ali ovog treba pratit što radi.

Ono što je bitno je da su konačno prestali podcjenjivat sarajevsku čaršiju. Dosad su je smatrali nebitnom i prijateljskom. Sad se vidi da nije.

Tamo su dvije struje.

Jedna poluislamistička kojoj su kauri isti.
Druga, koja zbog prilike zauzimanja hrvatskih pozicija jer su oni iznad dominantni kod Bošnji, je još gora prema Hrvatima.

Gledam sinoć naš RTL kako kuka što se uvodi EITAS prijava i kude EU što je tako pokazujući hrvatske navijače iz BiH koji su kao uskraćeni i kažnjeni. Sve kako bi čaršija bila prikazana u lijepom svijetlu.

Poslije toga na Klixu laju na Hrvatsku zbog uvođenha EITAS-a. Sve kako bi Hrvati bili prikazani u lošem svjetlu.

I to im prolazi tako godinama, taj 'narativ'.

Zašto je takav? Ne znam. Uglavnom nije slučajan i sumnjam da je samo kako Plenki kaže sarajevski.

U biti bih rekao kako guraju oportunistički unitarnu državu.

Lakše bi je kontrolirali. Svejedno tko će vladati. Kao što RH drže za jaja vazda. Pogotovo sad kad Bošnje više nisu neka islamska i demografska opasnost.

Zato nailazimo na otpore. Treba vidjeti što je moguće izborit u takvom okruzju.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 13:46 

Upozorenja: 1
Plenković: Ako se izbori u BiH održe po sadašnjem zakonu, bit će to vrlo loše
https://www.dnevnik.ba/vijesti/plenkovi ... se-2631767
Toliko o kiflatima.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 18:07 

HHerceg je napisao/la:
Plenković: Ako se izbori u BiH održe po sadašnjem zakonu, bit će to vrlo loše
https://www.dnevnik.ba/vijesti/plenkovi ... se-2631767
Toliko o kiflatima.

da sam na tvom mjestu manje bi grizao ruku koja te hrani...dakle manje pljuvaj po RH i manje pogan budi

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 18:34 

daramo je napisao/la:
ANDREJ PLENKOVIĆ:
"Teško je mijenjati stavove međunarodne zajednice o BiH formirane po sarajevskom narativu"

Prije sramota i nerad Hrvatske u prethodnom vremenu.

momci gotovo je , znate što trebate činit .

Allah Allah Allah Allah
La ilaha illAllah
Allah Allah Allah Allah
Muhammed Resulullah

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 18:36 

daramo je napisao/la:
ANDREJ PLENKOVIĆ:
"Teško je mijenjati stavove međunarodne zajednice o BiH formirane po sarajevskom narativu"

Prije sramota i nerad Hrvatske u prethodnom vremenu.

bitno da papčina se njima uvlači u dupe do želuca i žestoko prijeti putinu i govori Krim je Ukrajina a mi s tim nemamo veze nit nas treba zanimat

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 18:40 

daramo je napisao/la:
Milanović još bolji i ima moj glas na sljedećim izborima, tvoj Plenković?

Milanović je idući premjer HR .

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 192 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: dreamteam i 25 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: