|
|
Stranica: 101/119.
|
[ 2956 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 10:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25657 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Alfons Kauders je napisao/la: Kao predstavnik trollova s Klixa, samo bih da izrazim svoju sućut, rahmet mu duši bio.
Nego, sad konačno možemo preći na konstruktivne teme: nema Tribunala, nema više presuda, ratova... Samo ostaje pomirenje, privredni razvoj i nekakve reforme.
Pa eto, javite kad se ovi vaši iz HDZ i SDA dogovore glede tih sitnica. Imate još barem godinu mandata, a vjerovatno i naredne četiri. Meni svejedno, decenija, dvije, tri... Nema žurbe, što bi rekli Dalmatinci, pomalo, pomalo.
Sretno s tim. Neka, prvo će mo sačekati sankconiranje muslimanskh zločina, zločina islamske tzv Armije tzv RBiH, nad Hrvatima Kaknja, Vareša, Bugojna, Konjica, Zenice, Fojnice, Travnika, Jablanice...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 10:46 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Alfons Kauders je napisao/la: Kao predstavnik trollova s Klixa, samo bih da izrazim svoju sućut, rahmet mu duši bio.
Nego, sad konačno možemo preći na konstruktivne teme: nema Tribunala, nema više presuda, ratova... Samo ostaje pomirenje, privredni razvoj i nekakve reforme.
Pa eto, javite kad se ovi vaši iz HDZ i SDA dogovore glede tih sitnica. Imate još barem godinu mandata, a vjerovatno i naredne četiri. Meni svejedno, decenija, dvije, tri... Nema žurbe, što bi rekli Dalmatinci, pomalo, pomalo.
Sretno s tim. Neka, prvo će mo sačekati sankconiranje muslimanskh zločina, zločina islamske tzv Armije tzv RBiH, nad Hrvatima Kaknja, Vareša, Bugojna, Konjica, Zenice, Fojnice, Travnika, Jablanice... Kao što rekoh, sretno s tim. Obratite se vladajućoj koaliciji, odnosno gospodi Čović, Izetbegović i Radončić. Mene ne zanima da li ćete se dogovoriti za godinu ili deset.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 10:50 |
|
|
Pa koji klinac onda pišeš o nečemu što te ne zanima, jesi ti lud ili što?
Mada, i tebe treba zanimati sudbina ove zemlje i postupci, ako ne naših političara, onda bar onih "tvojih lopova" Bakira, Fahrudina, Željka, Nermina...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 10:51 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Alfons Kauders je napisao/la: Kao predstavnik trollova s Klixa, samo bih da izrazim svoju sućut, rahmet mu duši bio.
Sretno s tim. A sto mi je drago da mogu jebat mater svakom hrvatu koji prica o pomirenju prije nego sto se zaista stvore uslovi za to. Ko prica sada o pomirenju je izdajica. To smiju u blagoj formi samo politicari, ali uvijek sa jednim ali i uvjetom za nesto. Npr." moguce je da vremenom izmedu nasa dva naroda dode do saradnj bla, bla, bla, ali uz uvjet da se pod hitno usvoje novi izborni zakon", oni to znaju bolje nego ja, svakako su profesionalni lazovi. I vjerski poglavara, to im spada u opis poslova. Gle, to je moj stav, a ti slobodno jebi matere ako misliš da će ti to pomoći. Kad završiš s jebavanjem, zamoli HDZ i SDA da se pomire i dogovore. Ako ne 2018, onda 2022 ili 2026. Jer vidiš... Oni su vlast, ne ja. Oni će biti vlast i za godinu i za pet godina, zajedno. Javi kad se pomirite.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 10:52 |
|
|
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 10:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39301 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zanimljivo sinoć u Otvorenom na HRT-u
Mate Granić pod prozivkom gledatelja i voditelja pred cijelom Hrvatskom priznaje da je Alija Izetbegović 2 puta dijelio BiH pred njim. Navodi točne datume, lokacije susreta gdje Izetbegović nudi Tuđmanu zapadnu Hercegovinu do Neretve.
Pored toga otkriva još zanimljivosti i razjašnjava neke, tako i onu zašto je turski predsjednik Demirel bio jedini državnik koji je nazočio pogrebu predsjedniku Tuđmanu. Opisuje kako Demirel plačući dolazi Tuđmanu na Brijune i moli ga da spasi bosanske Turke. Voditelj odlično poentira da je Hrvatska ispala više nego naivna.
Tako završi onaj tko s Turcima ima posla, pomozi nezahvalnim Muslimani na svoju sramotu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 10:55 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Pa koji klinac onda pišeš o nečemu što te ne zanima, jesi ti lud ili što?
Mada, i tebe treba zanimati sudbina ove zemlje i postupci, ako ne naših političara, onda bar onih "tvojih lopova" Bakira, Fahrudina, Željka, Nermina... Mene zanima sudbina zemlje i naroda, a živo me zaboli za sudbinom SDA i HDZ, kao i ostalih pobrojanih. To što ti identificiraš narod s partijom nije moj problem. Ja nisam član nijedne stranke i zaboli me. SDA i HDZ su vlast, imaju izborni legitimitet, ovo je njihova obaveza. Nije mi jasno šta očekuješ od mene, ili od ljudi poput Nikšića i Komšića koji nisu vlast niti će to biti? Ja nemam parlamentarnu većinu, tako da... Pitaj SDA i HDZ
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 10:56 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8349 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
dudu je napisao/la: Nema od tog ništa, nikog ne zanimaju neke presude za Srbiju, ovo je između Hrvata i muslimana. Zametnuta je takva klica novog sukoba, da ako se ikad pokrene novo kolo Hrvati će Srbima poručiti step aside. Hrvati će i za 100 godina znati za ovo i pamtiti. Vidilo se i na bakiru da jedva prevaljuje one izgovorene riječi u jučerašnjem obraćanju. Nije svejedno. Trolovi mogu provocirati, ali ova presuda je imala samo kontraefekt u vidu ikakvog zajedništva s Bošnjacima. Jedini je Milanović rekao što čak i ljevica misli. Nije ni bivši ministar pravosuđa previše uvijeno pričao. Uglavnom, neće više palit diferencijacija kao modus operandi, ma koliko se trudili sad Bošnjaci govoriti da ovo nije presuda hrvatskom narodu. Jest, i zajebano je.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 10:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Muslimančinama guza radi. Sad bi "pomirenja", "reformi" i "napretka". Pa, prvi napredak je presuda ustavnog suda i onda nek zijevaju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Novi
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:00 |
|
|
Tulkas je napisao/la: https://www.youtube.com/watch?v=nUjsydvnTc8 To upravo sad na Dobro jutro.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:00 |
|
|
caco je napisao/la: Ovi Bošnjaci sto likuju nad presudama Hrvatima su statisticka greska ..prosjek godina im je 19 ... Treba ostati smiren u ovakvim trenucima i okrenit se buducnosti.. Ova presuda nece promjeniti odnose ... Ali presudu ovakvu i ovaku tragediju niko nije ocekivo.. Bošnjaci robijaju preko 350 godina tako da ne pricajte da su se Bošnjaci izvukli nekaznjeni Bosnjaci su kaznjeni ali ne u Hagu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
caco
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:03 |
|
|
ti se opet ponosis svojim pampers đeneralom Sratkom koji je osudjen na dozivotnu robiju kao i sve njegove kolege iz vrha RS hahaah
_________________ Pobuni se .Uvijek.Bez obzira na ishod.Makar završio u lancima. Jedini način da se osjećaš kao čovjek
|
|
Vrh |
|
|
Crni Božo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:04 |
|
|
Ključna stvar koju će Muslimani morati shvatiti, Hrvati i Srbi nikada, ali baš NIKADA neće pristati da BiH postane unitaristički uređena islamska džamahirija.
Iz tog razloga su vođeni međusobni ratovi '90-ih pa je u konačnici došlo do Daytonskog sporazuma, a ako velikobošnjačka politika sa prešutnom podrškom visokog predstavnika (kao i SAD ambasade) bude negirala pravorijek tog sporazuma, te i dalje radila na obespravljenju Hrvata, kao i ukidanju srpskog entiteta, to u konačnici može dovesti SAMO i JEDINO do novih sukoba.
Dok si oni ne utuve ove činjenice u glavu, mi praktično nemamo sa njima uopće šta raspravljati. Ova država može opstati samo i jedino kao država 3 konstitutivna naroda sa svojim pripadajućim etničkim teritorijem, ili će propasti, do nikakvog unitarizma i jedinstva pod krinkom islamske, otomanske dominacije neće i nemože doći.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:05 |
|
|
Alfons Kauders je napisao/la: Bobovac je napisao/la: To što ti identificiraš narod s partijom nije moj problem. Ja nisam član nijedne stranke i zaboli me.
SDA i HDZ su vlast, imaju izborni legitimitet, ovo je njihova obaveza. Nije mi jasno šta očekuješ od mene, ili od ljudi poput Nikšića i Komšića koji nisu vlast niti će to biti?
Ja nemam parlamentarnu većinu, tako da... Pitaj SDA i HDZ
To što ti ne identificiraš sebe sa nekom strankom, a sve druge identificiraša sa nekim strankama, u svojoj glavi ih razmjještaš kako to tebi odgovara... ovaj jej Čovićev, ovaj je Bakirov, ovaj je Dodikov... nije baš najnormalnije. Fakt da se ti ne identificiraš sa nekom strankom ne daje ti pravo da druge ubacuješ u neke torove. Komšićevci i Nikšićevci i ini velikobosanski nacional-socijalisti su u ovom stoljeću vladali 6-10 godina, što je praktički pola minulog vremena. I itekako imaju svoj dio odgovornosti. Dakako, za njihove vladavine problemi se nisu smanjivali, naprotiv.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:07 |
|
|
caco je napisao/la: Srbija mozda jest amnestirana ali cijelo rukovodstvo RS je osudjeno za najteze zlocine protiv covjecnosti ,genocid,istrebljenje i progon
Mladic,Vujadin Popovic,Plavsic Biljana,Karadžić,Ljubiša Beara itd..
Jebe mi se za Srbiju Jebe se nama za presudama. Republika Srpska je tu, četvrt vijeka živa i zdrava. Naš Ratko je ako ništa drugo živ za razliku od Alije i 8.000 Naserovih koljača.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:07 |
|
|
Glave su trazili, e sada ce ih morati dati za sve pocinjene zlocine.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:10 |
|
|
BBC je napisao/la: Muslimančinama guza radi. Sad bi "pomirenja", "reformi" i "napretka". Pa, prvi napredak je presuda ustavnog suda i onda nek zijevaju. Nema problema, što se mene tiče, može se odmah prihvatiti prijedlog HDZ: SDA i HDZ u tom slučaju mogu formirati manjinsku vladu koja će ovisiti od dobre volje parlamentarne većine. Ta permanenta manjinska vlada SDA i HDZ bi bila trajno stanje, jer bi većinu u Predstavničkom Domu FBiH držale druge stranke (SDA i HDZ bi imale većinu isključivo u Domu Naroda FBiH, što znači da bi mogli blokirati parlament, ali ništa više od toga). Kratkoročno dobro za HDZ, ali dugoročno baš i ne, jer bi svoju poziciju u vlasti sveli na kontrolu jednog kluba u Domu Naroda i time bi postali jako malo bitan faktor (imali bi samo pravo ulaganja veta, ali ništa preko toga, jer neće imati većinu u drugom domu). Kad se dogovorite s SDA, rado ću glasati i po HDZ-ovom zakonu, jer mislim da je trenutno najgora sudbina koju SDA i HDZ mogu zamisliti upravo ta - vječna manjinska vlada u kojoj bi imali veto, ali bi ovisili i od dobre volje većine u Predstavničkom Domu. Zato pomalo i navijam za takav ishod. Sretno, javi kad padne deal!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:11 |
|
|
Sa ovim je potpuno prebačen fokus sa Srba u Hrvatskoj na muslimane. Dosta su se Pereci zahebavali sa nepostojećim neprijateljima, UDB-ašima i slično. Sad će naslovnice puniti brkate Munire iz Srebrenice i Ahmića.
A Zagrebu jako dobro osiguranje protiv napada hrvatski entitet, Čović i HNS. Čović ima jako zavidnu ulogu u budućnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:13 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Alfons Kauders je napisao/la: To što ti ne identificiraš sebe sa nekom strankom, a sve druge identificiraša sa nekim strankama, u svojoj glavi ih razmjještaš kako to tebi odgovara... ovaj jej Čovićev, ovaj je Bakirov, ovaj je Dodikov... nije baš najnormalnije. Fakt da se ti ne identificiraš sa nekom strankom ne daje ti pravo da druge ubacuješ u neke torove. Komšićevci i Nikšićevci i ini velikobosanski nacional-socijalisti su u ovom stoljeću vladali 6-10 godina, što je praktički pola minulog vremena. I itekako imaju svoj dio odgovornosti. Dakako, za njihove vladavine problemi se nisu smanjivali, naprotiv. Ti tvrdiš da su SDP i DF bili na vlasti u BiH deset godina? I to je "pola minulog vremena"? Čega? Koga? Šta pokušavaš reći? Uostalom nema veze, SDP i DF su prošlost. Emir i Reuf su sljedeći.
|
|
Vrh |
|
|
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Sa ovim je potpuno prebačen fokus sa Srba u Hrvatskoj na muslimane. Dosta su se Pereci zahebavali sa nepostojećim neprijateljima, UDB-ašima i slično. Sad će naslovnice puniti brkate Munire iz Srebrenice i Ahmića.
A Zagrebu jako dobro osiguranje protiv napada hrvatski entitet, Čović i HNS. Čović ima jako zavidnu ulogu u budućnosti. Teško mi je opisati koliko mi je malo stalo do toga što misli Zagreb.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39301 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Te jedva čekamo da izaberete, šta čekate više?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:17 |
|
|
Teško mi je opisati koliko mi stalo što jedan **** misli i piše na hrvatskom forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:18 |
|
|
daramo je napisao/la: Te jedva čekamo da izaberete, šta čekate više? Izbore 2018, a njih neće biti. Dobro, šalu na stranu, ni oni nemaju nikakve šanse, ali zato znamo ko ima: SDA i SBB. Kao i HDZ. Za sve reklamacije obrati se njima, ne meni, Nikšiću, Reufu ili nekom desetom ko nije na vlasti niti će to biti.
|
|
Vrh |
|
|
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:19 |
|
|
BBC je napisao/la: Teško mi je opisati koliko mi stalo što jedan **** misli i piše na hrvatskom forumu. Vidim, zato i visiš ovdje 22 sata dnevno i u desetinama hiljada odgovora pokazuješ kako ne odgovaraš takvim, i kako nimalo nisi opterećen...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 11:23 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|