HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 pro 2024, 10:38.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2956 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 119  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Praljak i šestorka
PostPostano: 30 stu 2017, 11:28 

Alfons Kauders je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

To što ti ne identificiraš sebe sa nekom strankom, a sve druge identificiraša sa nekim strankama, u svojoj glavi ih razmjještaš kako to tebi odgovara... ovaj jej Čovićev, ovaj je Bakirov, ovaj je Dodikov... nije baš najnormalnije. Fakt da se ti ne identificiraš sa nekom strankom ne daje ti pravo da druge ubacuješ u neke torove.

Komšićevci i Nikšićevci i ini velikobosanski nacional-socijalisti su u ovom stoljeću vladali 6-10 godina, što je praktički pola minulog vremena. I itekako imaju svoj dio odgovornosti. Dakako, za njihove vladavine problemi se nisu smanjivali, naprotiv.

Ti tvrdiš da su SDP i DF bili na vlasti u BiH deset godina? I to je "pola minulog vremena"?

Čega? Koga? Šta pokušavaš reći?

Uostalom nema veze, SDP i DF su prošlost. Emir i Reuf su sljedeći.

A jebo ga ti, jel stvarnone kužiš...? Baš si ko Mujo iz vicOva.

Je li Komšić vladao 8 godina? Je li 2x SDP imao vlast Prva alijansa i druga Platforma? Praktički, vladali su pola godina ovoga 21 stoljeća.

I postigli su samo to da je BiH još sjebanija.

Emir će isto dovesti zemlju u red, isto ko svoju ženu. :laugh

Haj živio.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 11:34 

Bobovac je napisao/la:

Ti tvrdiš da su SDP i DF bili na vlasti u BiH deset godina? I to je "pola minulog vremena"?

Čega? Koga? Šta pokušavaš reći?

Uostalom nema veze, SDP i DF su prošlost. Emir i Reuf su sljedeći.

A jebo ga ti, jel stvarnone kužiš...? Baš si ko Mujo iz vicOva.

Je li Komšić vladao 8 godina? Je li 2x SDP imao vlast Prva alijansa i druga Platforma? Praktički, vladali su pola godina ovoga 21 stoljeća.

I postigli su samo to da je BiH još sjebanija.

Emir će isto dovesti zemlju u red, isto ko svoju ženu. :laugh

Haj živio.

Tebi ne ide matematika, a ni pravo. Primjera radi, SDP je u Tuzli na vlasti od 1990, ali to ne znači da ima vlast na federalnoj ili drugoj razini.

Stvar je jednostavna - vlast ima onaj ko ima parlamentarnu većinu. U kojim godinama su SDP/DF i ostali imali parlamentarnu većinu?

Razumije li ovdje iko koncept parlamentarne demokracije? Većina formira vlast, a manjina ne ide u vlast, već postaje opozicija. Tako da su danas vlast SDA, HDZ i SBB, a ne opozicija koja je dobila manje glasova od njih.

U pravilu su oni koji osvoje više glasova vlast. Jedni su vlast, drugi nisu. Tako da recimo Reuf i Emir ne mogu prebaciti prag, pa nisu vlast. SDA i HDZ dobiju većinu glasova, pa su vlast. Kontaš?

Haj živio!

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 11:38 

Vruće u Saboru
Glasnović izgubio živce i poručio Pernaru: "Smij se tamo, kasnije ćemo razgovarati. Dođi poslije van, vidjet ćemo se..."

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 11:42 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Metemma je napisao/la:

Dijete drago, znam da čitaš ludosti na Klixu, ali ovo je nešto opštepoznato što niko ne negira, pa jel to stvarno niko na klixu ne piše? Koji vam je qrac, ko da ste s neba pali?

Dakle, jedinice HV iz HRV pod komandom HRV... informiši se.

Kao i kod Trebinja ako se ne varam.

Što bolan ljudski ne priznaš srpske i crnogorske korpuse po BiH? Regularnu Vojsku Srbije. Paravojne zločinačke formacije i dobrovoljce odnosno rezerviste. Gamad iz zatvora puštenu da orgija nad golorukim narodom? Što si se Zengi uhvatio?

I na kraju svoju ćuku s koje si rokao po Sarajevu.

Evo priznajem ja!
I sta ces sad?
Pa nema više Haga. :smijeh

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 11:44 

caco je napisao/la:
Ako Stanišić i Simatović budu osuđeni, bit će to potvrda da su i Srbija i Hrvatska ratovale u BiH

https://www.klix.ba/vijesti/bih/ako-sta ... /171129112

I?
Sta onda?
Da necete neku tuzbu ili reviziju pokrenuti? :smijeh

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 11:48 

Glasnović Pernaru: "Trojica su me zvala zbog tebe. Da su te našli ne bi danas sjedio ovdje" :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 11:50 

Suljagić je naprednu karijeru započeo optuživanjima islamske zajednice za radikalizam, pa onda kasnije islamske zajednice u Hrvatskoj zbog odavanja počasti bleiburškim žrtvama, gdje je govorio protiv vlastitog daidže, pa onda borbom protiv islamske vjeronauke i bosanskog jezika u glavnom gradu Bosne.

Ljevičari su svuda u svijetu nenormalni rušitelji svih vrijednosti, ako negdje takvi ne izgledaju, onda ih vjerovatno nisi još dobro upoznao. U Bosni se drže na životu samo zato što izigravaju patriote, i zato što ljudi ne razumiju koliko je nemoguća njihova vizija i koliko bi to nakaradna Bosna bila sve i da se ostvari. Npr. lijepo zvuči građanska, unitarna BiH, ali što vrijedi kad je nemoguća i zagovaranje iste u biti razbija državu. I što vrijedi kad naprednim zagovornicima iste smeta islam i učenje bosanskog jezika već sada, može se tek zamislit šta bi radili da zaista ostvare svoj ideal države.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 11:50 

novovrijeme je napisao/la:
caco je napisao/la:
Ako Stanišić i Simatović budu osuđeni, bit će to potvrda da su i Srbija i Hrvatska ratovale u BiH

https://www.klix.ba/vijesti/bih/ako-sta ... /171129112

I?
Sta onda?
Da necete neku tuzbu ili reviziju pokrenuti? :smijeh

Onda će RS otići u stečaj i Srbi će je sami ukinuti jer će vidjeti da nema ništa od "nacionalnih torova". To je jedini debilizam koji se muslimanima danas vrti u glavi. Inspiraciju za nešto više su davno izgubili.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 11:53 

Mujage čačkale, mediji se baš udaraju i neosvještene perece u mozak

Nova TV Ivana Petković u sred Dnevnika

Tko će nam čuvati granice, prema presudi vjerovatno mudžahedini povratnici iz Sirije

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 11:54 

Nekako mi se čini da im je i bio cilj još zakuhati. I ovu latentnu napetost u BiH držati. Zamišljam kakva je Juga bila 1967. 22 godine nakon kraja rata. Ljudi su bili u drugom filmu unatoč komunističko-partizanskoj propagandi, a ovdje kao da je jučer u Daytonu sviran kraj.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 11:57 

Vidim na komentarima muslimani jako nezadovoljni razvojem situacije i kako su mediji u HR sve popratili, komentarima Hrvata s jedne i druge strane granice. Dugo im halal veselje trajalo. Nisu ni presude Haaga što su nekad bile. Ne može mali Mujo ni 3 dana sanjati da će mu biti bolje.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 11:58 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Nema od tog ništa, nikog ne zanimaju neke presude za Srbiju, ovo je između Hrvata i muslimana. Zametnuta je takva klica novog sukoba, da ako se ikad pokrene novo kolo Hrvati će Srbima poručiti step aside. Hrvati će i za 100 godina znati za ovo i pamtiti.

Orjunaška frustirana *** svakako ne zanimaju. Jesu li ikad i zanimale?
Da jesu ne bi generali koji su sjebali Vukovar do neprepoznatljivosti i orgijali po HR nazivali se "gospodom" nakon presuda u BiH. Konkretno Ratko Mladić.
Da ne pominjem revidiranje presuda i uzdržanost, te slavlje i povodom osnivanja RS i prisutnost. Iako je ta prisutnost orjunaške klike značila pišanje na 160k prognanika sopstvenog naroda.

Jbg, očigledno postoji nešto što se zove karma. I prekini srati iz udobne i bezbijedne perspektive prijeteći da će NATO članica napasti susjednu državu vukući paralele izmedju Bošnjaka i nekih radikalnih terorista. Šizofreničan si.

ma o čem ti pričaš, kakvoj Srbiji? jučer je Haški sud zauvijek zatvorio svoja vrata, nema više nikakvih tužbi, izgubili ste tužbu za genocid protiv Srbije i sad ti tu došla prodavati zjake.

radikalni teroristi su nula u odnosu na ovu azijatsku rulju s kojom imamo posla. srećom, pamtimo kao slonovi.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 11:59 

Čak im diraju i fes poglavnika

Zdravko Tomac: Hrvatska zbog Praljka treba suditi Mesiću i Pusić za veleizdaju!

"Moramo se riješiti tih Richtemberga, Markovina, Pusića koji i i nakon smrti nastavljaju sa svojom politikom. Pusić umjesto da se ispriča i pokrije ušima govori da je to rezultat naše pogrešne politike. Richtemberg kaže da je skandalozno dati minutu šutnje za Praljka. Neki dan me Josipović nazvao da sam inkvizitor, a mi smo na vrijeme ukazivali da je dio državnog rukovodstva napravio veleizdaju i bez njihove moralne izdaje, tvrdnji o građanskom ratu, bez njihove podrške Carli del Ponte sve se to ne bi dogodilo.

Ako je Mesić bio lažni svjedok, na bazi čijeg se svjedočenja došlo do udruženog zločinačkog pothvata, onda njemu treba suditi. Mi smo ih osudili za moralnu veleizdaju, ali u ovakvim situacijama postoji i neki drugi sud koji ih treba optužiti za to što su napravili ogromnu štetu svome narodu"

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 12:03 

BBC je napisao/la:
Sa ovim je potpuno prebačen fokus sa Srba u Hrvatskoj na muslimane. Dosta su se Pereci zahebavali sa nepostojećim neprijateljima, UDB-ašima i slično. Sad će naslovnice puniti brkate Munire iz Srebrenice i Ahmića.

A Zagrebu jako dobro osiguranje protiv napada hrvatski entitet, Čović i HNS. Čović ima jako zavidnu ulogu u budućnosti.

jedina dobra stvar u cijeloj priči, sad su svi u Hrvatskoj u čudu, nitko nije imao pojma o ovom suđenju.

zanimljiva je i reakcija stranaca, jučer na večeri njih 6-7 sjedi oko mene kao mala djeca i slušaju priču o kontekstu presude i Hrvatima iz BIH. još kad sam im rekao da sam iz istog kraja kao i general, doslovno se pretvorili u malu djecu. :D s obzirom da su me u većini slušali Francuzi i Belgijci zaključak im je bio- ko jebe muslimane. :zubati

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 12:05 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Nekako mi se čini da im je i bio cilj još zakuhati. I ovu latentnu napetost u BiH držati. Zamišljam kakva je Juga bila 1967. 22 godine nakon kraja rata. Ljudi su bili u drugom filmu unatoč komunističko-partizanskoj propagandi, a ovdje kao da je jučer u Daytonu sviran kraj.

Zašto bi uvijek Srbi ili Hrvati bili ti koji zakuhaju u BiH?

Nekad je to u interesu i nama... Konkretno, sad nam je u interesu.

Odoh gledati Kolindu.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 12:10 

Junuz Djipalo je napisao/la:

Odoh gledati Kolindu.

Samo kuhajte. :palacgore1

slika

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 12:16 

Pišu, pišu turske bule, ali i mi pamtimo.

Djelatnica iz Općine Vitez balinkura objavila skandalozan status na Facebooku

slika

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 12:18 

Odoh gledati Kolindu.

slika

Jebeni narod leminga...

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 12:25 

daramo je napisao/la:

slika

izgleda da je bula izbrisala profil

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 12:25 

Odoh gledati Kolindu.

slika

Oprosti, ali nismo bili impresionirani ni 1992, a kamoli danas.

A kuhanje je davno počelo, samo ste se kasno uključili. :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 12:33 

slika

Može ih poginuti na hiljade u pokušajima da otmu tuđu zemlju, al impresionirat ih ne možeš :smijeh
A zašto? Pa ne kontaju jebote, glupi su ko qrac, imaju više ******** nego pametnih ljudi, lakše im je ućerat u guzicu nego u glavu... :smijeh

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 12:44 

ManInBlack je napisao/la:
Citat:
Završnica završne riječi generala Praljka 2011.

"Nisam kriv!

I ne mislim pritom na osjećaj krivnje.
Hladno, racionalno, logikom koja je kritički provjeravana desetine puta; - znam da nisam kriv.

Časni suče Antonetti; ako vaša presuda bude suprotna mom zaključku, ja ću, poštujući opće načelo opovrgljivosti svakog mišljenja, zaključka ili stava, otvoreno i hrabro preispitati svoj stav o vlastitoj odgovornosti. Ako spoznam pogrešku, izdržavat ću kaznu jer ste vi pravični. Znat ću što sam mogao bolje, kako sam mogao bolje, gdje sam mogao bolje i kada sam mogao bolje; i to mišlju, riječju, djelom i propustom. Ako me ne uvjerite, ako vaše tumačenje činjenica bude nedovoljno dobra ili pogrešno primjenjena spoznaja neke od društvenih znanosti:
Pa postane moguće ono što nije bilo moguće,
Pa postane jednostavno ono što nije jednostavno,
Pa moć da se nešto učini postane prosta zamjena za želju ili htijenje,
Onda ću ja biti u zatvoru samo zato jer je sud sila.
A to zbilja ne bi bilo ništa novo."

Pa skoro da ne treba komentara.
Sud je sila, a ne pravda.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 12:48 

daramo je napisao/la:

slika

To "nazdravljanje" i sprdačina sa ovim samoubistvom im je postao hit. Evo još jednog primjera.

slika

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 12:50 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Mi koji smo bili za Jugoslaviju nismo bili za to jer volimo Niš i Leskovac, nego zato jer nam se u Jugoslaviji nije moglo dogoditi da vlastitom generalu ili vojniku sudi tamo neki Maltežan i Kinez.

To zato što su već bili pod zemljom ako su bili protiv Juge. Nemoš im i mrtvima sudit.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2017, 12:52 

Metemma je napisao/la:

Može ih poginuti na hiljade u pokušajima da otmu tuđu zemlju, al impresionirat ih ne možeš :smijeh
A zašto? Pa ne kontaju jebote, glupi su ko qrac, imaju više ******** nego pametnih ljudi, lakše im je ućerat u guzicu nego u glavu... :smijeh

A što je najjače, taman i da smo takvi kakvim nas opisuješ, opet niste u stanju izaći na kraj s nama. Ni pojedinačno, ni zajedno.

Ono kad se furaš da si Juventus, a Turbina Jablanica te dere u gostima.

Ne ide.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2956 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 119  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Tomba17 i 21 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: