|
|
Stranica: 104/119.
|
[ 2956 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 14:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Čini mi se da nitko od muslimana nije skužio provokaciju i poruku iz Mostara. Varta zastavu im spustili na pola koplja zbog generala Praljka. Ili se prave da ne vide jer su nemoćni da išta promijene.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 14:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tako to ide, sve demokratski i kulturno.
Sjednica Vlade FBiH odgođena "zbog obaveza ministara"
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 15:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
caco
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 16:04 |
|
|
Jos ce se danas malo pricat o Praljku .Vec sutra se svi zaboravit .
_________________ Pobuni se .Uvijek.Bez obzira na ishod.Makar završio u lancima. Jedini način da se osjećaš kao čovjek
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 16:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39292 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Da znamo, mi ćemo su umoriti a vi nećete
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 16:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39292 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Javio se sarajevski turkolog i osuđeni huligan iz Stoca I s ovakvima da živimo, ne zadugo
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 16:29 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 16:49 |
|
|
daramo je napisao/la: Gnjusne reakcije bošnjačke javnosti na smrt generala Praljka http://dnevnik.ba/teme/evo-s-kim-trebam ... la-praljkaNovinar dobro poentira na kraju: "Hrvatsko jedinstvo je danas važnije nego ikad. Jer ako zatvorimo oči pred „federalnim partnerima“, moglo bi se dogoditi da ih više i ne otvorimo"
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 17:21 |
|
|
Kasarna Rajlovac, danas Kao da je neko pustio prdec.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 17:47 |
|
|
Niko nizašta nije kriv , i ako i ima krivih za zločine i logore onda su to neki neimenovaniklošari ali svakako nije visoki vojni kadar. Umesto da i Srbi i Hrvati okrenu list i sebi priznaju istinu gledajući se u ogledali , oni vezuju svoj narod i politiku za zločince i tako potpuno dovode to u pitanje , jer ako su osuđeni generali narod i ako su osuđeni narod osnova poltike , onda ste ga ugasili svojom voljom i svojim suludim potezima. Sledi vam borba za budućnost svojih naroda i mogu nezavisnost za vašu decu i unuke , dozovite se pameti.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 17:54 |
|
|
joe enter je napisao/la: Niko nizašta nije kriv , i ako i ima krivih za zločine i logore onda su to neki neimenovaniklošari ali svakako nije visoki vojni kadar. Umesto da i Srbi i Hrvati okrenu list i sebi priznaju istinu gledajući se u ogledali , oni vezuju svoj narod i politiku za zločince i tako potpuno dovode to u pitanje , jer ako su osuđeni generali narod i ako su osuđeni narod osnova poltike , onda ste ga ugasili svojom voljom i svojim suludim potezima. Sledi vam borba za budućnost svojih naroda i mogu nezavisnost za vašu decu i unuke , dozovite se pameti. Kriv je netko, ali zasto je kriv Praljak, sto kaze presuda? valjda si nesto upratio, kad si tako uvjeren u krivnju sigurno si cuo sto je rekao sud za sto je osudjen, ili je tebi kao uvazenom sljedbeniku sotonisticke propagande dovoljno da su sotonisti rekli da je kriv? Cesto se spominje kako se fokus stavlja na pogresne stvari, a zrtve se zaboravljaju, pa evo ja pozivam tebe i slicne da navedete zrtve iz presude Praljku po kojoj je osudjen na najtezu presusu, organizirani zlocinacki poduhvat.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 17:56 |
|
|
O čemu ti? Ovo nije između Hrvata i Srba, mi u BiH smo davno okrenuli list, barem većina.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 18:00 |
|
|
joe enter je napisao/la: Umesto da i Srbi i Hrvati okrenu list i sebi priznaju istinu gledajući se u ogledali Da nisi nekog zaboravio, *** degenerično?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 18:12 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: joe enter je napisao/la: Niko nizašta nije kriv , i ako i ima krivih za zločine i logore onda su to neki neimenovaniklošari ali svakako nije visoki vojni kadar. Umesto da i Srbi i Hrvati okrenu list i sebi priznaju istinu gledajući se u ogledali , oni vezuju svoj narod i politiku za zločince i tako potpuno dovode to u pitanje , jer ako su osuđeni generali narod i ako su osuđeni narod osnova poltike , onda ste ga ugasili svojom voljom i svojim suludim potezima. Sledi vam borba za budućnost svojih naroda i mogu nezavisnost za vašu decu i unuke , dozovite se pameti. Kriv je netko, ali zasto je kriv Praljak, sto kaze presuda? valjda si nesto upratio, kad si tako uvjeren u krivnju sigurno si cuo sto je rekao sud za sto je osudjen, ili je tebi kao uvazenom sljedbeniku sotonisticke propagande dovoljno da su sotonisti rekli da je kriv? Cesto se spominje kako se fokus stavlja na pogresne stvari, a zrtve se zaboravljaju, pa evo ja pozivam tebe i slicne da navedete zrtve iz presude Praljku po kojoj je osudjen na najtezu presusu, organizirani zlocinacki poduhvat. Ja sudu verujem , i znam da oficirski kadar i ako nije naredio zločin on ga svakako nije procesuirao , što mu dođe na isto. Ali ti si zanimljiv lik kao i ostali , znaš da je kriv neko( valjda đa'o iz greda) a takođe znaš da to nije Praljak i ostali. Kako je to moguće da znaš ovo a ne znaš ko je zapravo kriv za logore,progone i ubistva?? Moje ruke su čiste , i nikad nikog nisam ubio niti pozivao na ubistva , a kamoli da podržavam ubice i zločince , za razliku od tebe. Pa ako sam ja sotonista onda je to za mene kompliment kad mi neko kao ti to kažeš , jer kad tvoja crkva drži mise za zlikovce čak i iz 2.sv.rata a kamoli za ove , onda moj sotonizam je dečija bajka za spavanje , jer ja nemam sotonističke mise za zločince , niti sam ih ikad podržavao niti pozivao na mržnju i zločin. Kako to da su svi sigurni u nevinost generala , a niko da kaže imena onih koji jesu počinili zločine oglušivši se na naređenja generala koji su šatro striktno se držali vojničkog i moralnog kodeksa i zakona. Dakle , recite imena tih ubica i zlostavljača jer sam siguran da svi vi znate ko su , pa onda da pitamo njih jesu li im generali naredili zločin i jesu li im generali dozvolili da se izvuku.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 18:16 |
|
|
Prestani srat, budi mijimalno dosljedan i intelektualno korektan, navedi zrtve i razloge zbog kojih je Praljak osudjen za najtezi krimien uzp, pokazi minimum pijeteta barem prema zrtvama.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 18:16 |
|
|
Metemma je napisao/la: joe enter je napisao/la: Umesto da i Srbi i Hrvati okrenu list i sebi priznaju istinu gledajući se u ogledali Da nisi nekog zaboravio, *** degenerično? Jesam tebe , jer ti je ogledalo zamrljano od blata dok si prekopavao grobnice u svrhu zametanja tragova zločina koji se "nikad nije dogodio" pa ne možeš da vidiš svoj odraz. Ajde mrš bre u p.m.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 18:22 |
|
|
joe enter je napisao/la: Metemma je napisao/la: Da nisi nekog zaboravio, *** degenerično?
Jesam tebe , jer ti je ogledalo zamrljano od blata dok si prekopavao grobnice u svrhu zametanja tragova zločina koji se "nikad nije dogodio" pa ne možeš da vidiš svoj odraz. Ajde mrš bre u p.m. Joe Enter, primjer uticaja sisanja ciganske kurčine na stavove o muslimanima... kakav si degenerik pa to je strašno.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 18:22 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Prestani srat, budi mijimalno dosljedan i intelektualno korektan, navedi zrtve i razloge zbog kojih je Praljak osudjen za najtezi krimien uzp, pokazi minimum pijeteta barem prema zrtvama. Ti mene zajebavaš?? , hoćeš sad da kopi/pejst presude da ovde postavljam i navodim u sitne detalje zločine?? , imaš google pa sam vidi. A ja imam pijetet spram žrtvi jer same žrtve nisu rekle da je presuda loša i lažna već su je potrdili , tako da ja žrtvama verujem pre nego tebi , i ja samim time dajem pijetetit njima za razliku od tebe. Ja se držim suda i mislim da je u pravu , a ti misliš da sud laže i da namerno pakuje generalima , što znači da ti trebaš navesti prave zlikovce jer ako znaš da generali nisu to uradili onda znaš ko jeste , i da se konačno zna prava istina.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 18:25 |
|
|
Joe suzdržat cu se da ti ne jeben majku i širu familiju HVO je u Srednjoj Bosni bio u omjeru 10-1,700 Hrvata je pobijeno u konc logorima Armije BiH a broj Bošnjaka se ne može nabrojit preko prste 2 ruke. Samo kroz Bugojno je prošlo više Hrvata nego Bošnjaka kroz sve naše logore a taj Praljak je Muslimanima pušta konvoje u Sarajevo dok su nas masakrirali, napadao prosvjednike koji nisu dali konvojima u Istočni Mostar. Stoga utrni i odjebi http://poskok.info/wp/jos-jedna-prica-o ... pronadeni/
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 18:30 |
|
|
UZP su izmislili Britanci da sude pripadnicima IRA-e i samo su ga koristili u tom slučaju, taj pojam ne postoji u međunarodnom pravu. Protiv UZP je se nemoguće branit jer je dovoljno da si ti donio hranu vojnicima koji su sudjelovali u UZP, ti si automatski dio toga. To je politička optužnica
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 18:31 |
|
|
Metemma je napisao/la: joe enter je napisao/la: Umesto da i Srbi i Hrvati okrenu list i sebi priznaju istinu gledajući se u ogledali Da nisi nekog zaboravio, *** degenerično? Govorio njemu, govorio ovom škartu sa fotografije, isti ***. Za njih srpske žrtve i zločini nad Srbima jednostavno ne postoje.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 18:31 |
|
|
Pokrenuta inicijativa Čapljina dobiva Trg generala Slobodana Praljka? 'Rodna Čapljina mu se time bar simbolično može odužiti, da generacijama koje dolaze ostavi vječni spomen na istinskog heroja'', ističu mladi Čapljinci. ''Mjerodavnim institucijama općine Čapljine uputiti ćemo prijedlog o preimenovanju Trga hrvatske slobode u Trg Slobodana Praljka'', poručili su danas iz čapljinske udruge mladih sela Dračevo ''Hercegovac''. Kako ističu, ''imena svih žrtava iz prošlih ratova, uključujući i Domovinski rat, se mogu poistovjetiti sa žrtvom generala Slobodana Praljka'' ''Svi oni su položili živote za istinu, pravdu, i slobodu hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini. Rodna Čapljina mu se time bar simbolično može odužiti, da generacijama koje dolaze ostavi vječni spomen na istinskog heroja'', ističu iz ove udruge. -
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 18:51 |
|
|
joe enter je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Prestani srat, budi mijimalno dosljedan i intelektualno korektan, navedi zrtve i razloge zbog kojih je Praljak osudjen za najtezi krimien uzp, pokazi minimum pijeteta barem prema zrtvama. Ti mene zajebavaš?? , hoćeš sad da kopi/pejst presude da ovde postavljam i navodim u sitne detalje zločine?? , imaš google pa sam vidi. A ja imam pijetet spram žrtvi jer same žrtve nisu rekle da je presuda loša i lažna već su je potrdili , tako da ja žrtvama verujem pre nego tebi , i ja samim time dajem pijetetit njima za razliku od tebe. Ja se držim suda i mislim da je u pravu , a ti misliš da sud laže i da namerno pakuje generalima , što znači da ti trebaš navesti prave zlikovce jer ako znaš da generali nisu to uradili onda znaš ko jeste , i da se konačno zna prava istina. Sud je Praljka osudiio jer je u Vakufu u borbama za grad poginulo 7 civila i u prozoru 2, za Mostar je oslobodjen i to su cinjenice, a suluda , odnosno sotonisticka presuda je kako je to bio uzp i kako je Praljak osobno za to odgovoran.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 19:18 |
|
|
Moram da pitam jer mi se to stalno vrzma.Šta je i na osnovu čega je ona kokoška Čokolinda izjavljivala i dizala prašinu!?Te biće oslobođeni,te ovo,te ono,pa onda Čović očigledno pod njenim uticajem.Samo su povećali šok a kulminacija se doživela Praljakovim samoubistvom.Ko je njoj to uopšte rekao?Ako nije niko.Jel moguće da je do te mere neodgovorna?Pa predsednica je ne igra karte na pijačnoj tezgi.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 19:21 |
|
|
joe enter je napisao/la: Niko nizašta nije kriv , i ako i ima krivih za zločine i logore onda su to neki neimenovaniklošari ali svakako nije visoki vojni kadar. Umesto da i Srbi i Hrvati okrenu list i sebi priznaju istinu gledajući se u ogledali , oni vezuju svoj narod i politiku za zločince i tako potpuno dovode to u pitanje , jer ako su osuđeni generali narod i ako su osuđeni narod osnova poltike , onda ste ga ugasili svojom voljom i svojim suludim potezima. Sledi vam borba za budućnost svojih naroda i mogu nezavisnost za vašu decu i unuke , dozovite se pameti. Eh da sam ja moderator..bar 5 minuta.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|