|
|
Stranica: 103/119.
|
[ 2956 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 12:52 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Agathonikos je napisao/la: daramo je napisao/la: Pišu, pišu turske bule, ali i mi pamtimo. Djelatnica iz Općine Vitez balinkura objavila skandalozan status na Facebooku To "nazdravljanje" i sprdačina sa ovim samoubistvom im je postao hit. Evo još jednog primjera. Kako koji iz Haga bude umirao ima da sledi javna onanija.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 12:54 |
|
|
Novi je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Mi koji smo bili za Jugoslaviju nismo bili za to jer volimo Niš i Leskovac, nego zato jer nam se u Jugoslaviji nije moglo dogoditi da vlastitom generalu ili vojniku sudi tamo neki Maltežan i Kinez. To zato što su već bili pod zemljom ako su bili protiv Juge. Nemoš im i mrtvima sudit. Zar nije bilo nijednog Hrvata u JNA nakon 1945. ? Recimo da je neki sud u Haagu htio suditi Praljkovom ocu, Tito bi im pokazao ku... od ovce.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 12:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
daramo je napisao/la: Pišu, pišu turske bule, ali i mi pamtimo. Djelatnica iz Općine Vitez balinkura objavila skandalozan status na Facebooku Pazi ISIL prstića.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Novi
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 12:59 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Zar nije bilo nijednog Hrvata u JNA nakon 1945. ? Recimo da je neki sud u Haagu htio suditi Praljkovom ocu, Tito bi im pokazao ku... od ovce. A šta bi mu pokazo kad bi htio nezavisnu Hrvatsku?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:04 |
|
|
Alfons Kauders je napisao/la: A što je najjače, taman i da smo takvi kakvim nas opisuješ, opet niste u stanju izaći na kraj s nama. Ni pojedinačno, ni zajedno.
Ono kad se furaš da si Juventus, a Turbina Jablanica te dere u gostima.
Ne ide. Ne ide, ne ide...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:15 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: daramo je napisao/la: Pišu, pišu turske bule, ali i mi pamtimo.
Djelatnica iz Općine Vitez balinkura objavila skandalozan status na Facebooku
Zabilježeno je, sad se čeka odluka načelnika. http://centralna.ba/vitez-djelatnica-iz ... facebooku/Hrvatski duh je jednostavno nesalomljiv. Citat: Da li će načelnik Bošnjak Matić reagirati i ovu osobu poslati kod Bakira, a on nek je šalje na biro i neka dočeka sto tisuća radnih mjesta.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:17 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6349 Lokacija: Izvan sebe
|
Alfons Kauders je napisao/la: BBC je napisao/la: Sa ovim je potpuno prebačen fokus sa Srba u Hrvatskoj na muslimane. Dosta su se Pereci zahebavali sa nepostojećim neprijateljima, UDB-ašima i slično. Sad će naslovnice puniti brkate Munire iz Srebrenice i Ahmića.
A Zagrebu jako dobro osiguranje protiv napada hrvatski entitet, Čović i HNS. Čović ima jako zavidnu ulogu u budućnosti. Teško mi je opisati koliko mi je malo stalo do toga što misli Zagreb. Ko i meni sta misli jebeno sarajevo, vaznije i je sta misli ona baba merkel.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59823 Lokacija: DAZP HQ
|
Nadam se da je Hrvatska za sva vremena završila s politikom vaganja odnosa između Sarajeva i Mostara, odnosno nek verbalno rade kako god, ali popravo svoj pos'o.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:19 |
|
|
Alfons Kauders je napisao/la: Metemma je napisao/la: Može ih poginuti na hiljade u pokušajima da otmu tuđu zemlju, al impresionirat ih ne možeš A zašto? Pa ne kontaju jebote, glupi su ko qrac, imaju više ******** nego pametnih ljudi, lakše im je ućerat u guzicu nego u glavu... A što je najjače, taman i da smo takvi kakvim nas opisuješ, opet niste u stanju izaći na kraj s nama. Ni pojedinačno, ni zajedno. Ono kad se furaš da si Juventus, a Turbina Jablanica te dere u gostima. Ne ide. Samo nek nastavi da nam ovako "ne ide" Da ne pravite sranja u kojima pravi ljudi ginu, bilo bi zadovoljstvo poslovati s vama... ali jebiga, bez muke se pjesma ne ispoja, bez muke se sablja ne iskova...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:26 |
|
|
Torcida i Kohorta digle poruke za generala Slobodana Praljka
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:27 |
|
|
Ivo Lučić će biti jako tražena medijska osoba ubuduće. Upravo se državna tematika prebacila na njegovu ekspertizu znanja.
|
|
Vrh |
|
|
snowflake
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:30 |
|
|
Sućut zbog generala Praljka. Najprije nešto što nema veze s temom, ali sam vidjela da se spominje. U optužnici Simatoviću i Stanišiću nema međunarodnog sukoba, svi koji ovdje pišu da ima, varaju se. Toliko o tome. Nikakav UZP nije postojao jer Hrvatska, a još manje Hrvati, nikada nije htjela podijeliti BiH. To nam nije odgovaralo ni zbog Srba u BiH, ni zbog Hrvata u BiH, toga što smo i sami dijelom bili okupirani i što smo bili meta dijeljenja. Može se donijeti 550 takvih presuda ja ni u jednu neću povjerovati. Da se razumijemo, ovo nije isprika, već ono što smatram istinom, rat u BiH izazvan je na ovom prostoru, ali tamošnju situaciju obilato su koristile velike sile da bi vodile svoje proxy ratove jedna s drugom i jedna preko druge. Upravo zbog iskustva Bosne i Hercegovine danas razumijem situciju u Siriji primjerice, gdje se odigravaju geopolitička napucavanja preko leđa te zemlje. Osobno, za vrijeme rata bila sam dijete i jedino što sam ja željela (a vjerujem i moja zemlja i nijedna me presuda neće uvjeriti u suprotno) jest to da se BiH i Hrvati u njoj sačuvaju. Jučer sam plakala nekoliko puta. Ne zbog krivnje RH (znali smo se mi nositi i s težim kvalifikacijama) ili samoubojstva generala Praljka. Ne. Moja reakcija je bila zbog toga što će se ova presuda koristiti kao oružje protiv mog naroda u BiH. Neki Bošnjaci na ovom forum opasno me živciraju. Likujte, gospodo, imate pravo na to. Briga me. Ali odakle vam pravo tvrditi da su Hrvati iz Hrvatske nešto drugo u odnosu na Hrvate iz Hrvatske. Ako će ikad postojati pravo prijateljstvo između Hrvata i Bošnjaka, onda će ono obuhvaćati obje hrvatske komponente. Nikad mi neće biti žao što nismo ostvarili Veliku Hrvatsku, uvijek će mi, s druge strane biti žao, što nismo sačuvali više Hrvata i ostalih dobrih ljudi. To nam je bio zadatak i u tome nismo uspjeli. Vjerujte što hoćete, imate pravo na to. Imate i sudsku presudu. Ja ću umrijeti u uvjerenju da nikakvog zločinačkog pothvata nije bilo. Sudska presuda kaže da smo učinili puno zla u BiH. Možda. Nijedna sudska presuda nikad neće reći da smo učini i puno dobrog za BiH. Niti bih htjela da kaže. Osobno bih kao Hrvatica iz Hrvatske, i time neizravan krivac za UZP, prekinula svake odnose s Bošnjacima dokle god smatrate da je vaša jedina dužnost davati mome narodu mrvice s vašeg uzvišenog stola.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:40 |
|
|
Ministrica OS, tamo neke nazovi "države". Pendeš: Ne slažem se s presudom "šestorki", nije bilo udruženog zločinačkog poduhvata
|
|
Vrh |
|
|
caco
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:43 |
|
|
Meni je samo cudno što Hrvati sada ne priznaju Haski sud a da je obrnuto bilo ,da su generali oslobodjeni a Bošnjaci svi osudjeni itetkako bi nam nabijali na nos europske sudove i jačinu istih.Izgleda da ovdje niko ne prinazje Haski sud kad je njegov narod pred optuzenickom klupom
da li priznajte Haski sud kad je oslobodio Gotovinu ,Čermaka i Markača
_________________ Pobuni se .Uvijek.Bez obzira na ishod.Makar završio u lancima. Jedini način da se osjećaš kao čovjek
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Ministrica OS, tamo neke nazovi "države". Pendeš: Ne slažem se s presudom "šestorki", nije bilo udruženog zločinačkog poduhvataDajte mi Dženanu Karup Druško, dajte mi Emira Suljagića da čitam, hoću komentare na ovo Sad će da vrište, šta su se crni nadali a šta su dobili...
|
|
Vrh |
|
|
Crni Božo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:48 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nekako mi se čini da im je i bio cilj još zakuhati. I ovu latentnu napetost u BiH držati. Zamišljam kakva je Juga bila 1967. 22 godine nakon kraja rata. Ljudi su bili u drugom filmu unatoč komunističko-partizanskoj propagandi, a ovdje kao da je jučer u Daytonu sviran kraj. Razmisli malo što se dogodilo 26 godina nakon kraja 2.svjetskog rata, "hrvatsko proljeće" 1971. koje je u biti bilo povod za federalizaciju dotad unitarne komunističke Jugoslavije ustavom iz 1974. Dakle neke značajnije razlike nema, to je jednostavno tako kada se dijametralno suprotstavljene narode sili na međusobni suživot u jednog državnopravnoj zajednici. A mislim da će i Hrvatima u BiH biti potreban nekakav značajniji politički zaokret kako bi se izborili za vlastitu izbornu jedinicu, zapravo možda je baš ono jučer prvi moment toga zaokreta.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:50 |
|
|
Metemma je napisao/la: BBC je napisao/la: Ministrica OS, tamo neke nazovi "države". Pendeš: Ne slažem se s presudom "šestorki", nije bilo udruženog zločinačkog poduhvataDajte mi Dženanu Karup Druško, dajte mi Emira Suljagića da čitam, hoću komentare na ovo Sad će da vrište ko nedoklani, šta su se crni nadali a šta su dobili... Oni uvijek puše i donji su. Zadnjih 25 godina ih je trebalo nešto naučiti.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 13:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Metemma je napisao/la: Dajte mi Dženanu Karup Druško, dajte mi Emira Suljagića da čitam, hoću komentare na ovo Sad će da vrište ko nedoklani, šta su se crni nadali a šta su dobili... Oni uvijek puše i donji su. Zadnjih 25 godina ih je trebalo nešto naučiti. Ako nas je tih 25 godina išta naučilo, to je da oni nisu u stanju ništa naučiti.
|
|
Vrh |
|
|
snowflake
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 14:06 |
|
|
caco je napisao/la: Meni je samo cudno što Hrvati sada ne priznaju Haski sud a da je obrnuto bilo ,da su generali oslobodjeni a Bošnjaci svi osudjeni itetkako bi nam nabijali na nos europske sudove i jačinu istih.Izgleda da ovdje niko ne prinazje Haski sud kad je njegov narod pred optuzenickom klupom
da li priznajte Haski sud kad je oslobodio Gotovinu ,Čermaka i Markača Meni je taj sud uvijek bio ovakav kakav je danas. Taj sud je osudio Gotovinu u prvom stupnju, jedva ga oslobodio u drugom. Vukovarska trojka dobila je packu po ručici kakvu daješ djetetu kad stvara nepodopštine, iako je na taj grad palo sve osim atomske bombe. Da je taj sud, umjesto osude za agresiju, svima nama dodijelio kolektivnu Nobelovu nagradu za mir, pljunula bih na nju. A ja nisam od jakih gesti i nekulturnog ponašanja. Ostaj zdravo.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 14:08 |
|
|
Metemma je napisao/la: BBC je napisao/la: Oni uvijek puše i donji su. Zadnjih 25 godina ih je trebalo nešto naučiti.
Ako nas je tih 25 godina išta naučilo, to je da oni nisu u stanju ništa naučiti. Virus islama. Nema lijek za to, osim jednog koji nije baš sukladan pravilima foruma.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 14:09 |
|
|
caco je napisao/la: Meni je samo cudno što Hrvati sada ne priznaju Haski sud a da je obrnuto bilo ,da su generali oslobodjeni a Bošnjaci svi osudjeni itetkako bi nam nabijali na nos europske sudove i jačinu istih.Izgleda da ovdje niko ne prinazje Haski sud kad je njegov narod pred optuzenickom klupom
da li priznajte Haski sud kad je oslobodio Gotovinu ,Čermaka i Markača Onaj ko je proveo rat u sarajevu, zan ko je bio caco, jedan razbojnik kojeg je podrzavao drugi razbojnik alija, koji je terorizirao cak i muslimane u sarajevo. Glavni uspjeh mu je bilo kopanje rovova oko sarajeva( Parola mu je bila kopanjem i potkopavanjem do pobjede nad srpskim okupatorom), a njih su kopali srbi i hrvati i muslimani za koj je znao da imaju novca i koje je ucjenjivao. Kada je bio istrosen kao komadant tzv abih, skinuli su ga gologuza i ubili alijini ljudi, u fol pokusaju bijega. Eto ko je bio caco, da objasnim nik ovoga tipa.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 14:13 |
|
|
A inace ti cacini vojnici su bili poglupi, jedno 5-6 puta sam im izbjegao racije iz cistog sporta. Jednom su me uhvatili na ulici i odveli na kopanje, kopao sam tri dana dok me nisu oslobodili moji drugovi iz hvo, ciji sam pripadnik bio. i to znate li kako su me oslobodili, tako da su dali sanduk cigara za mene. Smjesno zar ne?
|
|
Vrh |
|
|
caco
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 14:28 |
|
|
Vjeruj Old Fridolin da ni u jednom trenutku nisam pomislio da moj Nik moze imati veze sa Cacom kojeg ja licno smatram narkomanom i manijakom.. Zasto bi imo nik po njemu kad ga ja licno smatram istim psihopatom ko sto ga i ti smatras..Caco sam stavio jer mi je jednostavno bilo ukucat pri prijavi lijevom rukom za sekundu .. da mogu promjenit nik promjenio bi ga odmah
_________________ Pobuni se .Uvijek.Bez obzira na ishod.Makar završio u lancima. Jedini način da se osjećaš kao čovjek
|
|
Vrh |
|
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 30 stu 2017, 14:34 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 01:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Tomba17 i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|