Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona...
Postano: 15 stu 2021, 21:49
Th1950 je napisao/la:
Lars Dietrich je napisao/la:
Amerikanci neće više moći "rješavati" probleme preko bošnjačkih leđa. Neka si nađu nekog drugog da preko njega "rješavaju" probleme. Imaju gospodu sa dvije nacionalne države, i viškom teritorija i prava u BiH, pa neka preko njih "rješavaju".
Izetbegović samo formalno ide na takve sastanke. Ionako nema legitimitet da sam odlučuje u ime svih. Čisto gubljenje vremena na fonu taktike iz 90tih. Ali tada Bošnanjaci nisu imali oružje, a sada imaju.
Postano: 15 stu 2021, 22:01
tucepi je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:
Tačno 0%
Ja se uvijek nadam da će nekakav razum i logika prevagnuti :) optimist!
Muslimane su njihovi političari uveli u potpunu psihozu i uvjerili ih u neke stvari koje nemaju nimalo uporišta u stvarnosti.
Sad se zbog svojih glava na ramenima ne smiju okrenuti realnosti jer će ih psihotična raja vješati po Sarajevu. Moj prijedlog EU i SADu je sljedeće kako bi proveli svoje ideje.
Zakazati izvanredne sjednice kasno u noći, isključiti struju u Sarajevu, Tuzli i Zenici za vrijeme zasjedanja. Kad se izglasa i potpiše treća izborna jedinica krenuti u akciju spašavanja.
Bakira i SDA prevesti noćnim letom u Izmir, Istanbul itd. kako kome već po volji. Lažnim "građanima" ponuditi azile po Detroitu, Chicagu, Hamburgu, Amsterdamu, Oslu itd. Uvesti NATO trupe da sljedećih 6 mjeseci čuvaju mir.
Postano: 15 stu 2021, 22:03
aleksije radicevic je napisao/la:
tucepi je napisao/la:
Ja se uvijek nadam da će nekakav razum i logika prevagnuti :) optimist!
Ja sa nadam da nece, tj. nadam se da Bakir nece potpisati. Ali ipak mislim da ce potpisati.
Ovo je ništa u odnosu na 2006. a Aprilski paket. Bukvalno su im držali pušku iznad glave. Prihvatili su načelno a odbili u Parlamentu. Čak i da Bakir potpiše, odbiće opet u Parlamentu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Postano: 15 stu 2021, 22:24
Ovo je ništa u odnosu na 2006. a Aprilski paket. Bukvalno su im držali pušku iznad glave. Prihvatili su načelno a odbili u Parlamentu. Čak i da Bakir potpiše, odbiće opet u Parlamentu.
Potpuno druga situacija. Neusporedivo.
Tad se dogovaralo pojednostavljenje Daytona "unaprjeđenje" "više države" i slična sranja. Puno relaksiranija atmosfera.
Alternativa nedonošenju je bila ništa, ostaje Dayton kako jest. Alternativa danas nedonošenju izbornog zakona je definitivni raspad države. Ameri i njihov mir bi bili popišani od strane Muslimana, mislim da im to neće dozvolit.
U svakom slučaju, što god bilo, mi znamo šta nam je činiti.
Potpuno druga situacija. Neusporedivo.
Tad se dogovaralo pojednostavljenje Daytona "unaprjeđenje" "više države" i slična sranja. Puno relaksiranija atmosfera.
Alternativa nedonošenju je bila ništa, ostaje Dayton kako jest. Alternativa danas nedonošenju izbornog zakona je definitivni raspad države. Ameri i njihov mir bi bili popišani od strane Muslimana, mislim da im to neće dozvolit.
U svakom slučaju, što god bilo, mi znamo šta nam je činiti.
Dao Bog da budu vehabije do kraja . Samo sa podsjetim ih da alah mrzi one koji popuste kjafirima .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
Postano: 15 stu 2021, 23:06
aleksije radicevic je napisao/la:
Ja sa nadam da nece, tj. nadam se da Bakir nece potpisati. Ali ipak mislim da ce potpisati.
Ako je 2006. bila puska sad je top iznad glave. Ako ne potpise pustice Covica da blokira izbore a Dodika da se otcepi.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.