|
|
Stranica: 185/736.
|
[ 18377 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 12:19 |
|
|
weasel je napisao/la: Što sam rekao prije nekoliko mjeseci?
Amerikanci će zavrtati ruku dok ne polome sve kosti.
Bakir i ekipa će potpisati, samo je pitanje pod koju cijenu.
Bošnje su u situaciji Japana 1945. godine svaki tjedan nova atomska...
Dok ne potpišu.... Ja isto i dalje mislim da će potpisati.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1164 of 2558 - 45.5%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 12:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: Što sam rekao prije nekoliko mjeseci?
Dok ne potpišu.... Ja isto i dalje mislim da će potpisati. Ja sam se jutros probudio kao pozitivac, i drzi me jos. Ne ce potpisati.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 12:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: Što sam rekao prije nekoliko mjeseci?
Dok ne potpišu.... Ja isto i dalje mislim da će potpisati. Potpisati ili izglasati u Parlamentu i Domu naroda? Izmjena Ustava je u pitanju. 2/3. Bakir je već potpisao legitimni izbor pred Kvintom.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 12:38 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Dok ne potpišu.... Ja isto i dalje mislim da će potpisati. Bolje bi za nas bilo da ne potpišu . Imali bi odvezane ruke .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 12:43 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Shaban995 je napisao/la: K..M je napisao/la: Pred musli posljednji boj kontra kjafira. Kad budu pomlaćeni konačno sjele. U Anatoliju. Povjesni krug se konačno ZATVARA.
Hrv će rješiti ove, uz Dodikovu pomoć. Srbija će zgurati Šifrare. Ovdje ga već guslaš. A tamo na kosovskom mitu kontra. Bolje da prihvatiš i guslanje o kosovskom mitu. Ništa ne guslam. Povjesni činjenice su da je plima islama zaustavljena 1683. Od tada ide oseka...unkontra smjeru. Srbija datumi 1804...1830....1833...1862...1867...1878... 1912...1918...1945....1992....2022....deislamizacija Balkana. Talasi povjesnih silnica nisu moja želja, mržnja, već fakti.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 12:46 |
|
|
turbotakija je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: nekima treba opetovano crtati...
slobodna bosna je novinarski talog iz zadnjeg SDA saffa i AIDova ekspozitura novinara/operativaca i kada budu pisali nešto prohrvatsko onda se treba sa sumnjom upitati šta se događa, a do tada,... "na prostoru jihada ništa novo" Gluposti i paranoja. Ludilo. SB je upravo uvijek protiv SDA lobirala. A djelimicno, prije par godina, ju je i vlasnik ovog foruma gurao kao objektivnu - pogotovo kad se radilo o izboru Komsica i tim temama. Moras se podhitno deradikalizirati, druze Bumbaru. Nije ti to dobro. Stalno si nesto ljut i mrzovoljan i beskompromisan - covjek bi mogao pomisliti da je sesta US flota iza tebe, a ono..nista. Ništa, ništa, naravno da ništa neJmamo evo čekamo kad će nam ko sadaku bacit na hastal, koju vakcinu, ogrijev, vizu, plin, Čumur, platu, ugasit požar, očistiti šahte, otjerati smog,... evo ni struje skoro da nejmamo, sreća da mali Ragib pedala na agregatu. A sad ste se zbili svi u jedan SAFF, od Nikšića do Bakira, svih paleta ali samo jedne boje, zelene. Ono kad se muslimani stjeraju u kut. Kompromisa i popuštanja sa jihadlijama više nema, izvrgnuli ste sve što ste potpisali i nastavili ste rat terorističkim akcijama protiv hrvatskih povratnika, policajaca i ministra, a sad se to vraća na potpisivanje, ili napalatu ako tako hoćeš da vidiš. I taj vaš mogući potpis ništa ne vrijedi, ni prvi ni zadnji da ste prevarili i potom dobro večerali, takvi ste jbga i tu mi ništa ne možemo ako vas pokušavamo posmatrati ravnopravnima jer vi nas tako ne vidite i tu nema mirnog rješenja, nego jarane kod Kurca na deradikalizaciju ili lati se tandžare, u autobus preko Hrvatske pa se vidimo na jednom od HVO punktova... 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 12:57 |
|
|
Evo glavnog Muslimana. Kažem ja vama da Ameri znaju sve samo se prave mutavi 3 decenije. Citat: U američku rezidenciju u Sarajevu stigli reis Kavazović, nadbiskup Vukšić i Fincihttps://www.klix.ba/vijesti/bih/u-ameri ... /211116067
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 12:59 |
|
|
Kmeeee Muz Sabahudinice: "Moja generacija je duboko nesretna. Živjeli smo u nečemu što je bio uređen sistem i stabilnost, što je davalo nadu. Onda smo, ne svojom voljom, gurnuti u rat za koji smo prvo mislili da se nikad neće završiti. A kad se završio, propuštena je prilika da pravimo nešto bolje. Bili smo možda umorni od tih dešavanja i rata, i bilo nam je ugodno u miru. -Zaboravili smo da, kad smo državu odbranili, da je onda treba graditi. A to nije jednostavan posao. To podrazumijeva i dalje ulazak u konflikte, političke, sa onima koji ruše državu, zloupotrebljavaju moć, kradu i prave vas budalama ako ste fin i pristojan čovjek, pokazuju vam da tako ne možete uspjeti u životu, rekao je Komšić i zaključio: „Možda smo kao generacija bili suviše opušteni, uljuljkani, možda smo od međunarodne zajednice očekivali da nam oni naprave državu, ali smo se onda otrijeznili i vidjeli da oni to neće i našli se u situaciji šta sad da radimo. Možda je to naša generacijska greška, kao što kao generacija imamo zaslugu što smo odbranili BiH" Iz intervjua u ovom islamisitckom biltenu: https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... zid-708544
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
Fela Kuti
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 13:15 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: Kmeeee - Zaboravili smo da, kad smo državu odbranili, da je onda treba graditi. A to nije jednostavan posao. To podrazumijeva i dalje ulazak u konflikte, političke, sa onima koji ruše državu, zloupotrebljavaju moć, kradu i prave vas budalama ako ste fin i pristojan čovjek, pokazuju vam da tako ne možete uspjeti u životu, rekao je Komšić i zaključio: „Možda smo kao generacija bili suviše opušteni, uljuljkani, možda smo od međunarodne zajednice očekivali da nam oni naprave državu, ali smo se onda otrijeznili i vidjeli da oni to neće i našli se u situaciji šta sad da radimo. Možda je to naša generacijska greška, kao što kao generacija imamo zaslugu što smo odbranili BiH" Iz intervjua u ovom islamisitckom biltenu: https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... zid-708544Ovo ljudsko smeće izmišlja paralelne svemire… šta je on odbranio? Trokut od 20% i to zahvaljujući najviše Hrvatima. U Daytonu nema poraženih, samo 3 zaraćene strane.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 14:20 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6607 Lokacija: Izvan sebe
|
Dok ne potpišu.... Ja isto i dalje mislim da će potpisati. Ma nece, osim ako bude kompromis na absolutnu nasu stetu. Kao na primjer svodenje dn na folklor.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 14:21 |
|
|
Citat: Finci: Ako smo tri izborna ciklusa imali po ovim pravilima, možemo i još jedan Koja ljigavost. Lik godinama kamiče da su obespravljeni i zahtjeva provođenje presude, sad bi odgađao da onima koji su ga na sve ovo nagovorili učini još jednu želju.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 14:35 |
|
|
Muslimani nemaju kud. Srbi kad im se neka prijetnja ne sviđa iz Amerike mogu reći, hebeš BiH odcjepit ćemo se imamo Ruse bla bla
Što će Mujo reći na američku prijetnu? Oni ne mogu s ničime prijetiti, a neke priće da će Muslimani uništiti BiH su smijurija.
Amerika je njima sve, bez njih su pluteni čep u tihom oceanu.
Dakle Bookir će potpisati, kad tad.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 15:14 |
|
|
Evo i Finci kaže da nije žurba za IZ. A on je apelant.
Treba jasno i glasno reći da se ne može ni pregovarat o IZ dok se dešava napad na ustavni poredak. Zapadnim prijateljima govoriti to i samo to. Kako je uopće moguće da IZ bude tema u ovom trenutku? Ovo je skandal realno.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 15:16 |
|
|
Ne žuri se nikome, mensečini. Što je sasvim ok, jer se onda nama neće žuriti provesti izbore. Samo sabur
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 15:21 |
|
|
Kakvi crni izbori. Imamo pokušaj raspada države i prijetnje ratom a ovdje se o izborima priča. Svašta
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 15:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79611 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
U međuvremenu, Amerikanci šalju trećeg čovjeka koji vam govori da se mora promijeniti izborni zakon i da ne možete imati dva člana predsjedništva.
I svaki tjedan šalju po jednog, sada će opet Palmer.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 15:29 |
|
|
Pet godina su muslimani imali vremena, pet godina su odbijali bilo kakav pomak. Sad su stjerani u kut i opet bi odgađaju da mogu manipulirati. Šansa za to je na razini glavnog loto dobitka.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 15:30 |
|
|
Pa da. Zato kažem skandal.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 15:31 |
|
|
Nebula je napisao/la: Pa da. Zato kažem skandal. Skandal je da ste sve godine blokirali.
|
|
Vrh |
|
 |
Fela Kuti
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 15:31 |
|
|
Nebula je napisao/la: Evo i Finci kaže da nije žurba za IZ. A on je apelant.
Treba jasno i glasno reći da se ne može ni pregovarat o IZ dok se dešava napad na ustavni poredak. Zapadnim prijateljima govoriti to i samo to. Kako je uopće moguće da IZ bude tema u ovom trenutku? Ovo je skandal realno. Finci bi se trebao sakrit u mišju rupu jer je stao na stranu velikoMuslimanskog ekspanzionizma. Koji su vaši Zapadni prijatelji? osim ako mrzitelje Srba i Rusije po difoltu smatraš svojim prijateljima? USA i EU dobro razumiju da ne mogu ništa protiv Dodika sve dok vi birate Sejdu… sve je to povezano! Milanović je to jasno rekao svima od Pape preko Washingtona i Londona. Dodik je zadnji problem Bosne i Hercegovine, Muslimanski politički teror je problem broj 1.
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
|
|
Karabajina logika jeste, da dok se Slovenija otcepljuje, u SR BiH se ne odrzavaju pregovori oko izbornih uslova Karadzic-Iztebegovic-Hrvatski predstavnik.
A sto znamo da nije bilo tako.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
|
|
Stvar je u tome da nitko muslimane ne treba tjerati na ništa. Treba ih samo ostaviti na miru i organizirati život za sebe. Bez njih.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 15:39 |
|
|
Naši zapadni prijatelji prvo moraju pokazati da su u stanju spriječiti raspad zemlje. Ako mogu onda ok, idemo pregovarati o Sejdiću i Finciju. I njih dvojica apelanata se slažu da to može sačekati. Ako naši zapadni prijatelji ne mogu spriječiti raspad zemlje e onda imamo puno većih problema od Sejdića i Fincija.
|
|
Vrh |
|
 |
daxt
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 15:41 |
|
|
Nebula je napisao/la: Naši zapadni prijatelji prvo moraju pokazati da su u stanju spriječiti raspad zemlje. Ako mogu onda ok, idemo pregovarati o Sejdiću i Finciju. I njih dvojica apelanata se slažu da to može sačekati. Ako naši zapadni prijatelji ne mogu spriječiti raspad zemlje e onda imamo puno većih problema od Sejdića i Fincija. Pricas o tim leftardima kao da su vam nesto duzni ?
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 16 stu 2021, 15:42 |
|
|
Dužni su štititi Daytonski sporazum. Aneks 1 sporazuma.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|