|
|
Stranica: 5/13.
|
[ 304 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
puntar2.0
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 25 stu 2012, 19:32 |
|
|
Sto se desilo? Neko da mig iz vana da to ipak ne moze tako, pa Fahro priprema javnost?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 25 stu 2012, 19:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Eno i Dragan Vikić u SBB. Koliko je taj čovjek promijenio stranaka to nije normalno!!
Ponesi partijsku knjizicuuuu, sve i jednu, ponesi knjizicuuuuu Dragane Vikicuuuu. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 25 stu 2012, 19:42 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 25 stu 2012, 20:06 |
|
|
novem je napisao/la: To Fahro! 
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 25 stu 2012, 20:12 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 10:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
E moj Scepo, ti bi i rodenu majku prodao za funkciju ministra sigurnosti, a kamoli bosnjacki narod.
P.S Moze li neko identificirati naglasak ovog glavonje?
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 25 stu 2012, 20:15 |
|
|
Za borbu protiv svake mafije dobro dođu i plaćenici, stranci, robusni ljudi sa mudima..., Vehbija trzni jednu oladi glavu.
Smeta ti naglasak a ne smeta ti državna mafija i terorističke ćelije, ja mohe...
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 25 stu 2012, 20:20 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 10:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
bumbar92 je napisao/la: Za borbu protiv svake mafije dobro dođu i plaćenici, stranci, robusni ljudi sa mudima..., Vehbija trzni jednu oladi glavu.
Smeta ti naglasak a ne smeta ti državna mafija i terorističke ćelije, ja mohe... Scepo nekome da spocitava mafijasko djelovanje?  Ma daj, on je najveci Tony Soprano u BiH, a sada ce zloupotrijebiti svoj polozaj tako sto ce unistiti poslovne krugove bliske SDA, stozernoj stranci u Bosnjaka.
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 25 stu 2012, 20:27 |
|
|
Kovach je napisao/la: E moj Scepo, ti bi i rodenu majku prodao za funkciju ministra sigurnosti, a kamoli bosnjacki narod.
P.S Moze li neko identificirati naglasak ovog glavonje? Sandžački naglasak, ali na hrvatskom jeziku (također, ....irati itd).
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 25 stu 2012, 20:43 |
|
|
Kovach je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Za borbu protiv svake mafije dobro dođu i plaćenici, stranci, robusni ljudi sa mudima..., Vehbija trzni jednu oladi glavu.
Smeta ti naglasak a ne smeta ti državna mafija i terorističke ćelije, ja mohe... Scepo nekome da spocitava mafijasko djelovanje?  Ma daj, on je najveci Tony Soprano u BiH, a sada ce zloupotrijebiti svoj polozaj tako sto ce unistiti poslovne krugove bliske SDA, stozernoj stranci u Bosnjaka. Čuj "poslovni krugovi", to zvuči kao da pričaš o Wall streetu, a ne vilajetu gdje je nestalo nekoliko milijardi donacija, stotine državnih firmi opljačkano, a narod doveden do gladi i dna sve pod 20godišnjom upravom stranke SDA. To je mafija i terorističko leglo koje truje i uništava narod i državu tamo gdje su zasjeli i to će se kobogda promijeniti. Ako su čisti čemu onda frka i dršćavice,...neka injstitucije države za koju se sda toliko zalaže radi svoj posao, ni manje ni više.
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 26 stu 2012, 13:05 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 26 stu 2012, 14:08 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Naravno da se trebaju otkriti ubojice na Jozu Leutara ,Fahro skidam kapu...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 26 stu 2012, 16:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kaže da se on "ne treba miješati u operativni rad policije i tužiteljstva" ali ima "obavezu stvoriti ambijent", itd... Učio je vidi se, DVD kursevi se naručivali.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 07 ožu 2013, 15:11 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 07 ožu 2013, 15:12 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 07 ožu 2013, 15:19 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 07 ožu 2013, 15:47 |
|
|
Ništa od amaneta. Fahro Turčinu pokazao zube.
|
|
Vrh |
|
 |
Melcher
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 07 ožu 2013, 17:16 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Scepo Radoncic nije i ne moze biti predstavnik Bosnjaka jer on za to nema potreban legitimitet bosnjackog naroda.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 07 ožu 2013, 17:30 |
|
|
Melcher je napisao/la: Scepo Radoncic nije i ne moze biti predstavnik Bosnjaka jer on za to nema potreban legitimitet bosnjackog naroda. Ima više nego što je imao i još ima Komšić, legimiteta hrvatskog naroda.
|
|
Vrh |
|
 |
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 07 ožu 2013, 20:51 |
|
|
Ne znam zašto se neki ovoliko čude Fahrinim izjavama. Pa čovjek već godinama, još od 2009. otkad je osnovao stranku bori protiv SDA i zanimaju ga isključivo bošnjački glasovi. Zapitajte se zašto pominje samo SDA o bošnjačku mafiju, ne srpsku i hrvatsku... Podržavam ga u nakani da smeće od SDA uništi i pregazi, ali mora požuriti jer se izbori bliže, a mi nemamo još niti jednog visokorangiranog političara iza rešetaka. Ipak, vjerujem u Zupca i Radončića, tako da očekujem da krupne ripe padaju do 2014. SIPA je, rekao bih, nikad jača (akcije "Lutka", "Boss", spaljivanje droge u TE Gacko zajedno s ministrom sigurnosti i niz drugih uspješnih pohoda). Dakle, dok ne vidim djela, ovo je samo populizam. Volio bih kada bi se malo bacio i na Srbe i Hrvate. Ima kapacitet za stranku koja bi mogla pucati na sam vrh, a oni evo pucaju po šavovima (primjer je TK, gdje se koalicija SDP-SBB raspada). Žao mi je što nisu u Vladi FBiH, ipak državna vlast malo znači ako u onoj "operativnoj" nema svojih kadrova.
Ipak, gori od SDA teško da može iko bit'. Zato, da rezimiram svoj stav, odranije poznat, volio bih konačno da bude jak i na djelima, ne samo riječima, da krene malo agresivnije i postane bosanski Vučić. Međutim, ne zavaravajmo se previše, teško da to možeš očekivati od čovjeka koji je i sam na neki način povezan s mafijaškom hobotnicom (Keljmendi npr. onda Turković...).
Vidim da ga Hrvati mahom vole. Izgleda da nisu još pročitali njegovu biografiju, pa je ovo "ljubav na prvi pogled". Hajde, drago mi je.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 07 ožu 2013, 20:53 |
|
|
Daj alaha ti ne piši bajke. Ne obraćaš se Islanđanima već Hrvatima i Srbima.
|
|
Vrh |
|
 |
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 07 ožu 2013, 21:06 |
|
|
Šta ćeš, razumjeće većina. Svjestan sam da tvoj intelektualni kapacitet neće dosegnuti šta sam napisao. Ako ti smeta, stavi na ignore, ne čitaj... whatever.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 07 ožu 2013, 21:07 |
|
|
Većina ovdje je već odavno rekla svoje o Radončiću. Muslimančina i islamist.
Već ti nama objasni kako to da su njegove tiskane novine najprodavanije u Sarajevu ? Da čujemo sljedeću bajku.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 07 ožu 2013, 21:12 |
|
|
Jer su najkvalitetnije dvevne novine prilagogođene širokim masama.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 07 ožu 2013, 21:14 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Jer su najkvalitetnije dvevne novine prilagogođene širokim masama. Prilagođene bošnjačkim masama. Želio sam čuti njegovo objašnjenje tog fenomena.
|
|
Vrh |
|
 |
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: SBB - Fahro Radončić Postano: 07 ožu 2013, 21:20 |
|
|
Eto, @Leb ti je odgovorio. Najbolje pokriveni na bh. teritoriji, ažurni. Mada, i dalje Dnevni Avaz smatram kao smeće od novina, pogotovo kako se potpuno ispolitizirao. Nemaš šta pročitati nego optužbe od SDA. Međutim, zbog odumrle konkurenciji i pored par režimskih novina tipa Oslobođenja, logično da su najprodavaniji. Ne mogu ja birat' ljudima šta će kupovati.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|