|
|
Stranica: 9/16.
|
[ 393 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 19:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63578 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Mislim da ni Brčaci ne znaju da graniče sa Srbijom i pritom ne mislim na Srpsku.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Revizija
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 19:49 |
|
|
dudu je napisao/la: Imota je napisao/la: Nije mi jasno zašto srbi to izvode.
Posebno je bizarno ako je razlog svemu kokošarenje oko zemljišta i javni natječaji oko autoceste.
Radi neke pljačke uništavat neka strateška savezništva. Kakva autocesta? Tko će im dati suglasnost za nekakav spoj Banja Luke s Beogradom preko Brčkog? Znaš li ti koliko to politički košta, da ne kažem koliko teritorija to košta? A nema šanse za neki Pelješki most. U poziciji ste da ucenjujete u BD A nama nije smetao Peljskški čak i vitaljni naciolni intres je zbog njega upotrebljen .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 19:50 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Auu pa ja nisam imao pojma da je Distrikt Brčko ovako blizu Srbije, doslovno 1km zračne linije. Sve u podsvijesti imam da je tromeđa negdje tamo kod ušća Drine. Ovo je potpuni šok za mene! Zaista, tko bi rekao, i ja sam mislio tamo negdje skroz desno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1455 of 2558 - 56.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Revizija
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 19:52 |
|
|
Lone Wolf je napisao/la: dudu je napisao/la: Kakva autocesta? Tko će im dati suglasnost za nekakav spoj Banja Luke s Beogradom preko Brčkog? Znaš li ti koliko to politički košta, da ne kažem koliko teritorija to košta? A nema šanse za neki Pelješki most.
Radovi su otpoceli. Umislili da su regionalni policjac , a do skora bili nakonopcima . Kad je mačkui malo i goveđa glava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 19:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88459 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dudu je napisao/la: Mislim da ni Brčaci ne znaju da graniče sa Srbijom i pritom ne mislim na Srpsku. Dugo čuvana tajna u rangu Teslinog tajnog oružja
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 19:53 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44985 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Revizija je napisao/la: dudu je napisao/la: Kakva autocesta? Tko će im dati suglasnost za nekakav spoj Banja Luke s Beogradom preko Brčkog? Znaš li ti koliko to politički košta, da ne kažem koliko teritorija to košta? A nema šanse za neki Pelješki most.
U poziciji ste da ucenjujete u BD A nama nije smetao Peljskški čak i vitaljni naciolni intres je zbog njega upotrebljen . Obrćeš stvari, nama nije smetao gradonačelnik Srbin, sada vama smeta gradonačelnik Hrvat.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 19:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88459 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Revizija je napisao/la: A još se ništa nije desilo . Prijetnje se upućuju prije, a ne poslije.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 19:57 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la: Mislim da ni Brčaci ne znaju da graniče sa Srbijom i pritom ne mislim na Srpsku. Dugo čuvana tajna u rangu Teslinog tajnog oružja Zavarao nas Mesić svojom nonšalantnošću presijecanja koridora, pomaknuo je Brčko mentalno 50 km zapadnije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 19:59 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2862 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Revizija je napisao/la: Lone Wolf je napisao/la: Radovi su otpoceli.
Umislili da su regionalni policjac , a do skora bili nakonopcima . Kad je mačkui malo i goveđa glava. Ti si tip Srba koji smatra da su svi Hrvati ustaše i čekaju priliku da vas krampovima udaraju po glavi, odrastao na mitomaniji Viktora Novaka i Magnum crimena. Bilo kakva kritika Srba za tebe je ustašizam. Hoćete nam bez razloga uzet gradonačelničko mjesto, koje po internom dogovoru sklopljenom sa Srbima, pripada ovaj ciklus nama. Ne izvrći.
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 20:01 |
|
|
Banya je napisao/la: Revizija je napisao/la: Umislili da su regionalni policjac , a do skora bili nakonopcima . Kad je mačkui malo i goveđa glava. Ti si tip Srba koji smatra da su svi Hrvati ustaše i čekaju priliku da vas krampovima udaraju po glavi, odrastao na mitomaniji Viktora Novaka i Magnum crimena. Bilo kakva kritika Srba za tebe je ustašizam. Hoćete nam bez razloga uzet gradonačelničko mjesto, koje po internom dogovoru sklopljenom sa Srbima, pripada ovaj ciklus nama. Ne izvrći. Čudna je srpska logika. Oni najozbiljnije očekuju prekršiti raniji dogovor i da mi kažemo ok.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1455 of 2558 - 56.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 20:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44985 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Žele prekršiti usmeni dogovor i onda muljaju kao i muslimani. Dobro to je očekivano od istočnjaka ali mene više zanima motiv.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 20:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 20:06 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Dugo čuvana tajna u rangu Teslinog tajnog oružja
Zavarao nas Mesić svojom nonšalantnošću presijecanja koridora, pomaknuo je Brčko mentalno 50 km zapadnije. Doslovno. Ispostavilo se da ovi vide BD sa lovačke čeke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 20:14 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Auu pa ja nisam imao pojma da je Distrikt Brčko ovako blizu Srbije, doslovno 1km zračne linije. Sve u podsvijesti imam da je tromeđa negdje tamo kod ušća Drine. Ovo je potpuni šok za mene! Zaista, tko bi rekao, i ja sam mislio tamo negdje skroz desno. Ma skoro da i je. Ovo je zbog sela Jamena koje se u crvuljku od 20 km zabija u hrvatski prostor, ali ništa zato, sazad joj ulaze naši Strošinci i odsjecaju je. Inače, srpsko selo Jamena je 1945 republičkim razgraničenjem pripalo Hrvatskoj, ali su Srbi 1947. organizirali referendum za pripajanje sela Vojvodini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 20:20 |
|
|
dudu je napisao/la: Imota je napisao/la: Nije mi jasno zašto srbi to izvode.
Posebno je bizarno ako je razlog svemu kokošarenje oko zemljišta i javni natječaji oko autoceste.
Radi neke pljačke uništavat neka strateška savezništva. Kakva autocesta? Tko će im dati suglasnost za nekakav spoj Banja Luke s Beogradom preko Brčkog? Znaš li ti koliko to politički košta, da ne kažem koliko teritorija to košta? A nema šanse za neki Pelješki most. To se već gradi, mislim neka autoceste šta bi kome smetala cesta. Nego ne mogu virovat da bi neko bio toliki kleptoman da bi zbog nekog lokalnog kokošarenja išao rušiti strateške stvari.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 20:26 |
|
|
Karabaja je napisao/la: dudu je napisao/la: Zavarao nas Mesić svojom nonšalantnošću presijecanja koridora, pomaknuo je Brčko mentalno 50 km zapadnije.
Doslovno. Ispostavilo se da ovi vide BD sa lovačke čeke. Valjda neće Vučiću reći jer eto ga sutra postrojava neke šklopocije i govori nisam znao da je koridor odavde svega 1,3 km.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 20:39 |
|
|
dudu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Doslovno. Ispostavilo se da ovi vide BD sa lovačke čeke. Valjda neće Vučiću reći jer eto ga sutra postrojava neke šklopocije i govori nisam znao da je koridor odavde svega 1,3 km. *podiže prstom naocale i gleda u daljinu* Rekoše mi..(zastaje), rekoše mi da je Brčko Distrikt tamo odmah preko Save...nisam imao pojma"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 20:44 |
|
|
Revizija je napisao/la: Što nam jasno govori da jedva čekaš Ne čekamo mi ništa, nama je dobro i nema “sudbinskih pitanja” pred nama. Niti išta mijenjamo, mijenja se samo onaj tko se u nas dira. Svatko je do sada mogao naučiti jednostavne osnove odnosa s nama - ne diraj nas, i sve je ok, možemo zajedno predivno raditi. Naša politika je izolacionizam (društveno u BiH), uz visoku ekonomsku razmjenu (koja povećava dinamičnost života svima u BiH) i poštivanje sporazuma i dogovora, pismenih i nepismenih. I širokopojasni napad svim oružjem na onoga tko nas dirne, naravno uključujući tu i zadnje dugme : pozivanje našeg brata veliku i moćnu Hrvatsku, regionalnog policajca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 20:53 |
|
|
|
Neće ba Srbi. Miran je to narod. Ne uzbuđujte se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 21:01 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Revizija je napisao/la: Što nam jasno govori da jedva čekaš Ne čekamo mi ništa, nama je dobro i nema “sudbinskih pitanja” pred nama. Niti išta mijenjamo, mijenja se samo onaj tko se u nas dira. Svatko je do sada mogao naučiti jednostavne osnove odnosa s nama - ne diraj nas, i sve je ok, možemo zajedno predivno raditi. Naša politika je izolacionizam (društveno u BiH), uz visoku ekonomsku razmjenu (koja povećava dinamičnost života svima u BiH) i poštivanje sporazuma i dogovora, pismenih i nepismenih. I širokopojasni napad svim oružjem na onoga tko nas dirne, naravno uključujući tu i zadnje dugme : pozivanje našeg brata veliku i moćnu Hrvatsku, regionalnog policajca. Jandroković danas u Mostaru. Citat: Dodao je kako je Republika Hrvatska ulaskom u Evropsku uniju znatno ojačala pa joj je sada puno lakše pomagati brojne projekte u BiH. Hrvatska to više ni ne krije nego se hvali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 21:04 |
|
|
|
Ne damo te Kalinjingradu mali, Makar na te sve Rafale slali
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 21:08 |
|
|
|
Sjednica je sutra u 11 h. Na YT ukucajte RTV HIT i gledajte live prijenos.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 21:08 |
|
|
|
Postrojiti Panzerhaubice s druge strane Save, i okrenuti cijevi južno, da pomognu u približavanju stavova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 21:11 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Postrojiti Panzerhaubice s druge strane Save, i okrenuti cijevi južno, da pomognu u približavanju stavova. Premjestiti bana u Gunju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Srbi kradu gradonačelnika Hrvatima? Bošnjaci moraju presjeći! Postano: 28 stu 2024, 21:16 |
|
|
|
Znate li da se vozila na obilaznici oko Brckog ne zaustavljaju i ne kontrolisu? Dakle neko iz Srbije od Bijeljine ide dalje ka RS i prolazi obilaznicom oko grada niko ga na cesti ne kontrolise. Jedino nezz kako su to druga dva naroda aminovala. Bosnjaci i Hrvati znaju nekada imati cudnih odluka.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: BadaBing i 77 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|