|
|
Stranica: 3/12.
|
[ 283 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 15:57 |
|
|
|
Eto upravo potvrdjujes moju tezu. Deda bio partizan, a unuk cetnicki nacistoid i fasista. Vidis @chatnik.
A namjanje postujem likove koji na svemrezju psuju ljudima familiju a u kad bi iste te ljude sreli negdje na ulici, pa bili ljubazno zamoljeni da ponove one gadosti ispucane tastaturom, onda bi podvili rep i pravili se budale.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 16:08 |
|
|
|
Ti potvrdjujes Darvinovu tezu evolucije. Da je covek postao od majmuna. Ponasanje ti je na tom stepenu. Odjavi se i okani me se bolidu.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 16:12 |
|
|
|
Ja tebe da se okanem? Pa ti si bio taj koji je uletio klizeci sa psovkama u pravcu mrtvih clanova obitelji.
Nista ti nazao nisam ucinio. I da imas obraza i casti, kao sto nemas, lijepo bi priznao da si nacista i da ti je to kul. Ovdje ti ionako nebi niko nista zbog toga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 16:17 |
|
|
|
Ajde stavi to sta sam reko lose. Citiraj me . Pa pojedi to ..... Nema spinujes i mesetaris.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 17:26 |
|
|
|
Ne videh nikakav odgovor.
Šta se nudi Srbima da bi bili zainteresovani za opstanak BiH ?
Jeli?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 17:28 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10410 Lokacija: Banja Luka
|
Bistrik je napisao/la: BH Srbi konstantno blokiraju ulazak BiH u NATO i EU, i zalažu se za ulazak u savez sa Rusijom. Već najavljuju da od ulaska u NATO nema ništa, i da u EU kane ući tek ako to Srbija dopusti i prva uđe u EU. I tada je to upitno.
Pored toga su tzv. entitetskim glasovanjem spriječili donošenje preko 500 reformskih zakona u zadnjih 10-tak godina. Manjina od 25 do 30 % pučanstva svima nama određuje sudbinu i vlada nad državom u kojoj su manjina sa pravima koja nisu primjenjivana od južnoafričkog apartheid-a za bijelu manjinu.
Zašto manjina nekažnjeno prvo vojno, pa politički terorizira većinu ?
Svi vidimo da ne prihvaćaju zajedničku državu BiH i da teže otcjepljenju. Politika popuštanja i pregovora pro-srpskih b.a.l.i.j.a. tipa pokojnog Tihića je doživjela slom i vidi se da ih ničim na svijetu nije moguće udobrovoljiti sem priključenjem Srbiji i kolektivnim samoubojstvom ne-Srba.
Kako riješiti tzv. srpsko pitanje u BiH ?
Da li postoji ijedno trajno rješenje sem vojno-policijskog ?
Dokle će bošnjački i hrvatski političari da nas prave budalama i lažu da se nešto sa njima dogovaraju ?
Tko im je dopustio da se u naše ime uprazno "dogovaraju" i kako ih konačno raskrinkati i spriječiti u tome ?
(Pod rješenjem ne podrazumijevam Veliku Srbiju i muslimanski bantustan po srpskom receptu.) ? Evo vec 26 sati dumam , ne bi li ti dao odgovore ..i jbgaaa..ne mogu ti pomoci .. Vjeruj , sramota me.. Mozda je odgonetka , ipak , u kako kazes , ''trajnom vojnom - policijskom rjesenjeu'' gdje bi nas se nekako pobilo i protjeralo , odnosno svelo , na u bilo cemu nebitan faktor ? I ne samo u BiH , nego gdje god ima Srba ... Koji ce njima qurac ista ..sve to stjerat u Sumadiju ? Dakle , stvarno nisam pametan..? Nego pametnice jedna ,simpaticna, nadobudna .. 'ajde ti malo dublje porazmisli , pa nam svakako javi sta si smislio.. Aj' , Alije ti raspalog  PS Zamisli samo miline ( kad bi nas se pobilo i protjeralo )..u bilo kojem BiH potocicu , mo's supcic oprati.. Svi vasi 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 17:35 |
|
|
chat nick je napisao/la: Ne videh nikakav odgovor.
Jeli? Sta se nudi je vec konkretnije od "sta nudite" ili "sta nudis" (sto cesto znas pitati). Pa ponudjem im je Dejtonski Sporazum.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 17:48 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 09:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
|
Zar nije Dejtonski sporazum potpisan :) Eto, rjeseno je srpsko pitanje
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 17:50 |
|
|
|
Pa to i ja govorim milion godina. Nema vise, trta mrta, potpiso Alija, potpiso Slobodan. To je to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 17:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Tema je slikovita. Ako ovoliko prolupa jedan Hrvat koji živi sa Bošnjacima (iako sumnjam da je Hrvat) znate onda i sami kako su Bošnjaci prolupali.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 17:59 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 09:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
granica je napisao/la: Pa to i ja govorim milion godina. Nema vise, trta mrta, potpiso Alija, potpiso Slobodan. To je to. Sad bi na to rekli predstavnici Bosnjaka: "Pa potpisao je i Tudjman". Na kraju, svi nezadovoljni :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 18:07 |
|
|
|
Zvuci mozda pomalo pateticno i zavjerenickoteoretski, ali nije im tako grah pao, vec je tako odluceno - negdje drugdje. Tako mora da bude. Od Rima pa naovamo. Male, primitivnije, slabije i gluplje podijelis medjusobno na osnovu antagonizama koji postoje medju svim narodima svijeta, na osnovu narcizma malih razlika, i onda im svima vladas. Divide et impera. E sad, da li je bolje ispasti "sam kriv" ili "samo glup", nek odluci svako za sebe.
Jebo majku svima puna usta historije i dalekih bitaka a vecina ocigledno o tome pojma nema. Dok se raspravi ko je nasto prvi, ko drugi, ko treci,..ciji geni su najcistiji, ko je koga tlacio a ko nije, ko je imao pravo da kolje sveteci se, a ko ne, prodje skolski cas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 18:23 |
|
|
|
Moralo je tako biti, kada nismo znali sami. A istorija se naduvava da bi se podizala nacionalna svijest, jer - "ne daj nam Boze" zajednistva i sloge. Lakse cemo sami :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 18:32 |
|
|
|
"Problem" je sto "nema sami" vec "sami pod palicom drugog".
Mislim..to je sve toliko vec ocigledno.
Zato i postoji Dajtonski kojim niko nije zadovoljan i koji se - cim se sutra "gazdi" cefne - razbuca za sekund i rat nastavlja, ovom ili onom metodom. Jadno da jadnije ne moze biti. Nisam jugonostalgicar, iako sam itekako nostalgican, uopsteno ne osjecam nista vise kad se spomene rijec drzava, ali sjebati onakvu tvorevinu radi ovog neceg sto postoji danas, a uz sve to znati sta se u proslosti desavalo u slicnoj situaciji, je jednostavno i samo jos glupo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 18:34 |
|
|
|
Vi Bošnjaci često zvučite kao Srbi. Niste toga ni svjesni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 18:40 |
|
|
|
Zato sto Bosnjaci, velikom vecinom, i Srbi - iako u nesto manjem broju mozda, Jugoslaviju nisu ni zeljeli unistavati. Govorim o narodu.
A meni licno su Srbi uvijek bili blizi od Hrvata jer s njima - uprkos rodbinskim odnosima, ali to je bilo daleko i vise nesto poluimaginarno, gdje je Hrvatska a gdje sam ja zivio, nisam imao nikakvih dodira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 18:47 |
|
|
|
Hebi ga sad, daš mu prst..... treba znati stati sa ublehama. Tu se puno razlikujete od Srba. Oni su iskreniji i ne muljaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 18:52 |
|
|
granica je napisao/la: chat nick je napisao/la: Ne videh nikakav odgovor.
Jeli? Sta se nudi je vec konkretnije od "sta nudite" ili "sta nudis" (sto cesto znas pitati). Pa ponudjem im je Dejtonski Sporazum. Pa jel ovo sadašnje stanje odgovara originalnom Dejtonskom Sporazumu? Ko je kriv za narušavanje originalnog DS? Drekavac iz šume? Srbi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 18:53 |
|
|
|
Sta cemo sad ... Da nebi Srba nebi se ni stvorila Juga, a isto tako, po vecinskom shvatanju, da nije bilo Srba ne bi se ni raspala. Tragikomedija od istorije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 18:56 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Ehe nije 23% kume.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 18:57 |
|
|
BBC je napisao/la: Hebi ga sad, daš mu prst..... treba znati stati sa ublehama. Tu se puno razlikujete od Srba. Oni su iskreniji i ne muljaju. Ne znam na sta se odnosis tacno. Ukoliko na to da sam ja odrastao sa Srbima pa mi je tako njihov mentalitet blizi - ukoliko uopste ima razlike u mentalitetu, onda ti se samo mogu ponoviti: Tako je. Ako mislis na to u vezi Juge. Alija se Bosnjacima nije usudjivao prodavati pricu o nezavisnosti sve dok ta drzava nije naprosto riknula na svakom polju nakon sto je JNA unistila Vukovar. Pa "sporazum" Izetbegovic-Gligorov nije izmisljotina..nisu ga prihvatili ni Milosevic a ni Tudjman.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 19:01 |
|
|
boksnamnik je napisao/la: Sta cemo sad ... Da nebi Srba nebi se ni stvorila Juga, a isto tako, po vecinskom shvatanju, da nije bilo Srba ne bi se ni raspala. Tragikomedija od istorije Najkorisnije, dugorocno gledano, je bilo podijeliti Jugu na banovine i tako izbrisati nacionalne jedinice - iako time Bosnjaci nisu dobili vecinu niti u jednoj banovini, ali koga boli kurac ako bi sve islo ka tome da se ljudi dugorocno jugosloveniziraju. Dakle nista Cvetkovic-Macek, vec banovina, glavni grad Beograd i jedan narod - tri vjere. Velika je glupost to da je Jugoslavija bila moguca samo jako decentralizovana..iako to demokratskije zvuci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 19:02 |
|
|
|
"Odnosim" se na to da ti je taj komentar u velikom raskoraku sa tvojim svim drugim komentarima što misliš i napišeš o Srbima. Sad ili si šizofrenik bez kontrole nad svojim mozgom, ili slažeš ublehe. Eto gospodski ti dam da izabereš što logika nudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 19:05 |
|
|
|
Ti ne znas da razlikujes. Ja nikad nisam pisao "o Srbima" vec o srpskim pojedincima na osnovu stavova. To sto cetnickom govnetu kazem da je cetnicko govno ne znaci da mislim da sve Srbe treba preko Drine, i slicne gluposti.
Uostalom, ovaj Bistrik vas ionako zajebava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 19:07 |
|
|
|
Aha. Tebi su "četnici" samo oni Srbi koji vole RS i ne slažu se sa nacionalistima Bošnjacima oko uređenja države. Pa što ne kažeš tako, hebo ga ti. Mi te stalno krivo razumjeli. Nešto kao što su onima na Klislam HDZ, Čović i ostali hrvatski predstavnici "fašisti" i "ustaše". Svi redom, osim Budimira i Jurišića.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|