|
|
Stranica: 4/12.
|
[ 283 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 19:09 |
|
|
Koje gluposti. Evo ovaj Bosknamik se ne slaze s bosnjackim nacionalistima ali mu nikad ne bih rekao da je cetnik. Niti je lik ikad - barem ne da sam ja procitao, napisao ovdje ista priblizno ogavno tvojim postovima, ili postovima nekih drugih Srba na FHB. Shvati napokon, ja ne razmisljam po shablonima..nisam vojnik..mozda sam ratnik..ali vojnik..ne. 
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 19:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Jah, jahšta. Eto od milijun Srba uspio si pronaći jednog da nije "četnik". Volite vi te blage Srbe, koji ne talasaju puno ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 19:16 |
|
|
Od milion Srba na forumu HB.  Otkud ti znas koliko ja Srba znam u real life-u? Pa i preko interneta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 19:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Prije sat vremena si podršku Republici Srpkoj nazvao "fašizmom". Očito si bio iza gola skupljao lopte kad je allah pamet dijelio, inače bi pamtio kakve ublehe slažeš.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 19:23 |
|
|
|
Hajd dobro.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 21:33 |
|
|
boksnamnik je napisao/la: Moralo je tako biti, kada nismo znali sami. A istorija se naduvava da bi se podizala nacionalna svijest, jer - "ne daj nam Boze" zajednistva i sloge. Lakse cemo sami :) A ti bi zajedništva i sloge? Sinn Fein (Mi sami) i služi tome da ti komšija ne otkida glavu svakih 50 godina "kad ga dušmani prevare pa razruže našu slogu i zajedništvo... serem se u slogu i zajedništvo koja se svakih par decenija poprska krvlju hiljada.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
steta
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 21:37 |
|
|
Metemma je napisao/la: boksnamnik je napisao/la: Moralo je tako biti, kada nismo znali sami. A istorija se naduvava da bi se podizala nacionalna svijest, jer - "ne daj nam Boze" zajednistva i sloge. Lakse cemo sami :) A ti bi zajedništva i sloge? Sinn Fein (Mi sami) i služi tome da ti komšija ne otkida glavu svakih 50 godina "kad ga dušmani prevare pa razruže našu slogu i zajedništvo... serem se u slogu i zajedništvo koja se svakih par decenija poprska krvlju hiljada. nazalost takvi smo mi narodi..a da smo ostali zajedno bili bi najjaci savez u svijetu sigurno do sada..al jbg, genetika nam takva svima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 21:44 |
|
|
|
Nismo mi takvi narodi, to je sve skoro pa mehanika, sve što je loše napravljeno puca i lomi se pod pritiskom.
Zato je Dejton konačno rješenje odnosa sa Srbima u BiH, više nema komšija koji mogu da skoče za vrat, nema leopardove kože. Vi i Bušnjaci se snalazite.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bistrik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 21:56 |
|
Pridružen/a: 29 tra 2015, 03:10 Postovi: 1058 Lokacija: Sarajevo
|
Citat: Zato je Dejton konačno rješenje odnosa sa Srbima u BiH, više nema komšija koji mogu da skoče za vrat, nema leopardove kože. Vi i Bušnjaci se snalazite.
A ne "prika" - sve dok vi odlučujete u ime Bošnjaka i Hrvata i krojite nam kapu u svezi sa NATO i EU, nema konačnog rješenja. Vratite Posavinu i drinske općine... pa ćemo onda svatko na svoju stranu ... Podjela svakako ali isključivo uz amen bošnjačkog i hrvatskog naroda svaki pojedinačno... Daleko smo mi od rješenja ...
_________________ Clinton for president !
Love USA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 21:57 |
|
|
|
Bilo bi to neko kondčno rešenje da ga muslimani i kojekakvi međunarodni probisveti nisu narušili. E sada. Ili povratak na originalni DS do zadnjeg slova ili nezavisnost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bistrik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 21:59 |
|
|
Citat: Uostalom, ovaj Bistrik vas ionako zajebava. Ja ovdje nikoga ne zajebavam. Moje mišljenje - moja stvar.
Love USA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 22:00 |
|
|
Bistrik je napisao/la: Citat: Zato je Dejton konačno rješenje odnosa sa Srbima u BiH, više nema komšija koji mogu da skoče za vrat, nema leopardove kože. Vi i Bušnjaci se snalazite.
A ne "prika" - sve dok vi odlučujete u ime Bošnjaka i Hrvata i krojite nam kapu u svezi sa NATO i EU, nema konačnog rješenja. Vratite Posavinu i drinske općine... pa ćemo onda svatko na svoju stranu ... Podjela svakako ali isključivo uz amen bošnjačkog i hrvatskog naroda svaki pojedinačno... Daleko smo mi od rješenja ... E to vešć moraš da vidiš sa Hrvatskom jer ti je to u direktnoj vezi sa RSK.Što se tiče posavine. Inače bistrik,Srbi drže 70% otprilike,gruntovno teritoriju BiH,živimo na 49%.Jeli to uredu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 22:03 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 09:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
Metemma je napisao/la: boksnamnik je napisao/la: Moralo je tako biti, kada nismo znali sami. A istorija se naduvava da bi se podizala nacionalna svijest, jer - "ne daj nam Boze" zajednistva i sloge. Lakse cemo sami :) A ti bi zajedništva i sloge? Sinn Fein (Mi sami) i služi tome da ti komšija ne otkida glavu svakih 50 godina "kad ga dušmani prevare pa razruže našu slogu i zajedništvo... serem se u slogu i zajedništvo koja se svakih par decenija poprska krvlju hiljada. Ti, Metemma, ocigledno ne razumijes ironiju u prethodnom tekstu :)
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 22:05 |
|
|
|
Bistrik ako hoćeš rešenje muslimanskog pitanja.Jer ovde se,što reče BBC radi o muslimanskom a ne o srpskom pitanju,onda moraš da razgovaraš sa Srbima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bistrik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 22:06 |
|
|
Love USA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 22:07 |
|
|
|
A da Bistrik nije od onih koji žive u sarajevskoj katedrali?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bistrik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 22:09 |
|
|
Citat: Bistrik ako hoćeš rešenje muslimanskog pitanja.Jer ovde se,što reče BBC radi o muslimanskom a ne o srpskom pitanju,onda moraš da razgovaraš sa Srbima. Ja bih Velikom ili pravom povijesnom Hrvatskom da riješim sva pitanja, ali se mene ne pita ... BBC postavlja lažne dileme. Ključna pitanja su : Da li je BiH američka - NATO ili ruska - ODKB ? Da li je BiH u EU ? Sve ostalo je sporedno ...
Love USA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 22:12 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 09:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
|
Bistrik, imas onu staru izreku: "Cije ovce, tog je planina".
Aludiram na karte koje postavljas. Ako ti treba objasnjenje, pojasnicu :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 22:15 |
|
|
|
20 godina vi trujete sebe nešto se nabrijavate širite mržnju,na sve moguće načine sem ratom pokušavate da nas ugrozite. Kao nešto saburujete i čekate neku svoju priliku,neki povoljan trenutak,NEMA VIŠE NIKAD POVOLJNOG TRENUTKA ZA VAS. To možeš da zaključiš iz one druge tvoje teme. Zajebali ste stvar. Narušili DS. Pogledaj koliko ste prilika ispustili da sredite sudstvo?Da ispravite stvar.Nećete. Sad će biti referendum.Ukinućemo vam to. Šta ste vi koji qrac?Neki možda pobednici u ratu pa nećete da osuđujete svoje zločince?!?! Pa to ne može tako. Koja vaša većina?Šta vi? Mi kažemo nema NATO.Nikad.Mi kažemo nema u EU pre Srbije. Ili se otcepite od nas.Ili kad mi kažemo skočite vi treba da pitate koliko visoko?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 22:20 |
|
|
Bistrik je napisao/la: Citat: Bistrik ako hoćeš rešenje muslimanskog pitanja.Jer ovde se,što reče BBC radi o muslimanskom a ne o srpskom pitanju,onda moraš da razgovaraš sa Srbima. Ja bih Velikom ili pravom povijesnom Hrvatskom da riješim sva pitanja, ali se mene ne pita ... BBC postavlja lažne dileme. Ključna pitanja su : Da li je BiH američka - NATO ili ruska - ODKB ? Da li je BiH u EU ? Sve ostalo je sporedno ... Šta bih sve ja napravio da se ja pitam...Eno ima negde zapisano u sobičku. BiH je pola ruska pola američka.Tačno po entitetskoj granici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 22:23 |
|
|
|
I to sa tendencijom da i HB bude ruski.Dovoljno je samo da Čović skupi snagu i otputuje u Moskvu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 22:24 |
|
|
Kazu za Brcko da je svijetli primjer u BiH. Dokaz ovome je sledece: Citat: Opštinski fudbalski savez Brčko Distrikta -Jovan Savić -Trg mladih bb -049 218903; 065 450878
Općinski nogometni savez Brčko Distrikta -Zvonimir Marić -Miroslava krleže 12 -061 655900 Nogometni savez Brčko Distrikta -Izet Banda -Ćanila Sijarića 68 -061 720873 Vesela trojka 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bistrik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 22:27 |
|
|
Citat: 20 godina vi trujete sebe nešto se nabrijavate širite mržnju,na sve moguće načine sem ratom pokušavate da nas ugrozite. Kao nešto saburujete i čekate neku svoju priliku,neki povoljan trenutak,NEMA VIŠE NIKAD POVOLJNOG TRENUTKA ZA VAS. To možeš da zaključiš iz one druge tvoje teme. Zajebali ste stvar. Narušili DS. Pogledaj koliko ste prilika ispustili da sredite sudstvo?Da ispravite stvar.Nećete. Sad će biti referendum.Ukinućemo vam to. Šta ste vi koji qrac?Neki možda pobednici u ratu pa nećete da osuđujete svoje zločince?!?! Pa to ne može tako. Koja vaša većina?Šta vi? Mi kažemo nema NATO.Nikad.Mi kažemo nema u EU pre Srbije. Ili se otcepite od nas.Ili kad mi kažemo skočite vi treba da pitate koliko visoko? Zato smo na rubu rata svaki dan 365 dana u godini ... Kad tad će nažalost poći po zlu ... Citat: Bistrik, imas onu staru izreku: "Cije ovce, tog je planina".
Jel to ona polupusta RS kroz čije planine i šume može proći brigada da je nitko ne primjeti dok ne stigne na cilj ? ... Ne pokrivate zemlju stanovništvom, 80 % RS je divljina ... Pa gdje su vam te tolike ovce ?
Love USA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 22:29 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10415 Lokacija: Banja Luka
|
steta je napisao/la: Metemma je napisao/la: A ti bi zajedništva i sloge? Sinn Fein (Mi sami) i služi tome da ti komšija ne otkida glavu svakih 50 godina "kad ga dušmani prevare pa razruže našu slogu i zajedništvo... serem se u slogu i zajedništvo koja se svakih par decenija poprska krvlju hiljada. nazalost takvi smo mi narodi..a da smo ostali zajedno bili bi najjaci savez u svijetu sigurno do sada..al jbg, genetika nam takva svima  Nema to veze s genetikom . Previse je bilo upljuvaka raznoraznih hordi sa strane .Bas svaka svaka je ostavila upljuvak i u nas slovenski OS , zlonamjeran softver , koji mogu po potrebi , kad im pritreba , aktivirati kad hoce... Npr..danas bi bili daleko slozniji ,da nam bar u pohode svojevremeno ne dodjose i Turci . Da nisu, siguran sam da bi na ovom forumu teme bile mnogo drugacije ...jednostavnije.. Forumski nikovi takodje bi bili drugaciji.. Rodoljub(Kum Beco) Granica (Aco ), Mutnik( Zvonimnir) , Beclijka Djevojka(U Milice Sjekirica)..... A Korisnik bi vjerovatno postao zilot ( otac Porfirije) pa ne bi svracao ovamo... Al ebaji ga sad , sta je tu je...red ''bratsva i jedinstva ''...pa red , kad sa strane urade ''bžik'' ,''kolji ''... Dok potpuno , za nekog trećeg , ne ispaznimo kafanu . Uglavnom , mislim da nigdje na svjetu rjec zajednistvo ne zvuci sumanutije , nego sto je slucaj na prostorima koje je svojevremeno naselilo nekoliko slovenskih plemena (koji su se spustili najjuznije , pa ih prozvase Južnim ) naivnih i dobrih ko lebac.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bistrik
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 01 stu 2015, 22:29 |
|
|
Citat: Šta bih sve ja napravio da se ja pitam...Eno ima negde zapisano u sobičku. BiH je pola ruska pola američka.Tačno po entitetskoj granici. Drina je granica ... pitaj Amerikance, ali i Ruse ako neće slagati ... To je vaša želja i mokri san ... Konačno zadnju će reći Washington ...
Love USA !
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 46 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|