|
|
Stranica: 6/12.
|
[ 283 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 13:17 |
|
|
|
Shvatam ja da su tvoje analize prije svega objektivne i nepristrasne, ali nikako da shvatim kako zaključak baš nikad ne ispadne povoljan po Srbe :) Ja kad napišem nešto o nekoj slabosti RSa (a ima ih na milione) koja je uglavnom svojstvena i Federaciji ili koja nije ništa čudno s obzirom šta nas je dopalo (brda, doline i gradići, bez velikih urbanih centara maltene), ti samo što ne padneš u nesvijest od sreće, evo, kraj im se primakao... ne ide to baš tako.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 13:23 |
|
|
|
Tebi je Metemma jedina slabost RS-a kad se neki politicar ili institucija ne pokaze dovoljno "srpskom". Isto furate i u vezi SM-a..nije los Slobo zbog ratova i svega toga, vec je los sto se ispusili. Kad mu pocnete jebavati majku zato sto je zapocinjao sve to i unistavao Jugoslaviju, a ne zato sto je ratove izgubio, e onda ce sve polako poceti nadolaziti.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 13:25 |
|
|
|
Isto s Vucicem. Ne smeta to sto je bio radikalan, vec zato sto vise - barem u ocima mnogih, nije vise dovoljno radikalan.
Problem je u svijesti sirih narodnih masa. To treba mijenjati. Ta mentalna diktatura srpstva koja je mnogo izrazenija u RS-u nego u Srbiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 13:28 |
|
|
|
Širiš govor mržnje i laži. Zgabi je pričala da je taj ceo potez ruina. Da su ljudi u Slavoniji i Zg. Lažljivice Bečka.
To je RS . Zemlja ponosnih Srba koji su napravili drzavni okvir. Da te tvoje ujke kojima se divis i ponosis iz Sa više ih nekolju i negenocidisu.
Čega se pametan stidi budala se ponosi. UJKAMA Sarajevskim. Pa se čude što Srbi pljuju na kaznu tvorevinu.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 13:28 |
|
|
granica je napisao/la: Tebi je Metemma jedina slabost RS-a kad se neki politicar ili institucija ne pokaze dovoljno "srpskom". Isto furate i u vezi SM-a..nije los Slobo zbog ratova i svega toga, vec je los sto se ispusili. Kad mu pocnete jebavati majku zato sto je zapocinjao sve to i unistavao Jugoslaviju, a ne zato sto je ratove izgubio, e onda ce sve polako poceti nadolaziti. granica je napisao/la: Isto s Vucicem. Ne smeta to sto je bio radikalan, vec zato sto vise - barem u ocima mnogih, nije vise dovoljno radikalan.
Problem je u svijesti sirih narodnih masa. To treba mijenjati. Ta mentalna diktatura srpstva koja je mnogo izrazenija u RS-u nego u Srbiji. Zjev, dosadno, tipična priča stara 20 godina. Naravno da nije Slobo kriv zbog ratova, jer ih nije on započeo već ona tvoja bena od predsjednika što ste mu i mezar minirali. Naravno da je kriv što nije bolje branio svoj narod. Kad mu počnete jebavat majku što vas je poveo autostradom pakla i stradanja, tek onda ćete početi nadolaziti. A to se neće desiti nikad. Zašto? Pa vas su ti ratovi hljebom nahranili, i tebe i Sarajku i ove kojekakve Bistrike i slične dijasporske šupke, vi ste sad gospoda, bez rata biste bili kojekakvi seoski đilkoši u Rogatici ili ko zna gdje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 13:41 |
|
|
|
Rat je bio neminovan kad su sjebali Jugoslaviju. A sjebali su je definitivno Milosevic i Tudjman kad su sjebali Markovica. Sve ostalo su posljedice. Bolujes od srbizma jebiga. Nebi inace dzaba citiro prvog precednika koji je, eto sasvim slucajno i zato sto svijet mrzi Srbe, zavrsio kao ratni zlocinac. Samo jedna izricita budala moze Izetbegovica kriviti za krah Jugoslavije. Dakle ono, retard moras biti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 13:43 |
|
|
Citat: Naravno da nije Slobo kriv zbog ratova, jer ih nije on započeo već ona tvoja bena od predsjednika što ste mu i mezar minirali. Naravno da je kriv što nije bolje branio svoj narod. Kao sto sam i rekao. Hvala sto me potvrdi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 13:45 |
|
|
granica je napisao/la: Citat: Naravno da nije Slobo kriv zbog ratova, jer ih nije on započeo već ona tvoja bena od predsjednika što ste mu i mezar minirali. Naravno da je kriv što nije bolje branio svoj narod. Kao sto sam i rekao. Hvala sto me potvrdi. Uz zahvalu možeš i da mi se napaseš guznih dlaka. Da me malo utješiš zato što nisam uspio da te razuvjerim, a baš sam se nadao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 14:31 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
Metemma je napisao/la: Shvatam ja da su tvoje analize prije svega objektivne i nepristrasne, ali nikako da shvatim kako zaključak baš nikad ne ispadne povoljan po Srbe :) Ja kad napišem nešto o nekoj slabosti RSa (a ima ih na milione) koja je uglavnom svojstvena i Federaciji ili koja nije ništa čudno s obzirom šta nas je dopalo (brda, doline i gradići, bez velikih urbanih centara maltene), ti samo što ne padneš u nesvijest od sreće, evo, kraj im se primakao... ne ide to baš tako. Nikad nisam tvrdila da Podrinje može opstati u nekim novim ( nekaj bože ) sukobima. I da bi i ono malo povratnika završilo loše. Jedino se tjesim da im nije linija razgraničenja s FBIH daleko. Recimo onaj Divič u zvornickom kraju je ostvario super rezultate kad je povratak u pitanju i sl mjesta. To je dakako nepovoljno za nas. Ali odgovorno tvrdim da Brčko Distrikt vi više nikad ne možete uzeti. Prvo dio uz granični prijelaz je 80% bošnjački...a most i granicni prijelaz sa HR su onda pod našom kontrolom Druga stvar je Orašje i Tuzla koje ni devedesetih niste uspjeli uzeti... Nemate šanse presjeći nikad putni pravac preko Srebrenika za Tuzlu...jedini vam je izlaz dio prema loparama i majevici i BN.... A dio uz Tuzlu preko Majevice sad je bošnjački djelomično...jer su tu nastanje izbjeglice iz Bijeljine.. tako su nestale čuvene srpske utvrde kao što je Pozarnica.... Znači imate priboj na toj strani.. i par sela. Lopare su slijepo crijevo tog kraja... a dio uz BN vjerovatno bi bilo izlišno pokušati i braniti... tako da to bi ostalo vama.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 14:52 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Metemma je napisao/la: Shvatam ja da su tvoje analize prije svega objektivne i nepristrasne, ali nikako da shvatim kako zaključak baš nikad ne ispadne povoljan po Srbe :) Ja kad napišem nešto o nekoj slabosti RSa (a ima ih na milione) koja je uglavnom svojstvena i Federaciji ili koja nije ništa čudno s obzirom šta nas je dopalo (brda, doline i gradići, bez velikih urbanih centara maltene), ti samo što ne padneš u nesvijest od sreće, evo, kraj im se primakao... ne ide to baš tako. Nikad nisam tvrdila da Podrinje može opstati u nekim novim ( nekaj bože ) sukobima. I da bi i ono malo povratnika završilo loše. Jedino se tjesim da im nije linija razgraničenja s FBIH daleko. Recimo onaj Divič u zvornickom kraju je ostvario super rezultate kad je povratak u pitanju i sl mjesta. To je dakako nepovoljno za nas. Ali odgovorno tvrdim da Brčko Distrikt vi više nikad ne možete uzeti. Prvo dio uz granični prijelaz je 80% bošnjački...a most i granicni prijelaz sa HR su onda pod našom kontrolom Druga stvar je Orašje i Tuzla koje ni devedesetih niste uspjeli uzeti... Nemate šanse presjeći nikad putni pravac preko Srebrenika za Tuzlu...jedini vam je izlaz dio prema loparama i majevici i BN.... A dio uz Tuzlu preko Majevice sad je bošnjački djelomično...jer su tu nastanje izbjeglice iz Bijeljine.. tako su nestale čuvene srpske utvrde kao što je Pozarnica.... Znači imate priboj na toj strani.. i par sela. Lopare su slijepo crijevo tog kraja... a dio uz BN vjerovatno bi bilo izlišno pokušati i braniti... tako da to bi ostalo vama. Nekakve ovakve vojne analize u Bosni su smiješne jer samo Allah dž.š. može znati koje faktore moramo da uzmemo u obzir u slučaju nekog novog sukoba, te kad bi se on mogao desiti, ako bi moglo da dođe do njega uopšte. Sjeti se Oluje, u kojoj se svaka čuka pokazala nebitna, jer je sila bila koliko, 6:1? Sjeti se Kosova, na kom se Vojska Jugoslavije pokazala kao sitan faktor, jer je naišao veći baja. Dakle, ako nekim slučajem dođe do izolovanog sukoba, tu će se gledati svako selo i svaka čuka. A ako naiđu vukovi preko Drine, a izostane pomoć preko Save, te čuke će služiti samo da dijasporaši sutra imaju dovoljno herojskih pogibija da o njima pišu na forumima. Ako naiđe Rusija, tražićete crkve da molite popa da vas vrati vjeri prađedovskoj :) Možda sam nehotice preskočio da spomenem još neki mogući ishod, ne mogu da se sjetim sad :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 14:58 |
|
|
Niti ce ti ujahati bacuske na tenkovima, kao na krim...niti ćeš imati pomoć od prekodrinasa.. Koliki im je devedesetih bio odaziv na mobilizaciju?  Moli boga znači samo da vas pomognu paravojneformacije koljaca :) Ali do tebe tu gdje jesi neće lako doći vjeruj.... Što se HR tiče i tog slavonskog dijela... vi ćete predstavljati prijetnju EU...ako im djir da orgijate na 500m vazdusne linije...jbg... kažem ti ti prijelazi su u samim naseljenim gradovima... a jedan drze Hrvati a drugi većim dijelom bošnjaci
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 15:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: To je dakako nepovoljno za nas. Ali odgovorno tvrdim da Brčko Distrikt vi više nikad ne možete uzeti. Prvo dio uz granični prijelaz je 80% bošnjački...a most i granicni prijelaz sa HR su onda pod našom kontrolom
.
Saro, Saro, lupetas bezveze. Grad Brcko ima apsolutnu srpsku vecinu od nekih 55% (20% prije rata). To sto ste vi vecina u pojedinim dijelovima grada nije toliko bitno. Trend je jasan i vi cete tu biti sve minorniji faktor. Gorice i Krepsic sada su vecinski srpska naselja, tako da cijeli kraj gdje prolazi koridor ima jasnu srpsku vecinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 15:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: vi ćete predstavljati prijetnju EU. Valjda bi predstavljao prijetnju i retrogradni element onaj ko pokusa da blokira komunikaciju dva dijela Srpske i to na samim granicama EU? To ste pokusali 1992. pa ste zgazeni. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 15:10 |
|
|
Vujadin je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: To je dakako nepovoljno za nas. Ali odgovorno tvrdim da Brčko Distrikt vi više nikad ne možete uzeti. Prvo dio uz granični prijelaz je 80% bošnjački...a most i granicni prijelaz sa HR su onda pod našom kontrolom
.
Saro, Saro, lupetas bezveze. Grad Brcko ima apsolutnu srpsku vecinu od nekih 55% (20% prije rata). To sto ste vi vecina u pojedinim dijelovima grada nije toliko bitno. Trend je jasan i vi cete tu biti sve minorniji faktor. Gorice i Krepsic sada su vecinski srpska naselja, tako da cijeli kraj gdje prolazi koridor ima jasnu srpsku vecinu. Sa hrvatima Hrvatima smo apsolutna većina...a taj kraj hrvati i mi smo prirodni saveznici. Pitaj ovog nebulu.. bošnjaka je oko 42%..DC brčko ti se prože sve maltene do ormanice...pa ti vidi...  Točnije hrgova....:)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 15:11 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 15:12 Postovi: 10038 Lokacija: since 1878
|
Metemma je napisao/la: Zato je Dejton konačno rješenje odnosa sa Srbima u BiH, više nema komšija koji mogu da skoče za vrat, nema leopardove kože. Apsolutno Bistrik je napisao/la: Vratite Posavinu i drinske općine... pa ćemo onda svatko na svoju stranu ... Onda moramo i mi njima vratiti: Ilidžu, Ilijaš, Vogošću, Nedžariće, Grbavicu, Kovačiće, Vraca, Nišiće, 10 sela u opštini Tuzla ispod Majevice, 30 sela ja južnom dijelu Ozrena na čelu sa Vozućom, Sanski Most, Ključ, Petrovac, Pola opštine Krupa, Drvar, Grahovo, Glamoč, Kupres, Ravno itd Neka hvala. Jebeš vukojebine Podrinja. Ne mogu se porediti sa okolinom Sarajeva u smislu važnosti za Bošnjake. Ovo je mjera i super razmjena: 
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 15:12 |
|
|
Vujadin je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: vi ćete predstavljati prijetnju EU. Valjda bi predstavljao prijetnju i retrogradni element onaj ko pokusa da blokira komunikaciju dva dijela Srpske i to na samim granicama EU? To ste pokusali 1992. pa ste zgazeni.  [/quote]Brčko je srsrpska u vladinim mokrim snovima. Ili tvojim :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 15:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Saro, Saro, lupetas bezveze.
Grad Brcko ima apsolutnu srpsku vecinu od nekih 55% (20% prije rata). To sto ste vi vecina u pojedinim dijelovima grada nije toliko bitno. Trend je jasan i vi cete tu biti sve minorniji faktor.
Gorice i Krepsic sada su vecinski srpska naselja, tako da cijeli kraj gdje prolazi koridor ima jasnu srpsku vecinu.
Sa hrvatima Hrvatima smo apsolutna većina...a taj kraj hrvati i mi smo prirodni saveznici. Pitaj ovog nebulu.. bošnjaka je oko 42%..DC brčko ti se prože sve maltene do ormanice...pa ti vidi...  Točnije hrgova....:) Koga briga dokle se Distrikt proteze. Onaj posavski dio sa magistralnim putem, koji je Srpska dala i danas ima uvjerljivu srpsku vecinu. To je nase.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 15:19 |
|
|
|
.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 15:21 |
|
|
|
.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 15:21 |
|
|
|
.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 15:25 |
|
|
Vujadin je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sa hrvatima Hrvatima smo apsolutna većina...a taj kraj hrvati i mi smo prirodni saveznici. Pitaj ovog nebulu.. bošnjaka je oko 42%..DC brčko ti se prože sve maltene do ormanice...pa ti vidi...  Točnije hrgova....:) Koga briga dokle se Distrikt proteze. Onaj posavski dio sa magistralnim putem, koji je Srpska dala i danas ima uvjerljivu srpsku vecinu. To je nase. Kako te nije briga? Upravi ti kažem da uz ormanicu imaš koga? Pa onda odvajanje za gradacac...koji je čiji? Pa srebrenik .. opet čiji? Pa do Tz..opet čije?:D to zaboravite...:) hoćeš reći da bi ono Semberije moglo nešto Tuzli? Da bi tuzla dozvolila prekide na tim mjestima gdje vas ima 5% 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 15:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47473 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Mislim da i ovdje ima kandidata za konkvistadore kako je rasprava krenula, jadnici ne znaju ni kako im izglea zastava ma je metnuli naopako Rat zastavama na najvišem vrhu BiH i to naopako.  
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 15:43 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 15:12 Postovi: 10038 Lokacija: since 1878
|
Bistrik je napisao/la: Drina je granica ... pitaj Amerikance, ali i Ruse ako neće slagati ...
To je vaša želja i mokri san ...
Konačno zadnju će reći Washington ...  Pa Washington je i rekao zadnju. Kad smo (ABiH i HV) bili pred Banja Lukom Washington je rekao STOP Slabo se ti razumiješ u ciljeve velikih na ovim prostorima reklo bi se? Vidiš, devedesetih su po pitanju BiH na jednoj strani bili Rusi a na drugoj kombinacija Njemačka-Turska. Turska i Njemačka imaju iste interese samo u suprotnom smjeru (Turska prodor u evropu a Njemačka prodor na istok). USA se ubacila u igru da i jednima i drugima i trećima pomrsi planove i tako smo dobili ovo što danas imamo. Sve je to fino objasnio general Momčilo Perišić na 20. sednici Vrhovnog saveta odbrane od 15.04.1994-te: Citat: Na prostoru bivše SFRJ dominiraju interesi četiri velike sile: SAD, Ruske Federacije, Nemačke i Turske. SAD želi u BiH uspostaviti protivpožarni zid protiv Nemačke i Rusije. Nemačka želi prodor na Bliski istok radi povezivanja sa izvorima sirovina i izlaska na toplo more. Ruska Federacija želi, preko Srbije i Crne Gore, da izađe na toplo more. Turska želi trasirati "zelenu transferzalu", najmanje do Cazinske krajine, a kasnije i do Zapadne Nemačke.
U suštini, radi se o sukobu dve sile: SAD kao svetske i Nemačke kao evropske, dok su sve druge marginalne.
Linija razgraničenja SAD i Nemačke će biti u srazmeri odnosa snaga, pri čemu SAD teži da je pomeri što dalje na severozapad (zato STOP pred Banja Lukom-nebula), a Nemačka na jugoistok bivše Jugoslavije.
Interesi Nemačke su da preko muslimansko hrvatske federacije ide prema Istoku. Ako pobede interesi SAD, to bi se poklopilo u mnogo čemu i sa našim interesima. Drugim rječima, BiH je ovakva kakva je zato što USA hoće da bude ovakva. Na ovaj način ruski favoriti (Srbi) preko entitetskog veta mogu blokirati interese njemačkih favorita (Hrvata) i turskih favorita (Bošnjaka). Sa druge strane, njemački i turski favoriti isto tako preko entitetskog veta mogu blokirati interese ruskih favorita. Tako je današnja BiH nešto kao "tampon zona" koja blokira interese svih zainteresovanih za balkan a na zadovoljstvo USA koji su ovakvu BiH i napravili. Ovakva BiH će biti sve dok su USA prva sila na svijetu. Ja sam potpuno odustao od crtanja karata i razmišljanja a nekim preuređenjima BiH jer znam da od toga nema ništa.
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 16:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Niti ce ti ujahati bacuske na tenkovima, kao na krim...niti ćeš imati pomoć od prekodrinasa.. Koliki im je devedesetih bio odaziv na mobilizaciju?  Moli boga znači samo da vas pomognu paravojneformacije koljaca :) Ali do tebe tu gdje jesi neće lako doći vjeruj.... Što se HR tiče i tog slavonskog dijela... vi ćete predstavljati prijetnju EU...ako im djir da orgijate na 500m vazdusne linije...jbg... kažem ti ti prijelazi su u samim naseljenim gradovima... a jedan drze Hrvati a drugi većim dijelom bošnjaci Jebiga sad, ako tvrdiš da si vidovita, moraćemo par testova da odradimo :) Vojne, paravojne, šta misliš koliko je bitno Višegrađanima što ih je pomeo Užički korpus a ne paravojna Srpska dobrovoljačka garda kao u Bijeljini? :) Da, velika su prijetnja za EU Srbi u Brčkom  A do mene ako stignu stignu... meni je već kasno da umrem mlad, a kud ćeš gore bruke od starosti, noge klonu a oči izdaju ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Srpsko pitanje u BiH Postano: 02 stu 2015, 16:14 |
|
|
|
Srpsko pitanje, a time i hrvatsko, u BIH je rijeseno. Trecina remetilackog faktora ce u Njemacku,trecina u Siriju a preostala trecina ce se vratiti vjeri pradjedovskoj. Cvetkovic-Macek, treba otresti prasinu sa tih papira.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Čvrsnik i 72 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|