|
|
Stranica: 5/9.
|
[ 223 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
PCM
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 25 stu 2019, 23:36 |
|
|
weasel je napisao/la: Genuine je napisao/la: Znači nemate ni jednu grobnicu svoga kralja, kneza, župana iz mitskog perioda prije Gvozda 1097.  ... drugim riječima želiš reći da ste narod čija je starija povijest u domenu mitova i legendi. Miklós IV Zrínyi ili kako ga vi vabite Nikola Šubić Zrinjski je čovjek kojem je maternji jezik madžarski, i koji je u političkom smislu Habsburg. Mi Mehmed-Pašu Sokolovića ne vabimo Bošnjakom, a vi Mikloša Hrvatom ... ludilo. Pa nećeš mi ti određivati gdje mi je domovina i čiji sam ja nasljednik... Odakle vam više toliko bezobrazluka ??? Ja sam pripadnik političkog naroda kojem je centar BiH. Prihvati ili ne, ali nećeš mi ti ili vi određivati šta sam ja. Slobodnim ljudima nećete nametati tiraniju. Nismo pronašli grobnice kralja ali jesmo grobnicu njegove supruge, što jasno govori da je postojao i sami kralj i da nije proizvod mašte ali đaba ja tebi objašnjavam vidim da je to komplicirano za tebe. Nikola Zrinski je govorio Hrvatski, pisao Hrvatski i smatrao se Hrvatom. Odakle ti ta glupost da mu je materinji Mađarski a čovjek je rođen u Čakovcu gdje su svi pričali Hrvatski. Kao što vi svojatate kraljeve Bosne tako i Mađari svojataju Zrinskog samo oni nisu bezobrazni i uvijek napomenu barem Mađarsko-Hrvatski velikaš. Znaju i oni da je Zrinski Hrvat. Naravno da je bio Habsburg u političkom zmislu kad se kao velikaš morao kralju zakleti na vjernost, nešto vama nepoznato.... Aj pobogu naucite vec jednom razliku izmedju Nikole Subica Zrinskog rodjenog u Zrinu (Nikola IV Zrinski) poznatog vojskovodje i Nikole VII Zrinskog rodjenog u Cakovcu, Hrvata takodjer al i madjarskog pjesnika
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 25 stu 2019, 23:45 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Genuine je napisao/la: Znači nemate ni jednu grobnicu svoga kralja, kneza, župana iz mitskog perioda prije Gvozda 1097.  ... drugim riječima želiš reći da ste narod čija je starija povijest u domenu mitova i legendi. Miklós IV Zrínyi ili kako ga vi vabite Nikola Šubić Zrinjski je čovjek kojem je maternji jezik madžarski, i koji je u političkom smislu Habsburg. Mi Mehmed-Pašu Sokolovića ne vabimo Bošnjakom, a vi Mikloša Hrvatom ... ludilo. Pa nećeš mi ti određivati gdje mi je domovina i čiji sam ja nasljednik... Odakle vam više toliko bezobrazluka ??? Ja sam pripadnik političkog naroda kojem je centar BiH. Prihvati ili ne, ali nećeš mi ti ili vi određivati šta sam ja. Slobodnim ljudima nećete nametati tiraniju. Ološu islamistički Šubići su ti stvorili Bosnu, preci Nikole su ti stvorili Bosnu i vi sa njom nemate ništa osim što veličate glavosječe Stjepana Tomaševića. Vi ste potomci Turaka i ********, zato i obilježavate "djenosajde" u Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori i smeta vam Njegoš jer su Crnogorci kao nacija nastali bunom protiv vas dahija tj po to me su dobili ime. Vi nemate ništa sa srednjovjekovnom Bosnom i to je sramota Hrvata što smo vam dopustili uopće da spominjete Bosnu. Vi ste samo jedna anomalija. Anomalija koja je nastala zbog greške AU, na kraju krajeva svi vi do zadnjega na Klixu pravdate da veličate glavosječe Tomaševića jer tako se "svetite" UZP-ovcima, vaša kultura je turska i ništa više ni manje. Kako vas nije sramota spominjati Bosnu dok uzurpirate Samostan svete Marije u Jajcu i sanjate o kalifatu? Babo Alija vam je ostavio Bosnu u amanet Erdoganu i vi sanjate da ćete istrijebiti Hrvate na isti način kao što su to radili Turci uzurpirajući našu zemlju. Potomci islamiziranih ISIL osmanskih glavosjeca i uzurpatori i koljaci srednjovjekovne Bosne. To su nasi federalni partneri. S Bosnom veze nemaju. Sa muslimanskim koljacima Sulejmanom, Fatihom itd - imaju sve. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 25 stu 2019, 23:51 |
|
|
PCM je napisao/la: weasel je napisao/la: Nismo pronašli grobnice kralja ali jesmo grobnicu njegove supruge, što jasno govori da je postojao i sami kralj i da nije proizvod mašte ali đaba ja tebi objašnjavam vidim da je to komplicirano za tebe. Nikola Zrinski je govorio Hrvatski, pisao Hrvatski i smatrao se Hrvatom. Odakle ti ta glupost da mu je materinji Mađarski a čovjek je rođen u Čakovcu gdje su svi pričali Hrvatski. Kao što vi svojatate kraljeve Bosne tako i Mađari svojataju Zrinskog samo oni nisu bezobrazni i uvijek napomenu barem Mađarsko-Hrvatski velikaš. Znaju i oni da je Zrinski Hrvat. Naravno da je bio Habsburg u političkom zmislu kad se kao velikaš morao kralju zakleti na vjernost, nešto vama nepoznato.... Aj pobogu naucite vec jednom razliku izmedju Nikole Subica Zrinskog rodjenog u Zrinu (Nikola IV Zrinski) poznatog vojskovodje i Nikole VII Zrinskog rodjenog u Cakovcu, Hrvata takodjer al i madjarskog pjesnika Ne miješam njih dvojicu, poznata mi je razlika tko je bio tko. Pogledaj pažljivo što sam napisao. Napisao sam Nikola Zrinski ne Nikola Šubić Zrinski ,Nikolin praunuk koji je bio poznati pjesnik i lingvist. Upravo kako bi ih bolje razlikovali Sigetskog Nikolu nazivamo dodatno i Šubićem iako se on sam potpisivao i nazivao samo Nikola Zrinski.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 25 stu 2019, 23:56 |
|
|
weasel je napisao/la: PCM je napisao/la: Aj pobogu naucite vec jednom razliku izmedju Nikole Subica Zrinskog rodjenog u Zrinu (Nikola IV Zrinski) poznatog vojskovodje i Nikole VII Zrinskog rodjenog u Cakovcu, Hrvata takodjer al i madjarskog pjesnika
Ne miješam njih dvojicu, poznata mi je razlika tko je bio tko. Pogledaj pažljivo što sam napisao. Napisao sam Nikola Zrinski ne Nikola Šubić Zrinski ,Nikolin praunuk koji je bio poznati pjesnik i lingvist. Upravo kako bi ih bolje razlikovali Sigetskog Nikolu nazivamo dodatno i Šubićem iako se on sam potpisivao i nazivao samo Nikola Zrinski. Nas forumski kolega muhamedove vjere ti se u svom upisu referirao na Nikolu Subica Zrinskog (IV). Zato sam to i naglasio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 25 stu 2019, 23:56 |
|
|
PCM je napisao/la: bobanovski je napisao/la:
Ološu islamistički Šubići su ti stvorili Bosnu, preci Nikole su ti stvorili Bosnu i vi sa njom nemate ništa osim što veličate glavosječe Stjepana Tomaševića. Vi ste potomci Turaka i ********, zato i obilježavate "djenosajde" u Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori i smeta vam Njegoš jer su Crnogorci kao nacija nastali bunom protiv vas dahija tj po to me su dobili ime.
Vi nemate ništa sa srednjovjekovnom Bosnom i to je sramota Hrvata što smo vam dopustili uopće da spominjete Bosnu. Vi ste samo jedna anomalija. Anomalija koja je nastala zbog greške AU, na kraju krajeva svi vi do zadnjega na Klixu pravdate da veličate glavosječe Tomaševića jer tako se "svetite" UZP-ovcima, vaša kultura je turska i ništa više ni manje.
Kako vas nije sramota spominjati Bosnu dok uzurpirate Samostan svete Marije u Jajcu i sanjate o kalifatu? Babo Alija vam je ostavio Bosnu u amanet Erdoganu i vi sanjate da ćete istrijebiti Hrvate na isti način kao što su to radili Turci uzurpirajući našu zemlju.
Potomci islamiziranih ISIL osmanskih glavosjeca i uzurpatori i koljaci srednjovjekovne Bosne. To su nasi federalni partneri. S Bosnom veze nemaju. Sa muslimanskim koljacima Sulejmanom, Fatihom itd - imaju sve.  Meni nije jasno samo kako su povezali ritualno odsijecanje glave Stjepanu Tomaševiću sa srednjovjekovnom Bosnom, oni to valjda smatraju Bosnom kao i protjerivanje Turaka i poturica diljem Balkana što su za njih genocidi nad Bošnjacima a ne osveta onima koji su stoljećima ugnjetavali sve nacije na Balkanu. Svugdje gdje su bili Turci i poturice (osim Albanije) za njih postoje i fantomski "Bošnjaci", najgore je što im mi to dopuštamo umjesto da se obračunamo s njima, prestanemo ih tako nazivati. Oni su Turci ili Muslimani, nikakvi tzv "Bošnjaci" iz Holidaj Ina, tako ih treba i tretirati
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 00:00 |
|
|
bobanovski je napisao/la: PCM je napisao/la: Potomci islamiziranih ISIL osmanskih glavosjeca i uzurpatori i koljaci srednjovjekovne Bosne. To su nasi federalni partneri. S Bosnom veze nemaju. Sa muslimanskim koljacima Sulejmanom, Fatihom itd - imaju sve.  Meni nije jasno samo kako su povezali ritualno odsijecanje glave Stjepanu Tomaševiću sa srednjovjekovnom Bosnom, oni to valjda smatraju Bosnom kao i protjerivanje Turaka i ******** diljem Balkana što su za njih genocidi nad Bošnjacima a ne osveta onima koji su stoljećima ugnjetavali sve nacije na Balkanu. Svugdje gdje su bili Turci i ******** (osim Albanije) za njih postoje i fantomski "Bošnjaci", najgore je što im mi to dopuštamo umjesto da se obračunamo s njima, prestanemo ih tako nazivati. Oni su Turci ili Muslimani, nikakvi tzv "Bošnjaci" iz Holidaj Ina, tako ih treba i tretirati Pa povezu oni u tom svom cirkusu od glava sto god treba. Povezuju odsjecanje glave nasem kralju i svoje anadolijske uzore i pretke. Povezuju ZAVNOBIH i cinjenicu da ih je tri puta vise izginulo u ustasama nego u partizanima. Povezuju konfederalnu daytonsku BiH sa unitarnim gradjanskim drzavama. Kupus u glavi. Neum luka, piramide u Visokom. Pametnom dovoljno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 00:02 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 12:46 Postovi: 1684 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Genuine je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: Hrvatska ne postoji u današnjem obliku od 12. st, ali zato je Bosna isti k 1326. i 1717.  Sa stanovišta državotvornosti Banovina, Kraljevina, Vilajet, AU Corpus Separatum, NR/SR BiH, RBiH i BiH su jedna te ista cjelina sa istim državotvornim ciljem. Vi se zanosite sa Holiday Inn-om, i 1993, a mi smo tu 1000 godina. I kontate na brzaka nešto ... Nisu ni teritorijalno iste cjeline (je li ti npr poznati pojmovi Turska Hrvatska?, Vojvodstvo Svetog Save? ) Sa istim državotvornim ciljem koji se nigdje nije ogledao do 1992 ? Ja se slažem da ste bili nešto specifično i prije dolaska Osmanlija, zato su na vas ugarski kraljevi i dizali "križarske" vojne sa više desetaka tisuća ljudi, ali da govoriš o nekakvoj državotvornoj cjelini koja postoji 1000 god dok istu negiraš Hrvatima je smiješno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Genuine
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 00:34 |
|
|
PCM je napisao/la: Cirkusant ne zna elementarne stvari o Nikoli Subicu Zrinskom  Zrinski je po utvrdi Zrin u sred.Hrvatskoj., majka mu je Hrvatica krbavska plemkinja Jelena Karlovic, al Muslimanu je to madjarski materinji  Madžari vas ismijavaju i javno govore da ste im pokrali povijest, jer svoje nemate. Imate - Dubrovačku Republiku, ali se toga stidite i tihi ste o tome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Genuine
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 00:37 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Genuine je napisao/la: Znači nemate ni jednu grobnicu svoga kralja, kneza, župana iz mitskog perioda prije Gvozda 1097.  ... drugim riječima želiš reći da ste narod čija je starija povijest u domenu mitova i legendi. Miklós IV Zrínyi ili kako ga vi vabite Nikola Šubić Zrinjski je čovjek kojem je maternji jezik madžarski, i koji je u političkom smislu Habsburg. Mi Mehmed-Pašu Sokolovića ne vabimo Bošnjakom, a vi Mikloša Hrvatom ... ludilo. Pa nećeš mi ti određivati gdje mi je domovina i čiji sam ja nasljednik... Odakle vam više toliko bezobrazluka ??? Ja sam pripadnik političkog naroda kojem je centar BiH. Prihvati ili ne, ali nećeš mi ti ili vi određivati šta sam ja. Slobodnim ljudima nećete nametati tiraniju. Šubići su ti stvorili Bosnu, preci Nikole su ti stvorili Bosnu nakon dolaska Arpadovića na vlast jer nisu željeli vladara strane krvi i vi sa njom nemate ništa osim što veličate glavosječe Stjepana Tomaševića. Vi ste potomci Turaka i ********, zato i obilježavate "djenosajde" u Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori i smeta vam Njegoš jer su Crnogorci kao nacija nastali bunom protiv vas dahija tj po to me su dobili ime. Vi nemate ništa sa srednjovjekovnom Bosnom i to je sramota Hrvata što smo vam dopustili uopće da spominjete Bosnu. Vi ste samo jedna anomalija. Anomalija koja je nastala zbog greške AU, na kraju krajeva svi vi do zadnjega na Klixu pravdate da veličate glavosječe Tomaševića jer tako se "svetite" UZP-ovcima, vaša kultura je turska i ništa više ni manje. Kako vas nije sramota spominjati Bosnu dok uzurpirate Samostan svete Marije u Jajcu i sanjate o kalifatu? Babo Alija vam je ostavio Bosnu u amanet Erdoganu i vi sanjate da ćete istrijebiti Hrvate na isti način kao što su to radili Turci uzurpirajući našu zemlju. Mi jesmo surađivali sa Osmanskim Turcima, tamo gdje su nam interesi bili zajednički, ali mi nismo Turci, i u tome je stvar. Ako smo mi Turci, vi ste Madžari i Talijani, pa kupite više te stvari i noga za Budimpeštu i Vatikan. I katolički vladari su sjekli glave i to masovno po Europi, spaljivali vještice, mučili inkvizicijom itd. Ti ćeš nam reć o čemu mi sanjamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Genuine
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 00:48 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Tvoja zemlja je Anadolija i ona te čeka, ti s Bosnom nemaš ništa.
Rezultat si samo milosti AU kao i milosti Hrvata. AU je imala međunarodnu obvezu da nas čuva. Bila je Novopazarska konvencija, i bili su sporazumi na Berlinskom kongresu. A milost Hrvata ...  Ne dao Bog nikome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 00:48 |
|
|
Praznik? Dženaza? 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Veseli Bosanac
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 01:19 |
|
|
daramo je napisao/la: Možda da prvo otkrijete da ne postoji država po imenu Bosna? Da ne postoji drzava sa imenom BIH, a postoji jer je za nju Zapadna Hercegovina glasala skoro stopostotno u februaru i martu 1992, onda bi ona jos uvijek bila dio Jugoslavije, to jeste danasnje Srbije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Genuine
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 01:28 |
|
|
PCM je napisao/la: bobanovski je napisao/la:
Ološu islamistički Šubići su ti stvorili Bosnu, preci Nikole su ti stvorili Bosnu i vi sa njom nemate ništa osim što veličate glavosječe Stjepana Tomaševića. Vi ste potomci Turaka i ********, zato i obilježavate "djenosajde" u Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori i smeta vam Njegoš jer su Crnogorci kao nacija nastali bunom protiv vas dahija tj po to me su dobili ime.
Vi nemate ništa sa srednjovjekovnom Bosnom i to je sramota Hrvata što smo vam dopustili uopće da spominjete Bosnu. Vi ste samo jedna anomalija. Anomalija koja je nastala zbog greške AU, na kraju krajeva svi vi do zadnjega na Klixu pravdate da veličate glavosječe Tomaševića jer tako se "svetite" UZP-ovcima, vaša kultura je turska i ništa više ni manje.
Kako vas nije sramota spominjati Bosnu dok uzurpirate Samostan svete Marije u Jajcu i sanjate o kalifatu? Babo Alija vam je ostavio Bosnu u amanet Erdoganu i vi sanjate da ćete istrijebiti Hrvate na isti način kao što su to radili Turci uzurpirajući našu zemlju.
Potomci islamiziranih ISIL osmanskih glavosjeca i uzurpatori i koljaci srednjovjekovne Bosne. To su nasi federalni partneri. S Bosnom veze nemaju. Sa muslimanskim koljacima Sulejmanom, Fatihom itd - imaju sve.  Sa Bosnom imamo: 1. Većina genetiku 2. Jezik 3. Državotvorna ideja bosanske države 4. Mentalitet i kultura brđana-gorštaka itd. Jedino što većina ima sa Osmanlijama su imena. Sjedi jedan. Mi smo Bosanci i Hercegovci sa muslimanskim imenima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 01:31 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 12:46 Postovi: 1684 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Genuine
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 01:38 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: A religija ? Religija je širok pojam. Većina nije religiozna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 01:43 |
|
|
Genuine je napisao/la: bobanovski je napisao/la:
Šubići su ti stvorili Bosnu, preci Nikole su ti stvorili Bosnu nakon dolaska Arpadovića na vlast jer nisu željeli vladara strane krvi i vi sa njom nemate ništa osim što veličate glavosječe Stjepana Tomaševića. Vi ste potomci Turaka i ********, zato i obilježavate "djenosajde" u Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori i smeta vam Njegoš jer su Crnogorci kao nacija nastali bunom protiv vas dahija tj po to me su dobili ime.
Mi jesmo surađivali sa Osmanskim Turcima, tamo gdje su nam interesi bili zajednički, ali mi nismo Turci, i u tome je stvar. Ako smo mi Turci, vi ste Madžari i Talijani, pa kupite više te stvari i noga za Budimpeštu i Vatikan. I katolički vladari su sjekli glave i to masovno po Europi, spaljivali vještice, mučili inkvizicijom itd. Ti ćeš nam reć o čemu mi sanjamo. Kakvi interesi? Vi osvete Turcima nakon stoljeća ugnjetavanja smatrate "genocidom nad Bošnjacima", kako gledaš na to? Ritualno odsijecanje glave je svojstveno vama, vašoj Turskoj matici i mudzahedinima devedesetih. Hrvatima ste ritualno 93 odsijecali glave kao i Stjepanu Tomaševiću kojeg ne podnosite. Bosna je prije dolaska Turaka bila katolička i hrvatska, završila je stvaranjem vas i pretvaranjem crkava u dzamije poput Samostana svete Marije u Jajcu u kojem ti je okrunjen Stjepan kao zadnji vladar Bosne na koju se pozivaš. Na isti način su završili i Hrvati koji su pretvoreni u ostatke ostataka i ti tvrdiš da nas treba uništiti i da ne zaslužujemo politička prava iako je cijela povijest Bosne naša. Ti bez Turaka nemaš svoj identitet i samo si povezan s njihovim genocidom nad Hrvatima budući da si mix doseljenika iz Beograda, Makedonije i Crne Gore i nemaš veze s Bosnom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Genuine
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 01:44 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Genuine je napisao/la: Sa stanovišta državotvornosti Banovina, Kraljevina, Vilajet, AU Corpus Separatum, NR/SR BiH, RBiH i BiH su jedna te ista cjelina sa istim državotvornim ciljem. Vi se zanosite sa Holiday Inn-om, i 1993, a mi smo tu 1000 godina. I kontate na brzaka nešto ...
Nisu ni teritorijalno iste cjeline (je li ti npr poznati pojmovi Turska Hrvatska?, Vojvodstvo Svetog Save? ) Sa istim državotvornim ciljem koji se nigdje nije ogledao do 1992 ? Ja se slažem da ste bili nešto specifično i prije dolaska Osmanlija, zato su na vas ugarski kraljevi i dizali "križarske" vojne sa više desetaka tisuća ljudi, ali da govoriš o nekakvoj državotvornoj cjelini koja postoji 1000 god dok istu negiraš Hrvatima je smiješno. Ko želi da vidi, može da to primjeti. Ko ne želi ... Ništa ja modernim Hrvatima ne negiram. Preci modernih Hrvata su imali najozbiljniju južnoslavensku državu koja se zvala Dubrovačka Republika. Mi da smo to imali, bili bi najponosniji ljudi na svijetu. U ostalim dijelovima onoga što će u naše vrijeme postati Hrvatska su bili pod vlašću Mlečana, Madžara, Austrijanaca, čak i naše Banovine i Kraljevstva, kasnije Osmanlija u čije ime smo mi vladali na tim prostorima, a onda Napoleona i AU. Nemam ja ništa protiv Hrvata, i kamo sreće da se dopunjavamo, a ne svađamo. U isto to vrijeme Bosna je banovina i kraljevstvo, i osmanski vilajet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 01:46 |
|
|
Genuine je napisao/la: PCM je napisao/la: Potomci islamiziranih ISIL osmanskih glavosjeca i uzurpatori i koljaci srednjovjekovne Bosne. To su nasi federalni partneri. S Bosnom veze nemaju. Sa muslimanskim koljacima Sulejmanom, Fatihom itd - imaju sve.  Sa Bosnom imamo: 1. Većina genetiku 2. Jezik 3. Državotvorna ideja bosanske države 4. Mentalitet i kultura brđana-gorštaka itd. Jedino što većina ima sa Osmanlijama su imena. Sjedi jedan. Mi smo Bosanci i Hercegovci sa muslimanskim imenima. Taj termin "Bosanac i Hercegovac" je dosta širok, vi prezirete Hercegovinu i kako je moguće da postoje fantomski "Bošnjaci" na Kosovu, Sandzaku, Makedoniji, Crnoj Gori i Bugarskoj? Zašto su svi Turci i slavenske poturice proglašene famoznim "Bošnjacima"? Zašto želite nama Hrvatima oteti povijest srednjovjekovne Bosne i povezati je sa etnocidom nad svim narodima Balkana a pogotovo katolicima? Zašto ne odjebete? Zašto se ne vratite u svoju maticu Tursku?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 01:49 |
|
|
Genuine je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: Nisu ni teritorijalno iste cjeline (je li ti npr poznati pojmovi Turska Hrvatska?, Vojvodstvo Svetog Save? ) Sa istim državotvornim ciljem koji se nigdje nije ogledao do 1992 ? Ja se slažem da ste bili nešto specifično i prije dolaska Osmanlija, zato su na vas ugarski kraljevi i dizali "križarske" vojne sa više desetaka tisuća ljudi, ali da govoriš o nekakvoj državotvornoj cjelini koja postoji 1000 god dok istu negiraš Hrvatima je smiješno. Ko želi da vidi, može da to primjeti. Ko ne želi ... Ništa ja modernim Hrvatima ne negiram. Preci modernih Hrvata su imali najozbiljniju južnoslavensku državu koja se zvala Dubrovačka Republika. Mi da smo to imali, bili bi najponosniji ljudi na svijetu. U ostalim dijelovima onoga što će u naše vrijeme postati Hrvatska su bili pod vlašću Mlečana, Madžara, Austrijanaca, čak i naše Banovine i Kraljevstva, kasnije Osmanlija u čije ime smo mi vladali na tim prostorima, a onda Napoleona i AU. Nemam ja ništa protiv Hrvata, i kamo sreće da se dopunjavamo, a ne svađamo. U isto to vrijeme Bosna je banovina i kraljevstvo, i osmanski vilajet. Bosna je ništa više ni manje osim hrvatske države stvorene nakon dolaska Arpadovića na vlast. Stvorili su je Šubići koje si gore napadao jer ti smeta što ti je Nikola posijekao desetine tisuća tvojih i Hrvati Bosne su završili u brutalnom genocidu, prije dolaska Turaka ih je bilo 90 posto a danas su praktički istrijebljeni i vi ih želite istrijebiti do kraja i stvoriti šerijat u kojem bi slavili majčicu Tursku. Jedini razlog zbog kojeg se pozivate na srednjovjekovnu Bosnu a ne na Tursku je taj što ste svjesni da bi bili poraženi. Vi prezirete Bosnu, prezirete Stjepana Tomaševića i sve Hrvate kao i Srbe. Želite samo šerijat, izlazak na Neum i spajanje s majčicom Turskom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Genuine
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 02:05 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Genuine je napisao/la: Mi jesmo surađivali sa Osmanskim Turcima, tamo gdje su nam interesi bili zajednički, ali mi nismo Turci, i u tome je stvar. Ako smo mi Turci, vi ste Madžari i Talijani, pa kupite više te stvari i noga za Budimpeštu i Vatikan. I katolički vladari su sjekli glave i to masovno po Europi, spaljivali vještice, mučili inkvizicijom itd. Ti ćeš nam reć o čemu mi sanjamo.
Kakvi interesi? Vi osvete Turcima nakon stoljeća ugnjetavanja smatrate "genocidom nad Bošnjacima", kako gledaš na to? Ritualno odsijecanje glave je svojstveno vama, vašoj Turskoj matici i mudzahedinima devedesetih. Hrvatima ste ritualno 93 odsijecali glave kao i Stjepanu Tomaševiću kojeg ne podnosite. Bosna je prije dolaska Turaka bila katolička i hrvatska, završila je stvaranjem vas i pretvaranjem crkava u dzamije poput Samostana svete Marije u Jajcu u kojem ti je okrunjen Stjepan kao zadnji vladar Bosne na koju se pozivaš. Na isti način su završili i Hrvati koji su pretvoreni u ostatke ostataka i ti tvrdiš da nas treba uništiti i da ne zaslužujemo politička prava iako je cijela povijest Bosne naša. Ti bez Turaka nemaš svoj identitet i samo si povezan s njihovim genocidom nad Hrvatima budući da si mix doseljenika iz Beograda, Makedonije i Crne Gore i nemaš veze s Bosnom. Ti nisi normalan čovjek. Toliko si ostrašćen da ti treba pomoć. Ne tražim ja ništa hrvatsko, i ne treba mi ništa hrvatsko, svi ljudi umiru, ide se praznih ruku u grob, ali ono što je pravo, pravo je. Politička prava svako treba da konzumira prema svojoj snazi, veličini i značaju po principu jednakosti svih ljudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Genuine
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 02:09 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Genuine je napisao/la: Sa Bosnom imamo: 1. Većina genetiku 2. Jezik 3. Državotvorna ideja bosanske države 4. Mentalitet i kultura brđana-gorštaka itd.
Jedino što većina ima sa Osmanlijama su imena. Sjedi jedan. Mi smo Bosanci i Hercegovci sa muslimanskim imenima.
Taj termin "Bosanac i Hercegovac" je dosta širok, vi prezirete Hercegovinu i kako je moguće da postoje fantomski "Bošnjaci" na Kosovu, Sandzaku, Makedoniji, Crnoj Gori i Bugarskoj? Zašto su svi Turci i slavenske ******** proglašene famoznim "Bošnjacima"? Zašto želite nama Hrvatima oteti povijest srednjovjekovne Bosne i povezati je sa etnocidom nad svim narodima Balkana a pogotovo katolicima? Zašto ne odjebete? Zašto se ne vratite u svoju maticu Tursku? Ti nisi normlan čovjek, ali baš sa luđakom treba fino iz samilosti. Ne možemo se vratiti u Tursku, kad nas većina ne dolazi odatle. BH Hrvati su izabrali Hrvatsku kao svoju državotvornu ideju, a neki bi da određuju Bošnjacima šta će im biti državotvorna ideja. Poješće te mržnja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Genuine
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 02:13 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Genuine je napisao/la: Ko želi da vidi, može da to primjeti. Ko ne želi ... Ništa ja modernim Hrvatima ne negiram. Preci modernih Hrvata su imali najozbiljniju južnoslavensku državu koja se zvala Dubrovačka Republika. Mi da smo to imali, bili bi najponosniji ljudi na svijetu. U ostalim dijelovima onoga što će u naše vrijeme postati Hrvatska su bili pod vlašću Mlečana, Madžara, Austrijanaca, čak i naše Banovine i Kraljevstva, kasnije Osmanlija u čije ime smo mi vladali na tim prostorima, a onda Napoleona i AU. Nemam ja ništa protiv Hrvata, i kamo sreće da se dopunjavamo, a ne svađamo. U isto to vrijeme Bosna je banovina i kraljevstvo, i osmanski vilajet. Bosna je ništa više ni manje osim hrvatske države stvorene nakon dolaska Arpadovića na vlast. Stvorili su je Šubići koje si gore napadao jer ti smeta što ti je Nikola posijekao desetine tisuća tvojih i Hrvati Bosne su završili u brutalnom genocidu, prije dolaska Turaka ih je bilo 90 posto a danas su praktički istrijebljeni i vi ih želite istrijebiti do kraja i stvoriti šerijat u kojem bi slavili majčicu Tursku. Jedini razlog zbog kojeg se pozivate na srednjovjekovnu Bosnu a ne na Tursku je taj što ste svjesni da bi bili poraženi. Vi prezirete Bosnu, prezirete Stjepana Tomaševića i sve Hrvate kao i Srbe. Želite samo šerijat, izlazak na Neum i spajanje s majčicom Turskom Ponavljam ti da nisi normalan čovjek. Počeo si da buncaš. Jedini razlog zbog kojeg se pozivamo na srednjevjekovnu Bosnu je jedna te ista državotvorna tradicija koju dijelimo sa banovinom i kraljevstvom. Vrijeme će pokazati pravu istinu. Tebi želim da potražiš kvalitetnu profesionalnu pomoć.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 02:48 |
|
|
|
Dajte provjerite jel ovo isti ip kao Stinger/Westpoint i ako je banirajte sva tri nicka jer ova osoba želi stvorit dojam da ih je 3, a po prepoznatljivom je stilu samo jedan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 03:52 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7509 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
BiH nema dan drzavnosti ni druge praznike.Da bi neki datum bio praznik potrebno je da kao takav bude proglasen odgovarajucim pravnim aktom.Niti je Ustav BiH propisao praznike niti je PS BiH ikad usvojila zakon kojim bi neki datum bio ustanovljen kao praznik.25.11 po tumacenju nadleznog ministarstva FBiH jeste praznik u Federaciji BiH.Koliko je to tumacenja valjano drugi je par cipela ali 25.11 sigurno nije praznik BiH.Ime praznika je naravno protivustavno jer jedna članica bosanskohercegovačke zajednice u ovom slučaju FBiH ne može svojim praznicima ni imenom davati karakter koji se odnosi na cijelu BiH.Ali sve to naravno nije ništa novo ni nesvakidašnje.Muslimani na svaki način svojataju BiH pa i putem izbora datuma za praznike i njihovih imena.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Takozvani dan državnosti takozvane BiH Postano: 26 stu 2019, 07:59 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28476 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Kako se ovim mujagama više da?
| Privitak/ci: |

CHIPS.jpg [ 57.04 KiB | Pogledano 3871 put/a. ]
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 87 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|