|
|
Stranica: 14/456.
|
[ 11383 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:53 |
|
|
Svarog je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ode..ne mami je cvarcima . Šta stoka četniča zna da je bečka šnicla ustvari teletina.To jede svinjetinu i gotovo.Najeftinije meso.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:55 |
|
|
Čobani i gibaničari :))
Taman da u Parizu žive, krkanluk iz njih izbiti ne možeš, oni bi po čvarcima udarali.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59524 Lokacija: DAZP HQ
|
kila duhan čvarka koji Hrvatska izvozi u EU je 100 kuna, toliko o jeftinoći.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:56 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: emt je napisao/la: Ovaj traktor je za Dodika, vatrenog navijača BHF, pa u stilu, boje i to A ovo je za vas, gospođice Emt može li i za mene porcija, ja svoje već riješio....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:57 |
|
|
dudu je napisao/la: kila duhan čvarka koji Hrvatska izvozi u EU je 100 kuna, toliko o jeftinoći. Ali i zdravlju i masnoći.Samo vi jedite, nisam ja protiv, no meni je moje zdravlje najvažnije.A zna se što je čvarak
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:57 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9953 Lokacija: Banja Luka
|
osa je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: može li i za mene porcija, ja svoje već riješio.... Kud prije? Kod nas tek krenuli..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:58 |
|
|
emt je napisao/la: Šta stoka četniča zna da je bečka šnicla ustvari teletina.To jede svinjetinu i gotovo.Najeftinije meso.
Gospođice Emt, nema evropske nacije koja u svoj ishrani ne koristi svinjetinu. Izuzeci su šiftari i anadolski pseudo/nacionalno/kulturološko/vjerski talog, kojem i vi pripadate
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:59 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: kila duhan čvarka koji Hrvatska izvozi u EU je 100 kuna, toliko o jeftinoći. Ali i zdravlju i masnoći.Samo vi jedite, nisam ja protiv, no meni je moje zdravlje najvažnije.A zna se što je čvarak rezervoar energije, naravno ako se previše konzumira, nepotrošena energija se pretvara u istu takvu u tijelu konzumenta, zato samo umjereno nema problema....
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:59 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: kila duhan čvarka koji Hrvatska izvozi u EU je 100 kuna, toliko o jeftinoći. Ali i zdravlju i masnoći.Samo vi jedite, nisam ja protiv, no meni je moje zdravlje najvažnije.A zna se što je čvarak to je delikatesa, to se ne ždere, kao što se ne ždere ni pršut ili pečenica. uživa se u okusima. i ništa od toga nije jeftino. već sam pisao jednom da je simpatično kako je BIH sigurno jedna od jačih zemalja u proizvodima od svinjskog mesa, a pola stanovništva ne jede svinjetinu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:00 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
emt je napisao/la: Čobani i gibaničari :))
Taman da u Parizu žive, krkanluk iz njih izbiti ne možeš, oni bi po čvarcima udarali. I usrane gace su him standardni Ausstattung ,nikad necu zaboravit Danijelu iz Mrkonjica fatamo se ja i ona i ja onako napaljen krenem ofanzivnije,krenem rucni rad ono rukice da malo bulju mazim kad bog te mazo ja prstom po gujsci predjem tacno osjetih ostatke "istovara" otad sam oprezniji prvo iskuhavanje pa tek onda mazim vlahinje po prknu
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:01 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37682 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sve mi dirajte, čvarke ne... i češnjak... Sjašite s Emtače, jest da ima više ljeta nego što govori, ali svejedno je riječ o dami... A ti emtice, lako se daš uvući u kolo. A odgovori ti nisu baš takvi da zaklopiš ekipu. Količina ne znači ništa, ponekad ne trebaju ni riječi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:02 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Ali i zdravlju i masnoći.Samo vi jedite, nisam ja protiv, no meni je moje zdravlje najvažnije.A zna se što je čvarak
to je delikatesa, to se ne ždere, kao što se ne ždere ni pršut ili pečenica. uživa se u okusima. i ništa od toga nije jeftino. već sam pisao jednom da je simpatično kako je BIH sigurno jedna od jačih zemalja u proizvodima od svinjskog mesa, a pola stanovništva ne jede svinjetinu. Svinjsko meso je svuda u svijetu jeftino.Ovdje košta par eura kilogram.Kao što rekoh, bečka šnicla je od teletine.To je dovoljan pokazatelj kvaliteta svinjetine. Što se tiče suhovine i čvaraka, ne poznajem dovoljno "materiju" te ne bih sudila.Ukusno ili ne meni je nezdravo.Uostalom svinja je jedina životinja koja je u stanju pojesti sopstveni izmet ili ? :)
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:02 |
|
|
baš sam maloprije jeo fine čvarke, iako ih nisam volio kao klinac, sad su mi prefini.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:03 |
|
|
Svarog je napisao/la: osa je napisao/la: može li i za mene porcija, ja svoje već riješio....
Kud prije? Kod nas tek krenuli.. stari navalio, kaže "mraz tri dana za redom, kolji..."
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9953 Lokacija: Banja Luka
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: emt je napisao/la: Čobani i gibaničari :))
Taman da u Parizu žive, krkanluk iz njih izbiti ne možeš, oni bi po čvarcima udarali. I usrane gace su him standardni Ausstattung ,nikad necu zaboravit Danijelu iz Mrkonjica fatamo se ja i ona i ja onako napaljen krenem ofanzivnije,krenem rucni rad ono rukice da malo bulju mazim kad bog te mazo ja prstom po gujsci predjem tacno osjetih ostatke "istovara" otad sam oprezniji prvo iskuhavanje pa tek onda mazim vlahinje po prknu Ha...kako sad to ?? A ona po selu pricala, kako si je ljubio dole
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
|
|
Ne zna svinja sta je dinja... Kakvi bifteci i kotleti, tanko nasecena slaNNica, sir, ajvar, pecena paprika... Ne treba ni odavati male tajne velikih majstora, ovo se tek otkrije u maju kad se skines u majcu
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:04 |
|
|
Nego, nekidan pročitah podatak da je 2010. u svijetu za prehrambene svrhe stradalo 1.3 milijarde svinja. Užas
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:05 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: to je delikatesa, to se ne ždere, kao što se ne ždere ni pršut ili pečenica. uživa se u okusima. i ništa od toga nije jeftino. već sam pisao jednom da je simpatično kako je BIH sigurno jedna od jačih zemalja u proizvodima od svinjskog mesa, a pola stanovništva ne jede svinjetinu. Svinjsko meso je svuda u svijetu jeftino.Ovdje košta par eura kilogram.Kao što rekoh, bečka šnicla je od teletine.To je dovoljan pokazatelj kvaliteta svinjetine. Što se tiče suhovine i čvaraka, ne poznajem dovoljno "materiju" te ne bih sudila.Ukusno ili ne meni je nezdravo.Uostalom svinja je jedina životinja koja je u stanju pojesti sopstveni izmet ili ? :) meso možda, ali kila čvarak u sisku je 120 kuna a nisu ni sluga domaćima, i da te poučim što se tiče bečke šnicle, orginalna šnicla je od svinjetine, i baš je dostupnost i cijena utjecala da bude od te vrste mesa, gledo jednom u nekoj emisiji, o europi....
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: to je delikatesa, to se ne ždere, kao što se ne ždere ni pršut ili pečenica. uživa se u okusima. i ništa od toga nije jeftino. već sam pisao jednom da je simpatično kako je BIH sigurno jedna od jačih zemalja u proizvodima od svinjskog mesa, a pola stanovništva ne jede svinjetinu. Svinjsko meso je svuda u svijetu jeftino.Ovdje košta par eura kilogram.Kao što rekoh, bečka šnicla je od teletine.To je dovoljan pokazatelj kvaliteta svinjetine. Što se tiče suhovine i čvaraka, ne poznajem dovoljno "materiju" te ne bih sudila.Ukusno ili ne meni je nezdravo.Uostalom svinja je jedina životinja koja je u stanju pojesti sopstveni izmet ili ? :) svinje su najinteligentnije životinje i prljave su samo onom tko nema pojma o njima. svježe meso od svinjetine nije na cijeni, međutim nitko ga ni ne jede osim za roštilj, ali je na cijeni odojak, to je tek pravi specijalitet.
|
|
Vrh |
|
|
drizzt
|
|
Pridružen/a: 12 stu 2011, 19:50 Postovi: 64 Lokacija: Forgotten Realms
|
emt je napisao/la:
Što se tiče suhovine i čvaraka, ne poznajem dovoljno "materiju" te ne bih sudila.Ukusno ili ne meni je nezdravo.Uostalom svinja je jedina životinja koja je u stanju pojesti sopstveni izmet ili ? :)
vjerovala ili ne kokoš koju vjerovatno "izijaš" u sebe trpa puno gore stvari
_________________ Of all the races in the known realms, none is more confusing or confused than humans.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:06 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sve mi dirajte, čvarke ne... i češnjak... Sjašite s Emtače, jest da ima više ljeta nego što govori, ali svejedno je riječ o dami... A ti emtice, lako se daš uvući u kolo. A odgovori ti nisu baš takvi da zaklopiš ekipu. Količina ne znači ništa, ponekad ne trebaju ni riječi. Sad ću se ja nekom pravdati koliko mi je godina :)Daj Junuze molim te. To su gluposti. Ma ništa ti mene ne brani, mada ja tebe volim skoro pa najviše ovdje.Ovo nije kolo,ovo su djavoli.Orgijaju pa im vratim.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:06 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ne zna svinja sta je dinja... Kakvi bifteci i kotleti, tanko nasecena slaNNica, sir, ajvar, pecena paprika... Ne treba ni odavati male tajne velikih majstora, ovo se tek otkrije u maju kad se skines u majcu nema marke što je "adidas"....
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:07 |
|
|
drizzt je napisao/la: emt je napisao/la:
Što se tiče suhovine i čvaraka, ne poznajem dovoljno "materiju" te ne bih sudila.Ukusno ili ne meni je nezdravo.Uostalom svinja je jedina životinja koja je u stanju pojesti sopstveni izmet ili ? :)
vjerovala ili ne kokoš koju vjerovatno "izijaš" u sebe trpa puno gore stvari Ja sam vegetarijanka :)
|
|
Vrh |
|
|
drizzt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:07 |
|
Pridružen/a: 12 stu 2011, 19:50 Postovi: 64 Lokacija: Forgotten Realms
|
fair enough... enivejz ziva istina
_________________ Of all the races in the known realms, none is more confusing or confused than humans.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:10 |
|
|
drizzt je napisao/la: emt je napisao/la:
vjerovala ili ne kokoš koju vjerovatno "izijaš" u sebe trpa puno gore stvari bogami je tako......
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Banya, Patriota i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|