|
|
Stranica: 4/14.
|
[ 333 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 13:56 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
daramo je napisao/la: Koga briga, nek se međusobno glođu tko je izdajica, što su nerazumniji bolje za nas. Vlast će se formirati onako kako želi svjetski policajac, a neki neka i dalje vjeruju da ga mogu ucjenjivati i vrtiti u krug, na kraju se jedino oni vrte u krug dok svijet ide naprijed. Trebate progurati novo nametanje VP da formirate vlast. Toliko o demokratskim pricesima LOL
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
burpee
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 13:56 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: burpee je napisao/la: SAD želi održati Daytonski strukturu BIH.. a sda je bila na putu dekonstituiranja Hrvata... To je više vodilo u raspad nego li opstanak bih... SAD ne želi raspad BIH... Bitno je izbaciti sada sda iz vlasti, pokazati Bošnjacima da je moguća bih po Daytonu.. kad muslimani shvate da nemaju podršku za rušenje Daytona, kad prihvate Daytonski BIH... Onda više neće biti važno tko je ispred muslimana na vlasti.... Može SAD i medjunarodna zajednica uvijek zaprijetiti muslimanima da će OHR napustiti BiH ... Bitno je da shvate Bošnjaci da nemaju podršku u dekonstituiranja Hrvata...to mz im neće isporučiti... A sami nisu u stanju nametnuti... Neće to Muslimani nikad shvatiti. Ne zato što su glupi nego zato što ne žele. Njima BiH nema smisla ako neće biti građanska odnosno islamska. Oni će radije uništiti BiH nego Alijinu ideju o islamskoj državi. Bez te ideje nema ni u Holidej inu izmišljenih Bošnjaka. Hm .... Stvarno to misliš?....Ako je to tako, onda za BiH nema spasa..... Ali, BiH je tronarodna već stoljećima... Ne od Daytona ili 1945... Već stoljećima... Nije valjda da misle da to mogu sada izokrenuti.. da će BiH biti samo njihova...?!?.... Prije bih rekao, da su se nadali da će im to mz isporučiti.... Oni se sve nekako nadaju da će mz poslati koji eskadron specijalaca, koji će u sat vremena uhapsiti Čovića i Dodika.... I streljati ih.... Bilo bi zanimljivo čuti njihove reakcije na neku ozbiljnu glasinu da OHR seli u npr... Ženevu...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 13:59 |
|
|
Moze OHR u tunguziju seliti ako ne zastupa interese mog naroda. Ionako godinama nije nikakva garancija stabilnosti. Bezmudi i beznacajni. Ja bi voljela vidjeti Sta nakon OHR. Neko bi se ocEpio Mozda? LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
burpee
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Moze OHR u tunguziju seliti ako ne zastupa interese mog naroda. Ionako godinama nije nikakva garancija stabilnosti. Bezmudi i beznacajni. Ja bi voljela vidjeti Sta nakon OHR. Neko bi se ocEpio Mozda? LOL Ne bi se nitko odcjepio.... Svi bi čekali razvoj događaja.......
|
|
Vrh |
|
 |
burpee
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Moze OHR u tunguziju seliti ako ne zastupa interese mog naroda. Ionako godinama nije nikakva garancija stabilnosti. Bezmudi i beznacajni. Ja bi voljela vidjeti Sta nakon OHR. Neko bi se ocEpio Mozda? LOL Ne bi se nitko odcjepio.... Svi bi čekali razvoj događaja.......
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:03 |
|
|
Kad Ovdje Daramenko pocne o islamistima priču a „demokratske procese“ gura „nametanjem“ kolinijalni upravitelj. Koji nedostatak takta!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:03 |
|
|
Bez OHR-a ne bi bilo moguce ukloniti blokade a konstantne blokade bi u konacnici dovele do raspada zemlje. U to nema sumnje
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
DzonBG
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ne mozes ti Zlaju porediti das glupim Nerkom. Ni u čemu. Oporba u Federaciji je jako slaba. Oni sa širokim „dijaspozmom“ stranaka ne mogu formirati vlast. Znas Koliko dugo? Govori se cak i o novim intervencijama i jednostranim Švabe. SDA je trebalo potući i oslabiti nekim metodama drugim. Ovo sto se radi, iskljucivo im pogoduje. Mislim da oni u stvarnosti nisu ni zabrinuti. Nego glume pacenike. Ta im uloga u narodu odgovara. Jer su NiP i SDP okarakterizirani su izdajnicima.
Ne radi se u slucaju nametanja IZ o zastiti Hrvata da biraju svoje legitimne predstavnike. Komsic je i dalje clan presjednistva. To VP nije ni isao da obori. IZ se odnosi na cementiranje vlasti stranici HDZ i Kad Hrvata bude 50.000 u BiH.
Nermin je tip koga komotno vidim sa druge strane tezge na pijaci kako valja paprike...ili cuvar skladista u Zivinicama koji posle ponoci pusti Zadrugu... Zlaja je mnogo namazaniji lik, ali sustina je ista. Ne shvatate da vam je Amerika i EU gazda... nema nezavisne drzave, to je protektorat, glavni baja je gubernator, i strane sudije sede u ustavnom sudu. Ako ste ocekivali da vam oni guraju vase interese doveka, nece... dugo ste imali gubernatore koji su vam povladjivali, mozda bi se to i nastavilo, da Hrvatima niste bezobrazno uguravali Komsu, i pokusavali izbornim inzinjeringom da ih odstranite iz vlasti. Kad ste tu stali u govno, poziv na budjenje je - cekaj, SDA nas je uvalila u ovo sranje, daj da sad se umilimo gospodaru... po onome sto ti pises, izlaz je izgleda u vracanju SDA na vlast, jer su oni ipak vece patriote koje ne bi dale ovo. Nije moje da vas treznim, pokusavam ukratko da ti docaram sliku u kakvoj ste poziciji... Jedini izlaz vam je kompletna destrukcija SDA sektasa, i prihvatanje neke opcije koja nece u sukobima samo profitirati... Koliko je to realno u sadasnjim okolnostima... ne vidim ni naznake takvog rezona...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:04 |
|
|
burpee je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Neće to Muslimani nikad shvatiti. Ne zato što su glupi nego zato što ne žele. Njima BiH nema smisla ako neće biti građanska odnosno islamska. Oni će radije uništiti BiH nego Alijinu ideju o islamskoj državi. Bez te ideje nema ni u Holidej inu izmišljenih Bošnjaka.
Hm .... Stvarno to misliš?....Ako je to tako, onda za BiH nema spasa..... Ali, BiH je tronarodna već stoljećima... Ne od Daytona ili 1945... Već stoljećima... Nije valjda da misle da to mogu sada izokrenuti.. da će BiH biti samo njihova...?!?.... Prije bih rekao, da su se nadali da će im to mz isporučiti.... Oni se sve nekako nadaju da će mz poslati koji eskadron specijalaca, koji će u sat vremena uhapsiti Čovića i Dodika.... I streljati ih.... Bilo bi zanimljivo čuti njihove reakcije na neku ozbiljnu glasinu da OHR seli u npr... Ženevu... Pa nije. BiH je bila okupirana vijekvima i drugi su upravljali sa njom. Prvi put kad su se narodi pitali šta žele 1990. poklali smo se. Nikad mi nismo živili zajedno. Tačno se znalo čije selo je čije i nikad Srbin sa Muslimanom nije živio u istom mjestu. Ja lično mislim da će BiH nestati sa karte svijeta i da će pući na 3 dijela kao što je de facto već pukla. U miru naravno.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:06 |
|
|
Nebula je napisao/la: Bez OHR-a ne bi bilo moguce ukloniti blokade a konstantne blokade bi u konacnici dovele do raspada zemlje. U to nema sumnje Zemlja je nefunkcionalna godinama unazad. OHR K nije mrdnuo da ukloni glavne opstruirelje HDZ i SNSD. Ako ce se raspasti BiH ne budemo li udovoljavali fašistickim strankama koje zemlju unazadjuju onda neke se raspadne. Nema pregovora s govnima koji blokiraju i opstruiraju sve bosansko. Treba 6 bosnja skinuti gace da ih naguze 2 Hrvata za opstanak? Begaj Nebula!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Koga briga, nek se međusobno glođu tko je izdajica, što su nerazumniji bolje za nas. Vlast će se formirati onako kako želi svjetski policajac, a neki neka i dalje vjeruju da ga mogu ucjenjivati i vrtiti u krug, na kraju se jedino oni vrte u krug dok svijet ide naprijed. Trebate progurati novo nametanje VP da formirate vlast. Toliko o demokratskim pricesima LOL A bilo je demokratski kad je VP umetao Srbima i Hrvatima. Baš vam lijepo stoji umetanje, nosite ga nekako sramežljivo al sa ponosom. Baš ste simpatični. Ja da sam VP umetao bih vam ga svaki dan.
|
|
Vrh |
|
 |
burpee
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:07 |
|
|
Nebula je napisao/la: Bez OHR-a ne bi bilo moguce ukloniti blokade a konstantne blokade bi u konacnici dovele do raspada zemlje. U to nema sumnje Ili bi se rješavale razumnim kompromisima.... Ne mislim da bi Srbi trčali odmah u secesiju i rizik.... Treba živjeti do "ujedinjenja"...
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43488 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Problem i jeste što netko misli da je svrha OHR-a da zastupa interes jednog naroda na štetu drugoga. Razmišljanje razmaženog derišta kad mu teta u vrtiću otme igračku i kaže da nije samo njegova.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nebula je napisao/la: Bez OHR-a ne bi bilo moguce ukloniti blokade a konstantne blokade bi u konacnici dovele do raspada zemlje. U to nema sumnje Zemlja je nefunkcionalna godinama unazad. OHR K nije mrdnuo da ukloni glavne opstruirelje HDZ i SNSD. Ako ce se raspasti BiH ne budemo li udovoljavali fašistickim strankama koje zemlju unazadjuju onda neke se raspadne. Nema pregovora s govnima koji blokiraju i opstruiraju sve bosansko. Treba 6 bosnja skinuti gace da ih naguze 2 Hrvata za opstanak? Begaj Nebula! To Fatima, sad već zvučiš ko ljudina a ne ko lojavi podanik. Kao što rekoh. novovrijeme je napisao/la: Neće to Muslimani nikad shvatiti. Ne zato što su glupi nego zato što ne žele. Njima BiH nema smisla ako neće biti građanska odnosno islamska. Oni će radije uništiti BiH nego Alijinu ideju o islamskoj državi. Bez te ideje nema ni u Holidej inu izmišljenih Bošnjaka.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:13 |
|
|
burpee je napisao/la: Nebula je napisao/la: Bez OHR-a ne bi bilo moguce ukloniti blokade a konstantne blokade bi u konacnici dovele do raspada zemlje. U to nema sumnje Ili bi se rješavale razumnim kompromisima.... Ne mislim da bi Srbi trčali odmah u secesiju i rizik.... Treba živjeti do "ujedinjenja"... De uozbilji se.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:15 |
|
|
DzonBG je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ne mozes ti Zlaju porediti das glupim Nerkom. Ni u čemu. Oporba u Federaciji je jako slaba. Oni sa širokim „dijaspozmom“ stranaka ne mogu formirati vlast. Znas Koliko dugo? Govori se cak i o novim intervencijama i jednostranim Švabe. SDA je trebalo potući i oslabiti nekim metodama drugim. Ovo sto se radi, iskljucivo im pogoduje. Mislim da oni u stvarnosti nisu ni zabrinuti. Nego glume pacenike. Ta im uloga u narodu odgovara. Jer su NiP i SDP okarakterizirani su izdajnicima.
Ne radi se u slucaju nametanja IZ o zastiti Hrvata da biraju svoje legitimne predstavnike. Komsic je i dalje clan presjednistva. To VP nije ni isao da obori. IZ se odnosi na cementiranje vlasti stranici HDZ i Kad Hrvata bude 50.000 u BiH.
Nermin je tip koga komotno vidim sa druge strane tezge na pijaci kako valja paprike...ili cuvar skladista u Zivinicama koji posle ponoci pusti Zadrugu... Zlaja je mnogo namazaniji lik, ali sustina je ista. Ne shvatate da vam je Amerika i EU gazda... nema nezavisne drzave, to je protektorat, glavni baja je gubernator, i strane sudije sede u ustavnom sudu. Ako ste ocekivali da vam oni guraju vase interese doveka, nece... dugo ste imali gubernatore koji su vam povladjivali, mozda bi se to i nastavilo, da Hrvatima niste bezobrazno uguravali Komsu, i pokusavali izbornim inzinjeringom da ih odstranite iz vlasti. Kad ste tu stali u govno, poziv na budjenje je - cekaj, SDA nas je uvalila u ovo sranje, daj da sad se umilimo gospodaru... po onome sto ti pises, izlaz je izgleda u vracanju SDA na vlast, jer su oni ipak vece patriote koje ne bi dale ovo. Nije moje da vas treznim, pokusavam ukratko da ti docaram sliku u kakvoj ste poziciji... Jedini izlaz vam je kompletna destrukcija SDA sektasa, i prihvatanje neke opcije koja nece u sukobima samo profitirati... Koliko je to realno u sadasnjim okolnostima... ne vidim ni naznake takvog rezona... Dino ima nadimak Kifla, a Nermin trenirka. Toliko o tom mentalnom sklopu. Sto se tice MZ, nametanjem IZ ne radi se o opstanka ni BiH bi FBIH. Hrvati kao najslabija karika nemaju snage pokrenuti bilo kakav cin raspada. Zato ja ne vidim svrhu ni udovoljavanja MU i VP. Hladno sve se nametnuto ne „moze“ sprovesti. Na bosanskoj strani ne postoji strana koja bi legalizirala zelje HDZ i kolonijalnog upravitelja. I sta sada? Mogu izraziti zabrinutost i pozvati na dijalog. Sigurno nece dignuti svijaciju za odbijanje. Zelimo biti dijelom demokratskih procesa u nasoj zemlji. Kako neko moze tupiti o demokraciji a nesto nam „nametati“ gospodine nametnite mami u Njemackoj. I sta nam moze MZ i EU. Destabilizirati BiH i razjebati? Stvoriti tenzije? Riskirati da postane trokut turska interesna zona? Koju kaznu mogu uvesti?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
burpee
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nebula je napisao/la: Bez OHR-a ne bi bilo moguce ukloniti blokade a konstantne blokade bi u konacnici dovele do raspada zemlje. U to nema sumnje Zemlja je nefunkcionalna godinama unazad. OHR K nije mrdnuo da ukloni glavne opstruirelje HDZ i SNSD. Ako ce se raspasti BiH ne budemo li udovoljavali fašistickim strankama koje zemlju unazadjuju onda neke se raspadne. Nema pregovora s govnima koji blokiraju i opstruiraju sve bosansko. Treba 6 bosnja skinuti gace da ih naguze 2 Hrvata za opstanak? Begaj Nebula! Neka se raspadne??... Jel ti to ozbiljno? Je li to većinsko mišljenje kod Bošnjaka?... Ako je to većinsko mišljenje, onda svo ovo ponašanje sda ima smisla....
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:19 |
|
|
daramo je napisao/la: Problem i jeste što netko misli da je svrha OHR-a da zastupa interes jednog naroda na štetu drugoga. Razmišljanje razmaženog derišta kad mu teta u vrtiću otme igračku i kaže da nije samo njegova. Problem je sto vi imate kompleks Boga. I sto mislite da je demokratija guziti pet sest puta brojniji narod kuknjavom“mi smo katolici a EU nas mrzi“ Pa onda dodje neki levat i „demokratski“ nametne promjene da ne kmecite poput p.. i onda vi kazete“aha, to he demokracija” pomračeni islamiste” Zato ja ne bi pregovara s vama. A ne formirala vlast. Pa da vidim šta može MZ. Bas da vidim. To pumpanje demokracije. Igra se mali Perića demografskih procesa nametanjem! Ne rise daramenko.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Treba 6 bosnja skinuti gace da ih naguze 2 Hrvata za opstanak? Begaj Nebula! Ne znam za gace ali postovati potpisane sporazume sigurno treba. Bez toga nema BiH Sve sto je Schmidt uradio je da vrati Dom Naroda FBiH na pocetne postavke. Da se ne moze napraviti vlast u FBiH bez stranaka koje imaju vecinsku podrsku Hrvata. Thats all.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43488 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Čuj šovinjarke na Uskrs, kad Hrvata bude 50 000 u BiH HDZ će biti u vlasti. Za ovakve samo toljaga pomaže, kome smeta da se Hrvati pitaju u državi koju su izglasali nek se priključe tebi u Austriji.
Komšić je i dalje član Predsjedništva ali bez ikakva utjecaja i bez mogućnosti veta, kad SDA preglasaju Bećirović i Cvijanović tvoj precjednik može samo zavijati na mjesec i prodavati vam patrijotizam. Komšić se u Predsjedništvu pita koliko i SDA na državnoj razini.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:21 |
|
|
burpee je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Zemlja je nefunkcionalna godinama unazad. OHR K nije mrdnuo da ukloni glavne opstruirelje HDZ i SNSD. Ako ce se raspasti BiH ne budemo li udovoljavali fašistickim strankama koje zemlju unazadjuju onda neke se raspadne. Nema pregovora s govnima koji blokiraju i opstruiraju sve bosansko.
Treba 6 bosnja skinuti gace da ih naguze 2 Hrvata za opstanak? Begaj Nebula!
Neka se raspadne??... Jel ti to ozbiljno? Je li to većinsko mišljenje kod Bošnjaka?... Ako je to većinsko mišljenje, onda svo ovo ponašanje sda ima smisla.... Ko ima kapacitet da raspadne BiH? HDZ  Trubilj bi na Rondou vjerovatno  da je neutraliziran HDZ ovaj izborni ciklus.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:22 |
|
|
burpee je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Zemlja je nefunkcionalna godinama unazad. OHR K nije mrdnuo da ukloni glavne opstruirelje HDZ i SNSD. Ako ce se raspasti BiH ne budemo li udovoljavali fašistickim strankama koje zemlju unazadjuju onda neke se raspadne. Nema pregovora s govnima koji blokiraju i opstruiraju sve bosansko.
Treba 6 bosnja skinuti gace da ih naguze 2 Hrvata za opstanak? Begaj Nebula!
Neka se raspadne??... Jel ti to ozbiljno? Je li to većinsko mišljenje kod Bošnjaka?... Ako je to većinsko mišljenje, onda svo ovo ponašanje sda ima smisla.... Lako je takvo mišljenje imati u Beču, ta neće se njoj raspadati Austrija, to bi je više pogodilo nego raspad BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:23 |
|
|
daramo je napisao/la: Čuj šovinjarke na Uskrs, kad Hrvata bude 50 000 u BiH HDZ će biti u vlasti. Za ovakve samo toljaga pomaže, kome smeta da se Hrvati pitaju u državi koju su izglasali nek se priključe tebi u Austriji.
Komšić je i dalje član Predsjedništva ali bez ikakva utjecaja i bez mogućnosti veta, kad SDA preglasaju Bećirović i Cvijanović tvoj precjednik može samo zavijati na mjesec i prodavati vam patrijotizam. Komšić se u Predsjedništvu pita koliko i SDA na državnoj razini. Upravo tako. “Većinski HDZ kantoni” će davati koliko HDZ-ovaca u DN? Većinu. Koliko po popisu iz 2013. Ajde reci. I Ajde mi malo gangaj o demokraciji koju ste dobili “nametanjem” IZ. I o vlasti čije će rješenje “nametnuti” Svabo.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:24 |
|
|
daramo je napisao/la: burpee je napisao/la: Neka se raspadne??... Jel ti to ozbiljno? Je li to većinsko mišljenje kod Bošnjaka?... Ako je to većinsko mišljenje, onda svo ovo ponašanje sda ima smisla.... Lako je takvo mišljenje imati u Beču, ta neće se njoj raspadati Austrija, to bi je više pogodilo nego raspad BiH. Od takvih mlatinudana ko ti, raspad niti kapacitet za raspad ne očekujem. Iluzorno je to i pomišljati.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
DzonBG
|
Naslov: Re: Zašto SAD žele po svaku cijenu istjerati SDA iz svih razina vlasti? Postano: 09 tra 2023, 14:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Dino ima nadimak Kifla, a Nermin trenirka. Toliko o tom mentalnom sklopu. Sto se tice MZ, nametanjem IZ ne radi se o opstanka ni BiH bi FBIH. Hrvati kao najslabija karika nemaju snage pokrenuti bilo kakav cin raspada. Zato ja ne vidim svrhu ni udovoljavanja MU i VP. Hladno sve se nametnuto ne „moze“ sprovesti. Na bosanskoj strani ne postoji strana koja bi legalizirala zelje HDZ i kolonijalnog upravitelja. I sta sada? Mogu izraziti zabrinutost i pozvati na dijalog. Sigurno nece dignuti svijaciju za odbijanje. Zelimo biti dijelom demokratskih procesa u nasoj zemlji. Kako neko moze tupiti o demokraciji a nesto nam „nametati“ gospodine nametnite mami u Njemackoj. I sta nam moze MZ i EU. Destabilizirati BiH i razjebati? Stvoriti tenzije? Riskirati da postane trokut turska interesna zona? Koju kaznu mogu uvesti?
Dino radi sad ono za sta je tu i postavljen... Otisao je u Zagreb i Beograd, davao normalne izjave, nije se kurcio i pretio kao Komsa. Nije to njegov mentalni izum, bukvalno je izabran od ambasade da se tako ponasa... privatno bi verovatno hebo mater cetnicima i ustasama, ali razumeo je svoj zadatak. Kmeka, ovo je izdaja... izdaja cega?! Jeste izdaja ako vam je naum da se baskonacno glodjete sa susedima i slavno propadate. Postoji baja nad bajama, centri moci koji oblikuju ovaj svet... tesko je sranje u Ukrajini, duel najvecih sila. Procena Zapada da u svemu tome im treba miran Balkan, i svako ko pravi nered, bice resen... SDA je umetnoscu princa Bakira markirana kao najveci podstrekac sranja, i nad time se dobro zamislite. Zvaka o demokratskim procedurama...to ne pije vodu ni u mnogo ozbiljnijim drzavama. Ako sanjate neku BiH gde cete se jedini pitati, to nikad nece doci, svedite svoje ciljeve na razumne mere, odlaze vam mladi ljudi, caruje stranacko zaposljavanje, jedete sami sebe iznutra. Zadnje vam treba sukob sa jacim komsijama, i necete iz toga izaci na zelenu granu. To da neko hoce da vas unisti, i da zato treba da glasate za kockaste glooove iz SDA, jer je to ta patriotska linija... to je psihodelicna droga koju vam preko klixa valjaju svaki dan.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|