rekla bi moja pokojna baka: raskoračio se,k'o da će pišat'...
Ma nemoj! Komentarišeš muškarca koji normalno stoji a za silne ženske stražnjice u vulgarnim pozama ni A ni B. Šta bi tvoja pokojna baka za njih rekla, mogu zamisliti.
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7611 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
Ksenija je napisao/la:
kiler je napisao/la:
rekla bi moja pokojna baka: raskoračio se,k'o da će pišat'...
Ma nemoj! Komentarišeš muškarca koji normalno stoji a za silne ženske stražnjice u vulgarnim pozama ni A ni B. Šta bi tvoja pokojna baka za njih rekla, mogu zamisliti.
muškarcu i ne priliči okretati guzicu prema drugima u vulgarnim pozama...
Čak ni kad se treba prosvjedovati protiv izdaje?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17431 Lokacija: יום טוב
kiler je napisao/la:
Ksenija je napisao/la:
a ženama priliči???
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Ne bih drugi puta komentarisala a tek ne bih izdvajala primere čija prezentacija srozava muški ukus.
Muškarac sa doka stao je najnormalnije, ni manje ni više nego David. Ako je to vulgarno onda je vulgaran i David odnosno Mikelanđelo. (možeš zažmuriti u kritično momentu kada ga budeš posmatrao (a možda već jesi).
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.