Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17985 Lokacija: Drina je na granici!
Ksenija je napisao/la:
Šta joj fali? Makar je pristojno stao.
ništa ne fali
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
rekla bi moja pokojna baka: raskoračio se,k'o da će pišat'...
Ma nemoj! Komentarišeš muškarca koji normalno stoji a za silne ženske stražnjice u vulgarnim pozama ni A ni B. Šta bi tvoja pokojna baka za njih rekla, mogu zamisliti.
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7556 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
Ksenija je napisao/la:
kiler je napisao/la:
rekla bi moja pokojna baka: raskoračio se,k'o da će pišat'...
Ma nemoj! Komentarišeš muškarca koji normalno stoji a za silne ženske stražnjice u vulgarnim pozama ni A ni B. Šta bi tvoja pokojna baka za njih rekla, mogu zamisliti.
muškarcu i ne priliči okretati guzicu prema drugima u vulgarnim pozama...
Čak ni kad se treba prosvjedovati protiv izdaje?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17419 Lokacija: יום טוב
kiler je napisao/la:
Ksenija je napisao/la:
a ženama priliči???
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Ne bih drugi puta komentarisala a tek ne bih izdvajala primere čija prezentacija srozava muški ukus.
Muškarac sa doka stao je najnormalnije, ni manje ni više nego David. Ako je to vulgarno onda je vulgaran i David odnosno Mikelanđelo. (možeš zažmuriti u kritično momentu kada ga budeš posmatrao (a možda već jesi).
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17985 Lokacija: Drina je na granici!
Bosanska
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.