|
|
Stranica: 948/1116.
|
[ 27891 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
WL Ukraine
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 05:26 |
|
|
Pozdrav iz Dalekog Istoka
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 08:45 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Kruskha je napisao/la: Dobro jutro :mahmah: đe si kruškoooo? kaj ima? WL Ukraine je napisao/la: Pozdrav iz Dalekog Istoka Kina? Japan?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
WL Ukraine
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 09:42 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 10:09 |
|
|
dobro, onda si bliže Japanu. nisam puno fulala otkud ti na hrvatskom forumu?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 10:43 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Dobro jutro :mahmah: đe si kruškoooo? kaj ima? Radim sunce....radim Mislim trebala bi....ali danas nema team leaderice pa misevi kolo vode Sto ima u te?
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:02 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Radim sunce....radim Mislim trebala bi....ali danas nema team leaderice pa misevi kolo vode Sto ima u te? radim. jesi sad u banci? jesi našla kakvog potkoženog managera?
|
|
Vrh |
|
|
WL Ukraine
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:09 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: dobro, onda si bliže Japanu. nisam puno fulala otkud ti na hrvatskom forumu? Japan će posjetiti ikada Zainteresiran sam za politiku, povijest Hrvatske i život običnih ljudi) Želim posjetiti Balkan, uključujući BiH I slučajno sam pronašao, tražio sam nešto o tim temama, vidim kako je dobar forum) A vi ste Hrvat? Živjeti na Bliskom istoku?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:12 |
|
|
WL Ukraine je napisao/la: Japan će posjetiti ikada Zainteresiran sam za politiku, povijest Hrvatske i život običnih ljudi) Želim posjetiti Balkan, uključujući BiH I slučajno sam pronašao, tražio sam nešto o tim temama, vidim kako je dobar forum) A vi ste Hrvat? Živjeti na Bliskom istoku? ja sam Hrvatica iz Bosne, živim u Hrvatskoj. ne idem na istok, samo zapadno
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:16 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: WL Ukraine je napisao/la: Pozdrav iz Dalekog Istoka Kina? Japan? Pelješac! Pa vidiš most koliki je
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:17 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Radim sunce....radim Mislim trebala bi....ali danas nema team leaderice pa misevi kolo vode Sto ima u te? radim. jesi sad u banci? jesi našla kakvog potkoženog managera? Jesam I nisam . Sve neki postariji ovdje Jedino sto mi pase u cijeloj ovoj gunguli je da mogu slusati radio. Slusku u uho I znam sve vijesti iz Varazdina
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:18 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Pelješac! Pa vidiš most koliki je bleso
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:19 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Slusku u uho I znam sve vijesti iz Varazdina Što se priča, kakva je berba?
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:24 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Slusku u uho I znam sve vijesti iz Varazdina Što se priča, kakva je berba? Da kakva...prodaju grozde na veliko.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:28 |
|
|
e ako me sad srce nije strefilo...mjerkam mjesec dana neku lampu za novu sobu i onak, poskupa je. ćirnem ponovo na stranicu da utvrdim gradivo, kad ono cijena 2950 kn. morala sam triput pregledat ponudu da nađem "svoju". obje počinju na H pa sam se malo pomotala.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:30 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: e ako me sad srce nije strefilo...mjerkam mjesec dana neku lampu za novu sobu i onak, poskupa je. ćirnem ponovo na stranicu da utvrdim gradivo, kad ono cijena 2950 kn. morala sam triput pregledat ponudu da nađem "svoju". obje počinju na H pa sam se malo pomotala. kakva je to lampa? Oli ti procita knjigu za laku noc?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:32 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: e ako me sad srce nije strefilo...mjerkam mjesec dana neku lampu za novu sobu i onak, poskupa je. ćirnem ponovo na stranicu da utvrdim gradivo, kad ono cijena 2950 kn. morala sam triput pregledat ponudu da nađem "svoju". obje počinju na H pa sam se malo pomotala. Jeftinija je Aladinova.
|
|
Vrh |
|
|
WL Ukraine
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:35 |
|
|
Drago mi je. Sam Ukrajinac iz Rusije) Želim da je vaš narod sve dobro i obični ljudi žive u zadovoljstvu. Čitao sam da su Ukrajinci i Hrvati povezani narodi (neki su Ukrajinci bliži Hrvatima nego Rusima) Citat: ne idem na istok, samo zapadno takvo odbijanje odjednom
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:36 |
|
|
Kruskha je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: e ako me sad srce nije strefilo...mjerkam mjesec dana neku lampu za novu sobu i onak, poskupa je. ćirnem ponovo na stranicu da utvrdim gradivo, kad ono cijena 2950 kn. morala sam triput pregledat ponudu da nađem "svoju". obje počinju na H pa sam se malo pomotala. kakva je to lampa? Oli ti procita knjigu za laku noc? ovo je skupa ovu bih ja: i ovo bih, iako nemam kud s njim (i ne bih dala 12t kn za trosjed):
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:37 |
|
|
WL Ukraine je napisao/la: Drago mi je. Sam Ukrajinac iz Rusije) Želim da je vaš narod sve dobro i obični ljudi žive u zadovoljstvu. Čitao sam da su Ukrajinci i Hrvati povezani narodi (neki su Ukrajinci bliži Hrvatima nego Rusima) gdje si naučio hrvatski?
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:43 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: kakva je to lampa? Oli ti procita knjigu za laku noc?
ovo je skupa ovu bih ja: i ovo bih, iako nemam kud s njim (i ne bih dala 12t kn za trosjed): Kad smo vec kod finoce.... Odlucila sam promjeniti plan. Cini mi se da cu odustati od faxa....aliii zato.. Kad se vratim sljedece godine sa godisnjeg morat cu zapeti da nadem posao od kuce. A onda se selim negdje u West Cork. kruska, ocean I ovcice . Dusu dalo
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:53 |
|
|
Kruskha je napisao/la: kruska, ocean I ovcice . Dusu dalo umjesto sebe i oceana stavi mene i ravnicu. ovce mogu i kod mene, ima zemlje.
|
|
Vrh |
|
|
WL Ukraine
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 11:54 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: WL Ukraine je napisao/la: Drago mi je. Sam Ukrajinac iz Rusije) Želim da je vaš narod sve dobro i obični ljudi žive u zadovoljstvu. Čitao sam da su Ukrajinci i Hrvati povezani narodi (neki su Ukrajinci bliži Hrvatima nego Rusima) gdje si naučio hrvatski? Od programa obuke Malo znam hrvatski( uĉim)+ translator)
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 12:02 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: kruska, ocean I ovcice . Dusu dalo umjesto sebe i oceana stavi mene i ravnicu. ovce mogu i kod mene, ima zemlje. Briga mene za tebe I ravnicu.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 12:13 |
|
|
Kruskha je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: umjesto sebe i oceana stavi mene i ravnicu. ovce mogu i kod mene, ima zemlje. Briga mene za tebe I ravnicu. briga i mene za tebe i vodu.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 26 ruj 2017, 12:47 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Briga mene za tebe I ravnicu.
briga i mene za tebe i vodu. Zato je mene briga . Nego nevjerojatno nesto da nigdje ne mogu pronaci knjigu Mire Gavrana. pa sta je ovo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|