|
|
Stranica: 951/1118.
|
[ 27926 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 30 lis 2017, 09:56 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
|
p.s. Markan nam se negdje zagubio. sigurno zalutao u šumi berući gljive...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 30 lis 2017, 12:27 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8970 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
ZGabriel je napisao/la: p.s. Markan nam se negdje zagubio. sigurno zalutao u šumi berući gljive... samo da se nije otrovao... sumLJam, ali eto.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 30 lis 2017, 15:39 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: p.s. Markan nam se negdje zagubio.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 30 lis 2017, 17:14 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: p.s. Markan nam se negdje zagubio. sigurno zalutao u šumi berući gljive... Stvarno, gdje se izgubio? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 31 lis 2017, 11:04 |
|
|
prije će biti da si lisac u kokošinjcu. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 31 lis 2017, 12:00 |
|
|
dok još traje... i jedna domaća 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 31 lis 2017, 12:21 |
|
|
kad god čovjek vidi Gabi, ona jede,... mašala, svakačast za October  elem, Xenči imaš vunovlačarsku radnju, u njoj stroj koji od sirove vune napravi predivo, a od toga se valjda prede vuneni konac, ona scena kad baba pored razbuktalog šporet-bosanca prede vunu i lagano kljuca u san,... nezaboravno. Da vidimo, čija baba crnu vunu prede: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 31 lis 2017, 12:39 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: kad god čovjek vidi Gabi, ona jede,...  upravo jedem jabuku. a gdje si se ti skrio???
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 31 lis 2017, 12:42 |
|
|
eto vidiš, samo klopaš  a ko Lija sa one Markanove slike, ne dišem, ne mrdam, samo gledim... edit: zaboravi reći mašala,...mašala!!! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 31 lis 2017, 12:45 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: eto vidiš, samo klopaš  a ko Lija sa one Markanove slike, ne dišem, ne mrdam, samo gledim... edit: zaboravi reći mašala,...mašala!!!  ma ja ti više pričam o klopi, nego što klopam. kaj ima kod tebe? osim onoga što nećeš reći javno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 31 lis 2017, 12:52 |
|
|
uživam u jesenskim radostima,...najljepše doba. ono, lišće, šuma, zimnica,... i ostalo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 31 lis 2017, 12:58 |
|
|
evo ga još jedan koji pravi zimnicu. pravi domaćin. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 31 lis 2017, 17:10 |
|
|
samo konzumiram ovaj put 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 01 stu 2017, 18:07 |
|
|
bumbi, nađoh grafit za tebe - o klopi.  Nema ručka bez tučka - stara bumbarska. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 02 stu 2017, 01:09 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Spavanje po busu karlovac zadar
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 03 stu 2017, 19:14 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: bumbi, nađoh grafit za tebe - o klopi.  Nema ručka bez tučka - stara bumbarska.  jel tučak ovo? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 06 stu 2017, 08:28 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: jel tučak ovo?  jest, ali ne misli se na njega. botanika, Žozo, botanika.   odgovorila bih ti odmah, ali sam prespavala pola vikenda.  u pauzama između spavanja renoviram stan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 06 stu 2017, 12:41 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: u pauzama između spavanja renoviram stan.  je, mene to isto čeka. valja od govana napraviti pitu. ili ponovno kredit i čvrsti stisak jajaca. kupio sam stan kad nisam imao djece, a sad je mali. a lokacija mu samo takva (iz moje perspektive). ali budemo vidili. susjedi ispod mene imaju u planu odlazak u dom. nemaju djece, pa bih najrađe kupio taj stan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 06 stu 2017, 13:22 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: susjedi ispod mene imaju u planu odlazak u dom. nemaju djece, pa bih najrađe kupio taj stan. eto, sve si riješio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 06 stu 2017, 15:32 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Tucak prasnik tucanje prasenje
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 06 stu 2017, 19:44 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: kad god čovjek vidi Gabi, ona jede,... mašala, svakačast za October  elem, Xenči imaš vunovlačarsku radnju, u njoj stroj koji od sirove vune napravi predivo, a od toga se valjda prede vuneni konac, ona scena kad baba pored razbuktalog šporet-bosanca prede vunu i lagano kljuca u san,... nezaboravno. Da vidimo, čija baba crnu vunu prede:  Gotovo, vunu poklonila, babe pomrle, nemam više nikoga da mi pokloni ni za štringlu. Ostaje mi savremeni rad. A imam preslicu. Sada ću je uslikati i donosim. Da vidiš kakva je, neprocenjivo. Donji deo je polomljen, krpljen pa sam ga skinula i nedostaju delići vrha. Moja baka nikada nije prela, to su radile njene jetrve i zaove a ona se bavila intelektualnim radom.  što bi značilo da je titrala starom svekru i svekrvi pa su je obožavali. Pa ko ne bi, i ja bih samo da mi neko džara po kosi ali šiške nikako. Onda su sve te jertrve i zaove počele protiv moje bake a stari svekar i svekrva kada dreknuše na njih da slučajno ne bi digle glas protiv njihove snaje. I tako, moja baka je uvek bila zaštićena dok nije došla kod mene.  Nisam bila gruba ali sam znala često da je kritikujem jer se rugala mlađem kada je bio prvak pa menjao zubiće. Ona je umrla sa svim - 1 umnjak. Tu sam se umetnula na nju. I tako, da ljubav između bake i dede nije bila jača nego što je bila ljubav između Romea i Julije, sada bih ja živela na moru ali eto, sudbina se poigrala sa mnom, moj dragi Bumbi. Sve se nadam da ću sresti nekoga iz tih mojih krajeva pa da me zaprosi, onako formalno kada su me zeznuli matičari u rodnom gradu. Uh... bolje da ne mislim na to. Odoh uslikati preslicu pa se vraćam. Ako ne vidiš večeras nema veze, život je pred nama. @GabiDa znaš, zamalo da napišem juhu od cvjetače. I što je kuvaš, jedi je sirovu. Sve sam svela na sveže osim krompira i riže. Počeću kljucati a kokodačem odavno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Čija nana blek vunicu prede Postano: 06 stu 2017, 20:42 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 07 stu 2017, 15:08 |
|
|
|
Molim uvaženu administraciju da obriše fotografije babinih preslica, izgleda da sam podbacila. Hvala unapred.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 07 stu 2017, 16:33 |
|
|
Administracijooo.. ohoooj...  čuješ li vapaj moj ili ti to sile mraka ne daju da se oglasiš a možda samo spavaš ili te mrzi. Napiši mi slobodno na pp, sve ću razumeti i sve podneti. Do tog tenutka smirimo se uz Njegovo veličanstvo, tako makar moj prijatelj kaže a ja mu bezuslovno verujem, a tu smo negde, vrlo bliski u mnogo čemu. Peter Green - Fool No More
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 07 stu 2017, 16:39 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Molim uvaženu administraciju da obriše fotografije babinih preslica, izgleda da sam podbacila. Hvala unapred. Što? 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|