|
|
Stranica: 24/223.
|
[ 5556 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
АлександарБЛ
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 16:52 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2018, 11:53 Postovi: 75 Lokacija: Бања Лука, Република Српска
|
To za kameru, ne zezaj jer ta kamera snima taman taj dio gdje se okupljaju. Gledaj i ti veceras u 18:00 pa vidi koliko je ljudi. Lakse se manipulise snimkom iz mase nego ovim sa visine ;)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 16:59 |
|
|
АлександарБЛ je napisao/la: To za kameru, ne zezaj jer ta kamera snima taman taj dio gdje se okupljaju. Gledaj i ti veceras u 18:00 pa vidi koliko je ljudi. Lakse se manipulise snimkom iz mase nego ovim sa visine ;) Sto ne znaci da se ne manipulise. ;)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
АлександарБЛ
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 17:05 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2018, 11:53 Postovi: 75 Lokacija: Бања Лука, Република Српска
|
Al' si ti tvrdoglav i nedokazan. Kako mislis da to rade, kao na filmu ubace odredjeni frejm da se vrti pa mi ne skontamo? Ili druga neka fora?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 17:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Obvjavio je na FB stranici neke jako konfuzne i nejasne fotografije ispisa računa iz banke. Sad znam definitivno da namjerno mulja. Od samog početka mi se nešto kod tog tipa nije nimalo svidjelo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 18:23 |
|
|
АлександарБЛ je napisao/la: Vladimire, ako ja kao novinar kazem-napisem da imam dokaz za nesto onda bi taj dokaz trebao i pokazati. Inace ja nemam dokaz nego neku svoju teoriju. "Moj istrazni tim", "moji strucni saradnici", "vrhunski strucnjaci iz te oblasti" i anonimna pisma Lukacevog "saborca" nisu dokazi nego suplja prica dok se potvrde ili materijalnim dokazom ili potpisanom izjavom. Ali zato narod procita naslov a tekst ni ne pogleda i pise "Eto, dokazao Vaskovic".. Ne znam za tebe ali meni je to dno dna. Ja ne tvrdim da je Lukac posten ili nije jer ne znam. Ali stojim iza ove svoje izjave: Dok mu se ne dokaze kriminal, Lukac je za mene Srpski oficir i ranjavani borac spec. brigade policije. Covjek koji je 91-e mogao otici kod roditelja u Njemacku pa se posle rata vratiti da srbuje kao dosta njih. Ako i kad mu se dokaze kriminal, treba ga za jaja objesiti jer u tom slucaju je on pljunuo na to sto je bio. A savrsen zlocin ne postoji, sve se sazna i dokaze. I oko te medijske blokade, stoji da Rtrs minimalno ili nikako ne pokriva okupljanje ali imas Bn. Mani me te price oko slabog signala kad je jod vecina kablovska ili total. Ima i internet tako da ako neko zeli da sazna, lako ce saznati. Ako si novinar i jos tvrdis da imas dokaze, daljnji razvoj dogadjaja je ocigledan, osim ako nemas dokaze. Sto se tice dokaza i dokazi nisu dokazi ukoliko ga onaj koji je predmet tih dokaza ne potvrdi. Na taj nacin, cak ni najocigledniji i nepobitni dokazi nisu dokazi tako da sama postavka je problematicna u startu s obzirom na to da ne postoji sef nad sefom, a koji ce biti neutralan i uticajan nad uticajem na nacin da je u sluzbi struke na nacin da struka nije svrha samoj sebi vec nekoj univerzalnoj vrijednosti zvanoj pravda. Sto se tice Lukaca u kontekstu njegovog ucesca u ratu, on je svoje ucesce u ratu debelo naplatio i to 40000 KM i to tako sto je tuzio Republiku Srpsku, istu onu Republiku Srpsku za koju je, kako on kaze, krvario, i dobio pare, zahvaljujuci svom politickom uticaju, a ne zahvaljujuci tome sto je "prolio krv za RS" kako on to voli da kaze, dok nemali broj boraca nije dobio nista, osim plate od 40-50 KM mjesecno, ako i to s obzirom na to da je ne mali broj istih izbrisan sa evidencije na osnovu nedovoljno jasnih kriterijuma. Osim toga, jedan Pesa, koji je cak 6 puta ranjavan i izranjavan, a 6-mi put i poginuo dok je spasavao grupu od 74 zarobljenih saboraca, cak nema ni status heroja odbrambeno otadzbinskog rata, a kamoli da njegova majka, kao majka heroja, ima neku satisfakciju u vidu nekakve finansijske nadoknade ili ima, ali to je smjesno s obzirom na ako ne i vanserijsku velicinu i hrabrost njenog sina koji je sa 23 godine, izgubio zivot. O tom hrabrom vojniku, da je pravde ili cega vec, bio bi snimljen film: dokumentarni ili igrani. Ovako kako je sad, pod spletom okolnosti priredjenom od strane Dodika u ime RS, a tice se statusa Brckog, tri godine nakon uspostave Distrikta Brcko, Pesa je 2003 izgubio trg u centru Brckog koji je do 2003 nosio ime po njemu (Trg Boska Perica Pese). Vise o ovom vanserijskom mladicu mozes pronaci ovdje. http://srbiubih.com/bosko-peric-pesa-vuk-sa-majevice/?lang=latKakva prica! Kao americki komandos od 40 godina iz holivudskih filmova, s tim da je ova prica stvarna i to od strane klinca koji je u ranim dvadesetim inao hrabrosti kao mnogi ni za vrijeme cijelog svog zivota! Ja mislim da je ovo ujedno i u cjelokupnoj istoriji ratovanja Ex-Yu 1991-1995 najekstremniji slucaj neustrasivog vojnika koji se nije bojao ni smrti kojoj se u lice smijao 6 puta, ali eto, kroz zivot ocigledno najbolje prodju oni cija krv ocigledno vrijedi vise nego krv hiljada ljudi koji nisu sa nama. Zato kad cujem Lukacev argument da je prolio krv za RS sjetim se Dodika i njegovog laznog patriotizma, kao da niko drugi ne voli RS, ispade svi drugi, ukljucujuci i one koji su dali zivote za RS, su izdajnici? Obojica su veoma opasni za RS da mnogi nazalost nisu toga ni svjesni koliko ta dvojica "bacaju prasinu" narodu u oci da bi sakrili mnoge anomalije u drustvu prouzrokovane i njihovim djelovanjem. Ne kaze dzaba narod doslo vrijeme kada pametan zacuti, a fukara se obogati ili tako nesto. Mozda je ta izreka malo gruba, ali takav je narod, umje bas da nagrdi kad opisuje neke drustvene pojave. Sto se tice.kablovske i placene televizije uopste, koliko ih ima, toliko ih nema (toliko je ljudi na zemaljskoj), dakle pola-pola tako da nisu svi "na kablu", pola naroda nije, sto je jedan ogroman rezervoar za manipulaciju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 18:30 |
|
|
Ne trolaj temu majmune.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 18:33 |
|
|
АлександарБЛ je napisao/la: Al' si ti tvrdoglav i nedokazan. Kako mislis da to rade, kao na filmu ubace odredjeni frejm da se vrti pa mi ne skontamo? Ili druga neka fora? Znas i sam kako. Mogucnosti manipulacije sa tehnologijon su neogranicene.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 18:34 |
|
|
Ovom bi trebalo malo LSD-a od sina. Da dođe sebi. ![slika](https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31453700_141060200081022_8534186307339943936_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeEwsf-v1g_Myohda_moLmiTvkJd_UCzJS-N6l-k9r8yLX6XQM7Lnei9NFJVQOcwyGzHQAK18m--MowT086pmy4SpRskQVI5Non1EHPWE3gKKQ&oh=ed65c8d065beeb32056fa984ecea76bd&oe=5BBF5FE5)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 18:38 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne trolaj temu majmune. ![slika](https://memegenerator.net/img/instances/65972936/why-so-nervous.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 18:42 |
|
|
Jel se Davor ikada izjasnio na izjavu Lukača da mu je u svojoj kući, kad mu ovaj došao sućut dati, pred 10 osoba izjavio da zna da mu sin "duva travu".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 18:58 |
|
|
BBC je napisao/la: Jel se Davor ikada izjasnio na izjavu Lukača da mu je u svojoj kući, kad mu ovaj došao sućut dati, pred 10 osoba izjavio da zna da mu sin "duva travu". ![slika](http://www.fullredneck.com/wp-content/uploads/2016/10/25-Funny-Passive-Aggressive-Dog-Poop-Signs.png)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
АлександарБЛ
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 19:08 |
|
|
Vaskovicu pa sto ne kazes da si to ti To sto si ti meni "pojasnio" oko dokaza je njegov stil, napisi sto vise a reci sto manje...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
АлександарБЛ
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 19:32 |
|
|
Da li bi ti meni iskreno rekao, koliko ti imas godina
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 19:39 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 19:43 |
|
|
Borislav, Vasković i Davor znaju ime "ubice", ali neće da kažu. I ostalih 15 komada koji su Davora mučili, brutalno silovali i svašta nešto brutalno. Jer svi znamo da je Davor bio jak i istreniran, pa bi on sam premlatio 8 osoba. Moralo ih je biti ravno 15 egzekutora, plus jedan dodatni koji ga dokrajčio. Čini mi se da Borislav ima listu osoba koje su ga izbacile iz policije zbog šizofrenije i problem akoje je pravio. Kakvu li su mu već bolest dijagnozirali davno. Lista zvana "Osobna karijerna Vendetta". Davor nema svoju listu ali prihvatit će bilo koju, samo da nije ispod 8 osoba. Jer onda, jelte, David više nije savršen i nije sportski prvak Banja Luke i cijelog Univerzuma. A tko je trenirao i bavio se sportom pa svi znamo ne može se drogirati. Sport i droga ne idu zajedno, ta svi to znaju. Vasković ima svoju listu osoba koje su ga nekad davno tužile za klevetu. Lista zvana "Osobna blogerska Vendetta". Jel se na srpskom kaže "osumnjičanih" ? Ili je tip samo nepismen. Evo i liste. Željka Cvijanović, brutalno silovala Davida i brutalno ga mučila. Hebo te, ovo je za psihijatrijske klinike. Kompletna ta grupa, pardon "zajednica", sekta. Bar oni aktivniji članovi. Imaju zero, ništica, nula, 0 šanse da išta naprave. Apsolutno nula. Citat: SPISAK „OSUMNJIČANIH“:
Željka Cvijanović Mahmut Švraka Želimir Lepir Dalibor Vrećo Dragan Lukač Darko Ilić Darko Ćulum Nedeljko Lubura podugačak spisak njihovih „skutonoša“
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 19:45 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Pomaze Bog bbce, odbrana srpske do zadnjeg Hrvata! S tog puta skrenuti ne smijes!
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 19:45 |
|
|
Ko mu je ovaj Mahmut Švraka ? Jadnik će najebati i djeca mu neće smjeti u školu otići zbog bolesnih debila.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 19:47 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Pomaze Bog bbce, odbrana srpske do zadnjeg Hrvata! S tog puta skrenuti ne smijes! Jesi nešto novca donirao Srbima u RS ? Sve to što muslimani šalju zbog sabura će se trošiti u RS.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 19:47 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
ako, ako, samo šamarajte majmunče, dakle sada ce vrsiti i iskopavanje Davida? i slati ga po svijetu na razna ispitivanja? zanimljivo, kada ga vrate, najbolje u sarkofag i izloziti ga u Banskim dvorima ... vako, pravi kult da bidne ... ![slika](https://seanmunger.files.wordpress.com/2013/10/zombie-stalin.jpg)
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 19:48 |
|
|
АлександарБЛ je napisao/la: Da li bi ti meni iskreno rekao, koliko ti imas godina Ako imas cerku za udaju i sve je u redu sa istom, odgovoricu ti. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 19:50 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
BBC je napisao/la: Ko mu je ovaj Mahmut Švraka ? Jadnik će najebati i djeca mu neće smjeti u školu otići zbog bolesnih debila. Nisam. Boli me qrac za davida.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 19:51 |
|
|
David svaku noć dolazio doma napušen i otac sad kao nešto preko video snimaka zaključuje. FB grupa je njihov sud i porota. Tamo presuđuju. Ali nemaju zatvor. Citat: Pokazao je novi snimak, koji je zabilježio Davida u kritično vrijeme na kojem se vidi kako potpuno normalno šeta, što kako je rekao Davor, još jednom potvrđuje da njegov sin nije bio drogiran. Dodao je da će taj dokaz uskoro pustiti u Fesjbuk grupi “Pravda za Davida”.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 19:51 |
|
|
BBC je napisao/la: Borislav, Vasković i Davor znaju ime "ubice", ali neće da kažu. I ostalih 15 komada koji su Davora mučili, brutalno silovali i svašta nešto brutalno. Jer svi znamo da je Davor bio jak i istreniran, pa bi on sam premlatio 8 osoba. Moralo ih je biti ravno 15 egzekutora, plus jedan dodatni koji ga dokrajčio. Čini mi se da Borislav ima listu osoba koje su ga izbacile iz policije zbog šizofrenije i problem akoje je pravio. Kakvu li su mu već bolest dijagnozirali davno. Lista zvana "Osobna karijerna Vendetta". Davor nema svoju listu ali prihvatit će bilo koju, samo da nije ispod 8 osoba. Jer onda, jelte, David više nije savršen i nije sportski prvak Banja Luke i cijelog Univerzuma. A tko je trenirao i bavio se sportom pa svi znamo ne može se drogirati. Sport i droga ne idu zajedno, ta svi to znaju. Vasković ima svoju listu osoba koje su ga nekad davno tužile za klevetu. Lista zvana "Osobna blogerska Vendetta". Jel se na srpskom kaže "osumnjičanih" ? Ili je tip samo nepismen. Evo i liste. Željka Cvijanović, brutalno silovala Davida i brutalno ga mučila. Hebo te, ovo je za psihijatrijske klinike. Kompletna ta grupa, pardon "zajednica", sekta. Bar oni aktivniji članovi. Imaju zero, ništica, nula, 0 šanse da išta naprave. Apsolutno nula. Citat: SPISAK „OSUMNJIČANIH“:
Željka Cvijanović Mahmut Švraka Želimir Lepir Dalibor Vrećo Dragan Lukač Darko Ilić Darko Ćulum Nedeljko Lubura podugačak spisak njihovih „skutonoša“ Svi znaju samo Dodikova vlast i Lukaceva policija ne znaju. Kako bilo, ionako im je (odavno) istekao rok trajanja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 20:04 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 24 svi 2018, 20:16 |
|
|
Brkati Zastavnik je napisao/la: @Vladimir RUS Zašto ne pišeš te iste budalaštine i na bl forumu? Nisam pojma imao kakav si debil, jbt. Koliko imas klonova? Hajde priznaj.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|