|
|
Stranica: 534/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
sotto voce
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 tra 2010, 21:44 |
|
|
Ernani je napisao/la: Izrael je sekularna država, bilo je riječi o tome da se ide u vjerski uređenu državu ali zasad mislim da se to neće ostvariti. Kršćani imaju problema jer stranci koji dolaze često pokušavaju prodavati priče o Isusu, tzv. misionarenje, što ortodoksni stvarno ne vole pa se često dešavaju verbalni sukobi. Što je po meni i glupo, što ja imam pričati o nečijoj ili svojoj vjeri ako sam gost u tuđoj zemlji, obavim posao i odoh kući. pa dobro ako je sekularna država onda ima pravo propovijedati što god hoće i koju vjeru hoće ali izrael je ipak židovska država, a ako se poveća broj palestinaca zaista mu prijeti opasnost 
_________________ "1+1=2"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 tra 2010, 21:56 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 10:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
|
Ima pravo ali ja kažem koja frakcija ih napada. Sekularne židove te stvari ne zanimaju i ljudi imaju preča posla nego opsjedati nečiju kuću. Izrael jest židovska država, kao što je i Hrvatska katolička, zamisli da je Jusuf Barčić došao u Zagreb i citirao odlomke iz Kur'ana gdje se kaže ne uzimajte židove i kršćane za prijatelje i da su svi ćafiri. Što misliš kako bi ljudi reagirali ? Izrael ima grešaka i što su neki ljudi previše emocionalni, ali i drugi sebi uzimaju previše za pravo i idu do te granice da dolaze u Izrael da zajebavaju ljude. Pustite ih na miru, obavite svoje obaveze i sa mirom kući, kakve koristi od pravljenje scena.

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 tra 2010, 21:57 |
|
|
|
A što tebe toliko brinu "palestinci" (arapi), koji rat su oni dobili dosad ?

|
|
| Vrh |
|
 |
|
sotto voce
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 tra 2010, 22:07 |
|
|
Ernani je napisao/la: Ima pravo ali ja kažem koja frakcija ih napada. Sekularne židove te stvari ne zanimaju i ljudi imaju preča posla nego opsjedati nečiju kuću. Izrael jest židovska država, kao što je i Hrvatska katolička, zamisli da je Jusuf Barčić došao u Zagreb i citirao odlomke iz Kur'ana gdje se kaže ne uzimajte židove i kršćane za prijatelje i da su svi ćafiri. Što misliš kako bi ljudi reagirali ? Izrael ima grešaka i što su neki ljudi previše emocionalni, ali i drugi sebi uzimaju previše za pravo i idu do te granice da dolaze u Izrael da zajebavaju ljude. Pustite ih na miru, obavite svoje obaveze i sa mirom kući, kakve koristi od pravljenje scena. ok slažem se, ali zašto tebe brinu ti kršćanski misionari kao da ih ima milijune, i koliko su ljudi do sada obratili, vjerojatno malo, neznam zašto te to toliko iritira 
_________________ "1+1=2"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 tra 2010, 22:12 |
|
|
|
Mene ne iritira, kažem kako se osjećaju ljudi koji su imali iskustvo, npr. vaš otac je đavao, Izrael je crkva a ne narod, ubojice Isusa itd. Za mene je to passe u 21. stoljeću i dosta neukusno, neozbiljno i kontraproduktivno.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 tra 2010, 22:13 |
|
|
|
Laku noć.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 14:35 |
|
|
jationo je napisao/la: Pošto nam administracija na tom forumu čije ime više neću spominjati zabranila chat otvaram ga ovdje. Pozvan je svako ko se osjeća spremnim na zajebanciju.. A kako je ovo ipak forum BiH građana prva glazbena numera neka bude ovo: http://www.youtube.com/watch?v=C-Rr4huQqREI ja sam ponosni clan jednog drugog foruma, koji je skupio neke clanove, izbjeglice sa hr.foruma http://slobodni.net/index.php?referrerid=334Odlicno se zabavljamo, sruzimo, a bogme nekad i posvadjamo, ali sve je to zdravo. Kasnije se seksom mirimo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 14:41 |
|
|
southern je napisao/la: I ja sam ponosni clan jednog drugog foruma, koji je skupio neke clanove, izbjeglice sa hr.foruma koji ti je nick sa f.hr?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 14:53 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: southern je napisao/la: I ja sam ponosni clan jednog drugog foruma, koji je skupio neke clanove, izbjeglice sa hr.foruma koji ti je nick sa f.hr? Ah, mozda jedan od onih nepravedno banovanih, mozda pogani moderatorski, a mozda sam ipak samo uzoran clan, procijenite sami Nego, na onom drugom forumu, s kojeg sad dodjoh, mnogo su uljudniji prema pridoslicama brate. Mene ovdje odmah napadaju, a tamo su me ljubili Hajde za mnom, da vidis kako se ljudi docekuju, da vas naucim kulturi, ccc, Hercegovac i kultura 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 14:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
On je Bosančina, Bubmar...  A to ti izgleda govoriš o svom drugom kraju - southern... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 14:58 |
|
|
kulturno bi bilo odgovoriti na moje pitanje,...za početak. inače,..bosanac sam, da prostiš. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 15:22 |
|
|
Ja nemam drugi kraj, kraj moze biti samo jedan Ali, imam nesto drugo, ako hoces da ti pokazem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 15:29 |
|
|
i na kraju opet ne odgovori,...ja hanume i kulture 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 15:33 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: i na kraju opet ne odgovori,...ja hanume i kulture  Jest kad bih znala sta me pitas. Reci pobogu, nije ti maca popala i jezik, kad ono drugo vec jeste? http://slobodni.net/index.php?referrerid=334Come to me, da se bolje upoznamo, vidjeces sve moje krajeve;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 15:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Lakše malo sa ovim referrals, koliko se plaća po kliku?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 15:36 |
|
|
jel to neki hotline, tako mi zvuči.  ...,a pitanje s početka vezano za temu: koji si nick imala na forum.hr?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 15:48 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Lakše malo sa ovim referrals, koliko se plaća po kliku? Ne placa se, moj link za referal, ako se regas preko njega, imacu vise referala od admina, a to se trazi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 15:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
southern je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Lakše malo sa ovim referrals, koliko se plaća po kliku? Ne placa se, moj link za referal, ako se regas preko njega, imacu vise referala od admina, a to se trazi  A konačni cilj je što?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 15:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: southern je napisao/la: Ne placa se, moj link za referal, ako se regas preko njega, imacu vise referala od admina, a to se trazi  A konačni cilj je što? Da pobijedim admina, jer smo se kladiti da cu ih imati vise iako je on admin Pomozi mi sa svojih, cekaj, treba mi jos 6 komada. Pomozi mi sa svojih 6 clanova, i imas me za posao.Onda cemo se zbilja uozbiljiti. Vidjeces tamo na temama, znam ja biti ozbiljna, mada je tesko vjerovati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 16:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 16:07 |
|
|
ja hanume i kulture 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 16:54 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: ja hanume i kulture  Opet me tracas 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 tra 2010, 17:46 |
|
|
|
samo tražio odgovor na pitanje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ložač
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 22 svi 2010, 17:31 |
|
|
A đe su svi ti silni udarnici s propalog forum.hr-a?  Čul sam da se tu skupljaju razna tumarala i talog obaviestnog podzemlja koji mi nedostaju kao npr Inkvy, princeza Chiconina, Hroboatos, T@nja, Dux Pessimus... i ostale sluge okupatora, te unutarnji i vanjski neprijatelji socijalizma i kontrarevolucionarni elementi. Jel u Kumrovcu žvačeju vuha od ukrađene polusirove svinjske glave ili tražiju di je zakopana sagnjila noga, kojom je Neimar kurblao lokomotivu proleterskog internacionalizma ? Ajde, oću svietlopisne dokaze sa tog derneka. 
_________________ Mi treba da bijemo na svim frontama đe se naš radni čovek kreće i osmišljava svoj rad(Prema Dušanu Dragosavcu, Stevi Doronjskom, Gojku Ubiparipu, Miki Špiljku...)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 srp 2010, 20:03 |
|
|
|
Tko je vlasnik onog foruma i kakvi su im intersi? Ja sam po raznim forumima več skoro 15 godina, ali onakve moderatorske idiote nisam u životu vidio na nijednom forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|