|
|
Stranica: 12/21.
|
[ 521 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Instruktor
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 00:28 |
|
Pridružen/a: 10 vel 2018, 16:56 Postovi: 2954 Lokacija: Hrvatsko kraljevstvo
|
Primjer lazi o Jasenovcu je knjiga prof. dr. Ive Goldstaina s hrvatskog komunistickog sveucilista u Zagrebu iz 2018. koju je razotkrio Vladimir Gajger. Na str. 364 Goldstain pise o lesevima koji toboze plivaju iz Jasenovca i pritom se poziva na dokument iz Hrvatskog drzavnog arhiva. Otisao Gajger u arhiv, pogledao u dokument u kojemu pise da su to lesevi uglavnom domobrana i upucuje se naredba da se takve aktivnosti sprijece ophodnjama uz rijeku, lesevi zakopaju jer to okuzuje rijeku. Naravno krivo je napisao datum i onog tko je pisao dokument. Takodjer na HRT-u je izjavio da su ustase u Jasenovcu imale stroj za mljevenje kostiju, a u knjizi nacodi da za to nema dokaza. Izvor: Hrvatski tjednik str. 19, 6.12.2018. Kakav otac takav sin, https://www.maxportal.hr/premium-sadrza ... ne-govori/A da ne spominjem da je bio ukljucen u izdavanje knjige 'Rat i revolucije u Jugoslaviji' na 700 stranica Joze Tomashevica u kojoj se Stevan Moljevic i njegov program 'Homogena Srbija' uopce ne spominjem I takvi su napisali povijest WWII.
_________________ Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici
Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 00:56 |
|
|
Instruktor je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Ne manipuliši i ne muljaj.
I jedan i drugi su koristili popis stanovništva iz 1948. I jedan i drugi su došli do podatka da se čak trećina od milion ubijenih odnosi na Srbe u "ndh". Srbi na tom prostoru činili su svega 12% stanovništva Jugoslavije na popisu 1931. a činili su trećinu ubijenih.
Ne muljam i ne manipuliram, cuo sam da ga nisu koristili za utvrdjivanje strukture ubijenih i rekao sam ranije da su dobro izracunali broj mrtvih a ne i strukturu mrtvih. Trecina od milijun je 333.000, znaci toliko Srba pobijenih u NDH? To je priblizno jednako ukupnom broju stradalih u NDH od nacista, fasista, cetnika i ustasa prema komunistickom popisu iz 1964. (BIH 153.449 i RH 185.685, ukupno 339 tisuca). Ako je poznato da su cetnici pobili do 70.000 to je nemoguce jer moguci broj ubijenih Srba spusta na 269.000 pod uvjetom da nije ubijen niti jedan Hrvat ni musliman od nacista, fasista i ustasa u NDH osim ovih 70.000 koje su pobili tijekom WWII cetnici. Kočović i Žerjavić su jasni u svojoj procjeni. Popis žrtava rata iz 1964. govori o 597.323 popisane žrtve u Jugoslaviji. Ali taj broj nije konačan. Na BiH se odnosi 177.045, od toga Srbi 128.040, Muslimani 29.545, Jevreji 10.550, Hrvati 7.328 Na Hrvatsku se odnosi 194.749, od toga Srbi 97.731, Hrvati 78.819, Jevreji 11.294 http://www.muzejgenocida.rs/images/01zr ... 1-1945.pdfSavezni popis nije potpun, ali jasan je indikator koji je narod pretrpio najveće žrtve u ratu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 01:16 |
|
|
Instruktor je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Zna li se kako su Izetbegovića i Tuđmana u Dejtonu primorali da prihvate i da kapituliraju pred etnički čistom Republikom Srpskom na pola BiH?  Tudjman je bio za mirna rjesenja. Pa cak i u homogenoj tzv. Krajini. Milosevic je bio za Moljovicev projekt, a takva je bila i izvedba, kao i u RS cijom se homogenoscu dicite. Alija je bio za cijelu BIH i to gradjansku gdje bi Muslimani preglasali Hrvate i Srbe. Tuđman je primoran da se povuče sa prostora južno od Banjaluke koji je zločinačkom agresijom osvojio. Svijet je prihvatio Moljevićev projekt, pa neka pati kome smeta. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Instruktor
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 01:38 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Instruktor je napisao/la: Ne muljam i ne manipuliram, cuo sam da ga nisu koristili za utvrdjivanje strukture ubijenih i rekao sam ranije da su dobro izracunali broj mrtvih a ne i strukturu mrtvih.
Trecina od milijun je 333.000, znaci toliko Srba pobijenih u NDH? To je priblizno jednako ukupnom broju stradalih u NDH od nacista, fasista, cetnika i ustasa prema komunistickom popisu iz 1964. (BIH 153.449 i RH 185.685, ukupno 339 tisuca). Ako je poznato da su cetnici pobili do 70.000 to je nemoguce jer moguci broj ubijenih Srba spusta na 269.000 pod uvjetom da nije ubijen niti jedan Hrvat ni musliman od nacista, fasista i ustasa u NDH osim ovih 70.000 koje su pobili tijekom WWII cetnici.
Kočović i Žerjavić su jasni u svojoj procjeni. Popis žrtava rata iz 1964. govori o 597.323 popisane žrtve u Jugoslaviji. Ali taj broj nije konačan. Na BiH se odnosi 177.045, od toga Srbi 128.040, Muslimani 29.545, Jevreji 10.550, Hrvati 7.328 Na Hrvatsku se odnosi 194.749, od toga Srbi 97.731, Hrvati 78.819, Jevreji 11.294 http://www.muzejgenocida.rs/images/01zr ... 1-1945.pdfSavezni popis nije potpun, ali jasan je indikator koji je narod pretrpio najveće žrtve u ratu. Ja imam sazetiji izvjestaj na desetak stranica. Vi ste iznijeli brojeve po mjestu boravka prije 10.4.1941., ovi brojevi koje sam ja iznio su jednaki brojevima u 'Vasem izvjestaju' u kategoriji prema 'mjestu popisa'. 'Savezni popis' osim sto 'nije potpun' sadrzi veliki broj falsifikata odnosno prezivjelih ljudi, odnosno prepun je. Komunistima je bilo u cilju da broj bude sto veci i tu su bili motivirani popisati sto vise ljudi. Slaven Letica je samo iz svog sela donio popis 200 ljudi koji su na popisu, a prezivjeli su drugi svjetski rat. Kada se naprave histogrami vidljivo je kako razdioba nije prirodna sto je pokazao Nikola Banic s FER-a, https://m.youtube.com/watch?v=DbkuJfvlY3s&t=1972s. On je uspiredio histogram u Auswitsu s histogramom u Jasenovcu i vidljivo je kako je onaj u Auswitzu pouzdan. Naprirodnost je u tome sto se neke godine jako odudaraju od prirodne razdiobe. Decko to radi hladnokrvno povezujuci razlicite baze podataka (enciklopedije, Auswitz, Dachau itd.). Tu imate za NDH 228 tisuca Srba, a broj ubijenih Hrvata je 86.000. Ovih 228 tisuce je daleko od 333 tisuce koje ste naveli za NDH.Gledajte, uz polaziste kako je nedvojbeno pobijenih oko milijun nemoguce je da je bez zrtava nakon WWII i bez zrtava na porazenoj strani (domobrani, nepresvuceni cetnici, ustase) 597.323. Naime, nakon rata je pobijemo 550 tisuca ljudi, sto kada se oduzme od milijun dobije se 450 tisuca, i onda se treba oduzeti broj mrtvih cetnika, ustasa, domobrana, nedicevaca, belogardijaca itd. te tako broj pobijenih od ustasa, nepresvucenih cetnika i domobrana ne moze biti nikako 597.323, a mozda bi isao ispod 400 tisuca za cijeli prostor bivse SFRJ. Zna li se koliko je stradalih tijekom WWII na porazenoj strani bez ubijenih nakon WWII?
_________________ Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici
Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 01:44 |
|
|
|
Kao što rekoh, spisak žrtava saveznog popisa iz 1964. nije potpun. Ne izmišljajte da u ovom popisu ima falsifikata, kada to nije istina. Šta mi šaljete youtube link za ovog nazi-idiota Bujanca? Ne izmišljajte pola miliona pobijenih od strane partizana kada to nije istina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Instruktor
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 01:47 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Instruktor je napisao/la: Tudjman je bio za mirna rjesenja. Pa cak i u homogenoj tzv. Krajini.
Milosevic je bio za Moljovicev projekt, a takva je bila i izvedba, kao i u RS cijom se homogenoscu dicite.
Alija je bio za cijelu BIH i to gradjansku gdje bi Muslimani preglasali Hrvate i Srbe.
Tuđman je primoran da se povuče sa prostora južno od Banjaluke koji je zločinačkom agresijom osvojio. Svijet je prihvatio Moljevićev projekt, pa neka pati kome smeta.  Komad zemlje zapadno od Drine bio je kompenzacija za Kosovo koje cete izgubiti 1999. Tko Vas je tjerao u rat?, mogli ste ici na miran razlaz republika i onda medjunarodna zajednica ne bi dala da Vam uzmu Kosovo istocno od Drine. Bili ste na glasu tada kao genocidni pa je i Velika Britanija koja Vas je podrzavala 90-tih u raspadu SFRJ bila za bombardiranje Srbije. Tudjman je sprijecio u dogovoru s Bosnjacima da Srbi u Bihacu naprave genocid nad Bosnjacima, i sve je bilo u dogovoru s Alijom. Ako je u vasoj bizantskoj civilizaciji zlocinacka agresija sprijecit 'Srebrenicu 2' onda time dokazujete da je Pilar bio upravu kada je o Drini govorio kao civilizacijskoj granici. Opet se dicite homogenom RS i umisljate si da ju je netko priznao. A Dodik ne moze bez prigovora niti nositi njenu zastavu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Instruktor
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 01:58 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Kao što rekoh, spisak žrtava saveznog popisa iz 1964. nije potpun. Ne izmišljajte da u ovom popisu ima falsifikata, kada to nije istina. Šta mi šaljete youtube link za ovog nazi-idiota Bujanca? Ne izmišljajte pola miliona pobijenih od strane partizana kada to nije istina. Vi ste u fazi negiranja cinjenica koje su u prilozenoj emisiji evidentirane i koje sam Vam ja naveo (npr. za popis koji je prilozio Letica). Faza negiranja je prva faza na putu do spoznaje. Evo Vam jos jedna. Jedan cica kojeg su Mesic i Josipovic zvali kao prezivjelog logorasa, nasao je svoje ime na popisu mrtvih u Jasenovcu. I Bujanac nije nazi-idiot, to je crna propaganda kako bi Vas odvratila od saznanja koje Bujanac dozvoljava gostima da ih iznesu. Htjeli Vi to priznati ili ne, Bujanac ugoscuje drustveno relevantne goste iz hrvarskih redova. Je li SPC naci-institucija kada su njezini celnici hvalili Hitlera? Npr. Nikolaj Vladimirovic. Iako nije dobra usporedba jer Bujanac ne zagovara naciste nego Hrvate. Nacistima su Hrvati nakon Srba i Madjara bili treca opcija (Macek, pa Pavelic) i bili su poganski pokret antikrista. Za pola milijuna pobijenih ima posebna tema s relevantnim povijesnim vrelima ne izmisljam. Ovdje Vam je tema gdje to dokazujem pa se slobodno ukljucite, drugi-svjetski-rat-podrucju-jugoslavije/hos-1941-1945-partizansko-komunisticki-zlocini-t11220.html?start=50. Prilozio sam Vam ovdje izvjestaj CIA-e gdje se navodi 550 tisuca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 02:06 |
|
|
Instruktor je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Tuđman je primoran da se povuče sa prostora južno od Banjaluke koji je zločinačkom agresijom osvojio. Svijet je prihvatio Moljevićev projekt, pa neka pati kome smeta.  Komad zemlje zapadno od Drine bio je kompenzacija za Kosovo koje cete izgubiti 1999. Tko Vas je tjerao u rat?, mogli ste ici na miran razlaz republika i onda medjunarodna zajednica ne bi dala da Vam uzmu Kosovo istocno od Drine. Bili ste na glasu tada kao genocidni pa je i Velika Britanija koja Vas je podrzavala 90-tih u raspadu SFRJ bila za bombardiranje Srbije. Tudjman je sprijecio u dogovoru s Bosnjacima da Srbi u Bihacu naprave genocid nad Bosnjacima, i sve je bilo u dogovoru s Alijom. Ako je u vasoj bizantskoj civilizaciji zlocinacka agresija sprijecit 'Srebrenicu 2' onda time dokazujete da je Pilar bio upravu kada je o Drini govorio kao civilizacijskoj granici. Opet se dicite homogenom RS i umisljate si da ju je netko priznao. A Dodik ne moze bez prigovora niti nositi njenu zastavu. Jel tebi jasno da je od prvog modernog popisa 1879. pa sve do 1971. Bosna i Hercegovina većinski srpska pokrajina? Pokrajina u kojoj su Srbi najbrojniji narod. Jel tebi jasno da Srbi imaju svoju Republiku Srpsku u kojoj su 95% stanovništva. Na ivici ste da vam se ukine konstitutivnost u BiH i da postanete nacionalna manjina od 350.000 pripadnika, a on drobi o Drini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Instruktor
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 09:43 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Jel tebi jasno da je od prvog modernog popisa 1879. pa sve do 1971. Bosna i Hercegovina većinski srpska pokrajina? Pokrajina u kojoj su Srbi najbrojniji narod. Jel tebi jasno da Srbi imaju svoju Republiku Srpsku u kojoj su 95% stanovništva.
Na ivici ste da vam se ukine konstitutivnost u BiH i da postanete nacionalna manjina od 350.000 pripadnika, a on drobi o Drini. Hocete reci nesto kao Srbi na Kosovu i Kosovo? Jel Vama jasno kako je kroz povijest BIH bila dominantno katolicka? I onda kada su Osmanlije dosli prefereirali su SPC ne bi li oslabili katolicki utjacaj. Tako su katolici prelazili u stanju neprobudjene nacionalne svijesti na pravoslavlje. Za povratak Katolickoj crkvi (unijacenje) bili su pojedini iz SPC-a, Osmanlije su takve ubijali. A za prijelaz na islam da i ne govorim. Imate homogenost od 95% zbog genocida i etnickog ciscenja na koje se ponosite kao sto se ponosite i na Stevana Moljevica. Nisam ja iracionalan. Drina jest bila povijesno civilizacijska granica. Mjesto gdje su se razdvojila Istocna i Zapadna crkva. Meni je samo do dobrih odnosa i istinitom prikazu povijesti i za provodjenje Dejtona onako kako je napisan. Nisam ja za rat ne daj Boze rata istrijebit cemo se mi krscani medjusobno. Na taj nacin ce se stanovnistvo iz BIH kulturoloski odluciti hoce li na istok ili na zapad. A u Jugoistocnu Europu ce nahrliti Afrikanci, Sirijci itd. Pa cu Vas pitat za homogenost od 95%. Pitanje je samo jesu li kulturoloski Bosnjaci blizi Sirijcima, Afrikancima itd. ili Hrvatima i Srbima. I mene zanima koliko bi Srbi bili spremni prijeci na islam u naletu muslimana s juga. Posto se dice genocidom i vole homogenost i hegemoniju ne bi me cudilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 10:29 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Instruktor je napisao/la: Ima jedan general zvao se Draza Mihajlovic, koji je rekao marsalu Titi na Titino trazenje da se napada okupacijska vlast odnosno njemacki vojnici rekao sljedece, parafraziram 'Ja sam general i meni su u potpunosti poznata prava okupatora na zaposjednutom prostoru, ti si avanturist, zar ne vidis pravilo 1 za 100 i 1 za 50, NEMOJ DA LJUDI GINU' i po Djilasu je Draza nastavio klat malo Hrvate, malo muslimane, a muslimane s vise gusta.
Napad na bilo koju vlast, pa i okupacijsku vlast, povlaci posljedice. Nije Vam to jasno?
Valjda samo u Vasoj glavi nije opravdano da okupacijska vlast djeluje protiv antiokupacijskih snaga. Srbi i cetnici da dizu mac na NDH, a da NDH radi sto?
Potsjecam, Njemci su ubijali 100 civila za ubijenog Njemca i 50 za ranjenog. I Draza je odustao od napada na Njemce kao i Srbi u Nedicevoj Srbiji, pa je u Nedicevoj Srbiji bilo zanemarivo partizana. Tamo i nije bio problem s heterogenosti i nije bilo NDH koju je po Moljevicu trebalo rusit i homogenizirati....
U duhu programa Stevana Moljevica 'Homogena Srbija', 30. lipnja 1941. I onda tvrdite da takav genocidni duh ne proizlazi iz Moljovicevog programa....
Ne kmečati onda za Blajburg, Ovčaru i Srebrenicu kad krvnik na kraju dobije po glavi. Niko ne kmeči za Ovcaru vac se dostojanstveno žale ranjenici koji su pobijeni .. Vi kmečite za nakaradom tzv rsk koja je vojno poražena. Mi ne kmečimo za izgubljenim bitkama. Ne mijesaj babe I žabe jer bih kmečanjem mogao nazvati sjećanje na Drakulić... Nije fino
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 11:55 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Instruktor je napisao/la: Tudjman je bio za mirna rjesenja. Pa cak i u homogenoj tzv. Krajini.
Milosevic je bio za Moljovicev projekt, a takva je bila i izvedba, kao i u RS cijom se homogenoscu dicite.
Alija je bio za cijelu BIH i to gradjansku gdje bi Muslimani preglasali Hrvate i Srbe.
Tuđman je primoran da se povuče sa prostora južno od Banjaluke koji je zločinačkom agresijom osvojio. Svijet je prihvatio Moljevićev projekt, pa neka pati kome smeta.  Hahaha zločinackom agresijom... Kako ste nazvali vasu agresiju? Prijateljska? Ne bi bilo čudo jer već imate junačka povlačenja, fašiste koje nazivate antifašistima itd..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 12:01 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Kao što rekoh, spisak žrtava saveznog popisa iz 1964. nije potpun. Ne izmišljajte da u ovom popisu ima falsifikata, kada to nije istina. Šta mi šaljete youtube link za ovog nazi-idiota Bujanca? Ne izmišljajte pola miliona pobijenih od strane partizana kada to nije istina. Vidiš ja osobno ne vjerujem da je Jasenovac bio neki fini logor I da nije niko ubijan, Ali isto tako ne vjerujem da je pobijeno (ni blizu) koliko vi forsirate. Glupo je uopće pričati o tim brojkama. Vi Srbi niste nista bolji jer okrecete glave kad se kaze da su četnici pobili preko 50.000 ljudi na području NDH I to bez logora. Trazite da drugi priznaju vaše žrtve dok negirate one koje ste vi pobili. Da bas po uputama Draže, Moljevica I slicnih..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 12:28 |
|
|
Grunf je napisao/la: Ustaše nisu ništa masovno ubijali, to je srpska ratna protuhrvatska propaganda. Kako su lagali u ovom ratu tako su i u prošlom, samo što u prošlom nije bilo toliko kamera da snime srpska zlodjela kao u ovom ratu i opovrgnu njihove laži. Dok su napadali Hrvatsku i Hrvate i uništavali hrvatske gradove su vršili propagandu o zlim Hrvatima. Ovakav post može sastavit samo neko ko je istoriju učio u poglavnikovom glavnom stanu ili kod Velimira Bujanca u studiu.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 12:32 |
|
|
Instruktor je napisao/la: Tudjman je bio za mirna rjesenja. Pa cak i u homogenoj tzv. Krajini.
Alija je bio za cijelu BIH i to gradjansku gdje bi Muslimani preglasali Hrvate i Srbe. Tuđman je bio za Hrvatsku sa ne više od 3% Srba. To je za Tuđmana bio prihvatljiv broj. Sve drugo mu nije bilo dovoljno homogeno.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 12:35 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Instruktor je napisao/la: Komad zemlje zapadno od Drine bio je kompenzacija za Kosovo koje cete izgubiti 1999. Tko Vas je tjerao u rat?, mogli ste ici na miran razlaz republika i onda medjunarodna zajednica ne bi dala da Vam uzmu Kosovo istocno od Drine. Bili ste na glasu tada kao genocidni pa je i Velika Britanija koja Vas je podrzavala 90-tih u raspadu SFRJ bila za bombardiranje Srbije.
Tudjman je sprijecio u dogovoru s Bosnjacima da Srbi u Bihacu naprave genocid nad Bosnjacima, i sve je bilo u dogovoru s Alijom. Ako je u vasoj bizantskoj civilizaciji zlocinacka agresija sprijecit 'Srebrenicu 2' onda time dokazujete da je Pilar bio upravu kada je o Drini govorio kao civilizacijskoj granici.
Opet se dicite homogenom RS i umisljate si da ju je netko priznao. A Dodik ne moze bez prigovora niti nositi njenu zastavu.
Jel tebi jasno da je od prvog modernog popisa 1879. pa sve do 1971. Bosna i Hercegovina većinski srpska pokrajina? Pokrajina u kojoj su Srbi najbrojniji narod. Jel tebi jasno da Srbi imaju svoju Republiku Srpsku u kojoj su 95% stanovništva. Na ivici ste da vam se ukine konstitutivnost u BiH i da postanete nacionalna manjina od 350.000 pripadnika, a on drobi o Drini. Na nasu nesrecu to sto ste gubili na Kosovu I Sandžaku nadoknadili su vam Turci po turskoj Hrvatskoj..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 12:36 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Instruktor je napisao/la: Tudjman je bio za mirna rjesenja. Pa cak i u homogenoj tzv. Krajini.
Alija je bio za cijelu BIH i to gradjansku gdje bi Muslimani preglasali Hrvate i Srbe. Tuđman je bio za Hrvatsku sa ne više od 3% Srba. To je za Tuđmana bio prihvatljiv broj. Sve drugo mu nije bilo dovoljno homogeno. Nudio je on vama u HR dovoljno. Srecom niste prihvatili
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 12:37 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Vidiš ja osobno ne vjerujem da je Jasenovac bio neki fini logor I da nije niko ubijan, Ali isto tako ne vjerujem da je pobijeno (ni blizu) koliko vi forsirate. Glupo je uopće pričati o tim brojkama. Vi Srbi niste nista bolji jer okrecete glave kad se kaze da su četnici pobili preko 50.000 ljudi na području NDH I to bez logora. Trazite da drugi priznaju vaše žrtve dok negirate one koje ste vi pobili. Da bas po uputama Draže, Moljevica I slicnih.. Jesu li ti prihvatljive brojke Žerjavića i Kočovića ? Ko negira da su četnici počinili zločine i da su pobili oko 50 000 ne Srba ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 12:40 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Nudio je on vama u HR dovoljno. Srecom niste prihvatili Znam da ti više paše što Srbi nisu prihvatili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 12:50 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Tuđman je bio za Hrvatsku sa ne više od 3% Srba. To je za Tuđmana bio prihvatljiv broj. Sve drugo mu nije bilo dovoljno homogeno. Nudio je on vama u HR dovoljno. Srecom niste prihvatili Niste ni vi prihvatili da živite u demokratskoj i evropskoj Republici Srpskoj, pa ste pokupili prnje i otišli. Ostade vas tek 8860. Citat: Ne možemo i ovom prigodom ne ukazati na gorku činjenicu, kada je u pitanju hrvatski narod i Katolička Crkva u BiH, da je u Republici Srpskoj, koji čini gotovo polovicu zemlje, svršetkom 2017. u 69 župa živjelo samo 8860 katolika, tj. oko 5% od njihova predratnog broja. http://misija.slobodnadalmacija.hr/clan ... 0-katolika
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 12:56 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Nudio je on vama u HR dovoljno. Srecom niste prihvatili Znam da ti više paše što Srbi nisu prihvatili. Pa normalno da mi paše jebo ga ti. Nemre Baja moj I jare I pare. Vi bi I rsk I rs očišćenu.. Ne ide
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 12:58 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Nudio je on vama u HR dovoljno. Srecom niste prihvatili
Niste ni vi prihvatili da živite u demokratskoj i evropskoj Republici Srpskoj, pa ste pokupili prnje i otišli. Ostade vas tek 8860. Citat: Ne možemo i ovom prigodom ne ukazati na gorku činjenicu, kada je u pitanju hrvatski narod i Katolička Crkva u BiH, da je u Republici Srpskoj, koji čini gotovo polovicu zemlje, svršetkom 2017. u 69 župa živjelo samo 8860 katolika, tj. oko 5% od njihova predratnog broja. http://misija.slobodnadalmacija.hr/clan ... 0-katolikaAjde ne trolaj bez veze.. nema ni vas nesto tamo gdje ste spušili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 13:00 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Pa normalno da mi paše jebo ga ti. Nemre Baja moj I jare I pare. Vi bi I rsk I rs očišćenu.. Ne ide Ugledali se na Hrvate. Vi bi da nema ni u Hr ni u BiH Srba. Al ne ide i jare i pare.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 13:42 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Pa normalno da mi paše jebo ga ti. Nemre Baja moj I jare I pare. Vi bi I rsk I rs očišćenu.. Ne ide Ugledali se na Hrvate. Vi bi da nema ni u Hr ni u BiH Srba. Al ne ide i jare i pare. Ma jašta.. Imate li još sta pametnoga za reci glede tema ili da se igramo razlaza.. ko je htio sta da shvati mogao je, ko nije nece nikad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Instruktor
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 14:45 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Nudio je on vama u HR dovoljno. Srecom niste prihvatili Znam da ti više paše što Srbi nisu prihvatili. 3.5. je ponudjeno Srbina da prihvate RH, Oluja je bila 5.5. A Z4 su Srbi odbili jer su htjeli sve. Aleksandar Vucic je pojasnio nakon rata zbog cega su odbili, htjeli su sve, 'Karlobag-Karlovac-Virovitica'. Lazete s implikacijama da su Srbi prihvatili Tudjnanovu otvorenu ruku ili s implikacijom da nije nudio otvorenu ruku. Jesu u Podunavlju, u tzv. Krajini nisu. Digli mac na RH, s macem su porazeni i ne prestaju kmecat. Srbi odlaze pobijeno 150 ljudi (ispod 40 poimenicno), Srbi tjeraju i pobiju samo u Srebrenici 8.000 Bosnjaka i to bez nudjenja mirnog rjesenja, nego po Moljevicu 'napravit svrsen cin dok se ne priberu'.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Instruktor
|
Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara Postano: 07 pro 2018, 14:50 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Instruktor je napisao/la: Tudjman je bio za mirna rjesenja. Pa cak i u homogenoj tzv. Krajini.
Alija je bio za cijelu BIH i to gradjansku gdje bi Muslimani preglasali Hrvate i Srbe. Tuđman je bio za Hrvatsku sa ne više od 3% Srba. To je za Tuđmana bio prihvatljiv broj. Sve drugo mu nije bilo dovoljno homogeno. A politika bila prihvacanje mirnih rjesenja ne bi li Srbi ostali, kao prilikom mirne reintegracije Podunavlja. To u pravilu zaboravite.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|