HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 svi 2026, 17:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 5557 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 223  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 28 pro 2018, 18:55 

LakePlacid je napisao/la:
Ima li mrtvih sektaša?

SAJ, snajperisti, oklopnjaci, vodeni top, sve full u centru grada za razliku od prijašnjih dana ...

slika

Kolona oklopnih vozila iz Zalužana ide prema centru BL.

https://www.facebook.com/stefan.blagic.1/videos/10218615123556081/

Lazu po obicaju https://www.nezavisne.com/novosti/bih/M ... ama/515665

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 18:59 

novovrijeme je napisao/la:
Ima li mrtvih sektaša?

SAJ, snajperisti, oklopnjaci, vodeni top, sve full u centru grada za razliku od prijašnjih dana ...

slika

Kolona oklopnih vozila iz Zalužana ide prema centru BL.

https://www.facebook.com/stefan.blagic.1/videos/10218615123556081/

Lazu po obicaju https://www.nezavisne.com/novosti/bih/M ... ama/515665

Znaju oni sta rade, to je sve sto cu reci ...

Postat cu i ja sektaš :punk

slika

jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 18:59 

Povuce im Dodik dozvolu za nedeljno okupljanje ... :smijeh

Otkud ti to. Nema on svakako ovlasti za to.

Ta ženska na slici, Sofija, je Davorova ljubavnica. Jebeš sektu u kojoj nema seksa između vođe i članova.

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 19:04 

Počela makljaža na trgu. Davor se vratio i pravi pizdarije. Specijalci trče, ne znam jel se tuku.

Broj Live gledatelja na njihovoj FB stranici uvijek oko 2000-2200 ljudi. I dalje skoro svi novi članovi FB grupe "Aded by".
Od tih silnih 300.000 samo 2000 koji prate Live prijenos. Po komentarima sa strane od tog 50 % muslimana.

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 19:05 

BBC je napisao/la:
Povuce im Dodik dozvolu za nedeljno okupljanje ... :smijeh

Otkud ti to. Nema on svakako ovlasti za to.

:zubati

Bomba klix-a, nasjeo jbg =))

Naslov "Dodik ce povuci dozvolu za nedeljno okupljanje",. par minuta kasnije naslov "Dodik ima informaciju da će skup u nedjelju dobiti dozvolu" ...

slika

Mala je top :smajl034

I ja bi zarad više p*** postao sektaš, nemam ništa protiv, samo ne znam kako da uletim u vrh sekte, Sofija grmi

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 19:08 

Sam pao sam se ubio. Znaš da Klix pravi naslove za glupe muslimane, a ti nisi musliman. Pamet u glavu.

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 19:15 

BBC je napisao/la:
Počela makljaža na trgu. Davor se vratio i pravi pizdarije. Specijalci trče, ne znam jel se tuku.

Broj Live gledatelja na njihovoj FB stranici uvijek oko 2000-2200 ljudi. I dalje skoro svi novi članovi FB grupe "Aded by".
Od tih silnih 300.000 samo 2000 koji prate Live prijenos. Po komentarima sa strane od tog 50 % muslimana.

Evo live grupce skupili se desno kod spomenika.
Max 200 ljudi http://blic.net/cam/trg_krajine.html

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 19:20 

Neiskustvo :zubati

Citat:
Prijetnje preko Fejsbuka - pozvao na ubijanje policajaca u Srpskoj

Policija je pokrenula istragu i obavijestiće tužioca oko brutalnih prijetnji koje su preko društvenih mreža upućene na račun svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, saznaje Srpskainfo

slika

U policiji su rekli da će preduzete i sve radnje u skladu sa zakonskom propisima protiv osobe koja je objavila status u kojem poziva na ubistva policajaca

slika

Izvjesni Miheal Vasiljević je na svom Fejsbuk profilu napisao:

"Stvarno je trenutak da se počnu ubijati policajci MUP-a Srpske... Svaki policajac MUP-a Srpske je saučesnik u zločinu i zaslužuje da mu se smjesti metak među oči; Ko god iskreno voli svoju zemlju i svoj narod učiniće sve da ubije što više pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova", navodi se na Fejsbuk profilu.

U komentarima na njegom profilu se vidi da brojni građani podržavaju ovu njegovu objavu.

Takođe se može vidjeti da je on iz Banjaluke, a da trenutno živi u Australiji.

I Pokret MOST 21 Banjaluka uputio je sličnu poruku na svom Fejsbuk profilu.

slika

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 19:25 

To je muslimanska udruga, Most 21:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/predsta ... /171024075

Plavo-žuta boja sa Varta zastave.

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 19:27 

J. kao 'ebat cemo vas ... :smijeh

slika

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 19:42 

Run PzD run.
Ako ostave smeće na trgu u nedjelju pa im budu rastezali izdavanje nove dozvole brzo će im se na kitu popeti hodanje. Hej, sat vremena svaki dan. :laugh

slika

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 19:43 

BBC je napisao/la:
To je muslimanska udruga, Most 21:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/predsta ... /171024075

Plavo-žuta boja sa Varta zastave.

:palacgore1

Citat:
Amir Reko, biznismen i bivši komandant Armije Republike Bosne i Hercegovine, predstavio je u Sarajevu politički pokret Most 21 koji je osnovan u aprilu, a zvanično registrovan u septembru ove godine

Propagandni štab u sred Banja Luke predvodjen PR-om iz Sarajeva Elmom Kazagic Bakirovom novinarkom No.1

slika

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 20:11 

Elma Kazagić, treća sa lijeva.
Volim istražno novinarstvo.

Davor se sa jako mutnim facama okružio. Osjeća se toliko silan i jak da misli da će mu to Srbi oprostiti.

slika

slika

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 21:08 

Dobre male na slici,bice zato nema vladimira tamo među njima on je vako stidan ;)

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 21:18 

https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... i/8226608/

Kaze jutarnji da je RS gotova!!

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 21:22 

Eminencija je napisao/la:
https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/video-rijeke-ljudi-na-ulicama-banje-luke-bunt-protiv-dodikova-rezima-poprima-sve-vece-razmjere-narod-pozivao-policiju-da-im-se-pridruzi/8226608/

Ma ajde, pod mač bato ...

slika

Osilila se budala maksimalno ...

Citat:
Davor Dragičević predsjedniku Srbije poručio da će "i on dobiti svoje"

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=321434

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 21:38 

Eminencija je napisao/la:
https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/video-rijeke-ljudi-na-ulicama-banje-luke-bunt-protiv-dodikova-rezima-poprima-sve-vece-razmjere-narod-pozivao-policiju-da-im-se-pridruzi/8226608/

Piše u članku "stotine demonstranata", nema čak ni hiljadu i to je kao neki masovan bunt.

Vrh

PostPostano: 28 pro 2018, 22:19 

Pa ako je protiv dodika jedno 850 hiljada građana taman da svaki trreci dođe to ti je 300 tisuca ;)
+Vladimir :)

Vrh

PostPostano: 29 pro 2018, 15:42 

Opet glupi rokovi i ultimatumi, 316. po redu.
Sigurno je kupio novu markiranu jaknu. Obično poslije takve kupovine postane drčniji i arogantniji.

Citat:
Dragičević je na zvaničnom Facebook profilu Pravda za Davida" iznio zahtjev za ostavkom Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS, Darka Ilića, načelnika uprave za organizovani kriminal, Darka Ćuluma, direktora policije RS, Željka Karana, patologa i načelnika zavoda za sudsku medicinu RS te tužitelja Želimira Lepira i Dalibora Vreće.

"Zbog njihove upletenosti u nedopuštene radnje sprječavanja dokazivanja i zataškavanja ubistva mog sina Davida Dragičevića kako bi se na taj način zaštitile institucije RS. (...) U interesu građana insistirat ću da svi navedeni daju ostavke jer su ovo namjerno uradili kako bi ukrali vrijeme i pomogli ubicama. Ostavke zahtijevam zbog moralnih razloga, a njihovu krivičnu odgovornost će utvrditi Tužilastvo BiH. Da se do 30.12. do 18 sati, tj. do početka skupa 'Pravda za Davida', uhapse: Filip Ćulum, Đorđe Rađen, Zoran Bošnjak, Mikica Marjanac, Siniša Kojdić i inspektor Bojan Karanović", napisao je između ostalog otac Davida Dragičevića.

Njegovim zahtjevima rok ispunjenja je, kako kaže, 30.12., nedjelja, do 18 sati.

"Ne budu li ispunjeni ovi naši zahtjevi, mi ne odlazimo sa trga Davida Dragičevića, i za sve ostalo šta se bude događalo poslije tog momenta isključivu odgovornost snosit će Milorad Dodik, Željka Cvijanović, svi pripadnici MUP-a RS i Tuzilaštvo RS", kazao je Dragičević između ostalog.

Vrh

PostPostano: 29 pro 2018, 15:42 

Znači, ovako.... Nisam nijednim dijelom podrijetlom iz BIH niti bih se registrirao na ovaj forum da nema ove teme. Nisam o svemu znao gotovo ništa (tj znao otprilike što se dogodilo i da se održavaju svakodnevni prosvjedi ali sve to kao neki odjeci, ništa konkretnije nisam istraživao) do prije 10-ak dana, kada mi je jedna osobna situacija ostavila nešto slobodnog vremena i istovremeno sam vidio Davorov intervju na N1. Rekoh, ajde, pogledat ću. Ostao sam frapiran kakve optužbe iznosi i počeo istraživati priču, da vidim gdje će me odvesti dokazi, malo i da skrenem misli sa osobne situacije.

Mogu reći da sam nakon samo par sati istraživanja bio u još većem šoku, pogotovo kad sam usporedio dokaze za Davorove tvrdnje i pogledao snimke kako se ponaša na Trgu krajine, da ne spominjem činjenice o samom Davidu koje su svima vidljive ako se potraži malo. Dakle, počeo sam čitati i ovu temu prije nego je osvanula na svakom ex-yu portalu i dosta mi je otvorila oči.

Mogu reći da bar donekle razumijem njegovu bol jer sam i sam ovog tjedna pokopao jednog od najbližih članova obitelji (srećom ne dijete već stariju osobu koja je umrla prirodnom smrću), ali ovo što on i njegova sekta izvode je jednostavno suludo.Par ljudi koji ovako prate medije i zanimaju ih ovakve stvari kojima sam predočio dokaze su rekli da je Davor potpuni bolesnik i budala.

U snimkama koje sam gledao od cca 20. do 25.12. je napravio barem nekoliko kaznenih djela, da ne spominjem da bi ga svatko od prozvanih mogao tužiti i bez problema dobiti odštetu (ne znam koliko do sada ima već takvih tužbi, sigurno barem nekoliko?). The rabbit hole goes deeper sa opskurnim blogerima/novinarima/ludim bivšim policajcima koji pišu sa besplatnih blog platformi.

Htio sam već napisati prije 25.12. post gdje bih predividio da je za njega jedini epilog zatvor, mentalna bolnica ili suicid, jer nakon ovoga nema povratka konobarenju. Kad je konačno uhićen (i kada sam saznao na koji način, tj. da je izbjegavao uručenje poziva i bježao autom od policije, tj. počinio još nezakonitih radnji) sam bio prilično uvjeren da će ležati barem 30 dana i pitao se kakav će izaći, još luđi ili razumniji. Nevjerojatno je da je odmah pušten, ako išta pokazuje koliko RS nije pravna država/entitet je to.

Moram priznati da sam se često nasmijao čitajući temu (koja je praktički nečitljiva ako se Vladimir ne stavi na ignore jer zna i zaspamat 10 postova odjednom - loše se moderira na ovom forumu jer bi na nekom bolje moderiranom na svakih takvih 10 postova dobio 10 dana hlađenja), pogotovo tvoje postove, BBC. Znaju ponekad i prijeći granicu dobrog ukusa, ali i radi se o nekome tko ju je odavno prešao, sve u kontekstu vrlo ozbiljnog slučaja povezanog s velikim političkim i novčanim ulozima, pa mogu samo reći svaka čast. I još je tu nekoliko odličnih forumaša baš iz RS koji slično rasturaju konobarevo ludilo.

Oko samog Davida, meni ga je, koliko god činjenice ne odaju lijepu sliku, žao. Ako je napisao tu pjesmu sa samo 16 godina čak bih rekao da sumnjam da je sve to već tada iskusio, prije se nadahnjivao nekim američkim geto glupostima, ali stvari kao sadržaj kaznene prijave ili samo fb profil odaju sliku nekoga godinama tko nije bio na dobrom putu. No bio je mlad, znao sam neke ljudi te dobi koji su bili i gori pa kasnije sasvim ok ispalo kad im je došlo iz guzice u glavu.

Ako je ubijen (po obdukcijama vjerojatnije da nije) moguće je da je ubijen zbog nekakvog dilerskog obračuna, jer se na svemu na čemu je bio te večeri s nekim sukobio ili je netko nekoga isprovocirao. Moguće je da su ga ubili i nekakvi balavci iz metalske škole jer su iz živcirali dreadovi - ne zavaravam se o tome kakav profil djece obično ide u takve škole maltene bilo gdje na svijetu. Ono što nije moguće su sulude tvrdnje da je klošar od 21 god bio nekome velika politička prijetnja koja je možda hakirala podatke o Dodikovom kriminalu (haha) ili da je ubijen jer je odbio dilati drogu za MUP RS ili kakve su se već lude priče već čule.

Učlanio sam se u fb grupu sekte i to zasad ide zahuktalo, punom parom, ali na mjestima gdje se ne cenzuriraju komentari (kao YT) se sve više vidjelo koliko se popeo na jednu stvar građanima BL.

Koliko shvaćam pomaknuo već četvrti ili peti je Dan-D gdje će reći tko su "ubice" (jer naravno da se to jedino može reći na unaprijed pripremljeni datum, a ne barem odmah zavikati na okupljanju ako si toliko siguran tko ti je ubio dijete kad su nadležni već toliko povezani bwhahah) sa 07.04. na 09.01? Možda shvaća, ili je savjetovan, da će sve ipak dosaditi ljudima do početka travnja pa sad mora iskoristit ove dane kad je ponovno na to uperena medijska pozornost da dobije što više donacija jer će cijela priča uskoro biti prilično zaboravljena od svih osim najžešćih sektaša? U svakom slučaju, promatrat ću što se događa i ovu temu jer su neki postovi neprocjenjivi, stvarno me razvedri koliko se rastura jedna opasna i nasilna sekta, prva ovog tipa na ex-yu prostorima.

Uglavnom, jedi govna Davore.

Ubica i saučesnik, NBZg.

Vrh

PostPostano: 29 pro 2018, 15:57 

Evo za Junuza. Čisto da tu zeničku ubleharsku skinemo sa dnevnog reda.

Citat:
"Zahtevam ostavke
ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača,
načelnika Uprave za organizovani kriminal Darka Ilića,
direktora Policije RS Darka Ćuluma,
patologa i načelnika Zavoda za sudsku medicinu RS Željka Karana,
tužioca Želimira Lepira i
Dalibora Vreće",

napisao je Davor na Facebook stranici "Pravda za Davida".

Citat:
Dragičević još zahteva da se do 30. decembra do 18 časova, odnosno do početka skupa “Pravda za Davida” uhapse
Filip Ćulum,
Đorđe Rađen,
Zoran Bošnjak,
Mikica Marjanac,
Siniša Kojdić,
inspektor Bojan Karanović.

Vrh

PostPostano: 29 pro 2018, 16:03 

Siguran si da ne trebaju dat ostavke? Siguran si da ovi ispod nisu krivi?

BL je relativno mali grad, ljudi vjerojatno znaju što se dogodilo i bez dokaza. Puno je ljudi moralo bit uključeno, netko je izbrbljao.

Meni ne sjeda ta priča vaša da Davor to radi zbog para, ljubavnica i sl. Time sebe diskreditirate a ne njega.

Prije bih vjerovao da je poludio.

Vrh

PostPostano: 29 pro 2018, 16:21 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Šta je sutra - dopušten prosvjed ili nije dopušten?

Vrh

PostPostano: 29 pro 2018, 16:22 

Normalno da nemaju nikakve veze sa nesretnim krajem tog klošara.
Najodgovorniji su otac i majka, kao roditelji.

Vrh

PostPostano: 29 pro 2018, 16:23 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
NiceBoyZg je napisao/la:
Znači, ovako.... Nisam nijednim dijelom podrijetlom iz BIH niti bih se registrirao na ovaj forum da nema ove teme. Nisam o svemu znao gotovo ništa (tj znao otprilike što se dogodilo i da se održavaju svakodnevni prosvjedi ali sve to kao neki odjeci, ništa konkretnije nisam istraživao) do prije 10-ak dana, kada mi je jedna osobna situacija ostavila nešto slobodnog vremena i istovremeno sam vidio Davorov intervju na N1. Rekoh, ajde, pogledat ću. Ostao sam frapiran kakve optužbe iznosi i počeo istraživati priču, da vidim gdje će me odvesti dokazi, malo i da skrenem misli sa osobne situacije.

Mogu reći da sam nakon samo par sati istraživanja bio u još većem šoku, pogotovo kad sam usporedio dokaze za Davorove tvrdnje i pogledao snimke kako se ponaša na Trgu krajine, da ne spominjem činjenice o samom Davidu koje su svima vidljive ako se potraži malo. Dakle, počeo sam čitati i ovu temu prije nego je osvanula na svakom ex-yu portalu i dosta mi je otvorila oči.

Mogu reći da bar donekle razumijem njegovu bol jer sam i sam ovog tjedna pokopao jednog od najbližih članova obitelji (srećom ne dijete već stariju osobu koja je umrla prirodnom smrću), ali ovo što on i njegova sekta izvode je jednostavno suludo.Par ljudi koji ovako prate medije i zanimaju ih ovakve stvari kojima sam predočio dokaze su rekli da je Davor potpuni bolesnik i budala.

U snimkama koje sam gledao od cca 20. do 25.12. je napravio barem nekoliko kaznenih djela, da ne spominjem da bi ga svatko od prozvanih mogao tužiti i bez problema dobiti odštetu (ne znam koliko do sada ima već takvih tužbi, sigurno barem nekoliko?). The rabbit hole goes deeper sa opskurnim blogerima/novinarima/ludim bivšim policajcima koji pišu sa besplatnih blog platformi.

Htio sam već napisati prije 25.12. post gdje bih predividio da je za njega jedini epilog zatvor, mentalna bolnica ili suicid, jer nakon ovoga nema povratka konobarenju. Kad je konačno uhićen (i kada sam saznao na koji način, tj. da je izbjegavao uručenje poziva i bježao autom od policije, tj. počinio još nezakonitih radnji) sam bio prilično uvjeren da će ležati barem 30 dana i pitao se kakav će izaći, još luđi ili razumniji. Nevjerojatno je da je odmah pušten, ako išta pokazuje koliko RS nije pravna država/entitet je to.

Moram priznati da sam se često nasmijao čitajući temu (koja je praktički nečitljiva ako se Vladimir ne stavi na ignore jer zna i zaspamat 10 postova odjednom - loše se moderira na ovom forumu jer bi na nekom bolje moderiranom na svakih takvih 10 postova dobio 10 dana hlađenja), pogotovo tvoje postove, BBC. Znaju ponekad i prijeći granicu dobrog ukusa, ali i radi se o nekome tko ju je odavno prešao, sve u kontekstu vrlo ozbiljnog slučaja povezanog s velikim političkim i novčanim ulozima, pa mogu samo reći svaka čast. I još je tu nekoliko odličnih forumaša baš iz RS koji slično rasturaju konobarevo ludilo.

Oko samog Davida, meni ga je, koliko god činjenice ne odaju lijepu sliku, žao. Ako je napisao tu pjesmu sa samo 16 godina čak bih rekao da sumnjam da je sve to već tada iskusio, prije se nadahnjivao nekim američkim geto glupostima, ali stvari kao sadržaj kaznene prijave ili samo fb profil odaju sliku nekoga godinama tko nije bio na dobrom putu. No bio je mlad, znao sam neke ljudi te dobi koji su bili i gori pa kasnije sasvim ok ispalo kad im je došlo iz guzice u glavu.

Ako je ubijen (po obdukcijama vjerojatnije da nije) moguće je da je ubijen zbog nekakvog dilerskog obračuna, jer se na svemu na čemu je bio te večeri s nekim sukobio ili je netko nekoga isprovocirao. Moguće je da su ga ubili i nekakvi balavci iz metalske škole jer su iz živcirali dreadovi - ne zavaravam se o tome kakav profil djece obično ide u takve škole maltene bilo gdje na svijetu. Ono što nije moguće su sulude tvrdnje da je klošar od 21 god bio nekome velika politička prijetnja koja je možda hakirala podatke o Dodikovom kriminalu (haha) ili da je ubijen jer je odbio dilati drogu za MUP RS ili kakve su se već lude priče već čule.

Učlanio sam se u fb grupu sekte i to zasad ide zahuktalo, punom parom, ali na mjestima gdje se ne cenzuriraju komentari (kao YT) se sve više vidjelo koliko se popeo na jednu stvar građanima BL.

Koliko shvaćam pomaknuo već četvrti ili peti je Dan-D gdje će reći tko su "ubice" (jer naravno da se to jedino može reći na unaprijed pripremljeni datum, a ne barem odmah zavikati na okupljanju ako si toliko siguran tko ti je ubio dijete kad su nadležni već toliko povezani bwhahah) sa 07.04. na 09.01? Možda shvaća, ili je savjetovan, da će sve ipak dosaditi ljudima do početka travnja pa sad mora iskoristit ove dane kad je ponovno na to uperena medijska pozornost da dobije što više donacija jer će cijela priča uskoro biti prilično zaboravljena od svih osim najžešćih sektaša? U svakom slučaju, promatrat ću što se događa i ovu temu jer su neki postovi neprocjenjivi, stvarno me razvedri koliko se rastura jedna opasna i nasilna sekta, prva ovog tipa na ex-yu prostorima.

Uglavnom, jedi govna Davore.

Ubica i saučesnik, NBZg.

Nema komentara rada moderacije. Ali ti je tek prvi post, pa samo da znaš.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5557 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 223  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Jean Luc Picard, LeTdoS, sejdo.komsoglu, Vukota i 162 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: