Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17413 Lokacija: יום טוב
Eminencija je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:
prvi Matrix je bio skroooz dobar. u 2. se vidlo da je budžet skočio, a 3. je stvarno bio negledljiv. nisam ga nikad do kraja pogledala. al zato zadnjih 10 min. jedinice...
Soundtrek u zadnjoj borbi treceg dijela je epski
nisam dotle stigla s gledanjem.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Ovisi od slučaja do slučaja, teško je vratiti figuru nakon trudnoće (zna ostati višak kože na trbuhu i slično), treba imati volje za to uz nove obaveze oko djeteta, itd. itd. Većina žena baš i nema snage za tako nešto, pogotovo kad znaju da su svog muškarca već upecale
No sa druge strane znam jednu fitness instruktoricu koja i nakon 2 trudnoće izgleda vrh vrhova, ono svaka joj čast na čeličnoj volji
ma to je stvar dobre volje i organizacije. imam rodicu mojih godina koja sve stigne. djeca uredna, fino odgojena, odlikaši, i ona i muž rade, idu na koncerte, utakmice, malo i putuju, druže se. ja nemam toliko obaveza a nekad mi se baš niš ne da i čudim joj se. zato si natovarim sto stvari na vrat i onda sve klapa.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
ZGabriel je napisao/la:
Graničar Jozo je napisao/la:
rekao bi ministar zdravstva da su takvi "znanstveni" algoritmi.
koji ministar koje države? da nije ovaj forumski?
ma nije fora kad ti moram pojasnit. (a i ja pišem nepovezane gluposti, ali eto)
ti kažeš tri uzastopna vlastita posta, pa ti ide automatski ban, jer kao spamaš. pa kontam valjda ima neki algoritam koji to prepoznaje. a gledao na dnevniku kako ministar zdravstva kujundćić govori o znanstvenom algoritmu po kojem se odlučuje kojem djetetu ide lijek, a kojem ne. teška tema za spajanje sa zafrkancijom u ovoj opskurnoj forumskoj zabiti.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
Graničar Jozo je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:
koji ministar koje države? da nije ovaj forumski?
ma nije fora kad ti moram pojasnit. (a i ja pišem nepovezane gluposti, ali eto)
ti kažeš tri uzastopna vlastita posta, pa ti ide automatski ban, jer kao spamaš. pa kontam valjda ima neki algoritam koji to prepoznaje. a gledao na dnevniku kako ministar zdravstva kujundćić govori o znanstvenom algoritmu po kojem se odlučuje kojem djetetu ide lijek, a kojem ne. teška tema za spajanje sa zafrkancijom u ovoj opskurnoj forumskoj zabiti.
mogla sam si misliti da će ovaj biser izvaliti tako nešto. vrlo je human za jednog liječnika.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.