|
|
Stranica: 987/1116.
|
[ 27891 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 07 sij 2019, 16:41 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Eminencija je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: prvi Matrix je bio skroooz dobar. u 2. se vidlo da je budžet skočio, a 3. je stvarno bio negledljiv. nisam ga nikad do kraja pogledala. al zato zadnjih 10 min. jedinice... Soundtrek u zadnjoj borbi treceg dijela je epski nisam dotle stigla s gledanjem.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 sij 2019, 10:44 |
|
|
Privitak/ci: |
friday 1.jpg [ 34.18 KiB | Pogledano 4199 put/a. ]
|
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 sij 2019, 10:51 |
|
|
i pozdrav rodbini iz susjedstva
|
|
Vrh |
|
|
Crni Božo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 sij 2019, 13:29 |
|
|
Kada budem imao 50+ godina volio bih da moja žena bude vitka i u formi poput tebe (klasični backhanded kompliment)
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 sij 2019, 13:50 |
|
|
Crni Božo je napisao/la: Kada budem imao 50+ godina volio bih da moja žena bude vitka i u formi poput tebe (klasični backhanded kompliment) meni kažu da dobro izgledam zato što se nisam udavala. tko zna na šta bih ličila da jesam.
|
|
Vrh |
|
|
Crni Božo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 sij 2019, 14:03 |
|
|
Ovisi od slučaja do slučaja, teško je vratiti figuru nakon trudnoće (zna ostati višak kože na trbuhu i slično), treba imati volje za to uz nove obaveze oko djeteta, itd. itd. Većina žena baš i nema snage za tako nešto, pogotovo kad znaju da su svog muškarca već upecale No sa druge strane znam jednu fitness instruktoricu koja i nakon 2 trudnoće izgleda vrh vrhova, ono svaka joj čast na čeličnoj volji
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 sij 2019, 14:37 |
|
|
ma to je stvar dobre volje i organizacije. imam rodicu mojih godina koja sve stigne. djeca uredna, fino odgojena, odlikaši, i ona i muž rade, idu na koncerte, utakmice, malo i putuju, druže se. ja nemam toliko obaveza a nekad mi se baš niš ne da i čudim joj se. zato si natovarim sto stvari na vrat i onda sve klapa.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 21 sij 2019, 10:41 |
|
|
Crni Božo je napisao/la: Ovisi od slučaja do slučaja, teško je vratiti figuru nakon trudnoće (zna ostati višak kože na trbuhu i slično) Valja za kaiša Pije li se što u ovo snježno jutro?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 21 sij 2019, 11:03 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8402 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Mar-kan je napisao/la: Crni Božo je napisao/la: Ovisi od slučaja do slučaja, teško je vratiti figuru nakon trudnoće (zna ostati višak kože na trbuhu i slično) Valja za kaiša Pije li se što u ovo snježno jutro? kava.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 21 sij 2019, 11:58 |
|
|
kafućino. iz politrene "šalice", tzv. bukare Markana neću ni pitat, sigurno šljivu.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 21 sij 2019, 15:42 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: kafućino. iz politrene "šalice", tzv. bukare Markana neću ni pitat, sigurno šljivu. a markan ti se vjerojatno drži one narodne, jedna za visoki i jedna za niski tlak...
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 21 sij 2019, 16:28 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: kafućino. iz politrene "šalice", tzv. bukare Markana neću ni pitat, sigurno šljivu. a markan ti se vjerojatno drži one narodne, jedna za visoki i jedna za niski tlak... i sad preskačem preko njega iza šanka. Markane, odluči se, ili je tlak visok ili nizak. svaki ima svoje simptome, ali horizontala nije jedan od njih.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 21 sij 2019, 17:31 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: kafućino. iz politrene "šalice", tzv. bukare Markana neću ni pitat, sigurno šljivu. a markan ti se vjerojatno drži one narodne, jedna za visoki i jedna za niski tlak... Za cirkulaciju.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 23 sij 2019, 09:47 |
|
|
pohvale Zimskoj službi, tramvajske stanice i pločnici prohodni.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 vel 2019, 09:30 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 vel 2019, 10:09 |
|
|
kava mljac. mljac. mljac.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 vel 2019, 10:19 |
|
|
e, dobro je da si se javio, inače bih dobila ban za treći (upis zaredom).
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 vel 2019, 10:30 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: e, dobro je da si se javio, inače bih dobila ban za treći (upis zaredom). U zoni sumraka vrijede drugi zakoni
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 vel 2019, 10:41 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: e, dobro je da si se javio, inače bih dobila ban za treći (upis zaredom). U zoni sumraka vrijede drugi zakoni ma ovdje ne znaš tko pije, a tko plaća. zapravo, znamo tko pije.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 vel 2019, 12:37 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: e, dobro je da si se javio, inače bih dobila ban za treći (upis zaredom). rekao bi ministar zdravstva da su takvi "znanstveni" algoritmi.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 12 vel 2019, 11:58 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: e, dobro je da si se javio, inače bih dobila ban za treći (upis zaredom). rekao bi ministar zdravstva da su takvi "znanstveni" algoritmi. koji ministar koje države? da nije ovaj forumski?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 12 vel 2019, 12:24 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: rekao bi ministar zdravstva da su takvi "znanstveni" algoritmi.
koji ministar koje države? da nije ovaj forumski? ma nije fora kad ti moram pojasnit. (a i ja pišem nepovezane gluposti, ali eto) ti kažeš tri uzastopna vlastita posta, pa ti ide automatski ban, jer kao spamaš. pa kontam valjda ima neki algoritam koji to prepoznaje. a gledao na dnevniku kako ministar zdravstva kujundćić govori o znanstvenom algoritmu po kojem se odlučuje kojem djetetu ide lijek, a kojem ne. teška tema za spajanje sa zafrkancijom u ovoj opskurnoj forumskoj zabiti.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 12 vel 2019, 13:21 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: koji ministar koje države? da nije ovaj forumski? ma nije fora kad ti moram pojasnit. (a i ja pišem nepovezane gluposti, ali eto) ti kažeš tri uzastopna vlastita posta, pa ti ide automatski ban, jer kao spamaš. pa kontam valjda ima neki algoritam koji to prepoznaje. a gledao na dnevniku kako ministar zdravstva kujundćić govori o znanstvenom algoritmu po kojem se odlučuje kojem djetetu ide lijek, a kojem ne. teška tema za spajanje sa zafrkancijom u ovoj opskurnoj forumskoj zabiti. mogla sam si misliti da će ovaj biser izvaliti tako nešto. vrlo je human za jednog liječnika.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 13 vel 2019, 09:19 |
|
|
upravo sam se upisala u teretanu. ne pravu, forumsku. krivi pdf.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 13 vel 2019, 10:33 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: upravo sam se upisala u teretanu. ne pravu, forumsku. krivi pdf. Popij litar mlijeka! uz kavu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|