|
|
Stranica: 5/176.
|
[ 4385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 ruj 2019, 21:42 |
|
|
Kako izbjeći plaćanje carinskih troškova i pdv-a, za robu iz Ruske federacije. Pa tako pišem upravo mail carini, dali će me oderati čak ako mi paket šalju irene i vlado iz rostova na donu.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 ruj 2019, 21:44 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Lose ti je sama sa sobom :p Izgleda da sam si sve rekla. E, da se sada javi neko od mod-ova pisali bi. Cekaju znak. Ima i isprepadanih. Ako si u nemilosti svi bjeze od tebe.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 ruj 2019, 21:49 |
|
|
horus je napisao/la: Kako izbjeći plaćanje carinskih troškova i pdv-a, za robu iz Ruske federacije. Pa tako pišem upravo mail carini, dali će me oderati čak ako mi paket šalju irene i vlado iz rostov na donu. Pa najbolje je da se ozenis s zenom ruskog porijekla, npr.da joj je deda bio rus, sto povlaci da ima i dalje familije u Rusiji, pa da se malo raspita, pa malo pretrazivac, ucio se ruski, mozda i slusao u familiji. Pa ako si slucajno putovao u Rusiju na odmor, mogao si se raspitati. Mozda neko zna iz namjenske s Pala, nesto petljaju s Rusima, putuju u posljednje vrijeme....
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 ruj 2019, 21:55 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: horus je napisao/la: Kako izbjeći plaćanje carinskih troškova i pdv-a, za robu iz Ruske federacije. Pa tako pišem upravo mail carini, dali će me oderati čak ako mi paket šalju irene i vlado iz rostov na donu. Pa najbolje je da se ozenis s zenom ruskog porijekla, npr.da joj je deda bio rus, sto povlaci da ima i dalje familije u Rusiji, pa da se malo raspita, pa malo pretrazivac, ucio se ruski, mozda i slusao u familiji. Pa ako si slucajno putovao u Rusiju na odmor, mogao si se raspitati. Mozda neko zna iz namjenske s Pala, nesto petljaju s Rusima, putuju u posljednje vrijeme.... Ja ti lijepo napišem što radim ovaj trenutak a ti sastaviš trollerski upis/odgovor. Нимало лиепо.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 ruj 2019, 21:57 |
|
|
horus je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Pa najbolje je da se ozenis s zenom ruskog porijekla, npr.da joj je deda bio rus, sto povlaci da ima i dalje familije u Rusiji, pa da se malo raspita, pa malo pretrazivac, ucio se ruski, mozda i slusao u familiji. Pa ako si slucajno putovao u Rusiju na odmor, mogao si se raspitati. Mozda neko zna iz namjenske s Pala, nesto petljaju s Rusima, putuju u posljednje vrijeme....
Ja ti lijepo napišem što radim ovaj trenutak a ti sastaviš trollerski upis/odgovor. Нимало лиепо. Evo idem da istrazim....
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 ruj 2019, 21:59 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Lapo-lapo je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Lose ti je sama sa sobom :p Izgleda da sam si sve rekla. E, da se sada javi neko od mod-ova pisali bi. Cekaju znak. Ima i isprepadanih. Ako si u nemilosti svi bjeze od tebe. Cuj bas si nemilostivna
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 ruj 2019, 22:06 |
|
|
ТЕЛ: +7(495)281-50-88,+7(495) [email protected] МЕЖДУНАРОДНЫЕ ПЕРЕВОЗКИ ЛЮБЫХ ГРУЗОВ- ТАМОЖЕННОЕ ОФОРМЛЕНИЕ ЛЮБЫХ ТОВАРОВ- СЕРТИФИКАЦИЯ ТОВАРОВ И СТРАХОВАНИЕ ГРУЗОВ- БЕСПЛАТНЫЕ КОНСУЛЬТАЦИИ И РАСЧЁТ https://ucsol.ru/uchastniki-ved/fiziche ... oformlenieDobices automatski chat, pa mozes da pitas ako znas ruski. Mozes i pogledati sta podlijeze carini i ostalo.... Ako je mucka ne znam.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 ruj 2019, 22:09 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Izgleda da sam si sve rekla. E, da se sada javi neko od mod-ova pisali bi. Cekaju znak. Ima i isprepadanih. Ako si u nemilosti svi bjeze od tebe.
Cuj bas si nemilostivna Stari forumas, a novi nick ili? Ne postoje vise milostivni, tako mi rekli ovdje, ni milostivni ni ravnopravni, ni multikulti....nema toga vise. Mos mislit?
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 ruj 2019, 22:17 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: ТЕЛ: +7(495)281-50-88,+7(495) [email protected] МЕЖДУНАРОДНЫЕ ПЕРЕВОЗКИ ЛЮБЫХ ГРУЗОВ- ТАМОЖЕННОЕ ОФОРМЛЕНИЕ ЛЮБЫХ ТОВАРОВ- СЕРТИФИКАЦИЯ ТОВАРОВ И СТРАХОВАНИЕ ГРУЗОВ- БЕСПЛАТНЫЕ КОНСУЛЬТАЦИИ И РАСЧЁТ https://ucsol.ru/uchastniki-ved/fiziche ... oformlenieDobices automatski chat, pa mozes da pitas ako znas ruski. Mozes i pogledati sta podlijeze carini i ostalo.... Ako je mucka ne znam. Ma ne koka, ne šaljem ja paket, nego mi trebaju poslat iz Rostova. Svejedno poslao sam email carini s upitom. Sad sastavljam email WMF-u, jer smo izgubili čajnu žličicu iz bešteka. Žena mi je rekla da je njoj svejedno što ta jedna fali, ali mene iritira taj manjak, pogotovo kad ugledam preostalih 11 u ladici svaki dan. Teške su moje brige... Znam, znam.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 ruj 2019, 23:01 |
|
|
horus je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: ТЕЛ: +7(495)281-50-88,+7(495) [email protected] МЕЖДУНАРОДНЫЕ ПЕРЕВОЗКИ ЛЮБЫХ ГРУЗОВ- ТАМОЖЕННОЕ ОФОРМЛЕНИЕ ЛЮБЫХ ТОВАРОВ- СЕРТИФИКАЦИЯ ТОВАРОВ И СТРАХОВАНИЕ ГРУЗОВ- БЕСПЛАТНЫЕ КОНСУЛЬТАЦИИ И РАСЧЁТ https://ucsol.ru/uchastniki-ved/fiziche ... oformlenieDobices automatski chat, pa mozes da pitas ako znas ruski. Mozes i pogledati sta podlijeze carini i ostalo.... Ako je mucka ne znam. Ma ne koka, ne šaljem ja paket, nego mi trebaju poslat iz Rostova. Svejedno poslao sam email carini s upitom. Sad sastavljam email WMF-u, jer smo izgubili čajnu žličicu iz bešteka. Žena mi je rekla da je njoj svejedno što ta jedna fali, ali mene iritira taj manjak, pogotovo kad ugledam preostalih 11 u ladici svaki dan. Teške su moje brige... Znam, znam. Teske brige, shvatam ja tebe, kako da te ne iritira manjak?
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 ruj 2019, 23:24 |
|
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 ruj 2019, 23:31 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Lapo-lapo je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Cuj bas si nemilostivna Stari forumas, a novi nick ili? Ne postoje vise milostivni, tako mi rekli ovdje, ni milostivni ni ravnopravni, ni multikulti....nema toga vise. Mos mislit? Ja sam stari forumaš, ali isti nick
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 ruj 2019, 00:56 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Lapo-lapo je napisao/la: horus je napisao/la: Kako izbjeći plaćanje carinskih troškova i pdv-a, za robu iz Ruske federacije. Pa tako pišem upravo mail carini, dali će me oderati čak ako mi paket šalju irene i vlado iz rostov na donu. Pa najbolje je da se ozenis s zenom ruskog porijekla, npr.da joj je deda bio rus, sto povlaci da ima i dalje familije u Rusiji, pa da se malo raspita, pa malo pretrazivac, ucio se ruski, mozda i slusao u familiji. Pa ako si slucajno putovao u Rusiju na odmor, mogao si se raspitati. Mozda neko zna iz namjenske s Pala, nesto petljaju s Rusima, putuju u posljednje vrijeme....
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 ruj 2019, 01:11 |
|
|
horus je napisao/la: Kako izbjeći plaćanje carinskih troškova i pdv-a, za robu iz Ruske federacije. Pa tako pišem upravo mail carini, dali će me oderati čak ako mi paket šalju irene i vlado iz rostova na donu. Ako si naručio pravoslavnu ikonu odraće te hr carina.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 ruj 2019, 01:13 |
|
|
horus je napisao/la: Ma ne koka, ne šaljem ja paket, nego mi trebaju poslat iz Rostova. Svejedno poslao sam email carini s upitom.
Primjetio sam da Slovenka slabo razumije hrvatski.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 ruj 2019, 01:15 |
|
|
Otidji u Bejha svakako imate dvojna pa naruci pravoslavnu ikonu mozda ces bolje proc jos i sa teritorija rs.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 ruj 2019, 01:20 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
horus je napisao/la: Kako izbjeći plaćanje carinskih troškova i pdv-a, za robu iz Ruske federacije. Pa tako pišem upravo mail carini, dali će me oderati čak ako mi paket šalju irene i vlado iz rostova na donu. Nemoguće je izbjeći pogotovo ako je veca vrijednost toga sto se šalje (govorim za bejha, do 300 KM se ne placa carina, prije je bilo do 200 KM), narucivao sam iz Rusije sve i svasta od tomova knjiga, ikona do lijekova i majica, i svaki put placao carinu, za zemlje EU. zbog sankcija Rusiji je još malo i komplikovanije
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 ruj 2019, 02:24 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: horus je napisao/la: Kako izbjeći plaćanje carinskih troškova i pdv-a, za robu iz Ruske federacije. Pa tako pišem upravo mail carini, dali će me oderati čak ako mi paket šalju irene i vlado iz rostova na donu. Ako si naručio pravoslavnu ikonu odraće te hr carina. Nama nisu zabranjene pravoslavne ikone, onako čisto informativno da znaš. Meni se inače sviđa sakralna umjetnost, ali ovdje je riječ o stručnim knjigama i dvije ploče.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 ruj 2019, 02:47 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: horus je napisao/la: Kako izbjeći plaćanje carinskih troškova i pdv-a, za robu iz Ruske federacije. Pa tako pišem upravo mail carini, dali će me oderati čak ako mi paket šalju irene i vlado iz rostova na donu. Nemoguće je izbjeći pogotovo ako je veca vrijednost toga sto se šalje (govorim za bejha, do 300 KM se ne placa carina, prije je bilo do 200 KM), narucivao sam iz Rusije sve i svasta od tomova knjiga, ikona do lijekova i majica, i svaki put placao carinu, za zemlje EU. zbog sankcija Rusiji je još malo i komplikovanije Na razini eu je gornja granica 150kn/20€. E sad, te tri knjige nisu problem jer su rabljene i stare, nego jedna ploča koju gamad na discogsu prodaje za 80-100€. A Naš je dogovor piće za ploče... pa mi je glavni trošak sama dostava oko 25-30€. E sad naši điberi iz carine provjeravaju cijene online i sl, tipa na eBayu, aliexpressu itd, tak da vjerojatno znaju za discogs. Iako bi meni to slao sve poznanik ili poznanica direktno a ne pravna osoba, tj neka firma. Svejedno, vidit ću šta carina kaže za par dana, mislim ako budu tražili 40% na dostavu i online cijenu ploče, onda ću reć da mi pošalje samo knjige. Pa ak mi se žena smiluje, slijedeće ljeto odemo u Rusiju na deset dana a ne na more, pa to onda pokupim usput.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 ruj 2019, 10:07 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: horus je napisao/la: Ma ne koka, ne šaljem ja paket, nego mi trebaju poslat iz Rostova. Svejedno poslao sam email carini s upitom.
Primjetio sam da Slovenka slabo razumije hrvatski. Preuzeli me srbici, vec se plasim onoga ,,s kim si takav si,, Na kraju ce biti da sam zaboravila hrvatski, nikada do kraja savladala srpski, a maternji slovenacki nikada nisam ni znala. Strasno, niko me razumjeti nece. Izgleda da je vec tako.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 ruj 2019, 10:13 |
|
|
horus je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Nemoguće je izbjeći pogotovo ako je veca vrijednost toga sto se šalje (govorim za bejha, do 300 KM se ne placa carina, prije je bilo do 200 KM), narucivao sam iz Rusije sve i svasta od tomova knjiga, ikona do lijekova i majica, i svaki put placao carinu, za zemlje EU. zbog sankcija Rusiji je još malo i komplikovanije
Na razini eu je gornja granica 150kn/20€. E sad, te tri knjige nisu problem jer su rabljene i stare, nego jedna ploča koju gamad na discogsu prodaje za 80-100€. A Naš je dogovor piće za ploče... pa mi je glavni trošak sama dostava oko 25-30€. E sad naši điberi iz carine provjeravaju cijene online i sl, tipa na eBayu, aliexpressu itd, tak da vjerojatno znaju za discogs. Iako bi meni to slao sve poznanik ili poznanica direktno a ne pravna osoba, tj neka firma. Svejedno, vidit ću šta carina kaže za par dana, mislim ako budu tražili 40% na dostavu i online cijenu ploče, onda ću reć da mi pošalje samo knjige. Pa ak mi se žena smiluje, slijedeće ljeto odemo u Rusiju na deset dana a ne na more, pa to onda pokupim usput. Glavni trosak 25 - 30 eura?? Koja cicija. Ja mislila radi se o hiljadarkama.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 ruj 2019, 10:26 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: horus je napisao/la: Na razini eu je gornja granica 150kn/20€. E sad, te tri knjige nisu problem jer su rabljene i stare, nego jedna ploča koju gamad na discogsu prodaje za 80-100€. A Naš je dogovor piće za ploče... pa mi je glavni trošak sama dostava oko 25-30€. E sad naši điberi iz carine provjeravaju cijene online i sl, tipa na eBayu, aliexpressu itd, tak da vjerojatno znaju za discogs. Iako bi meni to slao sve poznanik ili poznanica direktno a ne pravna osoba, tj neka firma. Svejedno, vidit ću šta carina kaže za par dana, mislim ako budu tražili 40% na dostavu i online cijenu ploče, onda ću reć da mi pošalje samo knjige. Pa ak mi se žena smiluje, slijedeće ljeto odemo u Rusiju na deset dana a ne na more, pa to onda pokupim usput. Glavni trosak 25 - 30 eura?? Koja cicija. Ja mislila radi se o hiljadarkama. Koka tebi stvarno hrvatski ne ide, ili trolaš. Dostavu od 25-30€ sam spomenuo zbog carinskog postupka, jer se carinska naknada i pdv od ukupno cca. 40% obračunava na bruto vrijednost uvezene robe, znaci dostavu i tržišni vrijednost uvezene robe. Moj realni trošak je dostava samo. Ako mi ne naplate imaginarnu vrijed ost ploče.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 ruj 2019, 10:34 |
|
|
horus je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Glavni trosak 25 - 30 eura?? Koja cicija. Ja mislila radi se o hiljadarkama.
Koka tebi stvarno hrvatski ne ide, ili trolaš. Dostavu od 25-30€ sam spomenuo zbog carinskog postupka, jer se carinska naknada i pdv od ukupno cca. 40% obračunava na bruto vrijednost uvezene robe, znaci dostavu i tržišni vrijednost uvezene robe. Moj realni trošak je dostava samo. Ako mi ne naplate imaginarnu vrijed ost ploče. Ne trolam, tek ustala, budim se. Cisto sumnjam da ce carinici da se bave bruto vrijednoscu jedne ploce. Komplikujes bez veze.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 ruj 2019, 12:42 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: horus je napisao/la: Koka tebi stvarno hrvatski ne ide, ili trolaš.
Dostavu od 25-30€ sam spomenuo zbog carinskog postupka, jer se carinska naknada i pdv od ukupno cca. 40% obračunava na bruto vrijednost uvezene robe, znaci dostavu i tržišni vrijednost uvezene robe. Moj realni trošak je dostava samo. Ako mi ne naplate imaginarnu vrijed ost ploče.
Ne trolam, tek ustala, budim se. Cisto sumnjam da ce carinici da se bave bruto vrijednoscu jedne ploce. Komplikujes bez veze. To im je u opisu posla, pobogu. komentiram zato što bi me država mogla oderat doslovno 50-60€. Za praktično besplatne stvari. Prije pola godine naručim iz japana nešto sitno el. komponenti za 34€ s dostavom, oni mi pošalji dopis da im dostavim račune.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 ruj 2019, 15:28 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: horus je napisao/la: Kako izbjeći plaćanje carinskih troškova i pdv-a, za robu iz Ruske federacije. Pa tako pišem upravo mail carini, dali će me oderati čak ako mi paket šalju irene i vlado iz rostova na donu. Ako si naručio pravoslavnu ikonu odraće te hr carina. Samo kaže da je za HPC.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|