|
|
Stranica: 225/322.
|
[ 8049 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Diablo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 29 lis 2019, 22:30 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Mitomani pomirite se sa činjenicom da ste Bošnjaci. Ovi u Srbiji su potomci Turaka Oces mi odgovorit na postavljeno pitanje na predhodnoj stranici? Mogu i ostali pripadnici izmisljene nacije koji ovo citaju, slobodno se registrirajte i samo dajte odgovor na svima zanimljivo pitanje???
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Prijatelj Tvoj
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 29 lis 2019, 22:57 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Mitomani pomirite se sa činjenicom da ste Bošnjaci. Ovi u Srbiji su potomci Turaka Bosna je prirodna regija, kao i Hercegovina, a ne nacija. Srbi su na ovim prostorima od vijeka VII, muslimani od dolaska Turaka, a Bošnjaci od 1993. tačnije od poslednjeg popisa 2013. god. Sve prije turske okupacije, za vas je nepojmljivo. Pokušali ste se jedno vrijeme držati kojekakvih bogumila (zahvaljujući prvenstveno vašim nepismenim istoričarima) a kad je i ta teza pala u vodu, tumarate slijepi u neznanju. Zato knjige u ruke i uči istoriju svog naroda.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 29 lis 2019, 23:03 |
|
|
Prijatelj Tvoj je napisao/la: Zato knjige u ruke i uči istoriju svog naroda. Prevedeno na bošnjački: "Zato holovku u ruke i hizmišljaj historiju svog hummeta."
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Prijatelj Tvoj
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 29 lis 2019, 23:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Prijatelj Tvoj je napisao/la: Zato knjige u ruke i uči istoriju svog naroda. Prevedeno na bošnjački: "Zato holovku u ruke i hizmišljaj historiju svog hummeta." Sve je kod njih ''Na rubu znanosti.'' Kako objasniti da si Slaven, a ne postoji nikakav dokaz o slavenskom plemenu Bošnjaka. Odakle su došli i šta su. A opet nisu ni Turci, barem tako oni kažu. Teške dileme su to. Zato, ja im predlažem da angažuju nekog stručnog da im napiše istoriju. Recimo scenariste serijala Lud, Zbunjen, Normalan.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 29 lis 2019, 23:30 |
|
|
Prijatelj Tvoj je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Prevedeno na bošnjački: "Zato holovku u ruke i hizmišljaj historiju svog hummeta."
Sve je kod njih ''Na rubu znanosti.'' Kako objasniti da si Slaven, a ne postoji nikakav dokaz o slavenskom plemenu Bošnjaka. Odakle su došli i šta su. A opet nisu ni Turci, barem tako oni kažu. Teške dileme su to. Zato, ja im predlažem da angažuju nekog stručnog da im napiše istoriju. Recimo scenariste serijala Lud, Zbunjen, Normalan. Ima i za to rjesenje - "Ha nismo Slaveni. Ha mi smo Goti. Piši tako Sakibe."
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 29 lis 2019, 23:54 |
|
|
Diablo je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Mitomani pomirite se sa činjenicom da ste Bošnjaci. Ovi u Srbiji su potomci Turaka Oces mi odgovorit na postavljeno pitanje na predhodnoj stranici? Mogu i ostali pripadnici izmisljene nacije koji ovo citaju, slobodno se registrirajte i samo dajte odgovor na svima zanimljivo pitanje??? Pa kad si ti dosao pametni u Bosnu? Gdje je pisani trag koji kaze Hrvati se spominju kao narod u Tuzli, Travniku, Mostaru te i te godine. Npr..Gdje? Nema jer su tvoji bili Bošnjaci katolici a onda su vas Hrvatski "intelektualci" u cilju prisvajanja Bosne ili njenog dijela, i jačanja nacionalnog korpusa ubijedili da ste Hrvati. Po logici Hrvat=katolik. Ako te baš zanima historija Bošnjaka u biblioteku ili guglaj. Vidi ko su Iliri, Bogumili i kad su isti došli na Balkan. Dalje me ne smaraj jer mi se neda pisati opširne komentare mitomanima.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 29 lis 2019, 23:56 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Stvarno ali stvarno kako imate obraza postavljati tu pjesmu kad je Safvet-beg Bašagić kasnijim istraživanjem došao do zaključka da je Hrvat? Nije on došao nego je jasno da su Bošnjaci odlaskom Turaka ostavljeni na milost i nemilost prvo u AU a onda i u Kraljevini. Zbog toga su i pisci morali prihvatati ucjene. Dakle lagao nevjernicima i pravio se fin. Zašto nisam iznenađen...
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 00:00 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Diablo je napisao/la: Oces mi odgovorit na postavljeno pitanje na predhodnoj stranici? Mogu i ostali pripadnici izmisljene nacije koji ovo citaju, slobodno se registrirajte i samo dajte odgovor na svima zanimljivo pitanje??? Pa kad si ti dosao pametni u Bosnu? Gdje je pisani trag koji kaze Hrvati se spominju kao narod u Tuzli, Travniku, Mostaru te i te godine. Npr..Gdje? Nema jer su tvoji bili Bošnjaci katolici a onda su vas Hrvatski "intelektualci" u cilju prisvajanja Bosne ili njenog dijela, i jačanja nacionalnog korpusa ubijedili da ste Hrvati. Po logici Hrvat=katolik. Ako te baš zanima historija Bošnjaka u biblioteku ili guglaj. Vidi ko su Iliri, Bogumili i kad su isti došli na Balkan. Dalje me ne smaraj jer mi se neda pisati opširne komentare mitomanima. "Ha nismo Slaveni."
|
|
Vrh |
|
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 01:36 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
|
stratilat je napisao/la: ... Ne razumijemo se.Necemo da peremo supak flasom vode.Ne jedemo prstima.Ne jebemo se za pet maraka.Ne smijemo se svi forama Fazlinovica,Omce i onog gradacackog zmaja.Ne slusamo dubiozu kolektiv i divanhanu Tebi je jasno da samo tvoje pisanje pokazuje koliko si kultorološki Bosanac.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 01:42 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
|
Zamolio bih uveženu administraciju foruma da očiste ovu temu od postova koje nemaju vezu sa članom predsjednišva Bosne i Hercegovine.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 07:09 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7145 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Sandalj je napisao/la: stratilat je napisao/la: ... Ne razumijemo se.Necemo da peremo supak flasom vode.Ne jedemo prstima.Ne jebemo se za pet maraka.Ne smijemo se svi forama Fazlinovica,Omce i onog gradacackog zmaja.Ne slusamo dubiozu kolektiv i divanhanu Tebi je jasno da samo tvoje pisanje pokazuje koliko si kultorološki Bosanac. Svi mi jos dugo moramo da radimo na tome izgradimo drugaciji i bolji identitet.Da ne budemo bosanci ni u promilima.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 10:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39384 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bosnjak007 je napisao/la: Diablo je napisao/la: Pa kad si ti dosao pametni u Bosnu? Gdje je pisani trag koji kaze Hrvati se spominju kao narod u Tuzli, Travniku, Mostaru te i te godine. Npr..Gdje? Nema jer su tvoji bili Bošnjaci katolici a onda su vas Hrvatski "intelektualci" u cilju prisvajanja Bosne ili njenog dijela, i jačanja nacionalnog korpusa ubijedili da ste Hrvati. Po logici Hrvat=katolik. Ako te baš zanima historija Bošnjaka u biblioteku ili guglaj. Vidi ko su Iliri, Bogumili i kad su isti došli na Balkan. Dalje me ne smaraj jer mi se neda pisati opširne komentare mitomanima. Bolje ti nekad posjeti biblioteku ali ne onu džamijsku. Ali pošto je to teška misija evo ti u kratkim crticama. Ilir - daleki predak Albanaca koji je pričao jezikom sličnim albanskom Bogumil - daleki predak pravoslavaca (pripadnik pravoslavne sekte) Dakle naš Bošnjak 1993. bit će da je Albanac pravoslavac koji priča bosanskim dijalektom srpskohrvatskog jezika. Što se tiče Hrvata pa i ja sam stariji od vaše bošnjačke nacije 1993. Sarajlija Augustin Vlastelinović 1637. »Još otkad banovo pomanjka kraljevstvo, Razsu se Stipanovo hercesko gospodstvo, Moguće vladarstvo kralja bosanskoga Zat(a)r se hrabrenstvo puka harvatskoga...« Fra Nikola Lašvanin, borba protiv Turaka 1589., bilježi borbu katolika u Livnu Navališe Hrvaćani i njihove mlade žene, S palicama i s kamenjem...« Fra Lovro Šitović odom iz Ljubuškog, 1727. »Vazda želim, da budem pivana Kršćanskom dragomu narodu, Ki po svitu jošte živi gredu... Razumi se, onizima pukom, Ki govore hrvatskim jezikom. fra Marijan Lekušić iz Mostara 1730. » Hrvatice divice u zemlji hrvatskoj, Mlade udovice u kući domaćoj...« I moderacija koji je cilj dopuštanja spamanja ovakvih tema islamističkom mitomanijom?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 11:25 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Diablo je napisao/la: Oces mi odgovorit na postavljeno pitanje na predhodnoj stranici? Mogu i ostali pripadnici izmisljene nacije koji ovo citaju, slobodno se registrirajte i samo dajte odgovor na svima zanimljivo pitanje??? Pa kad si ti dosao pametni u Bosnu? Gdje je pisani trag koji kaze Hrvati se spominju kao narod u Tuzli, Travniku, Mostaru te i te godine. Npr..Gdje? Nema jer su tvoji bili Bošnjaci katolici a onda su vas Hrvatski "intelektualci" u cilju prisvajanja Bosne ili njenog dijela, i jačanja nacionalnog korpusa ubijedili da ste Hrvati. Po logici Hrvat=katolik. Ako te baš zanima historija Bošnjaka u biblioteku ili guglaj. Vidi ko su Iliri, Bogumili i kad su isti došli na Balkan. Dalje me ne smaraj jer mi se neda pisati opširne komentare mitomanima. Kako jadno izbjegavanje odgovora
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 11:30 |
|
|
Diablo je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Pa kad si ti dosao pametni u Bosnu? Gdje je pisani trag koji kaze Hrvati se spominju kao narod u Tuzli, Travniku, Mostaru te i te godine. Npr..Gdje? Nema jer su tvoji bili Bošnjaci katolici a onda su vas Hrvatski "intelektualci" u cilju prisvajanja Bosne ili njenog dijela, i jačanja nacionalnog korpusa ubijedili da ste Hrvati. Po logici Hrvat=katolik. Ako te baš zanima historija Bošnjaka u biblioteku ili guglaj. Vidi ko su Iliri, Bogumili i kad su isti došli na Balkan. Dalje me ne smaraj jer mi se neda pisati opširne komentare mitomanima. Kako jadno izbjegavanje odgovora Kad svašta pitaš, pa ne daš insanu da bude rahat.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 12:17 |
|
|
Muslimani ti si rezultat jedino milosti AU i ničega više, živiš ovdje i dišeš zbog AU jer nije dopustila osvete nad Turcima i Muslimani koje su se događale u svim ostalim balkanskim državama nakon balkanskih ratova. Izetbegovići su ti bježali od srpskog noža iz Beograda u Sarajevo pod AU skute kao i tvoji preci iz Crne Gore ili Makedonije, vi te osvete smatrate "genocidom nad Bošnjacima". Ti nisi nikakva nacija nego sprdnja i smiješno je diskutirati s vama, čuj da ste vi "Iliri" ili "Goti"
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 12:19 |
|
|
Bosna ti je stvorena od Hrvata koji su ti odbili vladara strane krvi tj vrati se svetoj katoličkoj crkvi i popišaj se po okupatorima tj svojim sunarodnjacima koji veličajuj glavosječe nih vladara koje ti veličaš ako se ponosiš Bosnom. Imaš Šubiće, Tomaševiće i Kotrmanoviće i možeš birati.
Meni su Šubići osobno najdraži.
Odbaci tu lažnu religiju i naciju, odrekni se okupatora i vrati se svetoj katolickoj crkvi da skupa tjeramo Turke u Anadoliju
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 12:47 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Mitomani pomirite se sa činjenicom da ste Bošnjaci. Ovi u Srbiji su potomci Turaka Dakle Srbi koji imaju povijest, zaseban identitet, jezik i kulturu su potomci Turaka a vi koji ste sami sebe nekad nazivali Turcima i djelite s njima vjeru sebe ne smatrate potomcima Turaka? Vrlo zanimljivo...... Kopernikanski obrat je nula za vas, vi na svakodnevnoj bazi radite takav salto mortale. Propao vam je projekt stvaranja umjetne nacije i vlastite države, vratite se korijenima biti će vam lakše. Možete birati između Turske Hrvatske i Srbije , kako vam je volja.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 13:15 |
|
|
Sandalj je napisao/la: Zamolio bih uveženu administraciju foruma da očiste ovu temu od postova koje nemaju vezu sa članom predsjednišva Bosne i Hercegovine. Što? Jel te sramota istrorije naroda kojem pripadaš? Ako te je sramota to je ok, pokazuješ da si čovjek i da imaš osjećaj ljudskosti. Da se vratimo na temu: "Milorad Dodik: Islamizirani Srbi i Hrvati su današnji Bošnjaci u BiH".
|
|
Vrh |
|
|
stratilat
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 13:21 |
|
|
Sandalj je napisao/la: stratilat je napisao/la: ... Ne razumijemo se.Necemo da peremo supak flasom vode.Ne jedemo prstima.Ne jebemo se za pet maraka.Ne smijemo se svi forama Fazlinovica,Omce i onog gradacackog zmaja.Ne slusamo dubiozu kolektiv i divanhanu Tebi je jasno da samo tvoje pisanje pokazuje koliko si kultorološki Bosanac. Sta to u pisanju ukazuje na bosanski kulturoloski fenomen?
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 13:31 |
|
|
Turci jesu bili veliko zlo na ovim prostorima al imaju i nekih pozitivnih ucinaka po srbe i hrvate. Očistili su njihove najslabije jedinke koje se danas zovu bošnjacima
|
|
Vrh |
|
|
stratilat
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 13:43 |
|
|
Kao crvi gangrenom i trulezi zarazeno meso
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 13:48 |
|
|
daramo je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Bolje ti nekad posjeti biblioteku ali ne onu džamijsku. Ali pošto je to teška misija evo ti u kratkim crticama. Ilir - daleki predak Albanaca koji je pričao jezikom sličnim albanskom Bogumil - daleki predak pravoslavaca (pripadnik pravoslavne sekte) Dakle naš Bošnjak 1993. bit će da je Albanac pravoslavac koji priča bosanskim dijalektom srpskohrvatskog jezika. Što se tiče Hrvata pa i ja sam stariji od vaše bošnjačke nacije 1993. Sarajlija Augustin Vlastelinović 1637. »Još otkad banovo pomanjka kraljevstvo, Razsu se Stipanovo hercesko gospodstvo, Moguće vladarstvo kralja bosanskoga Zat(a)r se hrabrenstvo puka harvatskoga...« Fra Nikola Lašvanin, borba protiv Turaka 1589., bilježi borbu katolika u Livnu Navališe Hrvaćani i njihove mlade žene, S palicama i s kamenjem...« Fra Lovro Šitović odom iz Ljubuškog, 1727. »Vazda želim, da budem pivana Kršćanskom dragomu narodu, Ki po svitu jošte živi gredu... Razumi se, onizima pukom, Ki govore hrvatskim jezikom. fra Marijan Lekušić iz Mostara 1730. » Hrvatice divice u zemlji hrvatskoj, Mlade udovice u kući domaćoj...« I moderacija koji je cilj dopuštanja spamanja ovakvih tema islamističkom mitomanijom? Naravno da Bošnjaci vode porijeklo i od Ilira. Hvala Bogu imaš DNK metode dokazivanja, imaš brojna istraživanja. I imaš masu dokaza da Bošnjaci u najmanjem procentu vode porijeklo od Slavena. Ostale gluposti neću komentarisati
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 13:58 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: daramo je napisao/la: Bolje ti nekad posjeti biblioteku ali ne onu džamijsku. Ali pošto je to teška misija evo ti u kratkim crticama. Ilir - daleki predak Albanaca koji je pričao jezikom sličnim albanskom Bogumil - daleki predak pravoslavaca (pripadnik pravoslavne sekte) Dakle naš Bošnjak 1993. bit će da je Albanac pravoslavac koji priča bosanskim dijalektom srpskohrvatskog jezika. Što se tiče Hrvata pa i ja sam stariji od vaše bošnjačke nacije 1993. Sarajlija Augustin Vlastelinović 1637. »Još otkad banovo pomanjka kraljevstvo, Razsu se Stipanovo hercesko gospodstvo, Moguće vladarstvo kralja bosanskoga Zat(a)r se hrabrenstvo puka harvatskoga...« Fra Nikola Lašvanin, borba protiv Turaka 1589., bilježi borbu katolika u Livnu Navališe Hrvaćani i njihove mlade žene, S palicama i s kamenjem...« Fra Lovro Šitović odom iz Ljubuškog, 1727. »Vazda želim, da budem pivana Kršćanskom dragomu narodu, Ki po svitu jošte živi gredu... Razumi se, onizima pukom, Ki govore hrvatskim jezikom. fra Marijan Lekušić iz Mostara 1730. » Hrvatice divice u zemlji hrvatskoj, Mlade udovice u kući domaćoj...« I moderacija koji je cilj dopuštanja spamanja ovakvih tema islamističkom mitomanijom? Naravno da Bošnjaci vode porijeklo i od Ilira. Hvala Bogu imaš DNK metode dokazivanja, imaš brojna istraživanja. I imaš masu dokaza da Bošnjaci u najmanjem procentu vode porijeklo od Slavena. Ostale gluposti neću komentarisati Eto ga. Oni nisu Slaveni. Sad su Iliri. Nova istorijska činjenica koju samo oni na ovoj planeti prihvataju al boli ih ***. Savršeno im se uklapa u istoriju "bošnjačkog naroda". Nije lako odjednom naprisati istoriju od Hrista pa do 1993. Pogotovo je taško falsifikovati tako sramnu istoriju kakvu za sobom nose Muslimani na ovim prostorima.
|
|
Vrh |
|
|
Prijatelj Tvoj
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 14:48 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: daramo je napisao/la: Bolje ti nekad posjeti biblioteku ali ne onu džamijsku. Ali pošto je to teška misija evo ti u kratkim crticama. Ilir - daleki predak Albanaca koji je pričao jezikom sličnim albanskom Bogumil - daleki predak pravoslavaca (pripadnik pravoslavne sekte) Dakle naš Bošnjak 1993. bit će da je Albanac pravoslavac koji priča bosanskim dijalektom srpskohrvatskog jezika. Što se tiče Hrvata pa i ja sam stariji od vaše bošnjačke nacije 1993. Sarajlija Augustin Vlastelinović 1637. »Još otkad banovo pomanjka kraljevstvo, Razsu se Stipanovo hercesko gospodstvo, Moguće vladarstvo kralja bosanskoga Zat(a)r se hrabrenstvo puka harvatskoga...« Fra Nikola Lašvanin, borba protiv Turaka 1589., bilježi borbu katolika u Livnu Navališe Hrvaćani i njihove mlade žene, S palicama i s kamenjem...« Fra Lovro Šitović odom iz Ljubuškog, 1727. »Vazda želim, da budem pivana Kršćanskom dragomu narodu, Ki po svitu jošte živi gredu... Razumi se, onizima pukom, Ki govore hrvatskim jezikom. fra Marijan Lekušić iz Mostara 1730. » Hrvatice divice u zemlji hrvatskoj, Mlade udovice u kući domaćoj...« I moderacija koji je cilj dopuštanja spamanja ovakvih tema islamističkom mitomanijom? Naravno da Bošnjaci vode porijeklo i od Ilira. Hvala Bogu imaš DNK metode dokazivanja, imaš brojna istraživanja. I imaš masu dokaza da Bošnjaci u najmanjem procentu vode porijeklo od Slavena. Ostale gluposti neću komentarisati Previše ste glupi i nepismeni da nešto argumentovano smislite. Prije dolaska Turaka, na prostoru današnje BiH, je živio narod Vukašina, Radovana, Radojica...koji je gajio hrišćansko-kršćansku tradiciju. Drugog naroda, do dolaska Turaka u BiH, nije bilo. Vi za sebe tvrdite da ste autohtoni Bosanci, a nemate nijednu jedinu izvornu bosansku etničku osobinu. Tu vašu tvrdnju vam opovrgavaju Srbi i Hrvati, ne pukom negacijom te vaše tvrdnje, nego samim svojim postojanjem. Dugim nizom vjekovnih zločina, pa i genocida, danas je u BiH sa 51% njene teritorije, njen izvorni narod izbrisan. Neprijatelji (Kvislinzi) Bosne su dakle, na 51% teritorije BiH učinili genocid. A, genocid nad identitetom izvornog BiH stanovništva su bosanski kvislinzi izvršili i u samima sebi i zato vas je sramota da priznate da potičete od ljudi koji su taj identitet posjedovali.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 lis 2019, 16:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Diablo je napisao/la: Turci jesu bili veliko zlo na ovim prostorima al imaju i nekih pozitivnih ucinaka po srbe i hrvate. Očistili su njihove najslabije jedinke koje se danas zovu bošnjacima Istina.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|