|
|
Stranica: 95/221.
|
[ 5517 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 07 sij 2020, 17:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ova takija nešto u rangu one nekvalitetne kako su Hrvati birali Komšića na izborima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 07 sij 2020, 18:32 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6309 Lokacija: Izvan sebe
|
KASAP je napisao/la: Haha boze, ja stavim clanake koji su gotovo identicni u svim njemackim medijima, o dogadjaju iz Njemacke, a Bobovac faca kao protudokaz postavlja screenshot nekakvog glupavog chata. Kao kad bi dopisivanja s Hercegobosna foruma poslao u Haski tribunal..i onda se cudio sto mi niko ne vjeruje.
Fridoline, jelde da hodas po stanu s onom kapom od aluminijuma? Pa ako mi pomaze da jasno i nezavisno mislim, hodam.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
KASAP
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 sij 2020, 01:16 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kasap zašto braniš islamiste? Ne znam otkud ti ta ideja da branim islamiste? Jednostavno mi se gadi izzivljavanje vecine nad manjinom, a jos vise mi se gadi licemjerstvo jer ovaj zakon, ukoliko doista dodje do toga, je ustvari samo zadovoljavanje lajtkultur-furke vecine pod izgovorom sekularizma. Jer da je nekome ozbiljno do sekularizma u skolama, valjda bi se uklonili i krizevi iz ucionica? Apsolutno ne podrzavam nikakvu vrstu religioznih simbola, pa tako naravno ni marame kod muslimanki, ali podrzavam svacije pravo da se oblaci onako kako on/ona to zeli. Ionako se radi o vrlo malom broju djevojcica, a sam zakon nece zasigurno dovesti do suzbijanja radikalnih pojava, vec naprotiv.. Ne samo da bi taj zakon bio ono sta bi bio, a vec sem rekao o cemu se radi na simbolickoj razini, vec se isti uvodi, ako se uvede, pod laznom krinkom. I sto je najgore u svemu tome, hajd desnicu nastranu, jasno je sta ti ljudi misle i na koji nacin razmisljaju, vec i sto dobar dio tkz. liberalne, "zelene" "ljevice" vjeruje u tu furku da se radi o zastiti zenske djece. Nikoga oni time nece zastititi vec ce samo kao efekat imati dodatan osjecaj inferiornosti pa tako i radikalizacije muslimansko konzervativnih elemenata. A ovo u vezi njemackih medija. De ba, nisam ni ja od onih koji vjeruju u svako slovo napisano, ali u vezi ovog zadnjeg dogadjaja su svi mediji slozni u tome da se ne radi ni o kakvom islamistickom napadu, a ni terorizmu.
_________________ Jesu li "Bošnjaci" genocidofili ili genocidofobi ?
|
|
Vrh |
|
|
KASAP
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 sij 2020, 01:23 |
|
|
Ono sta bih podrzao je zaista uvodjenje skolskih uniformi - za sve. Zasto? Pa zato sto je ova djecja, omladinska furka, presla sve granice ukusa. Samo je bitno koliko ti je skupa majica, patike..koje marke..cijene su nevjerovatne..dakle 200 eura za patike - normala, i ako to nemas, ispadas pakshu i ljakse i marginalac. Znam, kontradiktorno je ovome sto kazem u vezi podrzavanja svacijeg prava da se oblaci onako kako zeli, ali ovo je zaista preslo vec svaku mjeru i postalo bolesno, i mnoga djeca pate iz tih razloga. Ne znam kako je kod vas u BiH ali na Zapadu je ludilo. Kad bi svako dijete nosilo istu uniformu, a moj ukus bi bile crvene marame i plave kapice - no ne mora biti, onda tih pojava, barem na skolskom dvoristu, nebi bilo.
Fridoline, sta da ti kazem jbg., drzi se!
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 10 sij 2020, 02:09 |
|
|
KASAP je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kasap zašto braniš islamiste? Ne znam otkud ti ta ideja da branim islamiste? Jednostavno mi se gadi izzivljavanje vecine nad manjinom, a jos vise mi se gadi licemjerstvo jer ovaj zakon, ukoliko doista dodje do toga, je ustvari samo zadovoljavanje lajtkultur-furke vecine pod izgovorom sekularizma. Jer da je nekome ozbiljno do sekularizma u skolama, valjda bi se uklonili i krizevi iz ucionica? Apsolutno ne podrzavam nikakvu vrstu religioznih simbola, pa tako naravno ni marame kod muslimanki, ali podrzavam svacije pravo da se oblaci onako kako on/ona to zeli. Ionako se radi o vrlo malom broju djevojcica, a sam zakon nece zasigurno dovesti do suzbijanja radikalnih pojava, vec naprotiv.. Ne samo da bi taj zakon bio ono sta bi bio, a vec sem rekao o cemu se radi na simbolickoj razini, vec se isti uvodi, ako se uvede, pod laznom krinkom. I sto je najgore u svemu tome, hajd desnicu nastranu, jasno je sta ti ljudi misle i na koji nacin razmisljaju, vec i sto dobar dio tkz. liberalne, "zelene" "ljevice" vjeruje u tu furku da se radi o zastiti zenske djece. Nikoga oni time nece zastititi vec ce samo kao efekat imati dodatan osjecaj inferiornosti pa tako i radikalizacije muslimansko konzervativnih elemenata. A ovo u vezi njemackih medija. De ba, nisam ni ja od onih koji vjeruju u svako slovo napisano, ali u vezi ovog zadnjeg dogadjaja su svi mediji slozni u tome da se ne radi ni o kakvom islamistickom napadu, a ni terorizmu. Ako mislis da pokrivanje curica nije hendikep nabaci na sebe onu crnu vrecu za smece i probij dvije rupe za oci te tako idi u skolu ili negdi slicno da se socijaliziraš ;)
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 10 sij 2020, 02:11 |
|
|
KASAP je napisao/la: Ono sta bih podrzao je zaista uvodjenje skolskih uniformi - za sve. Zasto? Pa zato sto je ova djecja, omladinska furka, presla sve granice ukusa. Samo je bitno koliko ti je skupa majica, patike..koje marke..cijene su nevjerovatne..dakle 200 eura za patike - normala, i ako to nemas, ispadas pakshu i ljakse i marginalac. Znam, kontradiktorno je ovome sto kazem u vezi podrzavanja svacijeg prava da se oblaci onako kako zeli, ali ovo je zaista preslo vec svaku mjeru i postalo bolesno, i mnoga djeca pate iz tih razloga. Ne znam kako je kod vas u BiH ali na Zapadu je ludilo. Kad bi svako dijete nosilo istu uniformu, a moj ukus bi bile crvene marame i plave kapice - no ne mora biti, onda tih pojava, barem na skolskom dvoristu, nebi bilo.
Fridoline, sta da ti kazem jbg., drzi se! Podsjeti me na one uniforme i frizure sto diktatori popisuju u pakistanu,iranu,iraku ili slicno. Mislim da ti njemci bas nepate od marki Od marki pate samo istocni europljani koji su bili pod komunizmom.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
KASAP
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 10 sij 2020, 10:29 |
|
|
Mislim ipak da ti ne kontas o cemu se radi. A radi se o principima, jednakopravnosti i simbolicnim porukama.
"Od marki pati" veci dio djece, bez obzira na kojekave etnicke pripadnosti.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 15 sij 2020, 13:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23887 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Welt je danas objavio da oko 100.000 etničkih Nijemaca se godišnje iseljava iz Njemačke.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
šukrija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 15 sij 2020, 13:29 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2013, 22:35 Postovi: 1356 Lokacija: u prolazu
|
Heero je napisao/la: KASAP je napisao/la: Ono sta bih podrzao je zaista uvodjenje skolskih uniformi - za sve. Zasto? Pa zato sto je ova djecja, omladinska furka, presla sve granice ukusa. Samo je bitno koliko ti je skupa majica, patike..koje marke..cijene su nevjerovatne..dakle 200 eura za patike - normala, i ako to nemas, ispadas pakshu i ljakse i marginalac. Znam, kontradiktorno je ovome sto kazem u vezi podrzavanja svacijeg prava da se oblaci onako kako zeli, ali ovo je zaista preslo vec svaku mjeru i postalo bolesno, i mnoga djeca pate iz tih razloga. Ne znam kako je kod vas u BiH ali na Zapadu je ludilo. Kad bi svako dijete nosilo istu uniformu, a moj ukus bi bile crvene marame i plave kapice - no ne mora biti, onda tih pojava, barem na skolskom dvoristu, nebi bilo.
Fridoline, sta da ti kazem jbg., drzi se! Podsjeti me na one uniforme i frizure sto diktatori popisuju u pakistanu,iranu,iraku ili slicno. Mislim da ti njemci bas nepate od marki Od marki pate samo istocni europljani koji su bili pod komunizmom. Tu spada i naš regijun, dobro mi smo bar mogli kupovati farmerke i tenisice u Trstu.
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 19 sij 2020, 15:51 |
|
|
Nijemci i službeno pod US sankcijama. Obustavljeno polaganje cijevi za Nord Stream. Firma se zbog sankcija povukla iz projekta i Rusi i Nijemci sad traže drugu koja će to završiti. Tako to bude kad nacije šute kad se dijele sankcije drugima. Neće doći do nas.
A dobro, ne možeš previše očekivati od bezmudih. Imaju 37 vojne US baze na svom teritoriju. Nisu imali muda reagirati ni kad im NSA godinama snimala telefonske razgovore od Merkel.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 19 sij 2020, 16:37 |
|
|
Obezbedili su već rusku firmu koja će da završi postavljanje cevi. Nije mnogo ni ostalo.
|
|
Vrh |
|
|
Instruktor
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 19 sij 2020, 22:35 |
|
Pridružen/a: 10 vel 2018, 16:56 Postovi: 2951 Lokacija: Hrvatsko kraljevstvo
|
“ Ne vjerujem da bi utemeljitelj Vaše države i utemeljitelj Vaše stranke Franjo Tuđman podupro takvu politiku. Ako uzmete knjigu Franje Tuđmana “Nacionalno pitanje u suvremenoj Europi” onda ćete tamo pronaći bolje odgovore na europske izazove nego što to Europska komisija i Europski parlament čine. Riješenje pitanja Europe prije pronaći kod Tuđmana nego u Bruxellesu. Velike države i nadnacioinalne tvorevine nemaju smisla. To Vi, kao dijete Jugoslavije, bolje znate nego većina ovdje nazočnih.” – rekao je ovoga tjedna u Europskom parlamentu hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću njemački zastupnik Alternative za Njemačku (AfD) Maximilian Krah. https://narod.hr/eu/video-zastupnik-afd ... bruxellesu
_________________ Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici
Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 19 sij 2020, 22:48 |
|
|
Instruktor je napisao/la: “ Ne vjerujem da bi utemeljitelj Vaše države i utemeljitelj Vaše stranke Franjo Tuđman podupro takvu politiku. Ako uzmete knjigu Franje Tuđmana “Nacionalno pitanje u suvremenoj Europi” onda ćete tamo pronaći bolje odgovore na europske izazove nego što to Europska komisija i Europski parlament čine. Riješenje pitanja Europe prije pronaći kod Tuđmana nego u Bruxellesu. Velike države i nadnacioinalne tvorevine nemaju smisla. To Vi, kao dijete Jugoslavije, bolje znate nego većina ovdje nazočnih.” – rekao je ovoga tjedna u Europskom parlamentu hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću njemački zastupnik Alternative za Njemačku (AfD) Maximilian Krah. https://narod.hr/eu/video-zastupnik-afd ... bruxellesuDobio sam tu knjigu prije 20tak godina na dar, a pročitao tek prošle godine. Zanimljiva jeste i realistična. Samo, bolje bi bilo da je to rekao neki drugi zastupnik nego iz te stranke.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 19 sij 2020, 23:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25531 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
novem je napisao/la: Dobio sam tu knjigu prije 20tak godina na dar, a pročitao tek prošle godine. Zanimljiva jeste i realistična. Samo, bolje bi bilo da je to rekao neki drugi zastupnik nego iz te stranke. A iz koje druge stranke to može biti rečeno? Zeleni, socijald-demokrati ili Merkelini pseudo-liberali?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2020, 00:01 |
|
|
Bobovac je napisao/la: novem je napisao/la: Dobio sam tu knjigu prije 20tak godina na dar, a pročitao tek prošle godine. Zanimljiva jeste i realistična. Samo, bolje bi bilo da je to rekao neki drugi zastupnik nego iz te stranke. A iz koje druge stranke to može biti rečeno? Zeleni, socijald-demokrati ili Merkelini pseudo-liberali? Ako ne može bar od te zadnje, onda bolje nikako.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 25 sij 2020, 12:42 |
|
|
Citat: Stephan Brandner: Berlin je po ubojstvima glavni grad u Europi!
Berlin, 6. siječnja 2020. - Kako pokazuje nedavna studija njemačkog ekonomskog instituta (DIW), Berlin je glavni grad po ubojstvima u Europi. Iz elaborata se vidi da je broj ubojstava u Berlinu, računato na 100 000 stanovnika, bio 4,4 slučaja i time je daleko ispred drugih 16 najvećih europskih prijestolnica u 2016. godini. Na drugom je mjestu Pariz s 2,4 ubojstva, a na trećem mjestu Bruxelles s 2,2 ubojstva, što je upola manje nego u Berlinu.
Stephan Brandner, zamjenik saveznog glasnogovornika savezne vlade za AfD, šokiran je rezultatima:
"Kriminalni klanovi i bande preuzele su Berlin za sebe. Njima Berlin duguje ovu strašnu titulu. Činjenica da više od polovice osumnjičenih nema njemačko državljanstvo, još jednom pokazuje kamo nekontrolirana masovna imigracija može dovesti. Ovo nije Njemačka koju želimo. Berlin je postao nedostojan za glavni grad i sjajan primjer loših posljedica desetlijeća vladavine šarenih stranaka. " https://www.afd.de/stephan-brandner-ber ... auptstadt/ Citat: Beatrix von Storch: Merkel sada službeno želi Njemačku učiniti imigracijskom zemljom
Berlin, 22. siječnja 2020. U Nacionalnom akcijskom planu za integraciju, čiji prvi dio danas treba proći kroz Savezni kabinet, savezna vlada naglašava da je Njemačka zemlja useljavanja. Savezna vlada "pretrpjela je promjenu paradigme i priznala da Njemačka ovisi o imigraciji stranih kvalificiranih radnika i da oni obogaćuju našu zemlju", prenosi Rheinische Post.
Prema akcijskom planu, savezna vlada želi da integracija započne u matičnim zemljama imigranata. Ovaj akcijski plan o migracijama podržava takozvani zakon o imigraciji kvalificiranih radnika, koji će stupiti na snagu 1. ožujka 2020. godine. Akcijski plan glasi: "Njemačka mora postati privlačnija za kvalificirane radnike iz inozemstva."
(...) "Ono od čega Njemačka već pati tada bi potpuno izgubilo kontrolu: paralelna društva, klanovi, brakovi s djecom, ubojstva iz časti, niske plaće i nerazumna opterećenja za naše škole i socijalni sustav."
Racionalizacija i digitalizacija značit će nestanak milijuna radnih mjesta u narednim desetljećima. Čak i djelatnosti koje su se prije smatrale nezamjenjivim roboti sada mogu preuzeti, kako to utvrđuje i Institut za tržište rada i strukovna istraživanja. Samo iz tog razloga, migracija kojoj teži Federalna vlada bit će prelazak na nezaposlenost. https://www.afd.de/beatrix-von-storch-m ... and-mache/Citat: Sylvia Limmer: "Zelena ponuda" postaje lijes njemačke opskrbe energijom
Berlin, 15. siječnja 2020. - Članica saveznog izvršnog odbora i europarlamentarka Dr. Sylvia Limmer vidi sigurnost njemačke opskrbe u velikoj opasnosti.
Europski parlament danas je usvojio "Zeleni dogovor". Krajnji cilj ovog paketa mjera je postizanje takozvane klimatske neutralnosti do 2050. godine - bez davanja definicije ovog koncepta političke borbe. Opskrbu energije treba u potpunosti prebaciti na obnovljive izvore. U Njemačkoj se često govori da je 40 posto potrošnje energije već pokriveno obnovljivim izvorima energije.
Članica Federalnog izvršnog odbora i diplomirana biologinja Sylvia Limmer objašnjava: "Međutim, ako pogledate primarnu potrošnju energije - odnosno, onu koja uključuje transport i proizvodnju topline, osim proizvodnje električne energije - onda samo 17 posto dolazi iz obnovljivih izvora energije. Energija vjetra doprinosi samo 4,4 posto."
To je dovelo do toga da su Njemci morali plaćati najviše cijene električne energije u Europskoj uniji. "Apsurdnost tvrdnje Komisije da će cijene energije pasti kao rezultat "Zelene ponude" teško je shvatiti", rekla je bavarska europarlamentarka.
Očekuje se da će e-mobilnost igrati presudnu ulogu u prometnom sektoru za smanjenje emisije iz novih automobila na nulu do 2040. Kako se to postiže nije spomenuto. Ustvari, to znači kraj motora s unutarnjim izgaranjem. "Prema trenutnom istraživanju koje je naručila savezna vlada, ovi planovi ugrožavaju 410.000 radnih mjesta u automobilskoj industriji", objašnjava Limmer. " Zeleni sanjari ne objašnjavaju kako se milijuni električnih automobila trebaju opskrbiti čisto obnovljivom energijom ." Zelena ponuda "je nastavak potpuno pogrešne tranzicije energije u Njemačkoj. Mora se obznaniti da idemo prema kolapsu opskrbe energijom. " https://www.afd.de/sylvia-limmer-der-gr ... ersorgung/Citat: Alice Weidel: Njemačka se industrijska jezgra topi u suludoj 'zaštiti klime'
Berlin, 14. siječnja 2020., Alice Weidel smatra kako je daljnje smanjivanje radnih mjesta koje je Opel najavio rezultat "apsurdnih političkih zahtjeva" u kontekstu klimatske politike, koji se moraju odmah ispraviti kako bi se spriječila daljnja šteta našem gospodarstvu:
"Njemačka se industrijska jezgra topi. Planirano smanjenje zaposlenja u Opelu je alarmirajući signal. Kao rezultat prodaje francuskoj PSA grupi, proizvođač automobila je ionako u problemima te pod velikim pritiskom. Politička borba protiv dizelaša i motora s izgaranjem, proizvoljna obustava ograničenja i ekonomski planirani e-automobil koji su naručili Bruxelles i Berlin pogodili su njemačku automobilsku industriju u njenu najjaču granu, u pogonsku tehnologiju, istraživanje i razvoj. (...) https://www.afd.de/alice-weidel-deutsch ... ahn-dahin/
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 25 sij 2020, 12:50 |
|
|
novem je napisao/la: Bobovac je napisao/la: A iz koje druge stranke to može biti rečeno? Zeleni, socijald-demokrati ili Merkelini pseudo-liberali?
Ako ne može bar od te zadnje, onda bolje nikako. A možda su bolesni mediji nacrtali da ono što je normalno izgleda bolesno a bolesno izgleda normalno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 09 vel 2020, 17:41 |
|
|
Malo vijesti iz Njemačke Demokratske Republike.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 10 vel 2020, 12:24 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1938 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
AKK se povlači sa vrha CDU-a: https://euractiv.zabranjeni.url/aktualno/k ... a/9956686/U Tiringiji su odbili naredbe iz centrale te skupa s Afd-ovcima podržavaju novog pokrajinskog premijera iz redova liberala...za Merza kažu da je i ekonomski i svjetonarski prilično desno,ili će se merkelizam držati kano klisurina,tek treba vidjeti.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 10 vel 2020, 19:45 |
|
|
Uz sve nedaće na putu, Deutches Demokratska Republika nastavlja punom parom sa svojom imigrantskom politikom sve do potpunog kolapsa. Treba se cijeniti ova predanost usisavanju među ostalim i Bošnjakistana.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 10 vel 2020, 20:36 |
|
|
Purger111 je napisao/la: Uz sve nedaće na putu, Deutches Demokratska Republika nastavlja punom parom sa svojom imigrantskom politikom sve do potpunog kolapsa. Treba se cijeniti ova predanost usisavanju među ostalim i Bošnjakistana. Nema tu nikakvog kolapsa, naprosto se dešava zamijena stanovništva, onog koje izumire novim. Buduća "Njemačka" će vjerojatno biti manje uspješna kad se struktura stanovništva posve izmjeni, ali neće tu biti kolapsa. Ni prvi ni zadnji puta u povijesti da je jedno stanovnštvo zamijenilo drugo. Pa cijeli novi svijet je prošao kroz taj proces, i to puno bolnije. Ovdje su Slaveni potisnuli romanizirane Ilire, Kelte, Anglosasi stare Britance, Turkijci Indeuropljane u srednjoj Aziji, ima xy takvih primjera.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2020, 16:51 |
|
|
Čuj iz jednog germanskog ekstrema perfekcionizma nezaustavljivo ići ka drugom ekstremu arapskog majmunizma, i "vjerojatno će biti manje uspješna". Što je za tebe onda pokazatelj neuspjeha ako nisu muslimanske države ?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2020, 19:40 |
|
|
BBC je napisao/la: Čuj iz jednog germanskog ekstrema perfekcionizma nezaustavljivo ići ka drugom ekstremu arapskog majmunizma, i "vjerojatno će biti manje uspješna". Što je za tebe onda pokazatelj neuspjeha ako nisu muslimanske države ? Neće Njemačka biti muslimanska država. Većina imigranata u Njemačkoj nisu muslimani. Ali će biti bučkuriš svega. S obzirom da su Njemci nacija bazirana na jeziku, budući Njemci će biti mix svih europskih naroda, bliskoistočnih kršćana, Filipinaca i drugih Azijaca, s jakom muslimanskom zajednicom tursko-arpasko-kurdskog porijekla. No stopit će se, baš kao Amerikanci ili Brazilci. Islam tu nema šanse, čak mislim da u društvu koje je slobodno, islam puši. To je religija bazirana na prisili i zaglupljivanju, europski muslimani će kad tad to odbaciti. Vjerojatno postoji masa bivših muslimana po Europi, ali se to javno ne iznosi, jer snosi teške posljedice u zajednici.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2020, 20:22 |
|
|
Sve će nekako funkcionirati dok ima novca.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
pakovic
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2020, 21:16 |
|
|
divizija je napisao/la: Neće Njemačka biti muslimanska država. Većina imigranata u Njemačkoj nisu muslimani. Ali će biti bučkuriš svega. S obzirom da su Njemci nacija bazirana na jeziku, budući Njemci će biti mix svih europskih naroda, bliskoistočnih kršćana, Filipinaca i drugih Azijaca, s jakom muslimanskom zajednicom tursko-arpasko-kurdskog porijekla. No stopit će se, baš kao Amerikanci ili Brazilci.
U Americi se Europljani i Afrikanci nisu stopili za 300 godina. Afrikanci i dalje čini jasno odvojenu i izrazito problematičnu skupinu. Domorodci su isto tako odvojena skupina ali ih je puno manje od Afrikanaca i uglavnom teže depresiji, za razliku od crnaca kojima je bliža agresija. Latinoamerički mestici i domorodci isto tako izrastaju u neasimiliranu skupinu. Ni Europljani u Americi nisu potputono stopljeni, i tu i dalje ima etničkih lobija, sektora i gradova. Čak ni bijela Amerika ne funkcionira potpuno kao koherentna nacija, ali recimo da je donekle stopljena. Njemačka može funkcionirat još neko vrijeme ako ovaj zakon budu provodili tako da pokupe par milijuna ljudi s Balkana, iz Ukrajine i Bjelorusije a istovremeno blokiraju muslimane i crnce. Ako im to uspije, vjerojatno će imat još desetak godina stabilnosti. Još ako se malo opamete i odjebu ove zelene pacijente i vrate se nuklearnoj energiji još bolje. Ali sve to pada u vodu ako se dogodi neka veća kriza/rat na bliskom istoku/africi i kad krene ne 1 nego 5 ili 10 miliona izbjeglica prema njemačkoj a oni ne budu imali muda zauzeti stav i upotrijebiti silu na europskim granicama. Uglavnom, neki bućkuriš u kojem je (među radno sposobnima) 30% muslimana i 10% crnaca bit će gori od Brazila, a Brazil je prilično grozan. Ako stvari budu išle u tom smjeru, istočni europljani će brzo pokupit stvari i pravac doma, što će onda samo ubrazati kolaps.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|