|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 86 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 10 sij 2014, 19:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 11 sij 2014, 19:14 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
BBC je napisao/la: Ovi se pravo bacili u taktiku i strategiju. Ali uvijek nekako završe na Hrvatima. http://www.klix.ba/forum/da-li-ce-biti- ... l#p9564234Talibani nikako da shvate da ljudstvo ne igra nikakvu ulogu u budućem ratu, jer nije bilo bitno ni u prošlom. Sve se vrti oko toga ko ti je saveznik i koliko ti je moćan saveznik, kao i da li će uvući još nekoga u sukob i da li će oni biti podrška ili smetnja. Po svemu sudeći Kina će biti najmoćnija sila, a mi smo sa njima u odličnim odnosima dok islamisti nisu. Takodje zapadnoj Evropi su se zgadili, oni su faktor koji budi ekstremnu desnicu u Evropi, u zemljama koje nikada nisu imale jaku desnicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
šukrija
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 15 sij 2020, 14:29 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2013, 21:35 Postovi: 1343 Lokacija: u prolazu
|
ManInBlack je napisao/la: U predstojećem vremenu u državi vašeg boravka izbije rat (građanski, vjerski, etnički,..), što ćete uraditi? U slučaju građanskog rata letite avionima JAT-a 
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 15 sij 2020, 15:31 |
|
|
 Valjda ce Ministar poslati avion po nas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 16 sij 2020, 23:49 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Kod bbca u bec naravno, ili VUKsaJUGA u Minhen... Mozda u Frankfurt kod old fridolina.
Oni ih nahuskali, oni neka ih prime.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 17 sij 2020, 00:19 |
|
|
|
Ne kaže se "gdje ćete?" nego "kamo ćete?". Ja bih ako je ikako moguće pobjegao, a ako nije moguće pokušao preživjeti. Najvjerojatnije, ako do toga dođe, uopće ne će biti moguće pobjeći. Granice bi bile zatvorene, a grad pod opsadom blokiran. Zračna luka ne radi i biva sasvim opljačkana i razorena, zrakoplovi ne voze. Ceste blokirane, automobili ne voze, tko se zaputi nekamo automobilom presretnu ga, iskrcaju i premlate. Ili otvaraju vatru na svaki automobil koji uoče kako se kreće. Brodovi ne voze, na svako plovilo koje se zamijeti otvara se topnička vatra. Kako onda pobjeći? Plivati do Italije? Budući da nema mogućnosti bijega, ratovat će i onaj koji nikako ne bi.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 17 sij 2020, 00:21 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Ateist je napisao/la: Ne kaže se "gdje ćete?" nego "kamo ćete?". Ja bih ako je ikako moguće pobjegao, a ako nije moguće pokušao preživjeti. Najvjerojatnije, ako do toga dođe, uopće ne će biti moguće pobjeći. Granice bi bile zatvorene, a grad pod opsadom blokiran. Zračna luka ne radi i biva sasvim opljačkana i razorena, zrakoplovi ne voze. Ceste blokirane, automobili ne voze, tko se zaputi nekamo automobilom presretnu ga, iskrcaju i premlate. Ili otvaraju vatru na svaki automobil koji uoče kako se kreće. Brodovi ne voze, na svako plovilo koje se zamijeti otvara se topnička vatra. Kako onda pobjeći? Plivati do Italije? Budući da nema mogućnosti bijega, ratovat će i onaj koji nikako ne bi. Zasto ne bi pokusao pobjeci negdje u unutrasnjost? Recimo na podrucje opstine Ravno, neumsko zalede itd.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
šukrija
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 17 sij 2020, 13:13 |
|
|
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
| Vrh |
|
 |
|
šukrija
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 17 sij 2020, 16:26 |
|
|
|
kao prvo vrata zakljucati kao drugo prozor zatvoriti kao trece spustiti zavjese ostat' cemo doma i ljubit' se ostat' cemo doma i ljubit' se
Ako se sutra zarati moja mala, sta cemo ja i ti vrata zakljucati, prozore zatvoriti spustiti zavjese ostat' cemo kuci i ljubit' se
A kad podje pucati preko glave cemo se pokriti ispod male dekice ja i ti i zvjezdice grickat' cemo grozdje cekat' cemo rat da prodje
Vodi me na ples ciribiribela moja mala vodi me na ples
Ali ako odem ne zaboravi me ciribiribela, odoh u marine
Ona nece pit' kafe vengo cokoladu ona misli sempjasta da se soldi kradu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 17 sij 2020, 21:39 |
|
|
|
U kremlj tamo ocekujem najvise sluha za nase jade ;)
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 18 sij 2020, 01:58 |
|
|
|
U Indjiju. Nekako je slican Brckom: sto po velicini, sto po konfiguraciji terena, sto po znacaju (Indjija je na pola puta izmedju Beograda i Novog Sada, dok Brcko je otprilike negdje na pola puta izmedju Beograda i Banja Luke). Mali grad, a uredjen, dok van ovih prostora bih otisao zivjeti u neki mali gradic ili mjesto koje se proslavilo po nekoj seriji, poput Nuviona ili Pekama ili u neko selo od nekoliko hiljada stanovnika sa bogatim sadrzajem (bioskop, ambulanta, posta, javna cesma, opticki internet, a da nije samo Telekomov, skolu, zatim frizerski salon, kafic, vrtic, kladionicu, supermarket, pekaru, RTV stanicu, benzinsku pumpu itd.) Ili neko mjesto koje je blizu nekog malog grada, koji je blizu nekog velikog grada.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|