|
|
Stranica: 2/20.
|
[ 494 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 01 tra 2020, 20:53 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Ćao komšinice! Ajde hoću, samo obavesti vampire da se sklone, oni se plaše svetla. Kod mene nema vampira, svi beže od krsta, tamjana i ostalog što ne vole. Samo ti šibni baklju da te lociram  Evo za komšinicu cela bakljarijada... https://youtu.be/u8MLnDzcPxcI jedna pesma uz to. Kratka, ali jako, da se trese... https://youtu.be/cpNnyNPPabE
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 01 tra 2020, 20:54 |
|
|
Kod nas se kaze: Da sam te svijecom trazio, ne bi te takvu nasao! Ona jadna bakljom trazi.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 01 tra 2020, 21:20 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 01 tra 2020, 21:40 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Evo za komšinicu cela bakljarijada... https://youtu.be/u8MLnDzcPxcI jedna pesma uz to. Kratka, ali jako, da se trese... https://youtu.be/cpNnyNPPabELadno Grobar. Napraviću ravnotežu, pošteno!  Slobodno, slobodno! Davaj braću Delije 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 01 tra 2020, 21:58 |
|
|
Evo nas, zajedno Навијачи Црвене звезде и Партизана заједно обележили 20 година од НАТО агресије
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 01 tra 2020, 23:37 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Evo nas, zajedno Навијачи Црвене звезде и Партизана заједно обележили 20 година од НАТО агресије Ja volim partizan crno bijele boje,volim partizan kao oči svoje. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Inkognito
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 01 tra 2020, 23:46 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Evo za komšinicu cela bakljarijada... https://youtu.be/u8MLnDzcPxcI jedna pesma uz to. Kratka, ali jako, da se trese... https://youtu.be/cpNnyNPPabELadno Grobar. Napraviću ravnotežu, pošteno!  Znao sam ja da je Nbgd prava momcina... ziveli Grobari...
|
|
Vrh |
|
 |
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 00:09 |
|
|
Inkognito je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Ladno Grobar. Napraviću ravnotežu, pošteno!  Znao sam ja da je Nbgd prava momcina... ziveli Grobari... Uzdravlje burazeru! 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 02:09 |
|
|
Samo se vi gomilajte.... I stanite što bliže jedan drugom, da vežbam grupe... 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 06:18 |
|
|
Ksenija je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: O kako me mrzi da se istuširam jutros...  A u kompaniji su nam propisli da moramo održavamo udaljenost 10 feet između sebe i drugih. Valjda se neću osećati.  Šta te je briga, na forumu možeš svakako, važniji je utisak koji ostavljaš pisanjem. Npr. skoro sam uverena da bi ti ovaj miris savršeno odgovarao:  Hvala, cheri, ali ipak sam se plaknuo.  Uzgred, ja ne verujem u poklone koje ne možeš pojesti ili obući.  Ali od neprehrambenih i neodevnih poklone rado primam knjige i parfeme. Imao sam podosta parfema, ali sam kad sam se selio negde sam ih zaturio. Ne razumem se u njih, pa zato volim da mi ih drugi biraju, a kad poklanjaju, primorani su da biraju. Neki kenzo što sam imao sam rado stavljao na sebe, mada drugima nije bio nešto posebno. Sad uglavnom koristim neku adidas eau de toilette za posao, jer nema težak tj. jak miris. I neki Hugo xy, za večernje prilike. I to je to.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 06:31 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nije Aleksije peder, on je kraljev vojnik. Samo ti zaudaraj, vojnicki. Pa dobro, ni mi kralju odani vojnici nismo u četnicima i kad je mir. U miru smo u gradovima, pa se udešavamo zbog ženskog sveta. Tako je i pre bilo. Npr. major/pukovnik Dragutin Keserović u miru, i u ratu. Potpuno drugačiji izgled!  Ima i lepa pesma o njemu! Ili slavni poručnik/pukovnik Dragoslav Račić.  Ima lepa pesma njemu!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 06:47 |
|
|
A vi, navijači, zašto se kojeg đavola okupljate ovde? Pa ja sam izabrao ovu temu da se skrasim na njoj iz želje da ne budem sa vama u društvu, a vi svi ovde, i ovu ćete temu pretvoriti u neku od gomile istih. Mislim, stvaaarno, gde će vam duša... I uzgred, navijače ne podnosim. Ništa gluplje nego biti član neke organizovane navijačke grupe. Šta je to? Svrha ti je u životu da navijaš? Pa od vas normalni ljudi ne mogu da idu na utakmice, zbog toga nam sport propada. I da znate održao sam pre deset godina na skupu "Beogradska nedelja bezbednosti" predavanje, na kojem sam govorio sve najgore o vama. Poznato je da je par ljudi poginulo zbog vašeg divljaštva. Ako imate višak energije, na selo i upregnite se u plugove pa orite, neka se volovi malo odmore. Ionako su korisniji za čovečanstvo i uopšte vaseljenski poredak od vas. A Partizan i CZ da menjaju ime. Ioanko su srozani da više ništa ne znače u svetu sporta, pa niko neće ni primetiti kad vrate nekomunistička imena. I da se privatizuju, a navijače koji učestvuju u upravnim odborima, motkom (znate već kakvom) isterati napolje. I ja navijam za Partizan. Viševekovna porodična tradicija, šta da se radi. Mada me mnogo i ne zanima od vremena kad je Slađan Šćepović prestao da igra.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 07:05 |
|
|
NJKV Princ Filip se oglasio povodom koronavirusa! https://royalcentral.co.uk/europe/serbi ... us-139765/ The full statement from His Royal Highness Prince Philip of Serbia:“First, I must say that all our thoughts and prayers go out to those affected by Covid-19. This virus only has the vulnerabilities and weaknesses of the current world order. The human race is facing the biggest crisis after World War II. If there ever was a time to show global solidarity, now is the time. We cannot make the mistakes of the recent past, before the coronavirus, and that is to continue on the path of disagreement and system that puts profits above all else. If we choose global solidarity, it will be a victory not only over the coronavirus but also over all the crises that can affect humanity in the 21st century.”Da Bog poživi Njegovo Visočanstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 07:19 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Sandalj
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 14:21 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
|
Lapo-lapo je napisao/la: Je li donirao nesto? Zar te komunisti ništa nisu naučili! Feudalci su tu da uzimaju od naroda, a ne da nešto daju istim.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 16:17 |
|
|
Sandalj je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Je li donirao nesto? Zar te komunisti ništa nisu naučili! Feudalci su tu da uzimaju od naroda, a ne da nešto daju istim. Kako nisu?! I dan danas znam sve parole: – Druže Tito samo piši, orat ćemo i po kiši. Ako piše i Jovanka, orat ćemo bez prestanka!
|
|
Vrh |
|
 |
Sandalj
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 16:53 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kako nisu?! I dan danas znam sve parole: – Druže Tito samo piši, orat ćemo i po kiši. Ako piše i Jovanka, orat ćemo bez prestanka! 
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 16:55 |
|
|
Sandalj je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Je li donirao nesto? Zar te komunisti ništa nisu naučili! Feudalci su tu da uzimaju od naroda, a ne da nešto daju istim. Pa prati malo aktivnosti Fonda princeze Katarine. To bi trebalo u medijima da bude, ali naši mediji služe pogrešnog gospodara.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 16:58 |
|
|
Kinoteka izbacila pre desetak dana. Sjajno! BEOGRAD, PRESTONICA KRALJEVINE JUGOSLAVIJE (JUG, 1932)
|
|
Vrh |
|
 |
Sandalj
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 17:16 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pa prati malo aktivnosti Fonda princeze Katarine. To bi trebalo u medijima da bude, ali naši mediji služe pogrešnog gospodara. Umesto odgovora: Živela republika ............ Francuska. Taman se otarasili aga i begova, a ti bi da mi osladiš kralja. Bjež ba.
|
|
Vrh |
|
 |
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 18:00 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: A vi, navijači, zašto se kojeg đavola okupljate ovde? Pa ja sam izabrao ovu temu da se skrasim na njoj iz želje da ne budem sa vama u društvu, a vi svi ovde, i ovu ćete temu pretvoriti u neku od gomile istih. Mislim, stvaaarno, gde će vam duša... I uzgred, navijače ne podnosim. Ništa gluplje nego biti član neke organizovane navijačke grupe. Šta je to? Svrha ti je u životu da navijaš? Pa od vas normalni ljudi ne mogu da idu na utakmice, zbog toga nam sport propada. I da znate održao sam pre deset godina na skupu "Beogradska nedelja bezbednosti" predavanje, na kojem sam govorio sve najgore o vama. Poznato je da je par ljudi poginulo zbog vašeg divljaštva. Ako imate višak energije, na selo i upregnite se u plugove pa orite, neka se volovi malo odmore. Ionako su korisniji za čovečanstvo i uopšte vaseljenski poredak od vas. A Partizan i CZ da menjaju ime. Ioanko su srozani da više ništa ne znače u svetu sporta, pa niko neće ni primetiti kad vrate nekomunistička imena. I da se privatizuju, a navijače koji učestvuju u upravnim odborima, motkom (znate već kakvom) isterati napolje. I ja navijam za Partizan. Viševekovna porodična tradicija, šta da se radi. Mada me mnogo i ne zanima od vremena kad je Slađan Šćepović prestao da igra. Direktno iz Novog Hempšira Aleksa pozdravlja Podrinja i poručuje mu da neće više da se bavi politikom. https://youtu.be/nLq8k4YIHe0 
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 18:59 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: A vi, navijači, zašto se kojeg đavola okupljate ovde? Pa ja sam izabrao ovu temu da se skrasim na njoj iz želje da ne budem sa vama u društvu, a vi svi ovde, i ovu ćete temu pretvoriti u neku od gomile istih. Mislim, stvaaarno, gde će vam duša... I uzgred, navijače ne podnosim. Ništa gluplje nego biti član neke organizovane navijačke grupe. Šta je to? Svrha ti je u životu da navijaš? Pa od vas normalni ljudi ne mogu da idu na utakmice, zbog toga nam sport propada. I da znate održao sam pre deset godina na skupu "Beogradska nedelja bezbednosti" predavanje, na kojem sam govorio sve najgore o vama. Poznato je da je par ljudi poginulo zbog vašeg divljaštva. Ako imate višak energije, na selo i upregnite se u plugove pa orite, neka se volovi malo odmore. Ionako su korisniji za čovečanstvo i uopšte vaseljenski poredak od vas. A Partizan i CZ da menjaju ime. Ioanko su srozani da više ništa ne znače u svetu sporta, pa niko neće ni primetiti kad vrate nekomunistička imena. I da se privatizuju, a navijače koji učestvuju u upravnim odborima, motkom (znate već kakvom) isterati napolje. I ja navijam za Partizan. Viševekovna porodična tradicija, šta da se radi. Mada me mnogo i ne zanima od vremena kad je Slađan Šćepović prestao da igra. Direktno iz Novog Hempšira Aleksa pozdravlja Podrinja i poručuje mu da neće više da se bavi politikom. https://youtu.be/nLq8k4YIHe0  Taj rad rođače, pronesi slavu srpskog roda. Uzduž i popreko...
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
 |
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 19:04 |
|
|
A šalimo se bre brate, šta si preozbiljan stalno jbt. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 20:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: I ja navijam za Partizan. Viševekovna porodična tradicija, šta da se radi. Mada me mnogo i ne zanima od vremena kad je Slađan Šćepović prestao da igra. Zamišljam kraljevu reakciju kad bi čuo da navijaš za partizan,i da ti je to viševEkovna porodična tradicija. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 02 tra 2020, 20:33 |
|
|
Ko bi reko da je Kemal Malovčić nekad ovakve stihove pjevo. https://youtu.be/hd1OJNbcfKg
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|