|
|
Stranica: 4/20.
|
[ 494 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 17:30 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Meni apsolutno nije jasna potreba nekog Srbina da učestvuje na onom i onakvom forumu. Ti si došao kasnije, pa ne znaš neke stvari, koje znaju domoroci ovog foruma (generacija registracije 2009).
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 17:30 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Nije Aleksa loš čovek. Najbolji je kad nikog drugog nema. Čak je bolji od Vlade.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 17:34 |
|
|
Na istim je talasima kao Dodikovci (mrzi Vučića, a voli Dodika).
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 17:55 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Zemo, ovo ni ti ne možeš da gledaš. A Podrinje je video, čim je konstatovao da pronosim bla bla bla... Nego se uplašio Velje Nevolje pa ne sme više da klikće. Da ne bude zabune, ne podržavam ponašanje i stvari sa tog klipa. Ništa nisam skapirao šta taj dečko govori. Nego, banisao me Inkvi, i to trajno. Iz potpuno banalnog razloga. Možeš li da odeš tamo da mu kažeš da to nije lepo što je uradio? I moram da ti kažem da ti je nick totalno bezveze. Možda jedino Lapo-Lapo ima bezvezniji od tebe. Ne znam kako da vas oslovljavam bre. Zato ću da vas krstim i da vam dam nova imena. Ti ćeš biti Novak (po Novi BG), a zvaćemo te Noviša, a LL je izrazila želju da bude Draga pa će da je zovemo Draga! Mene možete ubuduće da oslovljavate sa "kume". @Žene, Ksenija i Draga, moram i vama da poručim da je totalno bezveze što se međusobo posvađate pa nećete ni s kim da se družite. Čak ni sa mnom. Pogledajte kako momci to rade. Neprekidno se šprdaju, dosađuju, a ne mogu da ih se otarasim. Nema kutka foruma u koji bi se čovek mogao skloniti od njih. @Vladice, lepa slika i poruka. Nije te Inkvi banisao, nego te je urnisao kume. Na pravdi boga sigurno? Ne svadjam se ja s Ksenijom. Tepam joj malo. Drago mi sto mi pravi drustvo na forumu. Drugarica!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 18:01 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Na istim je talasima kao Dodikovci (mrzi Vučića, a voli Dodika). Vlado jedva dočeko da spomene Dodika. Nije već dugo.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 18:04 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: O, Ksenija cheri! "Niko" i "Ništa" u instrumentalu i lokativu? "Niskim", "Niokome" ili "Ni s kim", "Ni o kome"? Ko Aleksa? Sta Aleksa? Koga? Kome? Cemu? Hej... Cim? O kome? O cemu? Pralina, pardon cheri s ukislom visnjom i umetnik! Pa srecno kume!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
|
|
Graničar18 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Na istim je talasima kao Dodikovci (mrzi Vučića, a voli Dodika). Vlado jedva dočeko da spomene Dodika. Nije već dugo. Od sad koristim i druge riječi za dotičnoga.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
|
|
I treba da dobije upozorenje za to po novom pravilu koje je Robbie uveo.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 18:07 |
|
|
Mislim da Robi treba da uvede posebno pravilo i za jarana Šeksona, glede začetavanja foruma zarad podizanja broja postova. Doduše, za to mu nije potrebno osmišljanje novih i specijalnih pravila, već prije svega poštivanje postojećih.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 18:12 |
|
|
Ja mislim da tebe treba zatući motkom. Ničim ne doprinosiš zajednici, trošiš nam dragocen kiseonik na planeti i daleko si korisniji kao đubrivo za poljoprivredne proizvode, nego kao trol na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 19:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 20:07 |
|
|
Ne, ja potpuno smireno i ozbiljno to mislim. Ti si nepotrebno opterećenje za resurse ove planete.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 20:19 |
|
|
Iz tvojih riječi provejava mentalno nestabilna osoba sa određenim psihičkim poremećajem. Jesi li razmišljao o tome da posjetiš doktora?
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 20:21 |
|
|
Jesam, žiga me nešto u predelu jetre.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 20:30 |
|
|
Vidim i ja da nešto nije danas nije u redu sa tobom (a i inače). Sreća tvoja što na forumu ne postoji alkotest, što ne opravdava tvoje sumanuto ponašanje. Osim toga, postoji i terapija odvikavanja od alkohola. Možda bi trebao da ideš (i) na takvu terapiju.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 20:34 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 20:56 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Vidim i ja da nešto nije danas nije u redu sa tobom (a i inače). Sreća tvoja što na forumu ne postoji alkotest, što ne opravdava tvoje sumanuto ponašanje. Osim toga, postoji i terapija odvikavanja od alkohola. Možda bi trebao da ideš (i) na takvu terapiju. Hvala na brizi, ali ja ne pijem već godinama. I produktivan sam član društva. Ti, s druge strane, si masturbator koji sa svojih 35 godina živiš kod mame i tate kao parazit, nikad nisi uživo video golo žensko u životu, ne izlaziš iz svoje sobe nikad (potvrdili ljudi iz Brčkog koji te znaju), nemaš prijatelja i ceo dan visiš na internetu i pišeš retardirane pamflete protiv Dodika. Koji je smisao tvog života? Ja bih se na tvom mestu ubio. I pitanje je da li bi i tvojim roditeljima bilo žao zbog toga.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 21:17 |
|
|
Preporuka za vas dvojicu:
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 21:19 |
|
|
Nema šta meni da preporučuješ, ja ću nastaviti da mu ukazujem kakva je budala, davež i jadnik
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 21:25 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nema šta meni da preporučuješ, ja ću nastaviti da mu ukazujem kakva je budala, davež i jadnik Ostavi covjeka na miru, sta ti je???
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 22:40 |
|
|
Carmello, smiri se, svima nam smeta karantena.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 22:50 |
|
|
@aleksije radicevicOdgovoriću ti na privatnu poruku večeras ili tokom sutrašnjeg dana, ali i napisati o čemu još razmišljam. Ne želim da učestvujem na ovoj temi kao ni na bilo kojoj tobož relaksirajućoj osim na Gabinoj "Kava pa rakijica - Le club obscure". I sam si rekao da ne bi voleo da budem u blatu i ja to prihvatam kao dobronamerni savet. Druge teme mogu posećivati ako budem inspirisana. P.S. Momci s kojima se peckaš (Nbgd88 i Graničar18), daleko su bolji od mnogih, i ja znam da si toga svestan. Do pisanja, lep pozdrav!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 23:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76725 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vladimir RUS je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Vlado jedva dočeko da spomene Dodika. Nije već dugo. Od sad koristim i druge riječi za dotičnoga. Korištenje drugih rijeci ne pomaze, spominjanje je spominjanje, ali ovaj put ću ti progledati kroz prste iako si dva puta na ovoj stranici spomenuo Dodika (“Dodik” i “dotični”).
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 03 tra 2020, 23:32 |
|
|
Za moju drugaricu
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 04 tra 2020, 01:53 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Vidim i ja da nešto nije danas nije u redu sa tobom (a i inače). Sreća tvoja što na forumu ne postoji alkotest, što ne opravdava tvoje sumanuto ponašanje. Osim toga, postoji i terapija odvikavanja od alkohola. Možda bi trebao da ideš (i) na takvu terapiju. Hvala na brizi, ali ja ne pijem već godinama. I produktivan sam član društva. Ti, s druge strane, si masturbator koji sa svojih 35 godina živiš kod mame i tate kao parazit, nikad nisi uživo video golo žensko u životu, ne izlaziš iz svoje sobe nikad (potvrdili ljudi iz Brčkog koji te znaju), nemaš prijatelja i ceo dan visiš na internetu i pišeš retardirane pamflete protiv Dodika. Koji je smisao tvog života? Ja bih se na tvom mestu ubio. I pitanje je da li bi i tvojim roditeljima bilo žao zbog toga. Čim ti visiš na forumu, a baviš se prodajom računara i računarskih dijelova, mogu samo da mislim koliko si produktivan član društva, s obzirom na to da drugi trgovci rade i u doba krize, a naročito trgovci tehničkih uređaja, koji usljed popularizacije učenja na daljinu i obavljanja administrativnih poslova u toplini svoga doma, bilježe ne pad, već rast potražnje za računarima i računarskom opremom, a naročito za laptopima, kao i za desktop računarima, tabletima i mobilnim telefonima i to nagli rast prodaje. Ti to ne znaš, jer ti ne radiš, ni za vrijeme ove krize, kao ni prije ove krize, pošto batalio si posao mnogo prije ove situacije sa Korona virusom. Ako te interesuje šta ja radim sa svojih 31 godinu, pošto vidim da te to veoma interesuje, čim si se ovoliko raspisao, mogu ti reći samo da sam ja ti od prije nekoliko godina, kada si radio i zarađivao novac (ako si i tada radio), a sada pričaš bajke kako si produktivan, doduše i jesi, ali možda na evidenciji biroa za zapošljavanje, gdje primaš neku sitnu naknadu za minuli rad. Socijala produktiva. Ti ćeš se sa svojim razmišljanjem kojem namećeš drugima, a zapravo govoriš o samom sebi svakako ubiti, čim si liječeni alkoholičar, s tim da tebi nije kriv alkohol što si takav kakav si (imaš gadnu i mračnu narav), jer takav si bio i prije svoje višegodišnje krize sa alkoholom, dok alkohol ti je samo dodatno pospiješio tvoju ludost i očigledno spržio određeni broj moždanih stanica, a što se i vidi iz tvog stila pisanja.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|